5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ginANDtonix 15.4.2008 4:49

Re: Lžete pane Uzel, lžete.

I kdyby to co rekl dr. Uzel mela byt jen nadsazka... Katolici svou politiku rodicostvi a sexuality nezmenili jiz od dob ranneho stredoveku, kdy si velmi chytre zavedli celibat...;-P

1000x radsi si necham radit od pragmatickych vedcu a dr. Uzla, nez od arcivelebnicku z Vatikanu. Kdokoliv uvazuje jen trochu racionalne, nemuze tuto cast lidovecke politiky brat vazne...

ginANDtonix 15.4.2008 4:32

Re: ... Pane Uzle, kdybych vyl vami, delal bych to same, co vy: snazil bych se ospravedlnit ...

Nevsimnul jsem si ze by pan Uzel nekoho "ocernoval nadavkami". Naopak se mi zda jako velmi zavazny argument 200 zen umirajicich denne pri potratech "na cerno" zejmena v zemich s existujicimi restrikcemi v tomto smeru.

Kdo ignoruje tento argument, ignoruje realitu. A politika, ktera toto nechce brat v uvahu je spatna politika.

ginANDtonix 15.4.2008 4:25

Re: Nepohodlí

Jo, to jsou slova tech, kteri ignoruji realitu. Jake zarezavani?!?! 200 ZEN DENNE KVULI RESTRIKCIM. To je realita, kterou je treba resit. Copak to jde rict jasneji??? Clovece Vasku ty jsi hlava dubova.

Mirek_K 15.4.2008 4:10

Re: Soudruhu Uzle

Hlupáčku ...;-D;-D

Mirek_K 15.4.2008 3:57

Re: ... Pane Uzle, kdybych vyl vami, delal bych to same, co vy: snazil bych se ospravedlnit ...

.napíši to drobet vulgárněji,poněvadž jinak to ani nejde. Kecáte krávoviny !!

Vašek 15.4.2008 3:31

Nepohodlí

Co je to lidský život, že, pane Uzel. Překáží, nejlépe zaříznout. A někdo by to - představte si - chtěl nějak komplikovat!

JiVo 15.4.2008 3:10

Nechte lidovce napokoji,

do umírajících se nekope.

VL 15.4.2008 2:21

Otec

Pokud by se tenhle lidovecká návrh dotáhl ad absurdum, tak nedávno byl v Praze odchycen Ukrajinec, který spáchal několik znásilnění a asi dvě vraždy. Pokud by některá ze znásilněných obětí přišla do jiného stavu, tak by musel ten, kdo znásilnění spáchal svolit k interupci?

Minutus 15.4.2008 2:18

Jsi nějakej sečtělej

Anebo jsi je psal?

Tomas Pansky 15.4.2008 2:16

... Pane Uzle, kdybych vyl vami, delal bych to same, co vy: snazil bych se ospravedlnit ...

... pred ostatnimi a dokazat jim, ze se vlastne tak moc nedeje.  Ale dobre vite, ze se deje.  Proto nejste schopen diskutovat vecne, ale apriori ocernujete sve oponenty nadavkami.  Inu, proc ne, tim jen ukazujete nedostatek argumentu.  Ale poporade... "Žadatelky o potrat byly podrobovány ponižujícím výslechům a rozličným procedurám samoúčelného šikanování."  Dobre vime, ze zena, ktera se rozhodne k potratu, to udela na zaklade nejake situace ci podnetu.  To je velmi smutne a urcite je zde mnoho prostoru pro pomoc.  Zde se nase nazory budou rozchazet: zatimco vy zastavate nazor, ze potrat je neco jako vyndani mandli, ja zastavam jiny nazor (a patrne mnoho dalsich lidi), ze potrat je "odstraneni" ditete z luna matky.  Lidovci (KDU-CSL) je konzervativni skupina obcanu, kteri vychazi z urciteho poznani.  Nechapu, proc jim nadavate ... za presentovani rozdilneho nazoru?  Dobre vite, ze mnoho zen, prave diky zakonnym "obstrukcim" mely cas zmenit nazor a zachranit sve dite, ale o tom nemluvite...  Legislativni cinnost Lidovcu vychazi z jejich konzervativniho postoje a pro-rodinne politiky.  Na tom neni nic spatneho nebo ano?    

