1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Zdeněk Janků 25.2.2008 13:30

to teda koukám

Tedy, já jsem fandil Klausovi, i když je mi jinak politika šumafuk, ale tento článek je tak demagogický, že mne to až zarazilo.

Saper 25.2.2008 13:20

Novotný lže, Urbanová křivě svědčí, Snitilý je chrabrý a čestný muž, Vagner je objektivní, nepodplatitelný a VODA TEČE DO KOPCE.

[]Ta země, kde to takto funguje - věřte, nevěřte - leží ve středu Evropy a říká si ČR !

michailus 25.2.2008 13:19

Wagner = Novotný

O co je moralista Wagner lepší než Novotný? O nic. Tvrdí stejné hlouposti bez jakýchkoli důkazů jako Novotný.

J.M. 25.2.2008 13:12

Re: Myšlení jen jednosměrné

Johnny, proboha, kolik vás, co nejste schopni pochopit ani krátký psaný text, ještě bude? A ještě ke všemu o tom, že to nechápete, jste schopni diskutovat. A je to náhoda, že jste všichni z tábora sockomoušů? To přeci nemůže být náhoda, to musí souviset s IQ.

PROKOP BUBEN 25.2.2008 13:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bez ohledu na korupci spáchal Snítilý zločin tím, že zvolil Klause.

Smějete se sami sobě - pánové......

H.K. 25.2.2008 13:08

Re: Je Novotny lhar? Vypada Novotny jako lhar?

Vypada poctive, proc by mel lhat? Kde rozhodují o tom, kdo vypadá poctivě a kdo vypadá jak darebák?

hulwat 25.2.2008 13:06

Re: Re: Bez ohledu na korupci spáchal Snítilý zločin tím, že zvolil Klause.

Pane, idiot je proti Alexovi inteligent.:-)

PROKOP BUBEN 25.2.2008 13:06

Re: Re: Je Novotny lhar? Vypada Novotny jako lhar?

 A NEBO CO - budete jej vláčet po soudech, jako Kořistku, nebo toho času Urbanovou......Zatím co Dalík se chlubí bez ostychu novinářům, jak dobře umí NAKUPOVAT......Vláčíte blátem bohužel jen slušnost, zatímco špína vládne.......

Karim 25.2.2008 13:05

Tez Snitily nepusobi moc presvedcive jako vlastenec a kovany Klausista-Tlustista....

...je mi jasne ze Parub je demagog s diktatorskymi sklony. (Dalsi otazka je rizeni ODS - hrozbami pucem od Tlusteho a Bema - agentu p profesora...). Presto je dojemny pribeh Kalbace a Snitileho.

Kalbac volicum na schuzich vyklada ze nebude volit Klause. Pak nevoli nikoho, zdravotne se zhrouti a pak voli Klause. Snitily pry naznacuje, ale asi neprilis hlasite, ze bude volit Klause. Kdyz ma byt verejna volba tak se zdravotne zhrouti, nevoli nikoho. Na verejnosti nerekne koho bude volit, trva na tajne volbe z principialnich duvodu. Nakonec voli Klause, nechce verejne vysvetlit proc, je to jeho osobni vec.

Na radu PR agentury pak konecne udela jedinou rozumnou vec:  tvrdi ze je nadale presvedcenym socdemakem, Klaus je mu blizsi nez Svejnar - konecne ze se be vyblekotal rozumnou rec po 3 tydnech.

VK byl zvolen mj hlasem Pohanky - drive ODS oznacovaneho za socdemackeho tunelare FN BRno, vysterovani zastaveno, zapomente. Dale hlasy Klabace a Snitileho, kteri nebyli schopni obhajit svuj nazor verejne, napred nevolili nikoho a pak se psychicky zhroutili.

Snitily ma navic 7 deti, je vazne nemocny (odvykani navyk latek?) ocividne psychicky zhroiuceny a nedokaze s nadhledem komentovat svou "udajnou spoluipraci s VKR".  Vaclava Klause volily zulove mravni opory naroda.       

J.M. 25.2.2008 13:00

Re: Pan Wagner nemá rád

Veselý, když už nejste schopen pochopit, o čem že to Wagner psal, tak proboha nekomentujte, děláte ze sebe blba.

