23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Myslík 1.6.2007 14:51

Nejčtenější na webu Petra C I B U L K Y: NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními strukturami dnešní ČR!!! UVEDENO JMENOVITĚ!!! (Prosím o další INT

Nejčtenější na webu Petra C I B U L K Y:

 NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého

národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními

strukturami dnešní ČR!!! UVEDENO JMENOVITĚ!!! (Prosím o další

INTENZIVNÍ šíření!!!!!!!)

tomfuk 31.5.2007 21:19

Panu Sacherovi....

Panu Sacherovi nelze upřít zásluhy o jasnovidectví v policejních službách při vyšetřování trubkového střelce.Téměř prvenství v součinosti s holandskými investory založení G4S Security Services(CZ),a.s.,hlídací služby na JE to je už dobrý ,výnosný a stabilní džáb.Tak teď neotravujte pana S.takovými žabomyšímy problémy s nějakými pytly a lustracemy.

P 31.5.2007 19:16

Ono je to složitější

ale někteří lidé mají strašný strach před pravdou. Třeba já jsem měl v sousední místnosti šéfa místní organizace KSČ. Přes stěny bylo slyšet, takže určitě slyšel naše vlastizrádné hovory. Nikdy jsme kvůli tomu neměli problémy.  Tím chci naznačit, že zřejmě také rodnou stranu nemiloval. Pak existovali komunisti z přesvědčení; i s těmi se dalo vyjít. Zřejmě jich bylo nejvíce do roku 1948. Pak dost z nich vystřízlivělo. Jak to bylo do roku 1989, to většina z nás zná.

Pak se z mnoha komunistů stali kapitalisté. Slyšel jsem o jednom okresním tajemníkovi, který si založil firmu na likvidaci kovových odpadů. A proč to píšu - abychom si uvědomili, že většina komunistů v tehdejší době tam nebyla z přesvědčení, ale kvůli osobnímu prospěchu. Proto bychom neměli jejich vliv přeceňovat, i když souhlasím i s tím, že ani podceňovat.

alois 31.5.2007 18:51

definovat přesně

Pane   Macháčku, generál Vacek nebyl členem ÚV KSČ, ale jenom kandidátem. Není v tom sice velký velý rozdíl ale přesná definice patří k novinářské solidnosti.

oakman 31.5.2007 16:21

HEHEHE

Tak prý nevíme, kdo tyhle "malé ryby" řídil?? Vždyť jste to jmenovali  - NKVD, GRU, KGB!! Pkud je ministr vlády malá ryba, tak je patrně malo rybou každý český bolševik, protože všichni byli řízeni ze SSSR.  Na západě ty "řízené Moskvou" zavírají za špionáž, když to jsou domorodci pak za zradu, my je potichu vracíme ke korytům a ptáme se Kdo za to může???

Co takhle se kouknout do zrcadla??? Tam uvidíte původce jejich moci i vlastní "bezmoci".

Sch.glosátor 31.5.2007 16:08

To už je míchání hodně zvětralého piva.

Dobré k zaměstnání chytlavých mozků aby nepřemýšleli nad něčím jiným.

oakman 31.5.2007 14:38

Ono je to o něčem jiném..

... o tom, že Havel a spol. hledali mezi bolšeiky ty, kteří byli ochotni "přejít do opozice" (Čalfa, Vacek, Dlouhý,....). Základní chyba se stala v to, že už od začátku se neuvažovalo o režimu bez účasti bolševika.

Ten argument, že lustrační zákon vymetl "odborníky", je naprosto jalový a ukazuje drzost komoušovu (že, doktore) - v době, kdy jsme OF poukazovali na denacifikaci Německa a hledali podobné řešení (nahradit komouše s diplomem emigranty a odstřihnout komouše od : A/ státních koryt, B/státních financí, C/ státních zakázek, a okamžitou konfiskaci veškerého majetku strany podobně jako u SSM), OF nám jasně řeklo, že "toto není na pořadu dne" (už podle dikce jistě poznáte autora - pro nedůvtipné.....je to pan president) Pak náhle byl "odejit" Pánek a Mejstřík, a byli nahrazeni "přizpůsobivějšími" - Bubeník, Benda, Ctibor, Vidím.....výsledek vidíme dnes. Když jsme žádali zveřejnění archívů StB, aby hned vyšlo najevo, kdo je kdo, pan Pithard a Rychetský nám vysvětlili, že přece nejsme jako oni, nebudeme ostrakizovat. Jak na to reagoval Cibulka, to všichni už známe...

???? 3.6.2007 17:45

Re: Ono je to o něčem jiném..

Všeználku, kolik bylo v armádě SRN bývalých důstojníků wermachtu ???? Nezesměšňuj se tolik. Narozdíl od tebe, ti kteří to řídí mají alespoň špetku rozumu. Nezlomná víra o ničem patří do kostela.

kolemjdouci 31.5.2007 11:51

general Vacek

Gen. Vacka jsem znal osobne jako sveho velitele a mohu rict, ze to byl jeden z nejlepsich velitelu jake jsem znal. Skoda, ze zil v nespravne dobe. I to, ze po sametaku nezmenil stranu jako mnoho jinych soucasnych politiku svedci o jeho charakteru, bohuzel, je ve strane, ktera nastesti dnes neni "in". Jinak pravdepodobne kvuli nemu skutecne CSLA nezasahovala. Ten zasah spise by se dal prirknout tehdejsimu gen. Vaclavikovi. Gen Vacek jako MO v zacatku 90tych let skutecne VKR ridil, byla mu podrizena. Tedy, pokud je narcen, ze spolupracoval s organizaci, ktere velel, tak je to absurdni.

