19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
clay 10.12.2008 20:23

Re: Pan Skokan to řekl velmi dobře

jste ubožák

Ignác Pospíšil 11.12.2008 10:57

Re: Pan Skokan to řekl velmi dobře

Já netvrdím, že Paroubek je lepší. Nevolím ani ODS, ani ČSSD.

woka 10.12.2008 15:20

Re: Pan Skokan to řekl velmi dobře

Tedy mně se líbí, kolik je tu charakterních mužů najednou. Samí moralisté. 

čtenář zdrojů 10.12.2008 11:48

pane Bartoni

sledování průběhu sjezdu jakékoli politické strany považuji za určitou duševní úchylku. Pochopil bych to ještě u členů politické strany, ale nikoli u ostatních. Vy jste členem ODS, takže sledování "vysočanského sjezdu" je u Vás pochopitelné. Ostatní na to ale nekoukali, takže o vystoupení Skokana neměli ani tušení. Teď ano. Vy tady v podstatě perete špinavé prádlo. Ukazujete, jak se uvnitř ODS mydlí schody a jak se zas jindy leze "šéfovi" do zadku. Tohle by mělo zůstat uvnitř té Vaší partaje a nemělo by se to dostat ven. Takovými články jen ubírate modrákům další voliče.

watabi 10.12.2008 13:48

Re: pane Bartoni

Čtenáři, zapomeňte na časy dávno minulé a laskavě hovořte jen a pouze za sebe. Nikoliv za kolektiv dělníků z Kolbenky. Děkuji pěkně.

Co vy tušíte nebo netušíte je poměrně dost známé;-D

jj 10.12.2008 14:11

Re: pane Bartoni

Zvlášť, když čtenář zdrojů považuje za zdroj, to co se urodí v jeho mozku ;-D;-D.

Jiho 10.12.2008 11:42

Konzervativci

No pan Skokan je povedený vejlupek ;-) Nicméně jsem téměř celý přenos z vysočanského sjezdu sledovat a nešlo přehlédnout, kolik kandidátů na funkce v ODS  ve svých politických projevech argumentovalo "konzervativním rodinným životem" a trumfovali se počtem dětí, typicky tak 3-5. Osobně mne pravda na politikovi zajímají úplně jiné věci než nešikovnost a málo libida. Ale když někdo tuhle kartu do politiky sám vnese, je docela logické, že ji lidé potom sledují. Čili u podobných pravicových politiků chápu, že jim může milenka či zkrachovalé manželství zničit kariéru.

A pan Topolánek sám od sebe použil na bilboardy a mitingy manželku a slogany o pevné rodně. Tím pádem ho teď lidi mohou kritizovat jako lháře, tím spíše že v té době jak dnes víme, už stejně měl milenku.

portwyn 10.12.2008 13:27

Nerozumím

"...trumfovali se počtem dětí, typicky tak 3-5. Osobně mne pravda na politikovi zajímají úplně jiné věci než nešikovnost a málo libida."

To jako že kdo má hodně dětí, má málo libida a je nešikovnej? Nebo naopak? Nechápu.

Jinak souhlasím.

Jiho 10.12.2008 13:37

Re: Nerozumím

Nešikovnost byl spíš žert na počet dětí, malé libido je nezbytné, aby v relativně mladém věku rezignoval na sex - nezbytný to základ konzervativního politika :-P

portwyn 10.12.2008 14:17

Re: Nerozumím

No, tohle se řeší pohlednou a zdatnou partnerkou ;-) Někdy taky pomůže láska, ale u politiků nevím, jestli to mají ve slovníku  ;-P

Nomen 10.12.2008 10:23

Cituji: Jde přeci o naprosto různé roviny, a to rovinu osobní až intimní a rovinu politickou.

Bartoňu, vy stě hlúpy jak troky:

A co teda ta pomatená paní Topolánková, která tak na onom kongresu v ML tak vehementně propagovala Topolánka, dělala? Ona tam mluvila politicky nebo intimně?

