29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

POLITIKA: Slyšíme dobře?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ajta 30.9.2006 20:55

Historicky se sama znemožňující socdem.

Nevím, jestli ČSSD má nějaký pud sebezáchovy, ale vše nasvědčuje tomu, že dělá všechno pro to, aby si občané této země oprávněně mysleli, že něco skutečně průsšvihového tají a snaží se to zamaskovat neskutečným blábolením šíleného velitelského můstku. Opravdu chtějí spáchat politickou sebevraždu ? Kdo potom bude dělat tolik potřebnou opozici ?????8-o:-/

AeroKarel 30.9.2006 22:36

Re: Historicky se sama znemožňující socdem.

Zřejmě trpíte zcela neodůvodněnou představou že voliči ČSSD a KSČM myslí ........

Evropan (normální) 1.10.2006 1:31

Re: Re: Historicky se sama znemožňující socdem.

Pane Šebesto, z Vaši úvahy plyne, že volíte ČSSD nebo KSČM ? Spíše však, že nenyslící voliči jsou rovnoměrně rozloženi ve všech stranách.

Bojar 30.9.2006 20:52

Je mi smutno,

nikdy jsem nevolil ODS, bolševiky a socany taktéž, z čeho je mi tedy smutno?ˇZ toho, že dnes bych volil i tu ODS, to co předvádějí poslanci ČSSD a zvláště Paroubek, je opravdu k pozvracení.

Když jsem viděl dnes ve zprávách Paroubkův projev, to už nebyl Duce ale Führer.  

AeroKarel 30.9.2006 22:38

Re: Je mi smutno,

Možná právě fakt, že jste nikdy nevolil ODS je malým dílkem zavinění současné mizérie .........

VL 1.10.2006 7:25

Re: Je mi smutno,

Neurážejte Vůdce, ten uměl mluvit i přesvědčit lidi a uměl dokonce i vyhrát volby.

pf 30.9.2006 20:32

vyborne haasicku

druha fura propagandistickeho hnoje. Mate nas opravdu za idioty. Jeste par takovyhle vyplodu a vykazou vas i z modreho kurniku. Lzete zkratka uz prilis pruhledne. Vy ze jste poradcem prezidneta? Je mi preofesorissima lito.

jasan 30.9.2006 20:48

ale pf

co takhle neco konkretne?

Apropo - co Vam pan Haas provedel?

AeroKarel 30.9.2006 22:40

" Mate nas opravdu za idioty"

A divíte se?

AndyO 30.9.2006 20:19

dost mne udivuje

ta socialistická panika. ODS zatím nikdy neudělala nic, co by se dalo nazvat nedemokratickým postupem. A najednou v kurníku slepice vyvádí, že nastane totalita, že ODS bude vládnout bez mandátu, ble ble...ty samé slepice, které v pohodě žily v opravdové totalitě a  ani nemrkly. Těm by  , i kdyby hrozilo, že to ODS udělá, mělo být přímo blaze po těle, vždyť vzpomínají, jak to v totalitě nebylo tak špatné. Takže jim jde asi hlavně o ty prachy, které teď nedokážou vydělat, což mne udivuje, vždyť většina slavných privatizátorů a velkých šéfů  a důležitých ouřadů jsou bejvalí bolševici, to bych se divila, kdyby tam nějaké známého nenašly.

Evropan (normální) 1.10.2006 1:57

Re: dost mne udivuje

Je to hezké a čtivé. Tady Vám to dost lidí neuvěří. Vylepte to na  http://sumavak.bloguje.cz  Tam Vám zatleskají a poplácají Vás po širokých budovatelských ramenou nesoucích tíhu budování prvobytněpospolnému kapitalismu volné soutěže. 

alfa27 30.9.2006 18:03

Žádné křivdy prosím

Nekřivděme poslanci Jičínskému,slza mu bezděky ukápla, když si vzpomněl na oběti zákonnosti 50 let, kterou spoluvytvářel.Nekřivděme ani Dr.Rathovi,je v parlamentu nováčkem a učí se,až dozraje možná dosáhne úrovně svých lékařských kolegů Mengeleho a Karadžidže,Nekřivděme poslanci Křečkovi, jeho pohled na právo je pohledem z perspektivy křečka,proto se mu jeví, že zmínka o Židech v policejním spise,která byla zaznamenána musí být názorem toho kdo ji zaznamenal,je to stejné jako přesvědčení, že je povinnost majitelů domů poskytovat ze svého sociální dávky nájemníkům, byť mají jako poslanec Křeček mnohem vyšší příjmy než tento majitel.Paroubkovi křivdit nelze ať už o něm řeknete cokoli.

AeroKarel 30.9.2006 22:41

Re: Žádné křivdy prosím

R^

beran 30.9.2006 17:44

Tak nám hozená kost zase dobře funguje

Politici nám hodili kost, abychom se měli o čem vášnivě dohadovat a zatím někde v pozadí potichu zase převádějí nějaké stovky milionů nebo miliardu do správných kapes. A v tom si jsou docela rovni. Každá ze stran má nějaké "sponzory" a těm za to připravuje takové zákony, aby se dalo krást beztrestně. Kdo není slepý, tak to všude kolem sebe vidí. Tak zvaná politická scéna je jen divadlem, které má odvést pozornost od toho podstatného. Tak si hezky podiskutujte!

zoch 30.9.2006 16:51

Vše zatím podle očekávání

Žádná kultivovanost,překotná zbrklost....Ještě se nikdo na židli ani neohřál a již mění obsazení aniž by bylo jasné,kde bude zítra. Oheň se dále rozdmýchává nějakými zpravodajskými hrami z nichž potom vznikne to,čeho jsme svědky u p. Langera.  Pouze skáče na špek těm,kdož  to rozehráli. Je to možná pro ODS účelné,protože se háže bláto na protistranu a to se před budoucími volbami počítá. Jen aby se ale někdo nepřepočítal.Ve hře je již snad i řešení,že by se ODS z vlády neodporoučela ,pokud nezíská onen většinový hlas....

