29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Rok od svržení Nečasovy vlády

Nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že citát mého oblíbeného dramatika o překonávání hranic „možného“ jednou použiji nikoliv v kontextu odpovědí na tradiční otázky: „Proč lezu na osmitisícovky a podstupuji tak obrovská objektivní rizika“, ale v kontextu analýzy současného stavu české politiky a českého policejního a justičního aparátu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vítek 28.8.2014 9:48

Re: Tak, teď už se můžeme jenom těšit na nějaké zasvěcené

Jeste jednou me reknes komunisto a jedes k soudu za urazku 1.stupne!

J. Plzák 28.8.2014 9:45

Hlavní zlosyn Schwarzenberg

Schwarzenberg přišel do republiky a předstíral, že je zkušený politik a světoobčan. Ani jedno nebyla pravda. Buran Havel mu na to skočil.

Když už měl všechno doma a Havel byl ve výslužbě, vrhnul se na politiku. A zase předstíral, že něco ví.

Byl to on, kdo měl Nečase přimět k setrvání ve funkci. Všichni ti nezákoně postupující prokurátoři, policisté a další, by bývali mohli jen bezmocně přihlížet.

Schwarzenberg neudělal nic a čekal, že jeho partaj v následujících volbách strhne moc na sebe.

Nestalo se tak a teď to máme.

P. Vítek 28.8.2014 9:43

Re: Omlouvám se,

Taky nevim,ale zdalo se mi,ze dlouho pripravovanemu projektu ANO se VV velmi nehodily.Doufam,ze Vase PS vyjde!Ale divnej je Jancura-pry na Babisovi pred volbami dlouho hledal a nic nenasel,tak ho podporil.Nevim,co rika ted.Ze se angazoval u Janecka je divny,ale asi uz mu tekly nervy z toho statniho bordelu v doprave....jinak si to nedovedu vysvetlit.A ted Rottrova....bude to opravdu asi trvat dlouho

V. Peroutka 28.8.2014 9:41

Je hrozná škoda,že čt nepoužívá záznamy s Bémem

kde tahal ceduli jak je Opencard v druhém patře ale až bude v šestém...,jeho Olympiádu, teorie o tom jak je třeba zlikvidovat park za obchodním domem Máj protože tam jsou bezdomovci apod.

K. Janyška 28.8.2014 9:39

Tento vládní převrat, zinscenovaný státními úředníky, musí

být potrestán. Jinak bude opakován vždy, když si někdo státní úředníky najme... Dzp.

V. Peroutka 28.8.2014 9:37

Re: Proti Hudečkovi byl Bém zlatej! Bunga bunga!

no tak ještě dohledejte jak a kdo ten Everest platil a jak si primátor užíval nepalceně placené volno ....Navíc nejde o hory,ale o konání v Praze ..

J. Matuška 28.8.2014 9:30

Re: Proti Hudečkovi byl Bém zlatej! Bunga bunga!

Všichni, kteří tady prskáte na MUDr. Pavla Béma, byli byste schopni vylézt na Mount Everest a na druhou nejvyšší horu světa - K2? Jak nerad používám to slovo, ale projevujete se jako závistiví a neinformovaní čecháčci. Co to povídám o neinformovanosti. Vymyté kebule až na dřeň. /Vykasané kalhoty a komunisté si v nenávisti proti ODS mohou tady podat ruce./

K. Frauknecht 28.8.2014 9:29

Re: Omlouvám se,

ale VV jsem vnímal jako podnikatelský projekt násilně vklíněný do politické scény (podobně jako dnes ANO). Jeho postupný rozkol a rozpad jsem kvitoval s povděkem, aniž bych detailně sledoval jednotlivé vztahy a vazby.

PS: Rozpad ANO je neoddiskutovatelný. Jen to bude asi trvat déle neboť Šéf má své "členy" pod palcem, jako zaměstnance :-))).

P. Manda 28.8.2014 9:23

Re: P. Vítek + Kohoutek?

jsi hloupá a nesnaž se to vyvrátit.

J. Matuška 28.8.2014 9:23

Proti Hudečkovi byl Bém zlatej! Bunga bunga!

Nebyla vybudovaná protipovodňová bariera za Béma a Paroubka?

Na kolik přijdou soudy, které vedl a povede Hudeček s Metrostavem? Tunel Blanka bude otevřený díky Hudečkovi až příští rok, tedy s ročním zpožděním.