Veselý 25.2.2008 12:59

Re: Je Novotny lhar? Vypada Novotny jako lhar?

Tak jako co vidíte vy, je vaše věc. O tom ale tento článek NENÍ. A k Novotnému. Pročpak asi neupozornil na ono jednání hned na místě a své tvrzení prezentoval až po několika dnech? Smrdí to lží, účelovostí a korupcí. Senátor Novotný musí nyní prokázat, že si vše nevymyslel. Ale znovu opakuji, o tom tento článek není.

J.M. 25.2.2008 12:56

Re: Prosím autora o vysvětlení

Berane, neměl byste místo Psa číst spíše něco lehčího, třeba Haló noviny, Blesk či Spy? Článek, jehož smysl vám utekl, či spíše jste ho ani nepostřehl, je cellkem jasný a snad vám to někdo z okolí vysvětlí. Ale kdybyste nikoho nenalezl, tak zkuste uvažovat o tom, jestli ten článek není náhodou o neobjektivním informování veřejnosti některými medii, o tom, že někteří novináři a dotčený pan senátor mají problém s inteligencí a charakterem.

AJ 25.2.2008 12:52

Re: Ano, ale ptám se proč?

1) O objektivitu nejde.

2) Ten pocit moci, když manipulují s veřejným míněním. Když své pocity a dojmy vydávají 

    za skutečnost a nemusí se nikomu zodpovídat. Prostě mají větší moc než politici. A čím

    vyhrocenější stav, tím lépe.

3) Velmi dobře se uživit (uvědomte si, kdo vlastní převážnou část našich periodik).

Nohejl 25.2.2008 12:50

Neskutečné

Je až neuvěřitelné, jaké množství dutých makovic reaguje zde na ten článek způsobem dokazujícím, že mu  vůbec neporozumělo. Jestliže to procentně vypovídá o prvoplánovém způsobu uvažování  národa, tak nás teda potěš pámbu. ( Pán Bůh, aby bylo jasno.) 

Karim 25.2.2008 12:48

Je Novotny lhar? Vypada Novotny jako lhar?

Nevim jestli je lhar nebo ne, ale rozhodne doposud nevypadal ani jako lhar, ani jako typicky socdem demagog paroubkovskeho strihu. Vystudoval FE Brno - na to nemusel mit rodice v KSC ani nemusel byt ve strane. Delal technika v dolech - na to opet nemusel byt v KSC - byla to prace spise za trest. Jako starosta vracel podnikatelum cast dani - opet to neni znak levicoveho extremismu. Jako starosta zakazoval a zakazal hraci automaty - kdyby byl korupcnik, tak by je povolil, sem tam by neco  vzal a drzel by hubu.

Podivejme se nyni na moralni profil cestneho a pravdomluvneho celozivotniho bojovnika proti levicactvi a snowboardingu  a ekologismu a NGOismu VK.  Studoval zahr.obchod - tam se dostal jako dite z ultrakomunisticke rodiny dtto jako pi Livie. Jezdil za totace na zahranicni staze -  lepsi nez delat technika v dolech. Po listopadu se "dostal nahoru" tim ze sliboval lidem na namestich ze vyhazi z MinFin byvale komunisty - zde ocividne vedome lhal - privatizoval s byvalymi ksc+stb Dybou Kocarnikem Triskou atd atd - cpal je dopredu. Verbalne horuje za nizsi dane - za jeho vlady byl dan z prijmu 45%. Verbalne horuje pro deregulace - ale je proti deregulaci najmu. Verbalne horoval za transaprentni aukce - ve skutecnosti nechal privatizovat sponzory ODS pres souteze krasy privatizacnich projektu. Verbalne horuje proti rizeni ekonomie politiky - ve skutecnosti najmenoval do bank a DR reditele cleny ODS. Verbalne je proti uplatkum - ale ne kdyz CEZ jeho synovi poslal 100 mega a VK zaridil znovuzvoleni Romana proti vuli zuriveho a vyhladleho ODS proletariatu.

At to beru jak to beru, vidim jaksi trochu mensi  mezeru mezi ciny a skutky u Novotneho nez treba i u moralniho etalonu ODS - slovutneho Vaclava Klause. 

