29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Rok od svržení Nečasovy vlády

Nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že citát mého oblíbeného dramatika o překonávání hranic „možného“ jednou použiji nikoliv v kontextu odpovědí na tradiční otázky: „Proč lezu na osmitisícovky a podstupuji tak obrovská objektivní rizika“, ale v kontextu analýzy současného stavu české politiky a českého policejního a justičního aparátu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Manda 28.8.2014 19:53

Re: Do nedávna neuvěřitelná zhovadilost a obrovské chucpe!

už jsi se vykecal, socane ?

P. Manda 28.8.2014 19:53

Re: Kde bere

soudce z Blesku. Jste vůl jestli věříte tomu co píšete.

I. Kudrnová 28.8.2014 19:38

Re: Hlavní zlosyn Klaus a Bem nejsou

Pan Schwarzerberg opravdu není chytrý a inteligentní ani nevynikal ve škole, všude ho vyhodili, z lesnického učiliště, atd. Peníze a dědictví   měl až ho adoptoval strýc. Ničím  není vyučen, střední ani vysokou školu nemá. Pana Havla  si hřál na prsou, platil mu  v zahraničí ty jeho knihy a vydával je, peníze posílal chartě a i jinak a počítal, že až se to u nás otočí tak bude žádat o majetek po svém pravém otci. Dostal  je, někdo říká, že proti našemu právu, snad ještě není vyřešeno úplně jeho dědictví u nás. Stále se také ještě soudí se svou nevlastní sestrou, vlastní dcerou toho strýce, který ho adoptoval  a svěřil mu veškerý majetek. Koupil Becherovku, pak ji ze ziskem prodal. A podle mého mínění zde ještě byl ve vládě a na očích lidí  do té doby, co dostaly církve svůj majetek.Ti tři  poslanci vlastně nechtěli  a byli proti vydávání majetku církvím, proto je, podle mého mínění, musel pan Nečas vyloučit / podle mého  mínění na popud  pana Kalouska  a hlavně p. Schw./ vždyť jse viděli ty hry. Pak se už zákon o církevních restitucí schválil. Panu Schw. podle mého mínění nevyšly různé tanečky o vrácení nebo zaplacené sudetským Němcům, tak alepoň tohle.

P. Papež 28.8.2014 19:26

Kde bere

Kde bere Bém tu drzost kohokoliv kritizovat, když přímo on byl jedním ze základních příčin odvolání vlády ODS svým působením se zlodějskou bandou pražských kmotrů, kdy pražské firmy musely přinášet koncem roku miliony v papírových bankovách v igelitových taškách přímo na magistrát. Mnozí říkají, že za Bémem něco zůstalo. Ano, zůstalo, ale předražené, se spoustou rozkradených peněz. Tento člověk chce být spravedlivým? Zloděj křičí chyťte zloděje.

J. Svoboda 28.8.2014 19:25

Re: Do nedávna neuvěřitelná zhovadilost a obrovské chucpe!

Pokud by se jim soudruh Bém vlísal, byl by to podle mého názoru jejich konec a obrovská škoda. Vypiplat takovou stranu netrvá půl hodiny!

J. Svoboda 28.8.2014 19:23

Re: Do nedávna neuvěřitelná zhovadilost a obrovské chucpe!

A ještě něco. Pokud se pan Bém chce zaštiťovat Svobonými, měl by se jich nejdříve zeptat, zda by byli schopni si o něho aspoň opřít kolo.

J. Svoboda 28.8.2014 19:15

Re: Díky pane Béme.

Když někdo nemá co říci, buď se uchýlí ke sprosťárnám, nebo začne kritizovat nevýznamné maličkosti. Vůbec to, co se tady odehrává, nechci brát jako duel mezi Bémovými  Hudečkovými fanoušky.

Vím, vím, paní Kyselková. Všichni okolo Béma, tj. Janoušek, Hrdlička, Rittig oddlužovali Prahu jako ďasi a najednou koukali, že jim přetékají kapsy. Rittig dokonce ty oddlužené peníze musel ulít do osobního letadla.

J. Svoboda 28.8.2014 18:57

Re: Zalez do díry,

Pravděpodobně proto se jí s Bémem a Klausem tak bojíte.

J. Svoboda 28.8.2014 18:55

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Protiví se vám, duševní gigante, že se vám "maličká" paní plete do cesty? Ani se vám nedivím. Pohled na svět z Klausova nebo Bémova zadku může být zkreslený.

J. Svoboda 28.8.2014 18:48

Re: Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

Skoro bych řekl, paní Moravcová, že už tam jste a že už máte vyhlédnutý i příslušný zadek.

