17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
janoryna 24.3.2008 11:56

Re: Škoda

začni shánět hlasy těch, kteří nedají hlasy ODS aby místo pro socany hlasovali pro komunisty. nakonec,z tvého příspěvku je jasné, že tví hlavní nepřátelé jsou sociální demokraté a nikoliv ksč.

Ludva 24.3.2008 11:51

Re: Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

A odečetl jste z té výplaty 7,5% inflace ?

karlos 24.3.2008 11:47

Re: Re: Samej modrák......

Měl jsi napsat rudý o-case

Vasekpasek 24.3.2008 11:46

Re: Re: Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

Ano, za klasické klišé považuji pokles reálné mzdy u řady profesí. Stávková pohotovost odborů mě nezajímá, už jsem si zvykl, že kdykoliv chce někdo udělat něco zásadního pro tuto zemi, tak odboráři křičí (viz například Dušek v 90. letech a jestli mi někdo chce namluvit, že ČD je super podnik...). Obrovská inflace - dobrý vtip... Takhle vláda může zcela jistě za rostoucí ceny nafty, másla a podobně... Poplatky u lékařů jsou fajn, to koneckonců souvisí s tím, co jsem psal o odborech. Zatažení republiky do dalších kol zbrojení - sice tomu nevěřím, ale taky fajn. Jestli se Vám chce koukat, jak zbrojí Rusové, Íránci a vůbec všichni okolo, mít ruce v klíně a hezky se na ně usmívat, je to Vaše věc.

Jen se divím tomu zadlužování. Tedy - divím se, že zrovna Vám vadí. Mně vadí taky, ale je to tak trochu tím, že rozpočet nejde obrátit za jeden rok z minus 100 mld do plusu... A jeslti se vrátí sockom pakáž (a ona se vrátí, hlupáků má tahle země až dost), tak bude zadlužování nejen pokračovat, ale bude mnohem vyšší.

fake 24.3.2008 11:44

Re: Re: další komik

promluvil,

Marat 24.3.2008 11:43

Re: Re: Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

Pahejle,pravice nemá v ČR vůbec žádnou šanci.Jedině rudí,nebo růžoví,ale nikdy žádná pravice.Tak nenadávejte pořád ODS,která sice není pravici,ale ani ultralevici,které většina z vás tak fandí.Vy všichni by jste sice rádí neplatili žádné daně,chtěli velké platy,žít životem boháču,ale současně  mět všechno zadarmo,jako  údajně v komunismu.Pořád vám ve vaších hlavičkách šumí ten střríbvrný vitr komunistických nemožných  teorií vymýšlencý pro hlupáky.Rozdíl,mezi vámi vzpominaným  zaniklím socialismem,na nynější potentáty je vidět.Za socialismu ste je viděli jen zdálky na tribuně při prvomájových demonstracích,ale o jejích bohatém životě ste vůbec nic nevěděli.Já bych vám opravdu přál vládu ČSSDKSČM a jen bych se ironický šklebil  nad vaší všeobecně stoupajíci chudobou. Kdy už pochopíte,že jste ani za toho socialismu neměli vůbec nic zadarmo.Ani tu lékařskou péči.

Jarda 24.3.2008 11:42

Re: Co se naučil, nezapoměl

Kdyby byl Topolánek v té době u PS, tak si mohl proti Mašínům jako velitel čety pěkně zastřílet. Národ se ohnul. aby přežil, chyba, trpěli jsme za to 40 let, ale Mašíni  byli vrazi. Utéci se dalo bez obětí. !! 

Pavpek 24.3.2008 11:36

Škoda

přeškoda, že s tím vymýcením komunismu nelze vymýrtit i socany včetně Jelínka, ach jo.

To bgy bylo něco, kdyby ti oba zmizeli do kanálu.

No, sny , to může mít každy.

Jinak nám zbývá jen si povzdechnout, panebože , to je zas ta Jelínkova blbost.

Nečíst.Škoda času.

karlos 24.3.2008 11:34

Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

Ještě mi pověz,která ta chudší menšina to odnesla.Ja jsem penzista a nijak jsem to neodnesl.Pracují a na výplatní pásce mám víc než loni.Stači se podívat na daně.Ty mám daleko nižši .Měl bys mluvit jen za sebe a ne za jiné.

