29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Rok od svržení Nečasovy vlády

Nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že citát mého oblíbeného dramatika o překonávání hranic „možného“ jednou použiji nikoliv v kontextu odpovědí na tradiční otázky: „Proč lezu na osmitisícovky a podstupuji tak obrovská objektivní rizika“, ale v kontextu analýzy současného stavu české politiky a českého policejního a justičního aparátu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kusý 28.8.2014 15:27

Re: neuvěřitelně nestoudný článek

Ale ano, čistou pravdu !

Z. Baldova 28.8.2014 15:26

Re: Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

M. MoravcováTo vsechno vy vite,ale co nevite urcite a spousta lidi to vi ze jste blb na prvni a jeste k tomu  napevujete zlodejum typu Klause  Bema a  Janouska  mate taky nagazdovano?

Z. Baldova 28.8.2014 14:25

Re: Díky pane Béme.: neuvěřitelně nestoudný článek

A s Klausem do jedne cele to bude dvjoka jeste si tam vezmete toho zlodeje Vaseho typu Janouska a Rittiga pucfleka Vam bude delat Hajek s Paroubkem

Z. Baldova 28.8.2014 14:23

Re: P. Vítek + Kohoutek?Marcela Moravcová

Prechytrala soudruzka bolesvickej polomozecek se ozval

Z. Baldova 28.8.2014 14:20

Re: Hlavní zlosyn Klaus a Bem

Vy zase mate inteligence Klause nakrast co nejvice a delat z lidi blbce a u Vasi osobe se to dari perfektne  inteligente

Z. Baldova 28.8.2014 14:18

Díky pane Béme.: neuvěřitelně nestoudný článek

Kdybyste byl pane Beme u vesla mohla nase republika byt chudsi aspon o 50 miliard protoze kdyz jste tam byl kradl jste jako straka a ted se chcete z zlodejskeho strediska IVK ukazovat jako hodny beranek vidte  ?Dam Vam radu zalezte nekam si uzivat nakradene miliardy a cekejte ze Vam to projde ,ale jak ne  tak verim ze si aspon na 20 let odpocnete na tvrdo

J. Ptáček 28.8.2014 14:00

Re: Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

Paní Nagyová se taky tak trochu "převlékla". Dávala všem okolo najevo, že premiér je sice tou hlavou ale ona tím krkem, který hlavou pohybuje. Veřejné tajemství bylo, že je jeho milenkou, podřízení to tušili a bylo jim jasné, že pokud ji neuposlechnou bude se to rovnat odmítnutí příkazu premiéra. Nebo jste z jejího přístupu měla jiný dojem?

J. Kulheim 28.8.2014 13:47

Re: Nemocí z povolání psychiatrů je psychopatie.

"...občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů.."

Kdy bude ty "nejlepší" občany prověřovat? Jak poznám, že je ten nejlepší?

"..nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie.."

Na čem nebo na kom je ten projekt nezávislý? Jak se liší "spoluvlastnická demokracie od demokracie bez přívlastků? Je to něco jako socialistická demokracie?

J. Plzák 28.8.2014 13:40

Re: Hlavní zlosyn Klaus a Bem

Chápu, paní Baldová. Inteligenci jiných posuzujem podle té své. Takže s tou inteligenci Schwarzenberga je to jasné.

J. Kulheim 28.8.2014 13:33

Re: neuvěřitelně nestoudný článek

K věci jste nenapsal nic.

M. Moravcová 28.8.2014 13:17

Re: Je hrozná škoda,že čt nepoužívá záznamy s Bémem

Kdy jste naposledy viděl park za OD Máj?  Olympiáda- nepodařený nápad, za to se snad nezavírá, ne?

 Opencard už mně 5 let slouží a jsem s ní spokojená. Jednou za rok ji dobiju a mám pokoj. Měla mít víc funkcí, ale ty se nepodařilo dotáhnout do konce, protože bylo nutno odstavit Béma. A odposlechy? Víte, když mi někdo  vysvětluje, co jsem tím, co jsem řekla taky myslela, tak to je opravdu silný kafe.

J. Kyselková 28.8.2014 13:17

Díky pane Béme.

Nasadil jste laťku příliš vysoko. Škoda, že jste nemohl práci na složitých projektech dokončit, už bysme Blankou určitě jezdili. Exprimátor doc. Svoboda měl navázat na Vámi rozdělanou práci.

Bohužel, všechny ovládl chaos "spasitelů", kteří čistili až dočistili. Chudáci jen nevěděli, jak dál.  Vylámali si zuby, vyhodily miliony na arbitráže, válku advokátů a nekonečné, ubohé, pofiderní podezírání. Pořád dokola jen nekonečné soudy.

Pan Hudeček je vyloženě morová rána Prahy. Chytá se stébel a  tak jako mnozí zoufalci - umí obviňovat, to jde snadno, ale nikoliv na práci navázat a pokračovat. Přišel Prahu hodně draho a skutek utek.

