7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Situace je naprosto zoufalá

To se pozná lehce z toho, že nás ČT1 a ČT24 nezahrnují dramatickými zprávami o tom, jak se u nás šíří nachlazení a jaká nás čeká letošní chřipka. Nehledě na mnou očekávané, více než dvacet let vysílané „oblíbené“ šoty z ordinací.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Sýkora 27.11.2017 9:04

Pane Vlk k vašemu vytí lze podotknout snad jenom že

vám idiotům se nemá odporovat.

M. Prokop 27.11.2017 9:04

Re: hnidopišná poznámka:

Fakt je, že Slováci se odtrhli. Nic proti tomu, jen nevím, proč to popírat.

M. Prokop 27.11.2017 9:02

Re: 5,5 milionů voličů z rodin živnostníků

Jste dost optimista. :-P

P. Kolar 27.11.2017 9:02

Re: Míšenec Okamura

U těch je to napůl žarlivost (že jim vyfouk kus místa na pravici) a napůl zoufalství.

M. Prokop 27.11.2017 9:01

Re: Jak dojemné.

Skoro vám to závidím, jak to máte jednoduché, Vlk naruby. On za vším vidí P&L, vy zase Klause a Zemana.

A to ten Vlk je skoro věrohodnější, protože P&L je stále dost, Klaus a Zeman jen dva, to je na ovlivnění celého národa trochu málo.

M. Prokop 27.11.2017 8:56

Co se Bureše týče,

nějak moc optimistické. Zatím buzerace organizuje, povinností přidává, úředníky nabírá.

M. Vondráček 27.11.2017 8:55

Re: 5,5 milionů voličů z rodin živnostníků

Zkuste si to , co napsal pan Vlk ještě jednou a hlavně to zkuste pochopit. Pak zjistíte , že plácáte nesmysly :-) :-)

J. Kohoutek 27.11.2017 8:50

Re: Pane Vlku

Vy jste ten článek nečetl?

M. Valenta 27.11.2017 8:44

Jak dojemné.

Ještě nám pan Vlk, ve svém svatém boji proti "pravdě a lásce", zapomněl cudně sdělit, kdože tu dlouhé léta měl hlavní slovo. Babiš a Pitomio totiž nespadli z nebe.

Já tolik zábran jako pan Vlk nemám a tam ho doplním. Vládl tady jistý Klaus (dnes extrémista v důchodu) a střídal se s jistým Zemanem (dnes proruský agent sídlící na Pražském Hradě) a ti dva stvořili OPO-smlouvu a položili tak základy korupčního a klientelistického systému, který během krátké doby prorostl až do nejnižších pater. ČAU.

D. Stirský 27.11.2017 8:37

Pana Vlka bych upozornil, že rozdělení na

pravici a levici existuje již od dob starověkého Egypta, byť tehdy tomu tak lidé neříkali. Jde o dvojí pohled na svět, na společnost, na život... Který z obou pohledů je správný, dosud nikdo nerozhodl. Mnozí, kteří se považují za "echt" pravičáky, by při vyplnění podrobného dotazníku s překvapením zjistili, že v něčem mají názory dosti levicové a mnozí přesvědčení levičáci by se divili, že některé jejich odpovědi by byly odpověďmi typického pravičáka. Většina inteligentních lidí ví, že pravda je někde "mezi". Potíže je v tom, že každý máme to "mezi" někde jinde. Ovšem módní nadávání si do pravičáků či levičáků je ubohé a svědčí o ubohosti pisatelů. A nadávání typu "ti marxističní pravdoláskaři" je ještě ubožejší a svědčí o tom, že pisatel má řadu komplexů a není spokojen sám se sebou.

J. Schwarz 27.11.2017 8:25

Re: Míšenec Okamura

Tak zrovna ta TOPka jsou echt levičáci a už jen čekám, kdy se do jejích řad přemístí soudruzi Dienstbier s Marxovou...

M. Krátký 27.11.2017 8:23

Pane Vlku, zase nádhera

a naprosto souzním. A potrefené husy kejhají nejvíc - hezký den

J. Schwarz 27.11.2017 8:21

Re: hnidopišná poznámka:

Pochopil jste špatně - pan Vlk říká, že kdyby Češi byli xenofobní nikdy by si nezvolili do čela člověka z národa, který se od nich odtrhl. Zvolili, ergo nejsou xenofobní a samostatnost Slovenska jim nevadí. Osobně nechápu sjednocovací a centralizační mánie - v menších celcích si občané mohou prostředí lépe přizpůsobit svým preferencím a při neexistenci "xenofobie" se jich část může přemístit k sousedům - konvenují-li jim více tamní poměry.

