20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vidlák 17.5.2008 9:45

Re: Re: Re: Re: Re: Senioři se dohodli s Paroubkem na podpoře ČSSD

Tohle je tedy opravdu síla. Vy jste pane darebák non plus ultra! A kde je Váš levicový altruizmus???

KUK 17.5.2008 9:10

Re: jsem nečlen Roh i svazu důchodců

Doufam ze az se jim podari v dalsim obdobi neco vydobit tak to odmitnes.....

A naved svoje deti az budou nemocne at vrati nemocenskou za prvni tri dny , protze to vysoudili komuniste a neptali se te !!!!!!

KUK 17.5.2008 9:07

To meli jit pokleknouk na kolena pred Topolankem a prosit o shovivavost a milost ??

Rekl bych ze slovutny lekar by mel znat politickou situaci a vedet co v teto anabazi , podvodu ODS jde.

Mel by tusit ze by se jim modrasci vysmali ,nadali do prestrojenych komousu, socialnich parazitu.Jako to udelal Topol na tripartite?

Copak autor veri ve slusnost nejake pravicove strany ????

A zde na NP by tlupy nejemnych pisalku psali at se rozpusti a radsi stanou bilogickym odpadem , dobrym na recyklaci na biopalivo.

A to maji verit nejake nove Smlouve s ODS, takove navody uz nikdo  nebere vazne...

Kovaný 17.5.2008 9:04

Re: Re: Senioři se dohodli s Paroubkem na podpoře ČSSD

Dost dobře nechápu postoje výše publikovaných pánů seniorů. obhajují neobhajitelné - poplatky u lékaře i pro seniory a kojence, nízká reálná výše stávajících důchodů a na druhé straně neskutečná servilnost vůči nejbohatšímu důchodci (a také nejdražšímu¨tuneldědkovi Klausovi. Vždyť sociální demokracie ochraňuje nás, chudé zu nejchudších a proto jí máme házet klacky pod nohy? Ano, podporuji a budu podporovat jak Paroubka tak MUDr. Ratha, neboť poukazují na nepoctivé praktiky podvodem a korupcí ustavené vlády  ODS a jejího trapného prezidenta.  A směji se tomu pánovi, který si myslí, že mu někdo něco při dovršení

5 tis. hranice něco vrátí. Houby s octem pane! Důchodci z celé země spojte se!

marek 17.5.2008 8:52

jsem nečlen Roh i svazu důchodců

AŤ se všichni starají o sebe -což asi všichni tito akčníci činí-ale nemluví mým jménem.

Ypsilon 17.5.2008 8:42

Re: Re: Re: Prohlašuji

Pro jednoho mého postršího známého asi bylo "trhnutí oponou" skutečně vysněným zážitkem, užil si své. Dneska je mu ta svoboda a volné cestování na dvě věci...Je rád, že zaplatí byt , léky a nějaké jídlo...Všichni nerestituovali....

ceskej Honza 17.5.2008 8:28

Re: Re: Prohlašuji

Malstoka to napsal presne správne!  Existuje mylná predstava, ze vsichni seniori jsou levicáci a blbci. Mozná je jich vetsina zparchantelcú, co se za komunistického hnusu váleli a brali peníze. Taky jsou mezi nimi ale soudní a slusní lidé, kterí si vází svobody a práve toho volného cestování a  "trhnutí oponou" byl pro ne ten nejúzasnejsí zivotní zázitek. ;-)

JanB 17.5.2008 8:27

Re: Senioři se dohodli s Paroubkem na podpoře ČSSD

Již vidím mé rodiče, důchodce, jak oni souhlasí s Paroubkem. Ani náhodou, oba pracovali ještě hezkých pár let poté, co odešli do důchodu, protože nebyli líní něco dělat. Otec, kterému Paroubek silně připomíná Klementa Gottwalda, s ním rozhodně v ničem nikdy souhlasit nebude. Matka Klému moc nezažila, ale Paroubek opravdu nepatří k jejím oblíbeným politikům.

Šik 17.5.2008 8:21

Re: Prohlašuji

Jsem osmdesátiletý senior a ani já se nehodlám spolu s Paroubkem vracet do "šťastných let socialismu".

Jerry 17.5.2008 8:14

Re: Re: Prohlašuji

Vážený,nechtějte slyšet,co mumlám do obrazovky,když sem tam na Psu zavadím o Vaše přiblblé cinty.

Hrad 17.5.2008 7:58

Re: Re: Re: Re: Senioři se dohodli s Paroubkem na podpoře ČSSD

Doufám, že brzy zemře. Kdyby jich bylo několik tisíc, kurňa, kde bychom na to sebrali prachy?

