3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
thujon 31.3.2009 23:38

Jediný pozitivní čin

tohoto politika bylo to, že proto aby mohl ke korytu, bylo třeba kdysi odstavit Kužvarta. Ten byl ještě o dost tupější a samolibější. Bursík je bohužel akčnější a vykazuje určité pseudopravicové rysy.

Ladislav N 2.4.2009 14:55

Re: Bursík je bohužel akčnější a vykazuje určité pseudopravicové rysy.

O to víc škodí...

Frank 31.3.2009 22:30

Zelení jsou jak špatně vytříděný odpad.

Milda 31.3.2009 21:40

Zelené zlo

Strana zelených v současné době škodí více ČR než komunisté. Je to odpudivé, ale je to tak.

Pepa 31.3.2009 21:09

Zelení

všeho druhu nejméně ze všech pol. stran reprezentují potřeby většiny občanů dané společnosti a poku byli volení, tak většinou pouze z důvodů naprosté ztráty důvěry v pol. strany jinych kategorií. Volit zelené byl opravdu zoufalý pokus hledání kompromisu v minulých volbách..

Schumacher 31.3.2009 19:12

Pokud důsledkem pádu vlády bude odstavení Zelených, pokládám to za úspěch.

Zelení pseudoekologičtí  vyžírkové ve vládě přišli daňové poplatníky dráže než vláda ČSSD, která je stejně jen  prakticky levým křídlem dnešní zdegenerované ODS, která ve snaze udržet se u moci za každou cenu opustila principy na kterých vznikla a své voliče  nakopala do zadelí neslušnou, nedůvěryhodnou, prázdnou a falešnou politikou.

Standa 31.3.2009 17:44

Doufejme, že

Bursík končí v politice napořád!

thujon 31.3.2009 23:32

Re: Doufejme, že

Svatá prostoto. Ideální kapr pro bahno české politiky. Vydrží a naškodí ještě mnoho.

D.M. 31.3.2009 14:40

dodaz na pana Hanzlicka

Pane Hanzlicku, proc uz za svym jmenem uz neuvadi pridomek "byvaly poradce ministra". A nebylo to nahodou Ministerstvo zivotniho prostredi. A velmi me znepokoju, ze pisete do Prava - no, kazda koruna se hodi.;-D

Realista 31.3.2009 16:09

Re: dodaz na pana Hanzlicka

ale pravdu má což?

Tak musíš ad hominem....

Pyjus Curus Maximus 31.3.2009 17:33

Re: dodaz na pana Hanzlicka

Add hovno ven samozrejme ma, takze Hanzlicek je poradce vyhozeny pro neschopnost!!

Hroch 2.4.2009 7:41

Re: dodaz na pana Hanzlicka

asi nejhezčí dárek by mi dal pan prezident, kdyby ho jmenoval ministrem životního prostředí .... to by se Bursík zbláznil :);-D

J.S. 31.3.2009 14:12

Je třeba, aby zelení mluvili do politiky ????

Možná jste byl náměstkem ministra to nevím. Ale ve své poznámce jste narazil bohužel na pdstatu věci, která má velký ohlas, ať se děje co se děje hlavně že je práce a výdělek. Bohužel ať je to jak je to ale toto pravda je. Zkuste se postavit před lidi. kterým se zavřela fabrika, odstupné 00.Jiné zaměstnání těžko jen ty doly zde na Mostecku ale ouvej částečný útlum proto že by např. zámek Jezeří spadl. A realita,těm lidem bez práce a možnosti dalšího uplatnění je šuma fuk zda zámek stojí nebo ne. Zámku se nenají a stejně v vyhlídka nestojí za nic jen na část vyrabované krajiny.A šumavský park, tam stejně nejezdím tak co. Když jste si nás za posledních 20 let vychovali tak, , že peníze jsou až na prvním místě, tak co jiného od nás chcete. Říká se, že člověk se zde posuzuje dle toho co má v peněžence a né v hlavě. V té peněžence je to vidět.

Stredocech 31.3.2009 14:41

Komunisté zbořili kvůli uhlí celé MĚSTO (Most), ale za situace,

kdy už šlo přejít na atom by těžbu uhlí utlumili a uhelné elektrárny by namísto modernizace nahradili jadernými. Uhelná lobby to v 80 letech v rámci KSČ prohrála, protože ani komunisté nebyli tehdy tak pitomí, jako jsou dnes zelení.

Podotýkám ovšem, že před 10 lety zelení opakovaně tvrdili, že odsířením uhelných elektráren je problém naší energetiky vyřešen a Temelín není potřeba...