Primátor Bém byl napadán ohledně systému Opencard. Před lety se snažil v TV vysvětlit, že vysoká cena za jednu kartu je proto, že nebyly dotaženy do konce všechny další funkcionality. Pamatuji se, jak Cyril Svoboda se do Béma navážel, bylo to před volbami. Vrazil své peníze do billboardů - bylo mu to pendrek platné, stejně to v Praze projel. Jaká je cena za jednu kartu? 

Jsem moc zvědavý, jak v říjnových volbách v Praze dopadne současný primátor Hudeček, miláček našeho knížete z Bilderbergu. Jak oba vidím na obrazovce, otevírá se mi kudla v kapse - i když ji tam nemám.

V. Kusý 28.8.2014 9:18

Jen ten, kdo upadl hodně hluboko nám může

ukázat, jak hluboko se skutečně upadnout dá. Pavel Bém.

P. Vítek 28.8.2014 9:10

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Neplet se do cesty malicka

P. Vítek 28.8.2014 9:07

Re: Tak, teď už se můžeme jenom těšit na nějaké zasvěcené

Lidodemo tabora

Z. Baldova 28.8.2014 9:01

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

a hlavne o zlodeji Klausovi??

Z. Baldova 28.8.2014 8:59

Re: Tak, teď už se můžeme jenom těšit na nějaké zasvěcené

Vy nikomu netykejte   jen na vasich komunistickych schuzich si muzete tykat tem bolsevickem strozkum co tam mate

Z. Baldova 28.8.2014 8:58

P. Vítek + Kohoutek?

Zamaskovani komousi co by nejradeji vlezli Bemovi do gati a to nepisi o tom ze v v gatich uz jsou  v Klausovejch plkavkach Bem je drzej jako komousi nakradl miliardy a ted se uschoval v IVK kde jsou schovani nejvetsi zlodeji Jeste Vaclav by si tam mel vzit Janouska   Ritiga Paroubka a byla to sestava jako ulita..

J. Hruška 28.8.2014 8:52

Kde se vládne?!!!

Dobrý den. V celém článku pana Béma i následující diskusi chybí jedna nanejvýš důležitá věc. Nepoukazuje se na přítomnost ruské, zdůrazňuji ruské, informační, špionážní, či jak to nazvat,služby a činnost agentů (nevzpomínám si jak současná KGB nebo NKVD či čeka dnes jmenuje) v médiích, zvláště v ČT a rozhlase. Domnívám se, že vliv ruských agentů je nezanedbatelný, přímo rozhodující. Viz: Selektivita informací, důraz kladený na jen některé, jiné záměrně potlačované, demagogický způsob pojmenovávání událostí, výběr otázek moderátorů na dotazované, různé skrývané posměšky a jízlivosti, zlehčování důležitých údajů a zveličování nepodstatných a pod. Mediální diverze za pomoci "užitečných idiotů". Göbls by se styděl. ( Agresivní vpád ruských výsadkářů výstižně označený moderátorem jako houbaření.) Přeji hezký den, Josef.

P. Vítek 28.8.2014 8:46

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Ale co si myslite v teto souvislosti(boj proti korupci) o VV ,Bartovi a Johnovi a te svinarne od Koci?

P. Vítek 28.8.2014 8:44

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Presne

P. Vítek 28.8.2014 8:43

Re: Tak, teď už se můžeme jenom těšit na nějaké zasvěcené

Je tezky se zorientovat...ale mit takovy gulas v hlave...?

Je to mistrovsky vymysleny,takze na to hopne i stredoskolsky vzdelany.Ale vsechno je to habadura,ktera zakryva mnohem horsi tunely,kterym se nedalo zabranit ani snahou o urychleni prechodu na vse soukrome.Pravnici nas zkratka dohnali.A za vsim jsou rodiny komunistu z celeho socdem tabora ve spojeni s levicaky ze zapadu,ktery jedou dotacni kapitalismus.Smes soc a kap.Chucpe

J. Ptáček 28.8.2014 8:38

Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

Zajímavá obhajoba Jany Nagyové od Pavla Béma. Tak kupř. bod 6:Jana Nagyová totiž nemůže být vyšetřována za zneužití pravomoci veřejného činitele při údajném úkolování vojenské kontrarozvědky. Za prvé nebyla veřejným činitelem a za druhé žádnou pravomoc neměla.

