1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hahaha 25.2.2008 14:51

KECY, KECY, KECY!

Pane Wagnere ja jsem Antiklaus z masa a kosti! Ale bud uverejnite audiovy zaznam z nabidky uplaceni nebo jine pravoplatne soudem uznane dokumenty o tom ze uplatkarstvi probehlo ci melo probehnout! Pokud temito nezvratnymi dukazy nedisponujete je vsechno co zde vytvarite jen a jen makulatura a proto by bylo lepsi kdybyste drzel hubu a neoblboval narod! Muzete byt rad ze jako "novinar" zijete v cechach v demokratickem svete byste mohl vase nesmysly psat jen na toaletni papir!

Nomen 25.2.2008 14:50

Článek je vtipný a mladí lampasáci z Vojenského gymnázia se jistě nasmějí....

....vtipný je stejně na začátku, uprostřed i na konci....zvláště ten závěr s Paroubkem, Sobotkou a Rathem je strhující ....pro lampasácké IQ určitě...

Pragmatik 25.2.2008 14:46

Re: Atmosféra jako před komunistickým pučem v roce 1948

Cyrile, SUPER příspěvek. Tyto citáty " Ve své zuřivé snaze obsadit .... se nezastavili před ničím a byli ochotni dopustit se každé špinavosti jen aby dosáhli svých cílů..." jsem již četl před lety (něco jsem už zažil). Jen tam nezmiňovali Paroubky a Švejnary, ale řeč byla o vrazích z Wallstreetu, imperialistech, přisluhovačích kapitalismu apod. Hádejte, kdo tento slovník tenkrát používal??

Kecal. 25.2.2008 14:45

Re: Re: úplatky

Taky čumím jako puk co tupců se ozývá.

Nomen 25.2.2008 14:41

A proč by asi Langer se ptal, kolik lidí půjde bručet? To také víte, potroublý blbe-vševěde???....

Příjmený den, přeju...

Nomen 25.2.2008 14:40

tento článek má stejně debilní začátek jako konec....ale debil si na jeho konci pochutná, že PetřeH...

Valonis 25.2.2008 14:33

Wágnere, ty zrůdo,

 ten  článek má u prostých čtenářů vytvořit dojem o stejné vypovídací hodnotě dvou fotografií: Novotný- Paroubek a Snítilý.Langer. Nejsou stejné! Novotný  po rozhovoru s Paroubkem nezkolaboval! Snítilý, který spoléhal na tajnou volbu byl ve 3. kole "přátelsky" Langrem "upozorněn", že teď už konec srandy a jde do tuhého, protože se počítají hlasy senátorů s poslaneckými, takže rozhoduje každý hlas. A pan Snítilý se v bezvýchodné situaci raděj "hodil marod". V předcházejících dvou kolech, kdy na tom nezáleželo, totiž veřejně volil Švejnara. Tak mu před 3. kolem Langer důrazně připomněl, že teď už nesmí! Vy to samozřejmě také víte, jenže jste takový špinavec, že se to  snažíte zakamuflovat nic neříkající fotkou Novotného.

PetrH 25.2.2008 14:26

Re: úplatky

To je prostě marné. Nikdo z vás sockomoušků nedočte do konce, aby zjistil, o co vlastně v článku jde. Klasický případ Pavlovových reflexů. Zazní zvonek a hned slintáte, ale žrádlo nikde...:-/

PetrH 25.2.2008 14:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jééžišmarjá.

No podle data by to chtělo asi vodku, ne?;-)

PetrH 25.2.2008 14:23

Re: Vážený pane Wagnere, až na maličkost.

Oči možná, ale ta hlava... Proč by asi Langer zveřejňoval Snítilého spolupráci, kterou mimochodem zveřejnil už někdy v 1998 Miloš Zeman a která socanům dosud vůbec nevadila, a proč by Snítilý za to zveřejnění volil Klause? 8-o

Bořek 25.2.2008 14:18

Re: Re: to teda koukám

Z fotky nelze samozřejmě nic vydedukovat.Chápu to však jako reakci na to,jak Paroubek ukazoval fotografii ,z které vyvozoval,že vyfotografovaní se domluvají na úplatku. Je též retard?Zdá se tedy,že když dva něco dělají stejně ,není to vždy stejné. Záleží vždy na tom,jsem-li zaslepený,nebo vidím objektivně.Obě strany si v této věci nemají co vyčítat.