J. Kyselková 28.8.2014 18:46

Re: Díky pane Béme.

Jéjej - pane Svobodo, nepotěšil jste mne. Morvá rána je asi ještě horší než morová.To bych vskutku nebyla ráda. Asi mi ulétlo ošklivé slůvko na pana Hudečka. Je to prostě budižkničemu, matlák.

Jen dodám - exprimátor Pavel Bém - mimo jiné - Prahu oddlužil a to po nápravě tisícileté povodně roku 2OO2. To byl čin hodný genia.

J. Svoboda 28.8.2014 18:40

Re: Je hrozná škoda,že čt nepoužívá záznamy s Bémem

Paní Moravcová, vemte jed na to, že to kafe bude čím dál, tím silnější. Rozhodně bych nikomu nechtěl zakazovat se projevovat. Vám bych chtěl poradit, že mlčení je zlato!

J. Svoboda 28.8.2014 18:32

Re: Tak tak

Já jsem pane Hrozo velmi nepříjemně překvapen. Pokud tady takový hlas chybí, chyběl nám i vpád Putina na Ukrajinu.

J. Svoboda 28.8.2014 18:23

Re: neuvěřitelně nestoudný článek

Pane Kulheime, asi pán celkem rozumě nahlédl, že k takovým drzým nesmyslům je škoda cokoliv psát. Čekal bych, že vy sem napíšete ódu na Béma.

J. Svoboda 28.8.2014 18:17

Re: Pan doktor Pavel Bém,

To, že možná dělal přidavače - možná spíš podlézače - mu vůbec nezazlívám. Jak víme, může být přidavač vzdělaným člověkem s rozhledem. Rozhodně to však není případ pana Sevráta.

J. Svoboda 28.8.2014 18:13

Re: Díky pane Béme.

Paní Kyselková, musím se přiznat, že to, co napíšu, mi připadá primitivní, ale je to tak.

Pokud jste schopná vyplodit takový příspěvek, jste podle mého názoru morvou ranou celého lidstva.

J. Svoboda 28.8.2014 17:52

Do nedávna neuvěřitelná zhovadilost a obrovské chucpe!

Pane Béme,kdo vám dal právo,zaštiťovat svoje názory celou českou společností?Vaše ego musí být obrovské,když si dovolíte psát takovéto nesmyslné a vylhané bláboly.Už dávno jste si mohl všimnout(ovšem,kdybyste chtěl),že politický ani právní systém nic neutrpěl,ale spíš naopak.Račte se podívat na právní systém za panování soudruha Kučery na Nejvyšším soudu a na justiční mafii!Společnost byla v době zásahu už dávno destabilizovaná.To jen vy jste to neviděl a nevěděl,nebo spíš nechtěl vědět.Je to do nebe volající hrůza!Jediec,jenž by měl zamaskovaný chodit kanály si dovolí takovou drzost a demagogii.

Samozřejmě,statisticky zanedbatelná část naší veřejnosti!Cha,cha,cha!Ta satisticky většinová část podle vás je Bém,Janoušek,Hrdlička,Rittig,Oulický,exprimátor Chomutova a exsenátor Novák,Řebíček,Dalík,Jančík a mnoho dalších,které ta podle vás slučná část policie doslova chránila.Nebýt této nevycválané tlupy,kritizovaný Babiš by si ani neškrtl!

Posílila se prý moc finančních oligarchů-přece jenom Klaus asi na některé zapomněl,nebo o nich z nějakého důvodu nechtěl vědět.Píšete lži o justiční mafii.Velmi příznačné pro vás je,že justiční mafie vznikla až se zaplať Bůh konečně částečné emancipaci policie.Také byste mohl a měl vědět o tom,jak váš spolustraník Langer potřeboval,aby se všechno od policie hlásilo nahoru,aby se to nepohodlné mohlo včas zamést pod koberec.Víte,vy rozumbrado o tom,že kdyby Lengerovo nařízení nebylo obejito,Rath dodnes běhá po světě s neustíle většími a většími krabicemi?

K ČT-zajímá vás v tom rozsahu,který se vám hodí!Zásah vojenské policie v ČT vás jaksi nezajímá.Pravděpodobně je to jako u Klause mimo vaši rozlišovací schopnost.Račte prosím diskutujícím vysvětlit,proč by státní zastupitelství nemělo postupovat v souladu s policií.Vám by určitě konvenoval jejich vzájemný boj a totální neschopnost z toho vyplývající bordel.

Tak už jsem se tím špinavcem napatlal dost. Začínám se obávat,aby se na mně neprojevilo,že čím víc se hovnem mažeš,tím víc smrdíš.