J. Schwarz 27.11.2017 8:08

Re: Svět se v naší době nevyvíjí dobře. U nás se stal

Osobně, kdybych měl volit mezi sousedy Dienstbierem, Patočkou, ml. Stropnickým, Hollanem a Kájínkem beru Kájínka...

J. Schwarz 27.11.2017 8:05

Re: 5,5 milionů voličů z rodin živnostníků

Matematiku pana Vlka to nijak nezpochybňuje, spíš tu vaši. Pan Vlk odhaduje, že lidí, kteří mají v rodině nějakou OSVČ může být až 5.5 milionu. Kdyby v ČR žilo 50 milionů obyvatel, měl by co říct i váš odhad, ale vy, abyste se vytáhl na pana Vlka jste namísto konstatování, že skoro v každé rodině se vyskytne nějaký ten zaměstnanec sem hodíte hausnumero 22 milionů...

P. Han 27.11.2017 8:00

Re: Míšenec Okamura

Babiš a komunisti jistě ne, když s ním pečou.

J. Lukavsky 27.11.2017 7:38

Re: Míšenec Okamura

"pčíměsí" to nebylo schválně, to byl omyl klábosnice, příměsí je správně!

Z. Rychlý 27.11.2017 7:37

Malinko mi vadí ta dryáčnická forma,

ale jinak popis situace je velmi přesný a sedí.

J. Lukavsky 27.11.2017 7:37

Re: Míšenec Okamura

No jelikož Karel IV. byl míšenec Lucemburčana a Češky... a Masaryk míšenec Slováka a Němky (ale s českým jménem Kropacek(ová)), tak mi ten Okamura nepřipadá nepatřičný. Nakonec my Češi jsme geneticky po 1/3 Slované, Ketové a Němci, s mírnou pčíměsí Italů, Mongolů, Francouzů, Židů, Poláků ........

J.L.

F. Houžňák 27.11.2017 7:36

Článek pěkný, až na ty "útoky na azylanty", to pan Vlk

skočil na špek německé propagandě. Za "útok na azylanty" se jednak v Německu považuje i to, když se na nějakého připrchlíka křivě podíváte nebo se někde vyjádříte, že jich tolik nechcete, druhak spousta "útoků na azylanty" spočívá v nějakém hakenkreuzu na zdi, který si tam ubozí připrchlíci namalovali sami, nebo v nějakém útoku na azylanty, který, jak se posléze ukáže, byl bojem mezi drogovými dealery a azylanti byli všichni zúčastnění. A nakonec, už dlouho a dlouho nebylo možné nikde číst o nějakém "černochovi zmláceném rowdies", a to znamená, že žádné takové případy nebyly, jinak by to všude stálo. Ale o tom, jak hodní azylanti-muslimové přepadávají, bodají nožem a znásilňují místní, se lze dočíst každý den, a to i v oficiálním tisku, kam se dostane jenom zlomek případů, které se nedají ututlat. Malý přehled si lze každý den přečíst na politikversagen .net.

J. Lukavsky 27.11.2017 7:32

Re: Pane Vlk dokud nepřiznáte že

"Škoda, že to musel být říci naplno pan Babiš", který ke svým miliardám přišel tak, že svým dětem rozbil prasátko a vybral vkladní knížku po babičce...

J.L.

M. Šejna 27.11.2017 7:27

Re: Míšenec Okamura

to jsem netušil, že v TOP09 a ODS jsou levičáci. Nejvíce totiž Okamuru nálepkují Fiala a Kalousek.

M. Šejna 27.11.2017 7:21

5,5 milionů voličů z rodin živnostníků

to je úžasná matematika od pana Vlka.

V Česku máme zhruba 3,95 milionů zaměstnaců, takže podle volební matematiky mistra Vlka je tu okolo 22 milionů voličů z rodin zaměstnanců.