Karim 25.2.2008 14:14

Re: Re: Re: Je Novotny lhar? Vypada Novotny jako lhar?

..jsem priznivcem pravostreove vlady.  Tu bylo mozne zachranit asi jen zvolenim VK. Jinak by trio VK Tlusty a Bem meli zaminku pro krvavy puc a kulturni revoluci v ODS.  Topolovi slo o politicky krk.  O nutnosti "presvedcit" dalsi volice ODS otevrene mluvila. 

Pokud je nekdo pod silenym tlakem "presvedcit"  -  jak pak se to asi dela?  Muze nekdo pri presvedcovani pominout moznost pouziti ruznych koryt, materialu VKR ci STB co nejakych "kapriku" nebo "2 ceskych na stole"?  Divim se naivkum, kteri sami sobe si namlouvaji ze politika v CR je nejak radove cistsi nez fotbal....

LOJZA 25.2.2008 14:11

Vážený pane Wagnere, až na maličkost.

Existují dva svědci, kteří zaslechli jakési podivné vzájemné ujišťování mezi Snítilým a Langerem, náhle se objevila informace o spolupráci Snítilého s StB, Snítilý náhle volil Klause. Co asi Langer ještě ví na Snítilého? Váš článek je k ničemu. Mně je jedno,kdo je prezidentem.Dívám se na události nezaujatýma očima.

karel 25.2.2008 14:11

úplatky

pane Wagner nechte se vyšetřit,to co jste stvořil je tedy něco!!!!8-o8-o8-o8-o8-o8-omodrou propagandou dokonale vymytý mozek.ˇZádný další komentář netřeba!!!

powerplay 25.2.2008 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Jééžišmarjá.

Já se zas nesmim moc rozrajcovat, večír schůzujeme jako vlastníci bytů, tak abych si samovolně nesvrh' samosprávu. Vono datum inspirativní, příspěvky na Psu inspirativní... a je to hned. :-D

PetrH 25.2.2008 14:06

Re: Re: Re: Re: Jééžišmarjá.

Hm, já tu mám nějakou origoš Single Malt Whisky, ale moc to nevykřikuju, aby mi ji zdejší úderky nepřišly znárodnit;-D

Sam Křepelka 25.2.2008 14:06

jednotka blbosti = 1 Wágner

K tomu nezbývá než dodat : jednotka blbosti = 1 Wágner

tomas 25.2.2008 14:01

Re: Re: Wagner = Novotný

a uz se wagner omluvil bemovi?

powerplay 25.2.2008 14:00

Re: Re: Re: Jééžišmarjá.

A za to TAKY může Klaus! ;-D

powerplay 25.2.2008 13:58

Re: Re: Jééžišmarjá.

Dneska rum, do vejplaty daleko. :-D:-D

PetrH 25.2.2008 13:58

Re: Jééžišmarjá.

Co si dáte?;-)

PetrH 25.2.2008 13:57

Re: Re: to teda koukám

Tak to vole dočti!!!!! A pak pindej, nebo si radši dej pár po hubě!;-€

powerplay 25.2.2008 13:53

Jééžišmarjá.

Já snad du rači na panáka. :-D

Jirka 25.2.2008 13:50

Re: to teda koukám

Já taky ne. Nechápu, jak někdo může tohle všechno vydedukovat z nějaké fotky. Ten pan Wágner je asi nějaký mentální retardant (omlouvám se všem mentálním retardantům).

PetrH 25.2.2008 13:49

Re: Tez Snitily nepusobi moc presvedcive jako vlastenec a kovany Klausista-Tlustista....

Máte odkaz na ty Snítilého návykové látky?

kOREPETICE 25.2.2008 13:47

sVOBODA NEŘEKL, ŽE NEMÁ NA POPLATEK

Byl proti a tak to bylo symbolické    gesto..