Tez mi Novotny se svou karierou v dolech, podporou podnikatelu a bojem proti gamblingu nepripada jako prototyp levicackeho extremisty ani ani jako stbak ani nevypada jako nejake ditko z PROTEKCNI  KOMANCSKE rodiny.  Vypada poctive, proc by mel lhat?    

sdf 25.2.2008 12:44

Re: Re: Politické prase

A jak to všechno ví Jyrka ??

vojcek 25.2.2008 12:42

Re: Klause musíme zvolit, protože jinak půjdeme bručet....přiblblý Stanley neslyšel.???..

přiblblý ŽA nedokáže pochopit jak to bylo myšleno. Ono myšlení není silná parketa levicových internetových diskutérů.

Jim 25.2.2008 12:38

Re: Re: Re: Re: nadsázka

paroubek bez uzardění hlásá všelijaké lži, vymýšlí konstrukce a dělá možné i nemožné, aby se udržel u moci. Je to nový, historicky ještě nepojmenovaný typ grázla.

TakiZnalec 25.2.2008 12:37

Smutná pravda

 pana Wagnera a nic jiného !!!

vojcek 25.2.2008 12:35

Re: Myšlení jen jednosměrné

doporučoval bych dočíst článek až do konce

Johny 25.2.2008 12:34

Re: Atmosféra jako před komunistickým pučem v roce 1948

Cyrile, mluvíš mi z duše! Přesně na to jsem při sledování voleb myslel a nebylo mi z toho právě nejlíp. Rozhodně, situace je vážná a mnoho lidí ještě ani nechápe jak moc. Ale rozhodně nechci prožít již jediný den v bolševizmu a proto jsem ochoten udělat cokoliv, aby k tomu nedošlo. Nebylo by od věci, se na to připravit.

vena 25.2.2008 12:34

Re: Re: Re: Re: Re: nadsázka

:-/Rv

Johny 25.2.2008 12:30

TOTO JE ROZHODNĚ BLÍŽE REALITĚ NEŽ PAROUBKOVY BLÁBOLY

No rozhodně je varianta v kontextu reality a známého chování soudruhů Praoubka, Ratha a vůbec vedení ČSSD v posledních desetiletích popsaná v tomto článku 1000x uvěřitelnější, než to, co vymyslel Paroubek.

Standa 25.2.2008 12:26

Propaganda

Wagnera a nic jiného!

PetrH 25.2.2008 12:24

Re: Topolánkovsko-lampasácký humor je jen pro náročné....

Pro vás by byl náročnej i telefonní seznam, kdyby tam byla i jiná jména, než Paroubek a Filip.

PetrH 25.2.2008 12:23

Re: Já bych poslal socany všechny rovnou bručet a vytřel bych si s nimi pxdel....

jo, už aby to bylo ;-D

PetrH 25.2.2008 12:21

Re: kdo je demagog

Přečtěte si cca o dva příspěvky níže. A další a další. Proč je tu dnes tolik nemyslících volů, nechápu. Začíná to být napováženou.:-/

PetrH 25.2.2008 12:20

Re: Re: Re: Re: Re: Bez ohledu na korupci spáchal Snítilý zločin tím, že zvolil Klause.

Já taky. Jednak pochopil a jednak souhlasím.;-)

Lorenc 25.2.2008 12:19

kdo je demagog

Pane Wagner, nevím kdo je větší demagog jestli Vy anebo Vámi jmenovaní politici. Váš článek jenom dokládá že novináři si dokáži vymyslet jakýkoliv výmasl aby měli o čem psát.

Johnny 25.2.2008 12:18

Myšlení jen jednosměrné

Nevím, zda byl senátor Novotný uplácen či ne. Připouštím obě možnosti. Co je ale hodno pozornosti, jak nesmyslně reagují "novináři" typu pana Wágnera. Neví samozřejmě také nic, ale názor má okamžitě jasný. Padouši jsou pouze nalevo, v čele pokroku kráčí modrá avangarda. Doporučuji si k celému případu poslechnout komentář senátora Stříteského /ODS/ na ČT 1 /168 hodin/. Tento dobrý muž pravil, že oni jsou dobrá parta, takže takovou činnost /rozuměj podplácení/ by nikdo sám neprováděl, byla by koordinována a o tom on níc neví /že by se koordinovala/. Tak fajn.