Minutus 15.4.2008 2:16

Re: Re: Každý dochází k závěrům

Vtipálku .. :-)) Že bych si na něm nechal udělat uzel?

Pája45 15.4.2008 2:11

Re: Soudruhu Uzle

"kodiaku" běž na Aljašku dělat malé medvídky. Nejsou argumenty, tak dementi tvého rangu začnou plivat, nadávat a to proto, že je maminky, škola a život asi nic jiného nenaučil.;-€

Kodiak 15.4.2008 1:51

Soudruhu Uzle

Měl by jste se raději dát opět na psaní komunistických brožurek, jak jste to dělal za totáče. Vidím že by Vám stále šlo. Velmi krásně umíte nadávat revanšistickým štváčův a imperialistickým blouznivcům.  Zkuste taky něco napsat o tom jak máme milovat mír, socialismus a komunistickou stranu.

zalozak 15.4.2008 1:48

Re: Souhlas s autorem. Bez výhrad. ;-)

Jak se rika - setrete si krevni tlak.;-);-).. oni to fakt maji v popisu prace. Slunce vychazi a zapada kazdy den, zeme obiha slunce kazdy rok a  Lidovci vytahuji a predkladaji potratovou legislativu kazde 2-3 roky. 

Ladislav N. 15.4.2008 1:37

Souhlas s autorem. Bez výhrad. ;-)

Iracionalita nábožensky omezených jedinců bývá neskutečná. Chtěli by řídit životy ostatních násilím podle vlastního přesvědčení. Jako komunisté a socialisté (ti jsou kupodivu v gynekologické problematice neuvěřitelně "svobodymilovní" a tolerantní...). ;-P

68 15.4.2008 1:33

Re: Každý dochází k závěrům

No, nejsem. Co naplat. Ale proč v tom vidíte pro sebe nějakou výhodu? Myslíte...

Minutus 15.4.2008 1:14

Re: To mate tezky - Kdyz oni to maji v popisu prace...

Už to tak vypadá.

Minutus 15.4.2008 1:13

Každý dochází k závěrům

podle vlastní povahy a naturelu. Ještěže nejste vy gynekologem.

Petr H 15.4.2008 0:56

Re: Tolikrát jsem už přemýšlel,

Chudák manželka,jestli si bere práci domů.:-)

zalozak 15.4.2008 0:55

To mate tezky - Kdyz oni to maji v popisu prace...

Bratri/poslanci KDU/CSL musi predlozit nejmene jednou za volebni obdobi navrhy  nejakou formu cirkevnich restituci a proti-potratovych opatreni. Maji to ulozeno od uplne stejneho zdroje jako kazdy knez ktery v ramci "kazaciho cyklu" musi otazku potratu zminit v periodickych intervalech.

Stejne jako za socialismu kazda vedecka prace musela zminit v uvodu vedouci ulohu "strany" a predni misto SSSR v dane oblasti, tak dnes lidovecky poslanec musi mantru majetek/potraty v urcitych intervalech opakovat.  Logiku v tom nehledejte - rozcilovani se je zbytecne.

68 15.4.2008 0:50

Tolikrát jsem už přemýšlel,

co přivede mladého heterosexuála, když tak zvažuje možnosti, k přání stát se gynekologem. Řekl bych, že to je především mladistvá touha bud na svět pomáhat, nebo touha pomáhat se na něj nedostat. Obojí má svůj půvab, je to krásné povolání.

Pavel 15.4.2008 0:47

Lžete pane Uzel, lžete.

až se tvám od huby práší.

Nemá cenu rozebírat ten výplod, ale napsat, že si někdo plete potratovou pilulku s antikoncepcí, přičemž dotyčný ve skutečnosti prohlásil, že nelze "...potrat chápat jako formu antikoncepce...", je prachsprostá záměrná lež. Nebo jste ten drobný detail v rozdílu  významů, jako sexuolog kvůli své profesionální deformaci nepochopil? A s tím ostatním je to obdobné.

Klaudius 15.4.2008 0:40

Léky

Byl též vytvořen velmi benevolelentní seznam léků,které, použity v prvním trimestru, byly legálním důvodem k provedení interupce.