Pane Béme víte za cobyli obžalováni herci Čtvrtníček a Potměšil? "Za přisvojení pravomoci úřadu..." Není to tak trochu totéž, nebo co je dovoleno Bohu není dovoleno volu?

P. Lenc 28.8.2014 8:08

Re: Pavel Bém

No, zábavné to může být co se týče Béma, ale co se týká argumentů, tak nelze než souhlasit.

R. Houška 28.8.2014 8:07

Tak, teď už se můžeme jenom těšit na nějaké zasvěcené

analýzy od Ička nebo od Drobila, jaký je ten život k nim pes. Janouškovo slepé střevo nám tu rozebralo, pomocí několika lživých tvrzení, nespravedlnosti, které se děly ODS a jejímu "mozkovému", rozumněj kmotrovskému, myšlenkovému trustu. Opět se nám snažilo namluvit, že jeho horolezecké exhibice, jsou hlavním důvodem jeho asijských, betonových cest, a že všichni jsou čistí jak lílium, jen Šlachta s Ištvánem jsou zločinci. Naštěstí už to oslovuje jen pár zoufalců, kteří si od bolševických šíbrů v čele s Amnestem Amnestovičem Pružinským nechali vsugerovat, že ODS někdy byla pravicovou stranou. Stejně tak ČSSD není stranou levicovou. Oba dva tyto projekty, jsou čistě podnikatelské, řízené místními šíbry, a sloužící ke generování jejich bezpracného zisku. Kdy už vám konečně dojde, že hrobařem české pravice není žádný Ištván, ale ti vaši "hrdinové", léta dělající kouřovou clonu jedné z největších rozkrádaček veřejného majetku v dějinách této země, provedené ve spolupráci s ČSSD? Kde se podle vás najednou vzalo těch 300 dolarových miliardářů v této zemi? Vymyli si majetek v kuchyni nějakého amerického hotelu? Prodali hodně kopírek? Tak tomu snad nemůžete věřit ani vy!? Bém se otírá o jednoho z mála miliardářů, který zbohatl svým mozkem, ve své soukromé společnosti, bez využití státních zakázek. Je to pochopitelné, Bém byl a je totiž placen těmi druhými, kteří zbohatli za naše, veřejné peníze.

S. Netzer 28.8.2014 8:06

Re: V Cesku nastava situace,kdy skutecnost je UPLNE jina

Ty jsi mudrc!

:-)))

P. Lenc 28.8.2014 8:05

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Ano, je to tak.

I. Schlägel 28.8.2014 7:53

Pavel Bém

co by morální autorita a kritik malých českých poměrů, na jejichž vzniku a údržbě se na pražském plácku dlouhá léta aktivně podílel. Tak to mě baví.

J. Kohoutek 28.8.2014 7:27

Re: Drzé čelo lepší poplužního dvora

Sohorová už zase bučí.

K. Frauknecht 28.8.2014 7:12

Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Pod hesly boje s korupcí vstanou noví bojovníci, plynule se řadící do zaběhnutého systému (tam je problém, ne v korupci!). A povzdech, šumící stádem ovčanů: "Už má nahrabáno, aspoň nepokrade.", je fámou s funkcí opiátu (příkladů je mnoho, nejen na "Východě" :-))).

P. Vítek 28.8.2014 6:32

Re: Autor clanku .... ehm ... nerika pravdu. 1) Za skutecne ....

Napred je do toho zatahnou a pak je v tom vymachaji.

A kdyz to vsechno vite,tak proc to co pisou, opakujete?

T. Pansky 28.8.2014 6:18

Autor clanku .... ehm ... nerika pravdu. 1) Za skutecne ....

... "viniky" oznacil pani Necasovou.  To je nesmysl.  ODS byla dominantni stranou na pravici, kde vladla nebo vladla s CSSD pod ruznymi jinymi nazvy (opozicni smlouva, urednicka vlada, ...)  ODS se stala pseudonymem korupce.  Vrcholni clenove ODS se tim odmitali zaobirat poslednich minimalne 15 let.  2)  Autor se nam snazi namluvit, ze existuji objektivni media.  To je samozrejme nesmysl.  Media pracuji pro sveho vlastnika, statni media pracuji pro toho, kdo je momentalne u moci.  ....