Stouta 31.3.2009 15:12

Re: Komunisté zbořili kvůli uhlí celé MĚSTO (Most), ale za situace,

Nejen to, navíc ještě lkali nad ztrátou saměstnání severočeských horníků.

Pepa Vlk 31.3.2009 21:04

Re: Komunisté zbořili kvůli uhlí celé MĚSTO (Most), ale za situace,

O ztelených je škoda mluviti . Starají se o to , aby co nejvíce škodili  normálním lidem. Pokud se týká silnice E 35 , prosadí-li jižní variantu / přes Mnichovo Hradiště / kamiony  budou dále jezditi po staré trase protože je podstatně kratší /každá koruna dobrá/ a protože pojedou po sillnici s mnoha zákruty a přes mnoho vesnic , pojedou pomalu a budou vypouštět mnohem víc zplodin , než kdyby jely po rychlostní silnici. Tento nátor uznávají všichni , jenom ne zelení , protože ho nevymysleli.Na druhé staně jsou zcela nevšímaví k plošnému kácení vzrostlých stromů/ "přece potřebujeme lacino topit / kdy jsou káceny staleté stromy pod různými záminkami /nebezpečí pro praštěné a agresivní automobilisty . Proč také nebouráme domy , mosty a pod. do kterých přece tito automobilisté také občas narazí ?

Míra 31.3.2009 13:45

Je třeba, aby zelení přestali mluvit do politiky!

Jsou to škůdci sabotující bohulibé úmysly ministerstva průmyslu a obchodu. Mezi tyto bohulibé úmysly patří zejména co nejrychlejší zrušení územních limitů těžby v mostecké pánvi, vytěžení a spálení všeho uhlí. Jedině tak se nám podaří prosadit dostavbu JETE, samozřejmě s bohatou dotací ze státního rozpočtu. A že spadne zámek Jezeří? No to je toho, aspoň majitel ušetří za jeho údržbu.

Po vyhnání zelených se nám podaří protáhnout rychlostní silnici středem Českého Ráje, aby si cestující i řidiči mohli zblízka prohlídnout to, co jinde z auta neuvidí. Taky zrušíme NP na Šumavě, všude postavíme hotely, silnice, parkoviště a sjezdovky. Že už pak nebude šumavká příroda? Nevadí. Hlavní je mít pracovní příležitosti. U Kašperských Hor otevřeme zlatý důl; už o to usilujeme dlouho, tak ať nám kyanidy vládnou! K čertu s přírodou!  Pod Beskydami otevřeme důl na černé uhlí, je to přece výhodný exportní artikl. A jak to bude krásné, až budou pod Beskydami hadly odvalu,  Taky postavíme jezy na Labi, aby tisícitunové čluny mohly plout na plný a ještě vyšší ponor. Zdroje na to máme, chutě do toho! Že bude zničená krajina dolního Labe? No to víte, nic není zadarmo. Jen ti zelení kluci nám pořád dělají problémy, a já, bývalý náměstek ministra průmyslu dobře vím, o čem tady mluvím. N

I. Laengsfeld 31.3.2009 14:21

Re: Je třeba, aby zelení přestali mluvit do politiky!

Dotkl jste se  jednoho z mala duvodu, proc by cinnost Zelenych mohla mit regionalne i positivni efekty. Napriklad to Vami  zminene zablokovani dalnice "stredem Ceskeho raje".  Zprostredkuje li Bursik (chranici svetovy klimat, pohledy na Trosky z  kamionu jedoucich po uzkych precpanych silnicich od Turnova ci pohled na tetrivky v Rokytskych slatich pro prominentni "ekology"  a dalsi  bohulibe veci)  penize "z Evropy"  na stavbu o 50 miliard drazsi, "superseverni" varianty dalnice  R35 - bude to pozehnanim pro obyvatele nyni upadajiciho Podkrkonosi. Ti by tu dalnici dodavajici krajine svymi velkolepymi mosty,  estakadami a   tunely   dalsi zajimavost (a pripojujici ji vice prosperujicim oblastem u sousedu)  ve sve vetsine velmi  privitali

Jan Daniel 31.3.2009 12:30

??????