Cikrt.

Hrad 17.5.2008 7:54

Re: Prohlašuji

Blahopřeji k členství ve "stádu" Topolánka. Jen nevím, jestli se v hrobě nevrle nepřevrací Jan Neruda, když si na podporu svých nápadů(podmíněných asi situační psychózou) používáte část jeho vskutku heroických veršů. Asi by si před vámi jak to v jeho době chodilo, odplivl se zamumláním pod nos, "geront blbý".    

Ypsilon 17.5.2008 7:24

Re: Prohlašuji

Zřejmě pro Vás čas oponou trhnul právě včas. Penzička slušná, copak jste asi dělal před r. 89? A cestovat se teď může volně, hezky se to sešlo, co?

senior 17.5.2008 7:18

Dotaz pro seniory

Prosím, sdělte mi, zda mi něco neuteklo (nebo to pošťačka zabordelařila, což je v poslední době více než obvyklé).Vy jste někdo dostali dotaz od slovutné Rady seniorů,zda může hovořit Vašim jménem? A vůbec,dal jste někdo někomu "hlas",= souhlas s tím, aby Vás zastupoval?. Nebo mi někde uteklo, že p. Paroubek řval, aby bylo nějaké extra seniorské referendum ? Pokud někdo tuto informaci máte, sdělte to i ostatním, prosím.Díky za ochotu.

malstoka 17.5.2008 6:44

Re: Re: Re: Senioři se dohodli s Paroubkem na podpoře ČSSD

Věřte, že ano! má manželka je těžce nemocná. Od příštího měsíce již jí bude pojišťovna vracet peníze, protože překročila 5tisícový limit. Za Ratha měla vydání za rok za léky přes 13 tisíc, a celému Paroubkovi to bylo jedno. S klidem a rád si za Paralen zaplatím.

horduch 17.5.2008 6:43

Re: Re: Senioři se dohodli s Paroubkem na podpoře ČSSD

osobně považuji za největšího gaunera člověka ,který  tvrdí ,že se všichni budeme mít dobře bez ekonomicky výnosné činnosti/práce/,toto platí jen pro pár vysraných jedinců jako je Paroubek ,profitujících na blbosti ostatních

malstoka 17.5.2008 6:39

Prohlašuji

že jsem sedmdesátiletý senior a nechci být spojová se seniory, kteří patří do stáda příznivců Paroubka. Jsem šťasten, že jsem se dožil svobody  a i má penze mi stačí ke slušnému žití. Jsem rád, že děti mohou studovat bez kádrových posudků a cestování do zahraničí není podmiňována svolením policejních otrgánů a devizovým příslibem. Chápu bývalé vedoucí pracovníky, náměstky a ředitele podniků, kteří tyto koryta dostali jako odměnu posluhování komunistické straně aniž by měli k takové práci vzdělání či jiné odborné předpoklady. Čas trhl oponou a je to tak dobře.

EVa 17.5.2008 6:36

Mým jménem se tedy s Paroubkem nikdo nedohodl.

Něčeho takového, jako je tlustý Jyrka bych se nedotkl ani dlouhým klackem, takže nechápu, proč se v titulku mluví v množném čísle, které vzbuzuje dojem, jako kdyby se s níám dohodli všichni senioři na světě. Vím ze svého okolí asi o dvou stovkách seniorů, kteří by si s ním ani nepodali ruku. Takže správně by měl titulek znít: Tři senioři, členové ČSSD a KSČM se s Paroubkem dohodli... nebo tak nějak.

slava 17.5.2008 1:39

Re: Re: Senioři se dohodli s Paroubkem na podpoře ČSSD

Ale jste asi natolik padlý na hlavu, abyste masochisticky podporoval demokratické,  zdravotní a sociální úlety pana Topolánka a spol. Pokud vůbec jste důchodce.

Damián 17.5.2008 1:34

Re: Senioři se dohodli s Paroubkem na podpoře ČSSD

Jako důchodce nejsem natolik padlý na hlavu abych podporoval sociální úlety pana Paroubka a jeho poskoka pana Ratha!!

Pavel Pekárek 17.5.2008 0:43

Senioři se dohodli s Paroubkem na podpoře ČSSD

Jsem důchodce.Mám důchod a ještě stále si vydělávám.

Ale s Paroubkem bych se nedohodl, ani kdyby mi dával milion měsíčně.

A důchodci,kteří budou Paroubka a ČSSD podporovat ? Je mi jich už dopředu líto.