Pavla Topolánková tam propagovala Mirka stejně naivně, a pomohla mu k úspěchu jako Mirek propagoval naivně prezidenta Václava Klause...

Zkráceně po ostravsku: Pru Mirek vydupau s Pavlú a   pak vydupau s Venca s Mirkem... 

jirka.s. 10.12.2008 11:03

Re: Cituji: Jde přeci o naprosto různé roviny, a to rovinu osobní až intimní a rovinu politickou.

Moc hezké, přímo etnograficky skvostné!

ZKUS: http://www.ff.cuni.cz/dok/studium/prijimacky2004/modelove_testy/etn.pdf

BTW: Kdo ví, zda-li by tě přijali!!! ;-D

watabi 10.12.2008 13:52

Re: Cituji: Jde přeci o naprosto různé roviny, a to rovinu osobní až intimní a rovinu politickou.

A co teda ta pomatená paní Paroubková, která tak vehementně obhajovala Paroubka, jak je čestný a bla bla bla................Jak dlouho se tahal s Petruškou, než byl načapán?

Račte milé Nomen měřit všem stejným metérkem;-D

Kecal. 10.12.2008 16:13

Re: Cituji: Jde přeci o naprosto různé roviny, a to rovinu osobní až intimní a rovinu politickou.

Hoď bobek na pošuka který neumí mluvit.

Vacek Jaromír 10.12.2008 9:46

Bartoni, Bartoni

Autor minimálně posledního půl roku píše velice jednostranně  a zaujatě. Z jeho textů je patrné, že by za prázdného a falešného Tupolánka i dýchal.  Kolik mu asi Topolánek platí? A děje se to přes Dalíka nebo jiného "hajz-la"? Jinak si jeho téměř totální nekritičnost k "novému" vedení ODS nedovedu vysvětlit. A čím je menší kritika Topolánka a jeho bandy, tím větší  kritika z jeho pera se snáší na ty, kteří Tupolánkovi říkají i věci nepříjemné. :-(

watabi 10.12.2008 13:55

Re: Bartoni, Bartoni

Marně si kladu otázku, proč alternativně inteligentní lidé neustále kladou pořád tu samou otázku -Kolik mu asi platí............? Závist je holt sviňa, že Jaromíre?

 

gerontusinza 10.12.2008 9:24

Chápu pane Bartoni, vás Topolánek nezklamal.....

platí furta furt a dobře? \Jenže z našich peněz sakra vy troubo já to jejichrozkrádání platím a ještě bych se měl k němu (stejně jako pan Skokan) chovat slušně až úslužně, prostě jako vy?;-D když to prostě nejde jinak tak je holt musíte poplivat...... vy jste ale krysí dušička:-/

sokol 10.12.2008 11:22

Re: Chápu pane Bartoni, vás Topolánek nezklamal.....

Vy jste takovej chytrolín. podle toho, jak reagujete budete nejspíše patřit do té party, která mnohem více spotřebovává, než odevzdává(na daních).

Když už mluvíte o rozkrádání, jedno je jisté - ani jedna z těch partají si nemá navzájem co vyčítat.

gerontusinza 10.12.2008 13:08

samozřejmě jak jinak pane sokole.....Re: Chápu pane Bartoni, vás Topolánek nezklamal.....

;-D  mě nezajuímá co si ty party vyčítají, v současné době mě enormě nasráthvá ODS.... a ČSSD je v tomto případě druhořadé individuum.... nikde ovšem není psáno že dosáhne vítězství..... některé nic neříkající výrony tomu nasvědčují....;-D Ale Topolánek je tč skutečně pro mě "jednička"... naprosto bez konkurence;-D

watabi 10.12.2008 13:56

Re: samozřejmě jak jinak pane sokole.....Re: Chápu pane Bartoni, vás Topolánek nezklamal.....