Malý Aston 31.5.2007 12:57

Re: general Vacek

Souhlasím s Vámi.Pro generála Vacka to musí být sranda.On který řídil ze své funkce vojenskou rozvědku a zadával ji úkoly je nařčen že byl jenom spolupracovník .Nedivím se že chláme všem debilům.Jak to bylo? ÚV KSSS rozhodovalo,místní pobočky v satelitech měli také své ÚV a u nás to bylo ÚV KSČ.ÚV KSSS mělo svou KGB a GRU vojenskou rozvědku,těmto byly podřízeny agentury v satelitech a ještě kontrolovali chlápky v ÚV aby náhodou nedělali samostatnou politiku.Aby mohli fungovat potřebovali donašeče a ty dneska honíme.Seznam těch,kteří řídili,přikazovali a realizovali ten není.Nevím jak se dneska jmenují donašeči BIS nebo jiných tajných organizací ale funguje to stále jen pod jiným názvem.Takže aféry které jsou vytahovány dle potřeby se týkají jen donašečů aby se zakryli ti řídící zřejmě pěkně usazení na rozhodujících místech státní správy.Proto se na nás pan generál v televizi díval jako na debilní diváky,kterým stačí hodit ohlodanou kost a oni to sežerou.:-D

???? 3.6.2007 17:37

Re: Re: general Vacek

Ti co něco před dvaceti léty řídili, nebyli žádní mlíčňáci, takže už v tý státní správě nejsou. Možná je tam pár těch co pochytili, jak se to dělá. Ale jinak si ten bordel a tu neschopnost už musíte připsat na vlastní triko. Dřív se řídilo z Moskvy, no a dnes se řídí ze zámoří. Je to trochu dál a tak je víc šumu. Navíc rusové věděli, kde skončila II.sv a na rozdíl od amerických globalizátorů, alespoň tušili, kde leží Praha.

MK 31.5.2007 13:53

Re: general Vacek

I takový generál Heydrich žil v nesprávné době a sloužil nesprávnému režimu, jinak to byl člověk milující své děti a velký znalec klasické hudby. Ony totiž totalitní a represívní režimy vždy stojí na lidech (všeho)schopných a vcelku inteligentních a blbečci typu Jakeše nebo Biľaka tvoří jenom nezbytnou ideologickou stafáž.

rozára 31.5.2007 14:01

Re: general Vacek

plně s vámi souhlasím, pan generál Vacek byl osobnost, kam se na něj hrabou současní moci páni s pokřiveným charakterem.

jirka.s. 31.5.2007 16:16

Re: Re: general Vacek

Soudružka sekretářka?

doktor 31.5.2007 11:16

Lustrační zákon

měl a má jediný smysl: aby se na místa, která zastávali zkušení odborníci, mohli dostat nezkušení a neschopní křiklouni. Jedním z nejhlasitějších je náš dnešní ministr vnitra. Šlo a jde o obyčejný boj o koryta.

???? 3.6.2007 17:25

Re: Lustrační zákon

Tihle amatéři už nikdy žadnou pořádnou polici nedaj dohromady. Postavěj pár jednotek těžkooděnců, aby kdykoli spráskali kohokoli, chytnou pár feťáků, protože to by byl zázrak, aby při tak velkém rozsahu někdo neuvízl i v děravé síti, budou kontrolovat cyklisty zda jezdí v helmě a pokutovat chodce, aby si je zamilovali. Všude rozvěsej schránky, aby mohl každej poctivej někoho napráskat. Tohle koryto bych nechtěl.

jindra 31.5.2007 11:05

takže co

Omluvíme se jim a dáme penze ve výši poslaneckého platu.

-ferry- 31.5.2007 10:45

Nebylo by už na čase...

... nechat té špionománie a začít něco dělat? Pravda,pár lidí by vychcípalo hladem,nemajíce své špiony,ale těch by škoda nebylo.Stejně tak takových BuBu,ti by svou zapšklost a primitivitu utopili v litrech alkoholu,pokud by na něj měli.Jemu a Macháčkovi bych vzkázal : kéž by se vám ta láska k demokracii z huby do rukou ráčila vrátit...

kdokoli 31.5.2007 10:29

pseudokauza

V případě generála Vacka autoři kauzy opravdu objevili Ameriku. Navíc mám jisté pochybnosti o vytvářeném obrazu zlé totalitní a zločinecké vojenské kontrarozvědky. Ohledně návrhu na použití armády v listopadu 1989 je známo že sice padl, ale byl rychle zamítnut. ČSLA byla branecká armáda a klidně by se v dané situaci mohla vzbouřit - mám informace od tehdejších vojáků zákldní služby o nepokojích. Pak by se sametová mohla změnit v rumunskou verzi revoluce. Navíc to tehdejší sovětští soudruzi našim soudruhům upřímně nedoporučovali.

