29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vilda 2.5.2009 11:17

Re: mám pochybnosti...

Souhlas. Jen dodám, že Topolánek je celkem slušný krizový manager, ale jako taktik je diletant, který dost často koná dřív, než vše víc promyslí!!

Fišta 2.5.2009 12:10

Re: mám pochybnosti...

Dobrý krizový manažer by dokázal udržet VAE. Co je na Topolánkovi dobrého krizově manažerského?

Vilda 2.5.2009 21:21

Re: mám pochybnosti...

Ač lze mít k jeho práci řadu výhrad, v čele EU si vedl celkem dobře, to uznávají i v zahraničí. O VAE lze těžko soudit, minimálně polovina informací puštěných do medií byly účelově vypuštěné manipulativní lži. Já dám víc na informace ze zahraničních medií než na české novinářské pisálky!!

matů 3.5.2009 8:57

Re: mám pochybnosti...

Vždyť práci za něj dělali jiní,úředníci v Bruselu.Vždyˇbyl jen figurka,co já vím nezařídil a neudělal nic co by jej zachranilo.A uznání v zahraničí? Zamyslete se.

Vilda 3.5.2009 10:14

Re: mám pochybnosti...

Na práci má vždy úředníky, premiér je jen reprezentant státu. No a když si na jeho místě představím kohokoliv z oranžové party, tak je mi líto, ale Topolánek i přes řadu chyb je přece jen lepší varianta!!

westík 2.5.2009 10:27

Re: mám pochybnosti...

pro Ghost Dog ;-DR^ jednak souhlasím s příspěvkem, jednak jsem hodný člověk -také mám psa ;-D

Marat 2.5.2009 12:59

Re: mám pochybnosti...

Ghoste, pejskaří nejsou hodní lidé. V drtivé většině to jsou bezohledná hovada, která ale vyžadují od ostatních převeliké ohledy ke svým pejsánečkum i k sobě samím.

 Na českých vesnicích je v každém domě pes jako hlídač. Proti takovým majitelum vůbec nic nemám. To je v naprostém pořádku. Ovšem na vesnicích nemají pejsánečky na milovánmí,mazlení a chlubení že mají pejsánečka. Také na vesnících jsou na štěkot psu zvyklí a nevadí jím. Ale ve městech ti pejskaři jsou zločinci.

Nikdy bych nepovažoval městské pejskaře za hodné lidi.

Baubo 2.5.2009 9:12

Hlavní důvod řevu

je výběr J. Míla na místo ministra financí. To je řízek, který by býval ohlídal probíhající privatizační procesy. Je znám tím, že si od politiků nedá foukat. Proto ho vyhodili socani z vedení ČEZ, kde nyní Roman jen sklízí, co Míl zasel. To věřím, že se nelíbilo ani Paroubkovi, ani Bursíkovi, ani Topolánkovi. Všichni si chtějí z téhle studny nasosat. A článek je fuj.

kirast 2.5.2009 9:07

Zvláštní. Jako by ústava platila, jenom když se nám to hodí.

Čímž nechci říkat, že bych současnou ústavu považoval za ideální. Ale, stále ještě platí výsledky posledních parlamentních voleb. A přechodnou vládu do dalších voleb budou schvalovat poslanci vzešlí z voleb minulých. Jejich rozložení v parlamentu je snad stále známo a výsledek hlasování o důvěře tudíž vypočitatelný. Tak co se to tady vede za řeči, kdo má nebo nemá mluvit do složení vlády?

vládík 2.5.2009 9:51

Re: Zvláštní. Jako by ústava platila, jenom když se nám to hodí.

Opravdu ji budou schvalovat? A co když neprojde? Myslíte, že Klaus bude zase naléhat na rychlé řešení?  Já vsázím, že dnes (kdy se zbavil odporujícího Topola) už mu bude vláda bez mandátu vyhovovat.

hafusak2 2.5.2009 8:36

Je ODS státostranou ?

Měli jsme zde vládu pod vedením ODS, která díky svému předsedovi pohnojila co se dalo a velmi neslavně a v nevhodnou dobu musela odejít z výsluní. Budiž stávají se horší věci a v lepších rodinách. Ale aby si ten svržený premiér kladl podmínky a určoval kdo bude a kdo nebude v další vládě, to je už moc. Buď mu nedošlo, že jako premiér už je mimo, nebo jako předseda povýšil  ODS na státostranu s právem kecat absolutně do všeho, včetně složení nové vlády. Pokud bude takto pokračovat, tak aby jeden začal mít obavy, že jesli se dostane opět k moci, tak - budou ještě někdy nějaké volby? Nebo jmenuje sám svou vládu a s ní bude vládnout až na věky věků, amen? Stále se zde hrozí rudooranžovým nebezpečím, ale to modré- do hněda se stále více zbarvující nikdo nevidí?

