17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav 24.3.2008 8:31

Co se naučil, nezapoměl

Podle nezaručených zpráv , z dobře informovaných kruhů se proslýchá, že pan Topolánek studoval vojenské gymnazium, asi v něm něco zbylo , podle toho jak se chová.

Bíba 24.3.2008 8:15

Pane Jelínku,

jste takvý blb ve skutečnosti,a nebo ty své neuvěřitelné výplody píšete pouze pro své uživení?Nejen v tomto článku,ale i v jiných na mne dýchly úvodníky Rudého práva před dvaceti lety.Pro mne jsou Vaše výplody nestravitelné.Na druhou stránku je dobře,že Vám to uveřejňují.Je totiž vidět jaké choré mozky jsou ideology levice.

Kojal 24.3.2008 8:04

Re: Ploché vidění

 Já se u Jelínka vždy rozčilil, až jsem ho preventivně přestal číst. On na mně stejně nezareaguje a jeho přátelé mají jen nadávky namísto diskuze. Nečtu jej stejně jako například Právo - dříve Rudé, Halo Noviny ap. Nemá to totiž žádný smysl ta polemika na naší nejnižší příčce občanů. Podívejte se ve svém okolí kdo je levicový volič. A přejde vás chuť se s těmi primitivy, ovlivnitelnými jakýmkoliv blábolem, vůbec bavit. Takže nečíst Jelínka je jediný recept na neurózu, kterou způsobuje. :-)

Kojal 24.3.2008 7:49

Já ho teda nečtu ze zásady!

 Vy jste Jelínka četli?8-o8-o Já teda ho nečtu, protože to ani pravicově myslícímu člověku nejde strávit, co on vyplodí. Ještě za časů Zemana se dalo jakž takž polemizovat s levicovou ČSSD. Za Špidly začínali být směšní, za Grosse odporní a za Paroubka začli být nebezpeční. Nebezpeční ne pro pravici, ale pro celé Česko. Jsou bezpečnostním ohrožením republiky a polemika s nimi není možná jakákoliv. Paroubek nadiktuje a členská základna hýká jeho slova, jak je on kontrolovaně požaduje.

 Jelínek je Paroubkovou hlásnou troubou. Nic víc! Co Paroubek vyplivne ze své huby, to Jelínek jen přežvýká a naservíruje čtenářům. JAK TO MŮŽETE KONZUMOVAT?! A takhle poránu zvlášť.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 24.3.2008 7:22

pane Jelinku

Uzbrojit a zastrašit nepřítele, vymýtit komunismus, povýšit vraždění na zápas o svobodu či národní osvobození.

Uzbrojit a zastrašit nepřítele - souhlasim

vymýtit komunismus - souhlasim

povýšit vraždění na zápas o svobodu či národní osvobození - v tom jedinem se shodneme, ze to neni spravne, i kdyz s muslimskymi (i jinymi fanatiky) se bohuzel nic jineho asi delat neda.

PetrM 24.3.2008 7:05

Tenhle článek...

...se od Vašich ostaních výplodů lišil především v míře závisti, hlouposti, a malosti, kterou jste do nich včlenil. Bylo to nechutné čtení, a pokud jste to opravdu myslel vážně, nevidím způsob, jak Vám pomoci, pane Jelínek.

ucitelas 24.3.2008 7:02

Re: Samej modrák......

to je dobře,že nezávidíš, rudý ováde!!

ucitelas 24.3.2008 6:55

Re: pěkný článek

U někoho kdo se označuje jako robot na názoru nezáleží.jak to že máš emoční jednotku?

ucitelas 24.3.2008 6:52

Nezklamal

norbert clai 24.3.2008 6:01

Samej modrák......

Že by modráci měli hlavní oporu na netu NP hlavně v nočních vrátných a vymaštěnců  z ochranek....??? Asi ano....  No tak to ODS nezávidím .......:-D

Mirek_K 24.3.2008 5:17

Tohoto exota ...

...je třeba pozorně číst. Ano,souhlasím.....jeho myšlení a pojetí světa je zcela totožné s myšlením současné party v Lihovém domě. Pravdu totiž mají jen oni,poněvadž jsou "vyvolení vyšší mocí". Tihle exoti jsou přesvědčení o tom,že jen a jen oni jsou tou "vůdčí autoritou" a zbytek národa je přímo povinen se tomuto podřídit. Jde přece o zářné zítřky beztřídní společnosti.

rlmach2 24.3.2008 4:43

Hrozne cteni!