M. Moravcová 28.8.2014 17:45

Re: Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

Co ví spousta lidí, to nevíte Vy. Mluvte pouze za sebe a ne za spoustu lidí. A už se konečně naučte česky a dejte si tam českou klávesnici. Děláte se ještě blbější.

M. Moravcová 28.8.2014 17:42

Re: Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

ale já nepopírám, že byla milenkou Nečase, dávala najevo moc. Ale promiňte mi, to máme ve vojenské rozvědce takové neschopné a připosrané bačkory, které to nejsou schopny řešit? Potom máme nanic rozvědku. To už tam může dělat i Baldová se Sohorovou.

J. Svoboda 28.8.2014 17:40

Re: Pan doktor Pavel Bém,

Děkuji, paní Baldová. Člověka leckdy potěší informace, že není sám. Je třeba pěstovat morálku ve společnosti, aby nám Sevrátové a Bémové nepřerostli přes hlavu a neukradli nám i nos mezi očima.

J. Roubal 28.8.2014 17:33

Re: Pan doktor Pavel Bém,

Většinou se k takovým invektivám nevyjadřuji, ale řekl jste si o to!

1. Vy nevíte, že po interpunkci se píše mezera?

2. "Jistě i on udělal..." je špatně. Správně je "Jistě, i on udělal..."

3. "Tzv. dnešní primátor..." mně, s ohledem na charakter vašeho příspěvku, nedává smysl. Patrně jste měl napsat "Dnešní tzv. primátor..."

Použiji tedy, v přeneseném slova smyslu, selfie. Jinými slovy, použiji vaše vlastní slova. Zřejmě jste také buránek bez vyššího vzdělání a hlavně rozhledu.

Z. Baldova 28.8.2014 17:23

zajimave

ze zlodeje a podovdniky obhajuje jeden z nejvetsich buranu zde na netu a druhem nadava sam do buranu Pritom je to netova nula co chodi delat komunistum prednasky k tygru za zbrdol

Z. Baldova 28.8.2014 17:19

Re: Pan doktor Pavel Bém,

Pane Svoboda  Tento clovek se jmenem Sevrat je zbytecne aby se fackoval Tomu uz nepomuze nic To ze delal pridavace malty na stavbe to mu ani nezazlivam,ale clen LM kovanej komous  a vse o cem se zde pise jako o zlodejne a podvodu obhajuje V jednom ma pravdu ze dilo po Bemu zustalo dluh CR se zvetsil o nekolik miliard co Bem nakradl jako kolibricek a pod.

J. Svoboda 28.8.2014 17:14

Re: Pan doktor Pavel Bém,

Pane Sevráte, tokovou reakci je možno očekávat jen od takové obrburana jako jste vy. O vzdělání a rozhledu se s vámi vůbec nebudu bavit. Obojí na vaší straně bych odhadl, že je nulové. Dnes se zastáváte jdnoho z podle mého názoru největších zlodějů, zítra se můžete zastávat Putina a dávat přitom na odiv svoje vzdělání a rozhled.

J. Roubal 28.8.2014 17:13

Kouzlo nechtěného...

Na to se nedalo nereagovat: http://www.jaluvci.cz/2014/08/kouzlo-nechteneho.html

E. Sevrát 28.8.2014 16:45

Re: Pan doktor Pavel Bém,

Co je to slefie ? Co je to pořásně ? Zřejmě jste také buránek bez vyššího vzdělání a hlavně rozhledu.

J. Svoboda 28.8.2014 16:37

Re: Pan doktor Pavel Bém,

Pane Sevráte, vy jeden vy! Vy byste zasloužil! Nejlépe učiníte, když se postavíte před zrcadlo a slefie si pořásně nafackujete.

J. Urban 28.8.2014 16:27

Re: Tento vládní převrat, zinscenovaný státními úředníky, musí

Tak, přesné a výstižné. Děkuji!

J. Ptáček 28.8.2014 16:22

Re: Pan doktor Pavel Bém,

Dobrý příspěvek! Politickou satiru mám taky rád.

E. Sevrát 28.8.2014 15:35

Pan doktor Pavel Bém,

nejlepší primátor v novodobých dějinách Prahy.Je příznačné, že ho kritizují burani.Pražané většinově považují jeho činnost za prospěšnou . Jistě i on udělal řadu chyb,ale dílo zůstavá. Tzv. dnešní primátor Prahy Hudeček, je jenom oteklá taneční figurka z olomouckého orloje. Po něm zůstane v Praze jenom zmar.Defenestrace by byla řešením.Leč,doba tomu nepřeje.