29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kopec 2.5.2009 9:15

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Deti mohou za sve rodice jen v pripade socanu a komunistu, Grebenicka a Ratha atd.Modrasku se to pochopitelne netyka.

Vilda 2.5.2009 11:10

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Grebeniček a Rath můžou sami za sebe, bohatě to stačí;-O!!

jirka.s. 2.5.2009 11:43

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Omyl, hromádko !!! V případě grebeníčka a dRátha mohou jejich rodiče za ně !!! Holt, jablko nepadá daleko od stromu!!! (Y)

kopec 2.5.2009 12:02

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

To jako myslite v pripade Topolanka? Tam se nam jaksi daleko neodkutalelo.

jirka.s. 2.5.2009 15:38

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Proč si tak nějak začínám myslet, hromádko, že písmenka asi nebudou pro tebe to pravé ořechové ? Ty jsi v mé větě někde našel shluk písmenek, co by daly dohromady smysl TOPOLÁNEK ? ;-(

 

kopec 2.5.2009 20:51

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

ne , nenasel , nasel jsem tam pouze tvrzeni, ze jablko nepada daleko od stromu, a pouze se s  dovolenim ptam, zdali to plati i pro Topolanka, nebo jsou pro cleny ODS jina prislovi, nebo jejich jiny vyklad.

kopec 2.5.2009 21:07

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

jeste doplnim poznamku ktera odpovida na vas primy dotaz.Vlastne nasel jsem ten shluk pismen ktery tvori jmeno Toplanek, je hned v nadpisu vasi repliky. Drive nez budete nekoho karat za to, ze neumi cist, prectete si svuj text, pokud to neumite , nechte si to nekym precist

jirka.s. 2.5.2009 23:13

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

8-o8-o8-o "Jen ignorant si může vážit Topolánka"  -  toto že je můj text ??? Už přestaň chlastat ten metanol, evidentně se ti zhoršuje vidění!!!

kopec 3.5.2009 8:14

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Pane Jirko.s., mimo cteni pismenek, existuje nejaka logika a pomoci te  se da vydedukovat i co bylo mysleno.Cela nit, pokud ji sledujete je o Topolankove ignorantstvi, tedy te se tykal i vas  i muj prispevek. I kdyz se zde na serveru citite doma, zadam vas, abyste me ani ostatnim diskutujicim netykal a psal slusne a ty sprostarny si nechal pro maminku.

Alenka v říši divů 2.5.2009 21:38

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Mrázi!!

A co čekáš od svazáka Paroubka? A Ráth Ti taky nevadí i když porušuje zákony a jeho otec byl estébák a matka komančka? Ujasni si to, než začneš na někoho sám hřímat!!

Vilda 2.5.2009 0:24

Ala Jelen?

No nevím, minule byl článek super, dnes je to úroveň Jelínka. Takové uplácání dortu ze všeho co bylo k dipozici. Chce se mi věřit, že po celodenním hledání rozkvetlé třešně to způsobila únava. Byla to fakt fuška,  jaro přišlo opravdu brzo;-P!!

S.Š. 2.5.2009 0:44

Myslím, že autor to "uplácal" docela dobře, zejména pak velmi aktuálně.

Mimochodem, Vás nezajímá náhlá rozhodnost designovaného premiéra ? Odkud se najednou vzala, nespoléhá-li se na názor dvou největších politických stran, od koho chce získat parlamentní podporu ? Nebo mu snad stačí podpora prezidentská ? Je plánem "X" vládnout bez podpory až do řádných voleb ? Uvidíme, informací je zatím pomálu ... oni chlapci ty karty budou muset stejně nakonec odkrýt ...:-)

Vilda 2.5.2009 0:53

Re: Myslím, že autor to "uplácal" docela dobře, zejména pak velmi aktuálně.

Pro relevantní závěr je zatím málo informací a spekulace jsou možné, ale považuji je za ztrátu času. Ač si o Fischerovi nědělám moc iluze, tak příjemně překvapil. Jen aby mu to vydrželo, ono na to místo šéfa statistického úřadu taky nemá definitivu!!

S.Š. 2.5.2009 0:19

To se Vám velmi povedlo, pane Kounovský !!

:-)R^

Tisifoné 2.5.2009 0:17

blogování

Existuje dobrý test, jak ohodnotit článek, jako je tento. Zkusme si představit, že nebyl otištěn, ba dokonce ani napsán - a zeptejme se pak, jestli nám ten článek chybí.

veit 2.5.2009 0:13

A co do Kounovského

Asi stačí si přečíst slova o tom, jak Fišer dohání v podrazech Čunka a v křivosti Paroubka a je jasné, jak smrdí boty, ve kterých slušný člověk šlápl do Kounovského. Kdyby aspoň vřískal slušně ...

Netka 2.5.2009 0:50

Re: A co do Kounovského

Ale vždyť má autor pravdu. Dodala bych, že od nomenklaturního kádra a kariéristy se podrazáctví očekávat dá. Ve jménu loajality k dalším(u) hráči(ům). Od kterých profit teprve přijde. Úředníkovi, který se náhodou stal prvním ministrem této země a přitom ještě před dvaceti lety souhlasil s její okupací, jsou nějaké morální povinnosti nebo férové dohody u zádi. Ten už v životě prokázal, že nestojí ani za tím, co sám podepsal. Natož za ústní dohodou. Pro ujasnění - moje výtka k Fischerovi se netýká (ne)vhodnosti jím vybraných osob. To je fakt jiné téma.