Marat 24.3.2008 11:30

Re: Modří soudruzi

Rudý Kylchape,jistě že i mezi členy ODS se vyskytují bývalí soudruzi.Jenže u socanu už ty bývalé soudruhy nevidíte.Kdypak že vy jste získal vzdělání? Vy jste nestrašil v pionýrském šátku,v modré košili a nešprtal jste bolšervické poučky a nedeklamoval je u zkoušek? To je otřesné,že se právě u levičáku,socanu a komoušu nachází individua,kteří pořád hledají a nacházejí soudruhy právě zrovna u ODS.Aby jste mohl nazývat odesáky za soudruhy,to by museli mít stejné názory jaké máte vy sám.

doktor 24.3.2008 11:29

Přirovnání Topolánka k Bushovi

je nepřesné: Topolánek je mnohem inteligentnější. Tím hůř pro tuto zemi.

jirka.s. 24.3.2008 11:29

Re: Re: Rozkošné !

Výrazně osvěžující výlev, že, pahejle? A propos, čeho asi tak ty můžeš být pahejl ? Něco tady pro tebe mám! Uvaž si slinták a užívej si!

http://www.davno.ru/soviet-posters/kukryniksy/

Jarda 24.3.2008 11:23

Re: mám intenzivní dojem,

Svatá prostoto. U zadku máte zapálenou šňůru k atomové bombě a vy si chválíte, jak vám sluníčko  svítí na kokos.>-

Marat 24.3.2008 11:23

Re: Premiér

Stando,pro tvory jakým ráčite být vy,by byl neburan,ale intelektuální gigant i člověk s rozhledem pologramotného krmiče prasat,jen kdyby byl narudlí socan,nebo rovnou ultrabolševik a velebil Kremelské Chány.Ten Topolánek který lidem vašeho kalibru tak leží v žaludku,nestojí tedy za moc,ale je pořád lepší,jak ten vámi zbožňovaný Paroubek nebo Filip.Pokud někdo věříte nesmírně nesmyslnému žvástu,že komunisté,nebo levičáci jsou pro sociální rovnost,tak jste idioti.Jistě,komunisté,tedy jejích nejvyší,jsou pro chudobu všech lidí,kromě jích samotných.Soudruzí s nomenklatůr.žili životem někdejších feudálu a jen dávali bacha,aby se to jejích podaní nedomákli.Něco naznačil Zděněk Mlynář,ale stačí to,aby i hlupáci pochopili že žádným bojovníkum o rovnost vůbec nejde.Nebo myslíte,že už takoví ředitele továrny,nebo okresní funkcionář se bude tlačit ve frontě se sprostým plebsem?

jmbloudil 24.3.2008 11:22

To holt Masaryk ani Wilson netušil.

Kdyby se v r. 1918 ČSR rovnou připojila jako další stát USA (jakoby Východní Havaii - Hradčana a moře piva kolem)  sousedi (zejména Německo a Rusko) by si netroufli, svět by se vyhnul 2. SV, všem by to přišlo levněji. Stačilo více investovat po Lindberghovi do leteckého mostu USA-Milovice. Napravme po 90 letech tuto historickou nehodu. Prvním krokem budiž instalace radarů proti raketám a blbcům.   

jirka.s. 24.3.2008 11:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Modří soudruzi

Jen okecávej, okecávej, honysi, vždyť se tím vlastně živíš! Ale nezapomeň, že spousta lidí umí číst mezi řádky! ;-)

Pavell 24.3.2008 11:18

thinktankovi Jelínkovi

Jelínku, vy jste kromobyčejné hovado, a jistě bych neodolal nutkání kopat vás do pr d ele, kdybych měl to neštěstí a někde vás potkal.

hulwat 24.3.2008 11:17

Re: Re: Soudruh Jelínek má občas dobré postřehy.

Ten RaJský nikomu neodolává, jen jde za vidinou premiérského křesla, pro které udělá cokoliv.;-P

hulwat 24.3.2008 11:14

Re: Re: Re: Re: Jelínek tomu věří nebo to dělá za prachy?