M. Zima 2.5.2009 8:50

Až na maličkost,

podceňujete rozsah české blbosti. Nejde jenom o zaslepeného Topolánka, nebo blbečka Burcíka, atd. , ale i ten Kounovského článek je taková kravina že by vlastně nemohl být pro očividnou hloupost a primitivní zaujatost publikován. Češi totiž nechápou, že Fišerovo i když minimální, tak přecijenom samostatné jednání představuje návrat k ústavnosti. Oni požadují za socialismu naučený, podpultovní handl, jako při kLausově volbě.

jirka.s. 2.5.2009 10:57

Re: Až na maličkost,

Jojo, hafusák na levé botě a kchaltna na pravé ! To jsme dopadli!!!  ;-(

Senior 2.5.2009 8:21

Re:Šlápnout do Fišera

R^R^R^>-

Karel 2.5.2009 7:56

Při sestavování

úřednické vlády si nemůže přeci premier do své práce nechat houkat stranické sekretariáty, kam by přišel? Bude odpovídat za chod státu, tak musí mít takové ministry,  se kterými se mu bude dobře spolupracovat.

forto 2.5.2009 8:05

Re: Při sestavování

Zapomněl jste, že naše ústava pojem úřednická vláda nezná, takže každá vláda, která tady vznikne, musí být nutně politická, protože by jinak nedostala důvěru poslanecké sněmovny. která je zastoupena politickými stranami.Takže stručnš řečeno, každý úředník v letní vládě potřebuje politickou podporu.

Diana 2.5.2009 7:15

Jaká škoda

že autor článku nenavrhl sebe na post premiéra. On by byl jistě poslušný, pokorný, patolízalský - jako každý pravicový volič.

autor 2.5.2009 7:32

Re: Jaká škoda

Dani, ta funkce je do daslších voleb, z nutnosti, já bych do toho nešel, ale když, tak držím ústa a krok.

Jirka 2.5.2009 8:57

Re: Jaká škoda

Další Paroubkův poskok. Diano jste mimo mísu, ale nemůžete za to.

vladimír ondys 2.5.2009 6:10

Budu dál pracovat a volit občanskou neposlušnost

než se nechat pestrobarevnými socany zmanipulovat k faktické spoluúčasti na volbě mezi zlým a nejhorším.Rv;-PR^

bradavice 2.5.2009 5:35

ASD

NEVOLTE SPP-STRANU PAROUBKOVÝCH POSKOKŮ

Libor 2.5.2009 5:18

Autor

si v článku posteskl, že když Topolánek nedokázal udržet vládu a koaliční partneři a i lidé z jeho strany mu jí zoburali, je jen škoda, že tím dočasným premiérem se nestal třeba Dalík.

mráz 2.5.2009 0:32

Jen ignorant si může vážit Topolánka

Jak někdo může napsat a snad i tak cítit, že si váží Topolánka. Nechápu. Jeho uvedením na scénu začalo hulvátství a podrazáctví bujet v naší politické scéně naprosto maximálně. Jak si mohu vážit člověka typu Topolánka, který hřímá proti komunistům. když sám z komunistické rodiny je.

Vilda 2.5.2009 0:37

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Chápu, taky únava. Topolánka s Dráthem lze lehce zaměnit;-(!!

jirka.s. 2.5.2009 11:39

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Souhlasím, ale jenom asi tak po deseti rumech!!!;-)

S.Š. 2.5.2009 0:37

A co jeho babička s dědou, pane kádrováku, to byste nevěděl ?

Rv:-/

Netka 2.5.2009 0:57

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Mrázi, chápat to nemusíte, ale to je asi tak všechno. Nadávky do ignorantů jsou pro ty nechápavé signifikantní :-))) Já jsem taky politicky stupidní volič, podle jistého pána.

forto 2.5.2009 8:01

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Netvrdím, že Topolánek je slušňák, ale nějak jste zapomněl, že ty všechny vulgarity a prasárny s podrazy přišly do české politiky s Paroubkem a Ráthem. Doufám jen, že lidé tohoto státu zažijí rozum a nebudou si zahrávat s myšlenkou na návrat oranžovo-rudé totality.Co si budem povídat. Dnešní ČSSD pod vedením pánů Parobka,Zaorálka, a přisluhovače Rátha je už horší jak komunisti.

Senior 2.5.2009 8:26

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Někde jsem četl. že mráz přichází z Kremlu.  Nebylo to, soudruhu, náhodou o vás?Rv:-(

Bibi 2.5.2009 8:32

Re: Jen ignorant si může vážit Topolánka

Tak to podle vas znamena, ze kdyz se nekdo narodi ve zlodejske rodine, ze zlodejem musi zustat taky? To je tedy hloupy nazor. Deti nemohou nikdy za sve rodice.8-o Kazdy si je odpovedny sam za sebe.Nekdy ani ta nejlepsi vychova nezmuze nic, kdyz se dite dostane az dospeje do svych koleji. Takze vidite, ze je to oboustranne.