17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gardnes 13.8.2009 14:33

Proboha

Jestli je autor stejně úspěšným politickým aktivistou jako sepisovatelem politických událostí, pak mu pomož pánbůh. Skutečně jsem se snažil, ale opravdu nic než velkou jalovinu jsem v tom neobjevil. Na druhou stranu je pořád lepší napsat blábol, než dospět k povýšení předvolebních hrátek na skandál století. Nevím, zda bych se měl poučit i já důchodce, letos v rámci celoroční dovolené jsem už byl v cizině i v našich letoviscích, přitom jsem měl pronajaté pokroví vilky 2+1 pro manželku a vnuka, přitom jsem neměl sepsanou smlouvu, dokonce ani nevím, zda jsem si vzal účtenku, ani nevím, komu vila skutečně patřila. Třeba ji vlastní Berlusconi,či Sarkozy,Roman nebo bůh mě netrestej, sám Dalík s Řebíčkem. Také jsem viděl asi 5O km od místa rekreace člověka, který byl podobný Krejčířovi a v rybníku na dvoukajaku jezdil Urban s Romanem. Urban sice bydlel s Romanem a jeho lidmi, byl i na tom dvoukajaku, ale ten alespoň vydal prohlášení, že bylo vše v pořádku. To frajer Topol ne. Přece už z fotek generála bylo zřejmé, že v Toskánsku kuli pikle, protože v Praze a Špindliu se to špatně pikluje. Štáb šmíráků prý nestál nic, dělali to v rámci akce "Šmíruj a intrikuj" Lidového domu zdarma.

Martin 13.8.2009 18:34

Re: Proboha

....a jinak zdravej ??:-D

Jarka 13.8.2009 18:49

Re: Proboha

Proč?

Malý Aston 13.8.2009 10:45

Zmatený autor!

Nevím, co chtěl básník říci ale já jsem po akci Randák přijal opatření pro dnešní dny i budoucnost. Zásadně nemluvit na dovolené česky. Před odjezdem na dovolenou veřejně naříkat, že nemám prachy a jedu se stanem k Balatonu nebo na Rujánu. V případě dovolené do západní části Evropy ihned po návratu tvrdit, že tam zahnívají, všechno je o 100% dražší než u nás a všem ukazovat o kolik jsem zhubnul z důvodů hladu. Fotografie z dovolené nikomu neukazovat. Zásadně si neobjednávám dovolenou u nějaké cestovky, neboť kolik jsem zaplatil může být předmětem zkoumání finančního úřadu kde jsem tolik desítek tisíc kaček vzal a Paroubek mi to ještě dodaní. Prostě se začnu chovat jako za Jakeše. Když žeru nemusím při tom tolik mlaskat aby náhodou soused neposlal hlášku jako za socialismu. Pořád nechápu, proč poslanci kteří berou cca 100 000,00 Kč čistého měsíčně by měli podle Randáka a Paroubka trávit dovolenou pod stanem s konzervami.;-)

Guláš 13.8.2009 11:55

Re: Zmatený autor!

Možná, že vám uniklo, že se jedná o velmi nestandartní setkání lidí, kteří spolurozhodovali o zvýšení schodku rozpočtu o 68 miliard korun. Předání emisních povolenek gratis je mírně řečeno nestardantní, vzhledem k stavu státní kasy. Lidé, kteří se sešli v toskánsku tam jistě neřešili, kde mají lepší víno. Za pravděpodobnější považuji, že tam řešili rozdělení provizí a jejich legalizaci. To je to, oč tu běží.

Patrik 13.8.2009 13:00

Re: Zmatený autor!

dobře jste to vystihl,ale MA něco vysvětlovat je zbytečné.

Anonym 13.8.2009 17:58

Re: Zmatený autor!

No, ne že by to tak nemohlo být. Já se ale domnívám, že tohle všechno už bylo dojednáno dávno - přes prostředníky nebo ve Špindlerově mlýně.

Proto chápu Toskánsko jako odměnu - tedy vlastně už jen koncovku transakce.

Jo, korumpovat lze různě.

jeff 13.8.2009 21:10

Re: Zmatený autor!

možná trpíte bludem. Všichni mají tisíc příležitostí se setkávat v Česku a nemusejí proto cestovat do Itálie. Ostatně jednání bývalého  (a možná i budoucího) předsedy vlády s generálním ředitelem jednoho z největších podniků v Česku je zcela standardní. V podstatě je povinností takového politika jednat s manažery rozhodujících podniků v českém hospodářství.

modrej fták 13.8.2009 18:02

Re: Neznalost zvyklostí vyspělého světa

malý astonku, jsi chlapče pořád ještě zřejmě malý a mladý, protože když se neumíš zorientovat ve světě a bláboilš nesmysly, měl bys se zeptat alespoň poslanců kteří na to využívají poslaneckou cestovku zdarma na 200 % /nárust o proti loňsku vždy o 100%/,ktreří jsou dobře  seznámeni s režimem lobistů na Západ od naších hranic a je to následovně:1/ lobista, je zaměstnání jako každé jiné a tudiž musí mít živnosťák, nebo jako  zaměstnání, zkrátka musí mít zdaněný příjem a registraci jako lobista.2/ politik , který se setká s lobistou musí o tom sepsat úřední záznem, kde uvede, kdy a kde se setkal s lobistou a co projednávali, uvedený záznam se zaregistruje tj. uloží pod číslem jednacím.  Pak je vše v pořádku různi špioni - generálové, jsou zbyteční a především jsou zbytečné hloupé, neodborné kecy na psu při obhajobě bývalých vexláků. Co se týče poslanců: " kteří berou nad 100 000,- Kč čistého" - vidíš a pořád mají málo!

Anonym 13.8.2009 8:38

Je mi líto, pane autore

ale Váš článek není ke čtení.

Kirken 13.8.2009 8:10

Jo, to mě taky zaujalo, politický aktivista...

Ten jeho blábol se nedá sežvýkat, věty na tři řádky, obsah minimální...

Pinkas 13.8.2009 7:19

Hahaha

ideje jsem ztratil hned v roce osmačtyřicet! A návrat k nim? To bede trvat dalších padesát , ne-li více, let!;-DS komunistickou chátrou a jejími přívrženci není naděje na zlepšení!

LN 8/09 13.8.2009 8:34

Re: Hahaha - neviditelná ruka trhu dokáže být někdy krutá

Tisíce cizinců padly v Česku do otroctví, úřady otrokáře kryjí 6. srpna 2009  14:40 Lidové noviny PRAHA -

 Za svou práci nedostávají zaplaceno a stále více se zadlužují.

Pokud chtějí z otrockého zaměstnání odejít, musí utéct nebo se draze

vykoupit. Desetitisíce zahraničních dělníků živoří v Česku v otřesných

podmínkách.

Hubený 13.8.2009 5:44

Politický aktivista .....

Vzletnými,rádoby učenými slovy popsat tkz. ho/no ..... politický aktivista ? To je prosím kdo ?Člen politické strany ? Které ? Proč se politický aktivista otevřeně nepřizná za kterou stranu kope ? Nebo čeká která vyhraje ? Politický aktivista ...........:-/

politický pasivista 13.8.2009 7:33

Re: Politický aktivista .....

Vysvětlím. Je to jedno z dalších důležitých zaměstnání jako jsou tiskový mluvčí, politolog nebo svačinář v hladomorně. Kope hlavně pod sebe.

lary 13.8.2009 16:15

Re: Politický aktivista .....

Nebo topič v letním kině.:-D:-D:-D