Ludvíček se bude raději rochnit v bolševickém hnoji spolu s falmerrokem a zdůvodňuje to slovníkem RP.

poletti 24.3.2008 11:10

ČR

 Tedy nevím pánové, žijete v ČR nebo někde jinde? Copak nevidíte, že to ten Topolánek hodně přehání a platí na něj - přání otcem myšlenky? Ten Bush, ti teroristi, co je vyznamenává, nic? Dobro došli....

PRASI DENT 24.3.2008 11:09

Re: Soudruh Jelínek má občas dobré postřehy.

ta blbistická střela TOPOL musí přesvědčit každého.....Jen ten RaJský mu jaksi oddolává......

Kylchap 24.3.2008 11:03

Re: Re: Modří soudruzi

 "destrukce, kterou ukazují v PSP"

Topolánek tomu říká nulová tolerance.

František I. 24.3.2008 11:02

Re: Modří soudruzi

Ono to má nějaký obsah? Aha, on nám to Paroubek vysvětlí.

Kylchap 24.3.2008 11:01

Re: Re: Re: Re: Re: Modří soudruzi

Hňupe, už víš jak se jmenuje tvoje psychická porucha? Ta kvůli které žiješ v bludech a bludy hlásáš.

František I. 24.3.2008 11:00

Jsem jako u vytržení

Už dlouho je mi známo, že panu Jelínkovi shůry dáno jaksi nebylo na v apatice také nekoupil. Musel jsem si jeho slintík přečíst dvakrát(občas člověka popadne masochismus), abych se přesvědčil, že to přítel narudlý myslí vážně. Navíc pod nedávným dojmem, kdy si Paroubek a syrský potentát, mimo jiné pilný podporovatel teroristíků, dávali podle dobrého zvyku francouzáky na letišti v Damašku. Na druhé straně ale věřím, že Jelínka mladí, čerstvě zakázaní, komunisté budou hltat (konec konců je to stejný vrh) a pan Hašek socialistický pokývne uznale hlavou. Snad mu i poklepe po rameni. Sice pana Topolánka nepovažuji za génia, ale proti panu Jelínkovi je myšlenkový gigint, hodný Nobelovky. Vcelku mne nakonec těší, že naše sockomoušky mediálně obhajuje něco takového, jako je pan Jelínek. Člověk se alespoň zasměje a řekne si, není to ještě s tou pravicí tak zlé.

Karel 22 24.3.2008 10:54

Soudruh Jelínek má občas dobré postřehy.

Soudruh Jelínek : Ocitáme se zpátky v éře studené války. Správně, proto tady musí být ten radar, abychom se tam neocitl až po uši. Kryprobolševik Putin má ty samé radary šmírující nejen nad Evropou, uvádí do provozu nové jaderné ponorky (Jurij Dolgorukij), zkouší nové balistické střely (Topol) a vyhrožuje vydíráním, jak na nás bude mířit raketami, když bude stát v Brdech radar. Takže Jelínku - radar tady bude, i kdyby se STBák Filip s Paroubkem vztekem ukvičeli. A je samozřejmě jenom na nás, jestli na několik desítek let nebude opět srdce Evropy voperováno do (Y) neobolševického Ruska. Lidem, jako jsou bolševici a jejich voliči je nutné několikrát denně připomínat dějiny. To abychom si je neprožili ještě jednou. :-(

Ludva 24.3.2008 10:54

Re: Re: Re: Re: S těmi tajtrlíky mluvit nemusím,

když není jiný zdroj, beru ten, co je. A vcelku mi to k premiérovi sedí. Vám ne ?

Anna 24.3.2008 10:53

Taky ho nemusím

Jsem odjakživa volič ODS ale pana Topolánka nemusím, je to valašské KŘUPANRv

Šumavák 24.3.2008 10:42

mám intenzivní dojem,

že Vy Jelínkovi to blížící se vyvrcholení závidíte......

karlos 24.3.2008 10:40

vidění světa

p.Jelínku,vaše vidění světa je yřejmě rudé.Takové nesmysly může napsat zaslepený socan nebo komouš.Škoda slov.