Geronte, neblbněte a hlavně nelžete.

gerontusinza 10.12.2008 14:12

Vám nic neříkají úvozovky...? Re: samozřejmě jak jinak pane sokole.....Re: Chápu pane Bartoni, vás Topolánek nezklamal.....

a pokud jste si mě zařadil do řad komunistů inu za to já nijak neodpovídám......;-D A že nemohu volit ODS..? Copak jsem schopen volit zloděje kteří si hrají na pravičáky....? Takže pokud máte pocit že lžu nebo blbnu, váš problém..... jsem konzistentní - nepravicovou a neobčanskou a prolhanou stranu ODS bych nevolil ani náhodou.......;-D

Kajan 10.12.2008 9:18

Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

gerontusinza 10.12.2008 9:31

Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

od Kubiceho zprávy a od vystupování antikolotočáře Topolánka v TV ..... do té doby jsem měl pocit jen mírného vzestupu opoziční práce..... a teĎ je mě z vás i z v jednání vašich lidí zcela špatně..... zrádní prolhaní, schopni se spojit s jakoukoli špínou a dokonce jsou schopni ji i vyhledávat abyse s ní mohli spojit..... to už ani není IV. cenová, to ten pingl Paroubek je proti vám státník a slušnost sama...;-D;-D;-D a proto dostane můj hlas i nadále....

www racek 10.12.2008 10:16

Re: Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

no, po přímém přenosu ze sjezdu socanů možná změníš názor ... voni se zas tak moc neliší

gerontusinza 10.12.2008 13:13

Budu je sledovat se stejným zaujetím jako ODS......Re: Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

ale tč. je Mirda "jednička" a zcela bez konkurence...;-)

jirka.s. 10.12.2008 11:09

Re: Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

Ale copak copak, gerontosaure ? Jaképak nadále !!! To by přece byla zrada na falmerovi !!!8-o

Autor: gerontusinza IP: 78.41.22.xxx Datum: 28.08.2008 10:18

"....O budoucnosti radaru lze po volbách amerických i našich otevřít rozhovory, aniž by do Brd rovnou vyjela demoliční četa......" mě zbývá jediné..... budu prvně v životě volit KSČM    fakt se vám to docela daří  

BM 10.12.2008 11:45

Re: Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

Soudě z vbašich stovek předešlých příspěvků vám komunisté budou pasovat po všech stránkách. Takže k vašemu rozhodnutí srdečně blahopřeji.

gerontusinza 10.12.2008 13:03

To víte že ano....... Re: Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

pokud ČSSD s Paroubkem nebude respektovat požadavek na referendum a nechá amíky  tady spolu s ODS, budu velice rád volit KSČM.... Vaše blahopřání a děkovné dopisy račte směřovat k r ukám pánů Topolánka či Paroubka.....;-) Hezký ,až neskutečně  modrý, den...

watabi 10.12.2008 14:00

Re: To víte že ano....... Re: Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

Jen neskutečný blb*ec může  za svoje úchylné jednání (volit KSČM) svalovat vinu na někoho jiného. Buď jste neskutečný primitiv bez základní historické paměti a nebo............?? Nic mne bohužel zrovna nenapadá;-)

gerontusinza 10.12.2008 14:19

Jistě pane, my primitivové naopak hodně pamatujem, Re: To víte že ano....... Re: Nebyl jsem tam Kajane a je mě z vašich spolukmenovníků na blití již Re: Byl jsem tam, netleskal jsem a bylo mi z obou Tooplánků nablití !!! Dzp.

a pitomými fandovskými řečmi jen pohrdáme...... pokud mě pomůže někdo vykopat svinstvo a zradu z této země, je pro mě spojenec, pak se uvidí vy zásadově modrý hlupáku......;-D Lituji, za okupace spolupracovaly i zdánlivě nesourodé celky co bude potom je nezajímalo.....mimochodem, kde máte ten nebezpečný komoušký režim před kterým pořád fňukáte?;-D