22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: Skončí "Rudá Marta" před soudem?

Popírat zločiny komunismu je stejně trestné jako popírání zločinů nacismu, zhodnotil žalobce v Brně. Chce proto stíhat komunistickou poslankyni Martu Semelovou za její výroky v ČT24.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Sulc 4.4.2014 1:12

Ale to vite ze nezkonci, proc by mela.

Jak dopadli ti bolsevicti, vrazedni soudci. Jak dopadaji prachaci, co se ozerou a prejedou zenskou, ci kteri si nosi domu skatuli od bot plnou penez, je spousta jinych, kde ;;nejsou dukazy'' a pod. CR proste neni slusna zeme. Smysl pro slusnost uz davno neni, krade se na vsech urovnich, neochota, nekdy i neurvalost uredniku ci prodavacu je zjevna. Ovsem, zda se ze opet hanim svou bajecnou rodnou zem, ze na ni nejsem hrdy, jak je moje povinnost.

M. Stuchlik 4.4.2014 1:11

Re: Skončí "Rudá Marta" před soudem?

Tak proč si nemohou říkat co chcou i náckové?

V. Plocek 4.4.2014 0:51

Skončí "Rudá Marta" před soudem?

Neskončí. Protože máme svobodu slova a tak si mohou bolševici říkat co chtějí. A bohužel nejenom říkat, ale oni budou chtít i konat. A to vše po naší krásné sametové revoluci. Samet jsme použili právě proto, abychom uchránili komunisty před koncem. A oni jsou takoví uznalí, že nám nyní vysvětlují naše pochybné názory , jako je okupace 1968 a další.  A budou čím dál tím aktivnější, jak budou pamětníci jejich dobrého konání vymírat. Soudružka Marta je toho důkazem.