22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: Skončí "Rudá Marta" před soudem?

Popírat zločiny komunismu je stejně trestné jako popírání zločinů nacismu, zhodnotil žalobce v Brně. Chce proto stíhat komunistickou poslankyni Martu Semelovou za její výroky v ČT24.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 4.4.2014 12:04

Re: Fakt už se těším na dobu, kdy...

Hm, kdo je to "demokrat"?

R. Langer 4.4.2014 12:00

Re: To, že po "revoluci" nezrušili komunisty mělo jasný účel

Kolik že nám za posledních 20 let přišlo nařízení z Moskvy?

J. Slanina 4.4.2014 11:50

Re: Já bych ještě přitvrdil.

Tak ty, soudruhu, co se stydíš za své jméno, tvrdíš, že to tady rozkradli jenom soukmenovci z ODS?

http://petrcech.blog.idnes.cz/c/287528/Podili-se-KSCM-na-tunelovani-CR.html

J. Svoboda 4.4.2014 11:41

Re: Ale to vite ze nezkonci, proc by mela.

Sulci, používej češtinu, takhle to vypadá že šišláš a blbě se to po tobě luští. Troubové, kteří nevědí, co vynalezl m. Jan Hus jsou dutí ubožáci.

J. Gogo 4.4.2014 11:40

Já bych ještě přitvrdil.

Nechápu, proč ještě není trestným činem popírání blahodárného vlivu EU na občany nebo popírání globálního oteplování? Tři grázli z ODS dostanou trafiky, ale toto trestným činem není, protože se na ně vztahuje imunita. Nějaká komunistická káča vyjádří svůj názor a je hnána k soudu.  Není opravdu nikomu povědomé, že za svoje názory už tady byli lidé trestáni? Semelová má sice blbé názory, ale proč by měla býti za ně trestána? Kritizujeme komunistický režim, ale přebíráme jejich metody. Hlavní dopisovatel Polanecký by nejraději komunisty zakázal. A co tak použít mozek a zamyslet se, proč komunisté mají stále tolik preferencí? Kdyby jeho soukmenovci z ODS to tady nerozkradli a opravdu dělali něco pro své občany, tak o komunisty by už dávno nikdo neopřel ani kolo a nikdo by je zakazovat nemusel.

J. Svoboda 4.4.2014 11:36

Re: Komouši jako jezinky:

Stuchlíku, vražda komunisty není zločinem, protože se nejedná o vraždu, ale o sebeobranu v přímém ohrožení. Aniž by si to ti toubové uvědomovali vytváří základ pro 3. světovou válku.

J. Svoboda 4.4.2014 11:30

Re: V přímém přenosu ....

Pane Šetka,a naprosto souhlasím, navíc je jasné, že komunisté jsou pátá kolona Putinovo carství. Domnívají se totiž, že je Putin zase dostane ke korytům.

J. Schwarz 4.4.2014 11:27

Re: Fakt už se těším na dobu, kdy...

v tom je výhoda "nedemokrata". Ten může na rovinu vyhlásit,  že všechny odpůrce dá zavřít až zčernají protože kdo myslí jinak než on je zločinec, a když to udělá je jen autentický a svůj. Minimálně ho nikdo nemůže chytat za slovo že pije víno a káže vodu. Všimněte si, že takový dobrák nikdy netvrdí, že odpůrce, pokud bude mít navrch má právo jeho samotného taky zavřít až zčerná prostě proto, protože odpůrce mít recht nemůže. Správně by jakýkoli spolek měl být dobrovolný, žádné "souručenství krve a půdy" nebo "třídní princip". Každý spolek by měl být dobrovolným sdružením s tím, že kdokoli z něj, pokud mu nebude vyhovovat, může vystoupit. Pak by nikdo nemohl pomocí "hlasování" a sociální demagogie ostatní okrádat. A ti, co si myslí že dokáží vybudovat ideální, spravedlivou společnost to mohou zkusit za svoje se svými stoupenci. Pokud se jim po pár měsících nerozutečou! Howgh.