PetrH 25.2.2008 13:44

Re: to teda koukám

Taky nedočetl...:-/

PetrH 25.2.2008 13:44

Re: Wagner = Novotný

Ano, až na to, že Wagner sám píše, že jsou to hlouposti a nevydává to za pravdu. Chce to dočíst článek až do konce...

kopec 25.2.2008 13:43

Re: Re: Wagnere, je to přitažené za vlasy.

Co je na tom clanku tak nepochopitelneho? je to presne dehonestace podle dalikova schematu. Pokud se nepodari dehonestovat osobu prekroucenymi argumenty ,nastupuje druha faze,  zlehceni kauzy a zesmesneni napadene osoby. Problem je v tom, ze u Wagnerem predstavena fotografie se nemuze srovnavat s fotografii pana Snitileho.Kdyz dva delaji totez, neni to totez.

Fotografie nemuze nic svedcit o obsahu rozhovoru, ale lze mnohe dedukovat podle konstelace.Na prvnim snimku stoji na jedne strane poslanec , ministr vnitra za ODS pan  Langer a senatorka za ODS spolu s opozicnim poslancem panem Snitilym na odlehle chodbe.Jsou zachyceny utrzky hovoru, ktere pan Snitily nepoprel.

Na druhem obrazku jsou tri osoby naprosto odlisneho politickeho zamereni, predseda CSSD, nezavisly senator Novotny a kandidat zelenych na prezidenta pan Svejnar ve Spanelskem sale. Obsah fotografii je tak diametralne odlisny, ze se nehodi ani pro dehonastaci pana Novotneho. Tato metoda srovnavani nesrovnatelneho je tak spinava, ze by se ji nemel dopoustet zvlaste cenzor tohoto platku pan Wagner.

Karim 25.2.2008 13:42

Re: Re: Je Novotny lhar? Vypada Novotny jako lhar?

Pisi ze nemohu rict jestli NOVOTNU JE NENO NENI LHAR. Jdo o muj dojem.  Mam neprijemnou vlastnost - z kontextu a mimoverbalniho projevu vetsinou uhadnu kdo lze. Patrne poznate kdyz vam lze manzelka a ona pozna kdyz lzete ji - z mimoverbalniho projevu.   Novotneho jsem nikdy nevidel nazivo.  Kontext mi napovida, ze neni zkuseny lhar.  Je maly komunalni politik. Dtto jako Cunek ktery tez neni zkuseny lhar.   

Vetsina tzv velkych politiku jsou zkuseni,  trenovani a drzi lhari a demagogove. Pokud zacnu od socdemaku - typicky je Paroubek,  Zeman, Mladek, Jansta, Kraus.  Napriklad Gross nebyl zkuseny drzy lahr - pri bajkach o vikovi se slozil.  Ted se trosicku zlepsil.   Na strane ODS je par es, kteri se Zemanovi a Parubovi v demagogii celkem vyrovnaji.  Ale i u nich mimoverbalni projev prozradi kdyz lzou.

Jsem presvedcen, ze bych poznal, jestli Novotny lze nebo ne.  Rozhodne nevylucuji ze mluvi pravdu - v konetxtu mi to pripada celkem dobre mozne.  Na rozdil od prostych jednoduchych zapalnych naivnich skalnich volicu ruznych politickych stran se nedomnivam, ze poslanci jedne strane jsou na 100% lumpi a lhari a poslanci druhe strany jsou na 100% cestni a neuplatni andele.  

Clanek ma pravdu v tom, ze Novotny nic nedokaze a asi bude odsouzen pro pomluvu. Spravne rika, ze Novotny ve vlastnim zajmu mel drzet hubu. To vsak rikaji i jini novinari.  To vsak stale neznamena, ze Novotny je lhar - Novotny pusobi jako excenticky poctivec, kteremu se dela z uplatku spatne (na rzdil od mnoha jinych politiku), a ktery se zcela chybne pokusil vybehnout z ods lobisty stejnym zpusobem, jak byl zvykly v Bystrici vybehnout s usmudlanymi  lobisty od hernich automatu.    

Internetove diskuse jsou vetsinou ovladany skalnimi fanousky jedne ci druhe strany, pro ktere by se zhrtoutil svet, kdyby si pripustili, ze zrovna jejich milacek je korupcnik a lhar - svati prosti lide......