Mel jsem co delat, abych si Vas clanek docetl, protoze, Jelinku, Vy jste prece vul!!!

Abonent 24.3.2008 3:45

Děkuji soupříteli Jelínkovi

Soupřítel Jelínek nám (bezděčně ? záměrně ?) odkryl způsob myšlení špiček ČSSD :

Třetí odboj je "vraždění", nacismus je fašizmus, Rusko není hrozbou naší vlasti, poskakování dle ruské píšťalky je reálný zájem České republiky. Atd.

Kdyby tohle někdo napsal bez odvolání na slova vlivného soupřítele, vrhne se na něj smečka oranžových bulteriérů.

Takto jasně vidíme, na čem jsme.

S.Gottwald přiznal sovětský výcvik své partaje k vraždění demokratů v opilosti. Byl s.Jelínek při psaní tohoto článku střízlivý ?

Vasekpasek 24.3.2008 2:58

Re: Re: Uf

Já myslím, že myšlenky jsem si už celkem utřídil. Zato od Vás jsem se bohužel vůbec žádné nedočkal

Kačka 24.3.2008 2:45

Re: Uf

Co kdybyste si trochu utřídil myšlenky? Ideologická zabedněnost je asi nesmrtelná

lookas 24.3.2008 2:33

Jelinek asi uz chlastal

Tohle snad nemohl napsat strizlivy! Pane Jelinek, ze ste zacal slavit svatky jara uz o par dni driv?

Karel 24.3.2008 2:28

nepodceňujte tink tanka

Není to žádný blbec. Bohužel je jeho agitka velice účinná, v modrém žoldu nikoho takto pragmaticky modře píšícího nevidím. Snad jen trochu Macka nebo Haase. A polemika typu seřezat potěhem je kontraproduktivní. Vypadá to jako když nejsou argumenty. Takže polepšeme se.

Vasekpasek 24.3.2008 2:02

Ploché vidění

Ploché vidění má spíše pan Jelínek. Jeho jediný argument proti radaru se neustále opakuje, v jednom článku za druhým. A to totiž ten, že je proti němu veřejné mínění. Dále zmiňuje, že za radar bojují dva nepříliš populární politici. Já si zase skoro začínám myslet, že být populárním (rozuměj populistickým) politikem je víceméně prasárna. Slíbit všechno všem, na všechny se hezky usmívat a rozhodně lidi nepopuzovat - jestli tohle má být politika, pak nutně musí vést ke zkáze.

Jinak pro ty, co to ještě stále nepochopili. Koreou, Pákistánem a Íránem se ohání především Spojené státy, protože od nich hrozí to primární nebezpečí, proti kterému se chtějí bránit. Ruskem se oháníme především my (a správně), protože US armáda na našem území by měla zajistit, že už se tu neobjeví ta ruská (v reklamě se tomu říká, že je to takový malý bonus, 10 % zdarma).

Co si o radaru myslí (paroubkovi kamarádi) v Bratislavě, v Rusku nebo v Bruselu, je mi opravdu ukradené.

Na závěr si pomožme jedním citátem: "... aby bylo jasné, jak chápe boj za svobodu..." Zajímalo by mě, jak chápe boj za svobodu pan autor. Zřejmě tak, že s komunisty se opět budeme kamarádit a budeme se tvářit, že tu vlastně ani žádná totalita nebyla. To, že autor protestuje (sice ne explicitně, ale z článku to je jaksi cítit) proti "legalizaci třetího odboje proti komunistickému režimu, včetně odboje ozbrojeného", jsem považoval už pouze za vtip. Nebo má odboj snad probíhat tak, že půjdu na nejbližší radnici a tam začnu starostovi vysvětlovat, že nesouhlasím s komunismem a s totalitou (pardon za to drsné slovo)? Nebo to budu vysvětlovat nejbližšímu "poslanci"?

Že já se vůbec rozčiluju...

Herakleitos 24.3.2008 2:00

Re: Re: Re: Tinktanku, vy byste potřeboval na Velikonoční pondělí

 Jestli je pravda co pravíte jste můj člověk. Víte já ty  ideologické  kydy nesnáším a protože se to tady modrá, tak chci zamíchat trochu barvičkama. Budu si vás hýčkat.V

Andyo 24.3.2008 1:51

Re: Re: Tinktanku, vy byste potřeboval na Velikonoční pondělí

kdo vy? Myslíte my absolutističtí monarchisti? My bychom nechtěli nikoho přetvářet na svoji víru, nám stačí, když budete poslouchat.