"Totální chybou při vzniku Topolánkovy vládní koalice bylo spojení se zelenými." Jak dlouho ještě budeme poslouchat podobné prázdné bláboly? Stalo se pravidlem, že vždy když někdo vysloví podobnou myšlenkovou perlu, nikdy neřekne jak se měla politická situace vyřešit jinak. Samozřejmě, kdyby autor řekl, že se měla uzavřít velká koalice, či předat moc Paroubkovi (cesta k předčasným volbám byla neschůdná a málo pravděpodobná), diskutující ho roztrhají argumenty, že škody by byly mnohem větší. Ale byl by to alespoň normální legitimní názor, který má jakouž takouž hodnotu a který může být předmět věcné diskuse. Ale ne, mudrlant raději plácne A, aniž by dodal kontroverzní B. Je to levné a pohodlné, není třeba nic obhajovat. Jenže taková kritika nenabízející alternativu je tak pitomoučká, že ani nemá právo na to, být nazývána kritikou. Je to pusté tlachání.

Pane Hanzlíčku, můžete napsat zajímavou stať plnou dobrých argumentů, ale pokud jí dáte úvod hodný děcka z mateřské školky, tak ji znehodnotíte celou.

Pavel 31.3.2009 22:38

Souhlas

Obdivuji Topolánka, že dokázal vládnout se zelenými fanatiky a vyděrači z KDU a tak dočasně odstavil komunisty z ČSSD od moci. Teď tady budeme mít z vůle lidu zase chvíli zadlužovací socialismus. Hrozně by mě zajímalo jak by to tenkrát řídil Hanzlíček.

JaS 31.3.2009 12:06

Jediným světlým bodem účasti zelených na vládě

je pan kníže, který ostatně není členem a jedná podle svého uvážení místo aby blbnul podle zelených.

Přeslice 31.3.2009 15:45

Re: Jediným světlým bodem účasti zelených na vládě

No Kníže, s tou kamufláži okolo Čunka, to byl výkon! O Čunka šlo jeho exelencí až na posledním místě. ZE začátku se snažil a překvapivě párkrát zabodoval, když seřval Rakušáky. Spícího ministra a blabolistu v těchto dobách nepotřebujeme. No a Nejvíce zabodovali zelení mužíčci, když si na místo Džamily dosadsili Kocába zvaného Džamil. Koho si ještě z těch naších prázdných kapes bodeme platit??!

mlg 31.3.2009 12:01

BRAVO!!!!

Libor.w 31.3.2009 11:57

Zelení.

Účast Zelených ve vládě šokovala všechny voliče ODS.Vyděračský potenciál Zelených snad nevystihuje nic  lépe než fakt že šest poslanců má čtyři ministry.Doufejme že po jejich směšném účinkování v parlamentu a vládě je na dlouho se Zelenými konec.

františek 31.3.2009 11:48

Chybou je volení zelených

Zelení působí navenek sympaticky. Jen se nesmí o jejich programu přemýšlet. Potom rázem začnou zelení vypadat jako sekta, která si vzala za úkol zničit ekonomiku.

qwert 31.3.2009 11:14

Vláda padle, protože se někdo chce zbavit Zelených

a rozkrást 10 mld z emisních povolenek prodaných Japoncům, které strana Zelených a Bursík chtěl poskytnout občanům na zateplení obydlí.

To si piště, že takový krok, taková podpora přímo občanům a ještě do úspor) jisté kruhy, které chtějí stále jet se stejných kolejích jako za budování socialismu pěkně naštve, takže se neštítí třeba i shodit vládu i v době předsednictví EU. 

RomanL 31.3.2009 11:30

Re: Vláda padle, protože se někdo chce zbavit Zelených

No kdyby tohle byl důvod pro pád vlády, tak bych s tím snad i souhlasil... ;-D

mt 31.3.2009 11:51

Re: Vláda padle, protože se někdo chce zbavit Zelených

...no to já taky , pááne jo , možné to je !  

františek 31.3.2009 11:53

Re: Vláda padle, protože se někdo chce zbavit Zelených

Nesmíte myslet jenom na sebe. Emisní povolenky kdekoli na zeměkouli, znamenají nečistý vzduch a ten sice nemá vliv na oteplování, ale kdo to má dýchat?

Jaká podpora lidem je zateplování obydlí? To by se dostalo jen někomu. Kdo mi zateplí moje místečko pod mostem? Když podpora, tak všem. To není socialismus

jana 31.3.2009 13:27

Re: Vláda padle, protože se někdo chce zbavit Zelených

Ač sama potřebuji zateplit dům a vyměnit okna, stejně mi připadá, že by se výtěžek z prodeje emisních povolenek měl investovat do něčeho, co může využívat každý. Nemyslím si, že je nutné zvýhodňovat jednu skupinu lidí ( totéž šrotovné, totéž dotace do paneláků).