6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
watabi 10.12.2008 14:00

Re: To víte že ano....... Re: Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

Jen neskutečný blb*ec může  za svoje úchylné jednání (volit KSČM) svalovat vinu na někoho jiného. Buď jste neskutečný primitiv bez základní historické paměti a nebo............?? Nic mne bohužel zrovna nenapadá;-)

watabi 10.12.2008 13:56

Re: samozřejmě jak jinak pane sokole.....Re: Chápu pane Bartoni, vás Topolánek nezklamal.....

Geronte, neblbněte a hlavně nelžete.

watabi 10.12.2008 13:55

Re: Bartoni, Bartoni

Marně si kladu otázku, proč alternativně inteligentní lidé neustále kladou pořád tu samou otázku -Kolik mu asi platí............? Závist je holt sviňa, že Jaromíre?

 

watabi 10.12.2008 13:52

Re: Cituji: Jde přeci o naprosto různé roviny, a to rovinu osobní až intimní a rovinu politickou.

A co teda ta pomatená paní Paroubková, která tak vehementně obhajovala Paroubka, jak je čestný a bla bla bla................Jak dlouho se tahal s Petruškou, než byl načapán?

Račte milé Nomen měřit všem stejným metérkem;-D

watabi 10.12.2008 13:48

Re: pane Bartoni

Čtenáři, zapomeňte na časy dávno minulé a laskavě hovořte jen a pouze za sebe. Nikoliv za kolektiv dělníků z Kolbenky. Děkuji pěkně.

Co vy tušíte nebo netušíte je poměrně dost známé;-D

watabi 10.12.2008 13:46

Re: Pan Skokan to řekl velmi dobře

Ignác, zaměňte si jméno Topolánek za jméno Paroubek...................co vám vyšlo?;-P ....Ale vlastně máte pravdu - vyměnit ne příliš pohlednou Zuzanu za podstatně mladší a poněkud pohlednější Petru je v případě, že to udělá váš mozkomydlič,  vrcholem morálky a rozhodně Paroubek nemůže být nazýván hajzlem. To by fakt přepodkládal jen naprostý idiot...........

watabi 10.12.2008 13:41

Re: skokan zelený

Buvolič neriskuje, buvolič volí, jak mu velí zákon nažraného pupku: ....dnes prožereme, zítra si půjčíme...

watabi 10.12.2008 13:39

Re: Kdo rozvrátil rodinu,

Hurá, hurá, hurá. Příštím premiérem bude monogamní nerozvraceč rodiny Jiří Paroubek. Nemůžu se té záplavy ctnosti a vytříbené morálky dočkat. Prosím, prosím, nemohly by být předčasné volby ještě do Vánoc???

watabi 10.12.2008 13:37

Re: Nesmysl

Jeníčku, jestli on ten Liberec nepřišel o hejtmana a senátora taky  proto, že tam panstvo trochu moc mlaskalo.

Jiho 10.12.2008 13:37

Re: Nerozumím

Nešikovnost byl spíš žert na počet dětí, malé libido je nezbytné, aby v relativně mladém věku rezignoval na sex - nezbytný to základ konzervativního politika :-P

portwyn 10.12.2008 13:27

Nerozumím

"...trumfovali se počtem dětí, typicky tak 3-5. Osobně mne pravda na politikovi zajímají úplně jiné věci než nešikovnost a málo libida."

To jako že kdo má hodně dětí, má málo libida a je nešikovnej? Nebo naopak? Nechápu.

Jinak souhlasím.

portwyn 10.12.2008 13:24

Re: skokan zelený

Ano, jako (většinou) volič ODS to pozoruju dost se smutkem. Ale nezačalo to letos, tendence "kdo má jiný názo, je debil nebo zrádce" se tady na PSU objevila už před několika (2? 3?) lety.

Ludva 10.12.2008 13:16

Kdo rozvrátil rodinu,

ten těžko může spojovat konzervativní stranu a velmi pravděpodobně rozvrátí i stát. A pak se zdekuje.

gerontusinza 10.12.2008 13:13

Budu je sledovat se stejným zaujetím jako ODS......Re: Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

ale tč. je Mirda "jednička" a zcela bez konkurence...;-)

watabi 10.12.2008 13:12

Re: kdyby topol v roce 2006

ascari - to bude asi tím, že co Paroubek činí, dobře činí.;-P Paroubek udělal přesně totéž, co udělal Topolánek. Vyměnil životní partnerku. Paroubek měl větší kliku (spíš ale použil razantnější přesvědčovací metody) a jeho paní mu bez větších keců podepsala rozvodové papíry. Topolánková se staví na zadní a tak holt premiér dosud není rozveden. Ta hrůza!!! Levicový buvolič je znusen premiérovým pokrytectvím a nadšen Paroubkovo čestností. Dvojženství pana doktora Ratha je naprosto v pořádku, protože tak to ma být a tak je to správné, soudruzi........

gerontusinza 10.12.2008 13:08

samozřejmě jak jinak pane sokole.....Re: Chápu pane Bartoni, vás Topolánek nezklamal.....

;-D  mě nezajuímá co si ty party vyčítají, v současné době mě enormě nasráthvá ODS.... a ČSSD je v tomto případě druhořadé individuum.... nikde ovšem není psáno že dosáhne vítězství..... některé nic neříkající výrony tomu nasvědčují....;-D Ale Topolánek je tč skutečně pro mě "jednička"... naprosto bez konkurence;-D

gerontusinza 10.12.2008 13:03

To víte že ano....... Re: Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

pokud ČSSD s Paroubkem nebude respektovat požadavek na referendum a nechá amíky  tady spolu s ODS, budu velice rád volit KSČM.... Vaše blahopřání a děkovné dopisy račte směřovat k r ukám pánů Topolánka či Paroubka.....;-) Hezký ,až neskutečně  modrý, den...