J.G. Pasek 24.3.2008 1:51

Jellinku, bez cinkat klicema, aby se vratily zlate casy nezavisle a svobodne CSSR . . . .

!!

s.p. 24.3.2008 1:49

dost rad bych vedel

kde pan autor pobral presvedceni ze v USA volebni boj vyhraje manzelka exprezidentskeho nemravy, pripadne nas visionar typu Kennedy?

Americani jsou dost konzervativni pakaz, s cimz ma problem i republikansky veteran z Indocinskeho dobrodruzstvi, jelikoz se dost podstatne vetsine volicu neukazuje jako dostatecne konzervativni ...... ze by vetsina americanu volila blaznivou feministku a nebo cloveka, jehoz pastor zvani kraviny je ve snu liberalnich lunetiku, kteri se zrejme budou po volbach opet snazit oblazit Kanadu svou pritomnosti....... chudaci Kanadani ;-)

Stachanov 24.3.2008 1:28

kam ty Jelínkovi vyvážené vztahy vztahy se sousedy vedly?

že každý, kdo na nás za posledních 300 let zaútočil, nás i dobyl a okupoval? 8-o;-D

Herakleitos 24.3.2008 1:16

Re: Tinktanku, vy byste potřeboval na Velikonoční pondělí

Ale Andyo, potěh má dva konce. Krvelačnou bestii bych ve vás nehledal. Mějte s pisatelem slitování. On píše v oranž žoldu. Vy byste chtěli každého přetvářet na svoji víru. Vylezte z ulity, veřejnost je jiná než si myslíte. Zkuste převychovat např. Aero Karla, to je vůl!;-D

THX 24.3.2008 0:59

pěkný článek

O Topolánkovi začínám mítstejné mínění jako o Paroubkovi. Je to hulvát

hulwat 24.3.2008 0:55

Lukáš Jelínek hlásná trouba, nebo jen trouba z Lidového domu?

Protiradaroví aktivisté by si mohli upravit své motto na "Ne základnám, ano Hizballáhu". Jeden z mluvčích iniciativy, která usiluje o zablokování výstavby radaru v Brdech, Jan Májíček, se vyznal ze svých sympatií právě k této teroristické organizaci. "Na začátek bychom rádi pogratulovali Hizballáhu, že porazil Izrael, který byl donucen se stáhnout z Libanonu," uvádí Májíček na webových stránkách Socialistické solidarity v rozhovoru, který sám vedl s Haidarem Omaisem, sympatizantem Hizballáhu, který žije v Česku. Aktivistům nedávno přislíbil podporu předseda ČSSD Jiří Paroubek. "Pan Májíček je jeden z mluvčích hnutí, které má stovky členů, jestli říká nějaké výstřednosti, tak já se o jeho soukromé názory nezajímám," říká Paroubek. Sám ovšem nedávno jednal v Sýrii s představiteli strany Baas, která se k podpoře teroristů otevřeně hlásí a udržuje kontakty právě s Hizballáhem.

Rusko oficiálně přivítalo nabídku, že by mohli kontrolovat radar v Brdech, kdykoliv o to požádají. Americká strana je připravena nám předložit celou řadu opatření týkajících se posílení důvěry, abychom se mohli přesvědčit o tom, že celý systém není namířený proti nám. Uvedl to ruský ministr zahraničí Sjergej Lavrov v rozhovoru pro list Izvěstija.

Mard 24.3.2008 0:51

Opravdu hezký článek na Velikonoce!

Myslím že Vy, pane Jelínku, by jste neměl psát Vaše nesmysly ani ve všední den, natožpak o božím svátku. To že Vám chybí vysoká inteligence a pokora je asi všem dlouho známo, ale to, že nám chybí dostatek rozumu, aby jste nepsal o Velikonocích takovéto plky možná bude pro někoho ještě překvapením :-(

Andyo 24.3.2008 0:27

Tinktanku, vy byste potřeboval na Velikonoční pondělí

seřezat potěhem, abyste se naučil nepsat jako Urválek kombinovaný s Lepešinskou.

AeroKarel 24.3.2008 0:19

To tedy ČRo 6

zveřejňuje pěkné agitky.

Ale kdyby se Topolánek politrukovi líbil, nemám koho volit.