:-D

M. Šejna 27.11.2017 7:16

5,5 milionů voličú

J. Fridrich 27.11.2017 7:14

Svět se v naší době nevyvíjí dobře. U nás se stal

Svět se v naší době nevyvíjí dobře. U nás se stal hrdinou vícenásobný vrah a celoživotní zločinec Kajínek - co k tomu dodat ? Na devastaci lidského uvažování a lidských vzorů má jistě vliv mnoho příčin - od znevážení těch nejlepších bojovníků za II. svět. války komunisty a jejich nahrazení pseudohrdiny ze země Sovětů až po to individuum dnes sedící na našem Hradě, které tvrdilo při nástupu na Hrad o jeho používání institutu milosti něco docela jiného - a najednou mu tam vykoukl vrah Kajínek.. Také se dnes mezi našim LIDEM rozmohlo dávat rovnítko mezi dobu, kdy nás 40 let řídili naši komunisti z Prahy - a je komunisti z Moskvy s dnešní dobou, kdy NÁS PRÝ ŘÍDÍ " ZLÝ " ZÁPAD. Že to tak není ukážu na prostém příkladu - dnes prý " musíme " slavit např. Halloween, ale já si opravdu nevšiml, že bych ho musel slavit.. VŘSR a jiné bolševické svátky jsme ale slavit opravdu museli. V dnešní době je moderní páchání sebevražd - tu páchá Evropa a celý Západní svět.. No a u nás se do toho pustily naše politické strany - Fiala likviduje ODS, Bohoušek ČSSD, Kalousek TOP 09, komouše soudružka Semelová se Skálem a Grebeníčkem juniorem..

L. Němec 27.11.2017 7:14

Pane Vlku

situace je naprosto zoufalá ve Vašem velice zúženém světě. Běžte se projít do opravených a opravovaných čekých měst a městeček, zajeďte si na čerstvý povětří do hor a hned bude líp. A to i bez ANO.

P. Maleček 27.11.2017 7:05

Vlk nám z aktivistů a Havla už definitivně zblbnul.

Vlk ohnivě tvrdí, že prý se Babiš postavil proti zbohatlým politikům a byrokratům, kteří si postavili a uzákonili systém, kde jsou propracovaná zlodějna a úplatky základem. A součástí je požadavek na shrbení hřbetu před nekonečnou řadou úředníků, kteří mají neomezená práva, což je nekonečná řada ponížení a podmínek pro vznik úplatků.

Dle Vlka prý za tohle vše můžou aktivisté, zvláště ti co obdivují Havla.

Prostě Vlk nám už z nenávisti k aktivistů a Havlovi tak zlbnul, že nevidí až bučící realitu, že tím kdo tenhle systém od počátku spoluvytvářel a nejvíc využíval byl právě Babiš. A hned jak se díky hlupcům, co mu na jeho falešný protikorupční špek skočili, stal členem vlády, tak tenhle stát dojící a čím dál víc nedemokratický systém tvrdě, ve svůj prospěch utahuje. Což dokazuje i závratný nárůst Babišova majetku za pouhé 4 roky finacministrování - ze 40 na 80 miliard.

A tak se nám Vlk stal ukázkovým příkladem, že letitá chorobná nenávist vede k zásadnímu omezení vnímání reality až demenci. Až takové, že takto postižený jedinec podporuje zlo a tím ničí život nejen sám sobě, ale i většině občanstva co netouží žít v otrocky bídné totalitě Babišova Agrofertstátu, kterou už nyní předvádí u linek svých drůbežáren.

Co tam nastoupit Vlku - tam byste se možná rychle uzdravil. I když dle toho co píšete ....

A. Bocek 27.11.2017 7:01

Díky zmatenosti pravicových stran,

tu máme vládu dotačního kapitalisty s ruskými dinosaury a šikmookým nacionalistou. Střední třídu však žádná pravicová strana nehájí.

V. Vérosta 27.11.2017 6:53

To je tedy síla!

Přímo Vlčí! Opravdu velmi tyhle názory Lutherovského střihu přibité tentokrát nikoliv na vrata, ale aploudované do Neffova webu, konvenují s mými pocity! Alpy jsou plné solventních Čechů v létě, v zimě. Na youtube je plno videí cizinců fascinovaných zemí, ve které se octli. Viděl jsem na vlastní oči jak blondýnka přátelsky muckne svého tmavovlasého kolegu se šikmýma očima. Podle šalin jezdících po Brně se dají seřizovat hodinky. A být šéfem socdemáků, tak vím co bych udělal: okamžitě prodal Lidový dům a odstřihl se tak definitivně od minulosti, která je zapadlá prachem zapomnění.

P. Gábriš 27.11.2017 6:35

hnidopišná poznámka:

Ač souhlasím s téměř každou napsanou větou, nestačím se s překvapením divit, že při Vašem rozhledu a zkušenostech ještě píšete o "odtrženeckém národě, který rozbil Československo". Ne, vinu na tom neseme stejně my - ba řekl bych, že snad ještě větší. Žil jsem v té době na Slovensku a aktivně se angažoval, tak vím, o čem mluvím.