J. Slanina 4.4.2014 11:26

Re: Na dnešní době je nejkrásnější,

Když von tenhle verkcajk (hoblík) uznává furt jenom ty zákony bolševické.

J. Svoboda 4.4.2014 11:24

Re: Fakt už se těším na dobu, kdy...

Luboši, prokazuješ hlubokou neznalost demokracie. Totalitní režim si vydal svoje zákony, které tvrdě prosazoval. Demokracie by si podle tebe dělat ze zákoníků trhací kalendář? Svoboda není bezbřehá, končí tam, kde začíná svoboda ostatních.

J. Svoboda 4.4.2014 11:19

Re: hm

Szewczyku, dej si to uzákonit a pak to budeš muset dodržovat i ty. Asi by se ti to zajídalo.

J. Svoboda 4.4.2014 11:16

Re: Na dnešní době je nejkrásnější,

Hoblíku, zákony musí dodržovat i komunisté, přesto že jim to připadá diskrimující.

J. Svoboda 4.4.2014 11:14

Re: Vždy jsem byl proti trestnosti popírání čehokoliv.

Také držím palce, aby dostala 10 let natvrdo!

K. Janyška 4.4.2014 10:49

Vždy jsem byl proti trestnosti popírání čehokoliv.

Tedy tady hnusné rudé Martě držím palce... Dzp.

R. Szewczyk 4.4.2014 10:40

Re: Fakt už se těším na dobu, kdy...

hi hi hi,no ono i demokraté vykřikují své lži

M. Hoblík 4.4.2014 10:38

Na dnešní době je nejkrásnější,

že je svoboda slova. Toho povoleného.

R. Szewczyk 4.4.2014 10:37

hm

ano ,správně,zavřít a popravit všechny popírače,,,,například,kdo popírá,že Hus byl nikolivěk svatý muž,ale ožrala a smilník,fajny by byl dodatek onoho paragrafu,Kdo popře,že Bílá Hora je prohrou českého národa,a vyzdvihne ji jako návrat do Evropy,bude upálen za živa,a to včetně  rodiny,až do čtvrtého kolena,a to veřejně,na vlastní náklady ,ekologicky v ekologické spalovně,.Kdo popře popírané popírání ve skupině,například v hospodě,bude potřen s celou vesnicí,Dle instrukce operačního programu inovace Lidice.

PS:kurde,to s tou Bílou Horou se mi povedlo!

P. Zeman 4.4.2014 10:34

Re: Fakt už se těším na dobu, kdy...

Dobře. Ať si ale i náckové mohou vyřvávat svoje lži stejně svobodně jako komunisti ;-)

J. Slanina 4.4.2014 10:16

Re: Já si myslím že né.

Přesně. To by byla obrovská náhoda, kdyby se rudá marta nedostala do rukou některého z těchto:

http://data.idnes.cz/soubory/domaci/A110107_TAJ_SEZNAMSOUDC.PDF

K. Luboš 4.4.2014 9:39

Fakt už se těším na dobu, kdy...

...budou hloupí lidé zase trestáni za své názory. To demokraté nejdříve s velkým humbukem vyhlásí základní lidská práva jako je třeba svoboda projevu. No ale když někdo prohlásí něco, co se demokratovi  nelíbí, tak ho demokrat  chce zase zavřít. Takže je to stejné jako za socíku: Svoboda porojevu jen pro ty správné názory!

A. Bocek 4.4.2014 9:27

Já si myslím že né.

Je zde velká síla soudců - pobratimů rudé soudružky Marty.

M. Šetka 4.4.2014 9:21

V přímém přenosu ....