čtenář zdrojů 10.12.2008 12:28

Re: skokan zelený

To jsou mi tedy věci. Ještě před dvěma měsíci nám bylo vtloukáno modrými nadšenci do hlavy, jak skvělí jsou modří hejtmani a jak by voliči riskovali, kdyby volili socany. A ejhle, dnes je jeden z hejtmanů pro modráky jen magorem vhodným na chcaní.

magi 10.12.2008 12:12

skokan zelený

může mi někdo poslat fotku Skokana v životní velikosti? Postavil bych jí před hospodu,aby mi chlapi nechcali na barák. Musím to furt uklízet.Takhle bych toho magora hodil do rybníka a byl by pokoj!!!

Ignác Pospíšil 10.12.2008 12:09

Pan Skokan to řekl velmi dobře

Jednak Topolánek dříve svým pevným manželstvím argumentoval, jednak v intimní i politické rovině jde o jednoho člověka. Chová-li se někdo jako hajzl ve své rodině, jen naprostý idiot bude předpokládat, že se bude chovat jinak v méně intimních sférách politických.

čtenář zdrojů 10.12.2008 11:48

pane Bartoni

sledování průběhu sjezdu jakékoli politické strany považuji za určitou duševní úchylku. Pochopil bych to ještě u členů politické strany, ale nikoli u ostatních. Vy jste členem ODS, takže sledování "vysočanského sjezdu" je u Vás pochopitelné. Ostatní na to ale nekoukali, takže o vystoupení Skokana neměli ani tušení. Teď ano. Vy tady v podstatě perete špinavé prádlo. Ukazujete, jak se uvnitř ODS mydlí schody a jak se zas jindy leze "šéfovi" do zadku. Tohle by mělo zůstat uvnitř té Vaší partaje a nemělo by se to dostat ven. Takovými články jen ubírate modrákům další voliče.

BM 10.12.2008 11:45

Re: Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

Soudě z vbašich stovek předešlých příspěvků vám komunisté budou pasovat po všech stránkách. Takže k vašemu rozhodnutí srdečně blahopřeji.

Jiho 10.12.2008 11:42

Konzervativci

No pan Skokan je povedený vejlupek ;-) Nicméně jsem téměř celý přenos z vysočanského sjezdu sledovat a nešlo přehlédnout, kolik kandidátů na funkce v ODS  ve svých politických projevech argumentovalo "konzervativním rodinným životem" a trumfovali se počtem dětí, typicky tak 3-5. Osobně mne pravda na politikovi zajímají úplně jiné věci než nešikovnost a málo libida. Ale když někdo tuhle kartu do politiky sám vnese, je docela logické, že ji lidé potom sledují. Čili u podobných pravicových politiků chápu, že jim může milenka či zkrachovalé manželství zničit kariéru.

A pan Topolánek sám od sebe použil na bilboardy a mitingy manželku a slogany o pevné rodně. Tím pádem ho teď lidi mohou kritizovat jako lháře, tím spíše že v té době jak dnes víme, už stejně měl milenku.

sokol 10.12.2008 11:22

Re: Chápu pane Bartoni, vás Topolánek nezklamal.....

Vy jste takovej chytrolín. podle toho, jak reagujete budete nejspíše patřit do té party, která mnohem více spotřebovává, než odevzdává(na daních).

Když už mluvíte o rozkrádání, jedno je jisté - ani jedna z těch partají si nemá navzájem co vyčítat.

jirka.s. 10.12.2008 11:19

Re: Bartoni, jděte už se sjezdem ODS do háje!

A kolipak jsi přispěl ty, soudruhu ? To 0,5% měsíčně falmerovi z tvé vyžírandy  ti nevadí? :-/

jirka.s. 10.12.2008 11:09

Re: Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

Ale copak copak, gerontosaure ? Jaképak nadále !!! To by přece byla zrada na falmerovi !!!8-o

Autor: gerontusinza IP: 78.41.22.xxx Datum: 28.08.2008 10:18

"....O budoucnosti radaru lze po volbách amerických i našich otevřít rozhovory, aniž by do Brd rovnou vyjela demoliční četa......" mě zbývá jediné..... budu prvně v životě volit KSČM    fakt se vám to docela daří  

jirka.s. 10.12.2008 11:03

Re: Cituji: Jde přeci o naprosto různé roviny, a to rovinu osobní až intimní a rovinu politickou.

Moc hezké, přímo etnograficky skvostné!

ZKUS: http://www.ff.cuni.cz/dok/studium/prijimacky2004/modelove_testy/etn.pdf

BTW: Kdo ví, zda-li by tě přijali!!! ;-D

Nomen 10.12.2008 10:23

Cituji: Jde přeci o naprosto různé roviny, a to rovinu osobní až intimní a rovinu politickou.

Bartoňu, vy stě hlúpy jak troky:

A co teda ta pomatená paní Topolánková, která tak na onom kongresu v ML tak vehementně propagovala Topolánka, dělala? Ona tam mluvila politicky nebo intimně?

Pavla Topolánková tam propagovala Mirka stejně naivně, a pomohla mu k úspěchu jako Mirek propagoval naivně prezidenta Václava Klause...

Zkráceně po ostravsku: Pru Mirek vydupau s Pavlú a   pak vydupau s Venca s Mirkem... 

www racek 10.12.2008 10:16

Re: Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

no, po přímém přenosu ze sjezdu socanů možná změníš názor ... voni se zas tak moc neliší