A.CHAMR 31.5.2007 9:29

pošťák Sacher

Jako pošťák se tehdy Sacher osvěčil!Když nosil hradnímu panáčkovi a jeho souvěrcům jejich kompromitujicí složky a co dne znamená?!nicka!Od ledna 2006 jsou ty pytlíky ve známosti a co ?Jak řekl Vacek,když se neví co dál tak tam hodíme Stb a lid bude zase nakrmen bláboly a my mezi tím zase něco odkejveme:Jsem jen zvědav kdy se Ti Vaši ,,vladci odhodlají vynést pravdu o ,,sametu!!Kdo ji naplánoval a kdy! Když se v Moskvě dělila republika v r.1988 tak jste provolávali slávu KSČ a nynější premier na Zamu ještě svazákoval a byl hrdý na své členství v SSM a snažil se vlézt do partaje.Co tak béknout něco pravdy davu plebejskému?asi ne protože by šla garnitura do p..ryč!žejo

BuBu 31.5.2007 6:53

Jen tři poznámky !

1) Soudruh Vacek byl . . . je . . . a vždy bude pouze komunistický dobytek "par excellence" !

2) Pakliže soudruh Vacek pokračoval ve svých rejdech pro Moskvu ještě po roce 1989 - patří na šibenici za vlastizradu !

3) O dosazené lidovecké špíně - Sacherovi - o tom to platí také !  Provaz - nebo kulka ! Je osobně zodpovědný za pálení a likvidaci archivů ! Sám moc dobře věděl, že práskal na STB . . .a s klidem Lidovce . . . šel dělat ministra vnitra !

kopec 31.5.2007 9:11

Re: Jen tři poznámky !

pane BuBu,vy jste zrejmne ten spravny adresat takovychto komentaru.Na mne ten clanek zapusobil  jako reklamni oznameni v Kauflandu-Akce!!! cerstve kysane zeli zlevneno.

A.CHAMR 31.5.2007 9:37

Re: Jen tři poznámky !

jsi hňup a hlupák,nesaháš Vackovi ani po kotníky,dokáže veřejně říc co si nikdo z dnešních rádoby demokratůnedovolil,jsou Odsáci co dělají nejen pro amíky ale i pro rusko a to ti nevadí? Sachrovi nanádávej nadávat musíš těm kteří ho vybrali když plánovali od r.1987 zm,ěnu režimu !A na šibenici  by měli jít všichni co se dopustili vlastizrady!takže 1.Havel?,Mečiar?,Klaus?,Zeman?,jinak :ODS?,Lidovci?,US?,atd?jsi jen pomýlen propagandou,Jelikož kdo přísahá  a poruší přísahu tak je vlastizrádce a 80proc.chlapů mělo by být popraveno a mám dojem že i Ty;-D

Von 31.5.2007 15:54

Re: Re: Jen tři poznámky !

Jistě - mělo by být popraveno /pochopitelně bez soudů / 120% chlapů a alespoň 100 % ženských!!

Von 31.5.2007 15:56

Re: Re: Re: Jen tři poznámky !

Jó - zapomněl jsem - ta procenta SAMOZŘEJMĚ platí pouze členy a příznivce Vámi jmsenovanách stran

Von 31.5.2007 15:58

Re: Re: Re: Re: Jen tři poznámky !

A ještě opravička - ..platí pouze pro členy a příznivce Vámi jmenovaných stran! Pardon!

???? 3.6.2007 17:09

Re: Re: Re: Jen tři poznámky !

Dost dobře si neuvědomujete příčiny současného morálního marazmu. Většina mužské populace skutečně zradila příshu a ztratila čest. Až budete někdy číst nějakou ženskou rubriku, kde se to pohrdání českými muži jen hemží, tak si vzpomeňte na toto selhání. Je to hluboko v podvědomí i když se o tom nemluví. I takový Topolánkový musí bejt z Mirka špatně. A ti co nepřísahali, to byli chcípáci s modrou knížkou typu Vondry.

alois 31.5.2007 18:42

Re: Jen tři poznámky !

skutečně demokratické řešení, ať žije právo

???? 3.6.2007 17:12

Re: Re: Jen tři poznámky !

Demokracie bez sebeúcty je o ničem. Prostě demokracie srabů.

Jara London 31.5.2007 0:19

Pane Macháček,

Pan Vacek je paradoxně daleko méně vydíratelný než kupříkladu Vy. Nemá potřebu se něčím tajit, může si na rozdíl od Vaší křečovitosti dovolit nazývat věci pravými jmény. Vy si musíte vymýšlet složité konstrukce, abyste dokázal, že tato "individua" jsou "infiltrovaná" a "nebezpečná". Vacka nemusím, ale jeho otevřenost je přinejmenším sympatická. Zajímal by mě Váš názor na to, čemu konkrétně u Vacka vydíratelnost vadí. Většina lidí ho zná, ví, na čem u něho je - v čem to tedy vězí?