Aby se někdo ocitl v přímém či jakémkoli jiném přenosu naší veřejnoprávní /fuj,to je ošklivé slovo/ televize,musí ho někdo natočit a někdo schválit do vysílání. Tuším,že v roce 2006 vznikla iniciativa s komunisty se nemluví. Jazykově tedy instrumentál. Protože je mi sympatičtější lokál,dostal jsem se k jádru pudla. O komunistech se nemluví. Kdyby v české veřejnoprávní televizi nesedělo několik kryptobolševiků,tak ba se nemohlo stát,aby se na obrazovce objevila jednou Semelová,podruhé půlhodinový Filip a každou chvíli soudruh Kováčik a jiní. Povinnost objektivně informovat lze pojmout např. takto: Tento víkend se ve Strakonicích koná 22.sjezd KSČM. O týde později pak:Minulý víkend se ve Strakonicích konal 22.sjezd KSČM. Vám se to nezdá objektivní? Mě se zdá,že dávat té zločinecké organizaci takový prostor jako dnes zakládá na trestný čin podpora a propagace hnutí sněřujících k omezení práv a svobod atd. Jak říkal můj táta: "Za všechno můžou komunisti." Co se týče těch v ČT,dávám mu plně za pravdu.

M. Šejna 4.4.2014 8:26

pane Polanecký

soudružka Smelová je sice blbá kráva, ale za to přece nemůže být v demokratické zemi odsouzena. Já mám ale problém i s odsuzováním neonacistů za jejich názory. Když dělají náckové bordel na ulici, tak ať je zavřou, ale nevidím nic nezákonného na tom, když si udělají v nějaké hospodě neonacistický soukromý koncert.

Včera jsem v televizi sledoval, co Semelová vlastně řekla. Popravu Horákové nepopřela. Pouze sdělila, že Horáková se přiznala. A Horáková se opravdu přiznala, i když pod nátlakem a nejspíš i po mučení. Takže Semelová pouze konstatovala to, co se stalo. Nic nepopřela. Těžko jí tedy odsoudit za popírání zločinů komunismu. Stejně tak nelze její názor na Bilaka označit za propagaci komunismu.

Celá ta šaškárna kolem Semelové skončí soudním výrokem, kdy Semelovou zprostí všech obvinění, což bude pro mnohé "bojovníky za demokraci" velkou blamáží.

J. Slanina 4.4.2014 8:24

František Palacký:

„Zhovadilost všeobecná povstane byť by komunisté i jen v jedné generaci panovati měli.“

http://petrcech.blog.idnes.cz/c/287528/Podili-se-KSCM-na-tunelovani-CR.html

M. Stuchlik 4.4.2014 8:22

Re: Komouši jako jezinky:

Jojo, z hlediska vyššího principu mravního vražda komunisty není zločinem

M. Stuchlik 4.4.2014 8:20

Re: To, že po "revoluci" nezrušili komunisty mělo jasný účel

z OF si vytvořili ODS a ČSSD. Cílem bylo hrát si na demokracii a přitom vládnout ve prospěch Moskvy. Toho se jak Zeman tak Klaus skvěle zhostili.

J. Slanina 4.4.2014 8:18

Komouši jako jezinky:

Na 13. zasedání ÚV KSČM konaném v sobotu 24. února 2007 v Praze vystoupil s úvodním vystoupením předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip:

"Je KSČM připravena ideově, teoreticky, ale zejména politicky a VĚCNĚ vyvolat a postavit se do čela eventuálních revolučních procesů? Ano, či ne."

Doporučuji zvláštní pozornosti, že na konci citátu NENÍ otazník! Zajímavé by zřejmě bylo i pátrání po smyslu a naplnění slova "VĚCNĚ". Neznamenají snad ty "věci" milicionářské mundury a AK 47 v rukou těch do nich navlečených?

J. Vintr 4.4.2014 7:45

To, že po "revoluci" nezrušili komunisty mělo jasný účel

Měli v "prvních svobodných volbách", kdy se formovala nová politická garnitura, posloužit jako strašák, který nahnal voliče Občanskému fóru (pamatujete na ty výzvy - nevolte malé strany, vaše hlasy propadnou komunistům?), z něhož si pak páni vytvořili vedoucí politickou stranu ODS. Ta pak zajistila žádoucí průběh privatizace...

P. Lenc 4.4.2014 7:32

Re: Skončí "Rudá Marta" před soudem?

Přece "nejsme jako oni",že?

F. Vokurka 4.4.2014 4:35

Re: Skončí "Rudá Marta" před soudem?

protoze jsme slunickovi lidickove se srdickem vyznavajici evropanstvi.