Kdo to zavinil je jisté a případně to ještě někomu večer budu schopen zopakovat a připomenout. Utíkám i dnes pracovat,pročež možnost diskuse je mi odepřena. Ostatně jednou jsem to již zkusil a byl jsem vyřazen....Někdy příště....Oldo Řího ...

nadšenec 30.9.2006 16:11

ještě pár náměstků přes palubu

a máme tady Českou občanskou říjnovou revoluci. Soudruhu Haasi, připravujte půdu. Zatočíme, zatočíme.....

fafni 30.9.2006 17:58

Re: ještě pár náměstků přes palubu

zatacet s zoldaky chtel pokud vim veliky Duce ve svem povolebnim projevu.To ze ho takovi nadsenci podporujou je na povazenou.Uz si nechci pred takovymi nadsenci dlsich 40 let davat pozor na to co rikam.Pro myho tatu jeden takovej nadsenec znamenal 5 let Jachymova

Lea 30.9.2006 18:51

Re: Re: ještě pár náměstků přes palubu

ten povolební projev by možná nenastal,kdyby nenastaly stalinské praktiky "Kubice".

H.K. 30.9.2006 19:05

Re: Re: Re: ještě pár náměstků přes palubu

Vase fantazie je snad bezmezna. Vy vsechno vite. Snad jste sam lucifer. Vase kombinacni schopnosti jsou na urovni tech nejvykonejsich pocitacu.

Šumavák 30.9.2006 19:09

No , i kdyby ten "Kubice" neposloužil k ničemu jinému,

než že se Paroubek "vodkopal", tak dík za něj !

AndyO 30.9.2006 20:12

Re: Re: Re: ještě pár náměstků přes palubu

???

Leo, vy mne v poslední době přímo...udivujete. Můžete mi ten svůj příspěvek vysvětlit ?

Pete Brich 30.9.2006 16:04

Málem plakal,

protože si nebyl jist, jestli si právě bezděčně neulevil do textilu.

PB

Ptica z Modrej 30.9.2006 15:28

Věrná služba pokračuje....

V době komunismu působila justice jako věrná služka zločincům KSČ a bohužel v tom pokračuje i nyní.Justici v demokratickém státě,jehož  základy klademe by slušelo více svépravnosti.

PRASI DENT 30.9.2006 16:24

Re: Věrná služba pokračuje....

 Kdo tohle všechno způsobil, kdo podal bolšánům ruce - No přece Klaus se svými dacany za použití naivních disidentů - Plyšová revoluce.....

Ladislav N. 30.9.2006 17:27

Re: Re: Věrná služba pokračuje....

Vy přece rudým fandíte, ne?  Tak proč Klausovi vyčítáte, že proti komunistům nevystupoval? ;-D

Kobylka Lajda 30.9.2006 20:49

Re: Re: Re: Věrná služba pokračuje....

On především nenávidí p. Klause - to je hnací motor jeho názorů. Je to trochu jednotvárné. Ignoruj to.(Y)

XXL 30.9.2006 13:56

Nějaký franta píše.

Soudce povolil odposlech prostor Sněmovny.Je to podle zákona.Odposlech zmařili policisté.Podle jakého zákona?Existují snad u nás zákony dva?

Věra 30.9.2006 13:41

Takže podle mne je úplně jedno, jak se dostala zpráva ven, nebo dovnitř. Podstatné je,

jestli v prostorách sněmovny došlo k odposlechům nebo nedošlo. Každopádně by k odposlechům v těchto prostorách dojít nemělo, již jenom proto, že to, co pronesou poslanci na půdě parlamentu, na to se vztahuje imunita. Asi také proto si mohou dovolit dnes poslanci ČSSD to, co předvádějí jinak dnes a denně. A jaképak potom omluvy komukoliv? Proto mají imunitu, aby si mohli vyřizovat svoje účty mezi sebou na půdě poslanecké sněmovny. Je to sice ostuda, ale je to tak. Jakékoliv povolené odposlechy jsou zvrhlostí nejvyššího kalibru a dostáváme se pod dohled policajtů všichni, kdo máme mobilní telefony-nařízení operátorům uchovávat po dobu jednoho roku přehledy telefonních čísel kam bylo a odkud bylo voláno, přehledy e-mailových adres a podobné. A tak opět poslanci nedělají co mají, protože někdo si usmyslel, že bude odposlouchávána poslanecká sněmovna a jeden politik k tomu. Jak asi odůvodní Paroubek, že nebyl nařízen již dávno odposlech Kočky? A co když je nyní na řadě on a jeho telefony? Vždyť už se konečně musí někde potvrdit spojení a napojení ČSSD na Kočku a jeho klan. Nebo stále ještě policajty kontroluje Gross a celá ČSSD? Je ostudou, že může být v ČR odposloucháván kde kdo, jenom ne ten, kdo to nařídil.

nadšenec 30.9.2006 16:14

Re: Takže podle mne je úplně jedno, jak se dostala zpráva ven, nebo dovnitř. Podstatné je,

už se konečně musí někde potvrdit spojení a napojení ČSSD na Kočku a jeho klan

správně, tak už s tím něco dělejte, vidíte, že modružka Věra už čeká! Ten klan nám rozvrací republiku a určitě nám rozkradl v 90 letech i banky!

huhu 30.9.2006 19:32

Re: Re: Takže podle mne je úplně jedno, jak se dostala zpráva ven, nebo dovnitř. Podstatné je,

konkrétní IPB a 200 mld rozkradla čssd ...:-/