Škoda - a pro Vás nevděk ?!

M. Moravcová 28.8.2014 13:08

Re: P. Vítek + Kohoutek?

Vy jste blbá a ještě blbější. To snad ani desetiletý děcko nevyplodí takové kraviny.

M. Moravcová 28.8.2014 13:06

Re: Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

a víte, že si ti dva herci oblékli policejní uniformy a klamali tím veřejnost?

Nagyová je obviněna z úkolování státní instituce, kde by neměli být blbci, ale vzdělaní a zodpovědní, státem placení odborníci.

M. Moravcová 28.8.2014 13:01

Re: Pavel Bém

Bém byl, oproti jiným primátorům, primátorem dobrým, minimálně v tom, že se zasadil o vybudování protipovodňových zábran a netrvalo to dlouho. Nebál se rozhodnout.

 Ten alibistický škleban, co je tam teď,  je děs a hrůza. Hlavně aby měl krytou zadnici, Pražané ho vůbec nezajímají.

M. Krutý 28.8.2014 12:52

neuvěřitelně nestoudný článek

neříkám, že vše napsané je špatně, ale v kombinaci s autorem to naprosto špatně je. Že Pavla Béma hanba nefackuje.

V. Čermák 28.8.2014 12:06

Re: Nemocí z povolání psychiatrů je psychopatie.

Vy budete asi ten elitář?

B. Pauk 28.8.2014 11:48

Nemocí z povolání psychiatrů je psychopatie.

Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.

„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).

Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:

http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

M. Vondráček 28.8.2014 11:09

Re: Tak tak

Vy ano ??

S. Netzer 28.8.2014 11:08

Re: Tak, teď už se můžeme jenom těšit na nějaké zasvěcené

Už zase vyhrožuješ, komunistický blbečku?

J. Matuška 28.8.2014 10:20

Re: Hlavní zlosyn Schwarzenberg

Pane Plzáku, těší mě Váš pohled. Na Sarajevském atentátu se podíleli lidovci, tentokrát to byla TOP 09. Vedení ODS nic jiného nezbývalo, než souhlasit s Nečasovou resignací. Kníže z Bilderbergu z funkce ministra zahraničí se musí spokojit s předsednictvím v zahr. výboru. I tak svým štvavým válečnickým projevem ČR jenom škodí. Ano, on za dražší plyn vyšší zálohy platit nebude, ani nikdo z jeho rodiny nepříjde o práci.

R. Houška 28.8.2014 10:17

Re: Tak tak

Ale nechybí. V posledních volbách byl oceněn celkem 0,41% voličů, kteří se dostavili k volbám. To znamená jeho cca 0,2% podporu v celé společnosti. No řekněte, kdo z nás to má...

J. Matuška 28.8.2014 10:13

Re: Proti Hudečkovi byl Bém zlatej! Bunga bunga!

Pokud se kdokoliv dopustí trestného činu, ať je vyšetřován, obviněn, postaven před soud. Pozor! Teprve konečný rozsudek je právoplatný. Média a U.I. mají ve věci už předem jasno. Chybí už jenom ty petice, jako za Horákové. Najděte si případy, kdy "lidem" předem odsouzené zločinci jsou soudy shledány nevinnými. 

Vytáhnout odposlechy, "sestříhat" je, není žádný kumšt. Stačí, když by si každý přehrál soukromé telefonické rozhovory. Nad oslavovaným Michálkem se zvedal žaludek. Jít ke kamarádovi s odposlechem?

Aby se u nás neporušoval zákon, od toho má stát řadu orgánů a dobře placených. Ať konají.

Z. Baldova 28.8.2014 10:09

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Ale soudruhu komunisto??  Nechcete me nahodou odnest k tomu soudu?? Nzvante jako bolsevik a nikdo Vam do komunistu nadavat nebude.

R. Hroza 28.8.2014 10:08

Tak tak

Docela přesný popis.

Jsem příjemně překvapen, pane Bém. Jen tak dál. Takový hlas tady chybí.

R. Houška 28.8.2014 10:08

Re: Tento vládní převrat, zinscenovaný státními úředníky, musí

Možná stačilo upozornit vašeho guru na fakt, že obklopování se výhradně rektálními alpinisty hájícími výhradně vlastní peněženky, plněné z veřejných peněz, nemá nic společného s pravicovou politikou. On dal ale přednost těmto morálním ubožákům a budování vlastního kultu osobnosti (jeho používání plurálu majesticus v posledních dvou letech na Hradě už hraničilo s demencí), před zájmy občanů a státu. Není divu, že se tyto typy setkávají v IVK, placeném ze zdrojů strýčka Vladimíra Vladimíroviče. Nebýt jich, nemohl by se objevit ani žádný Ištván, nebyl by totiž potřeba.

Z. Baldova 28.8.2014 10:05

Re: Proti Hudečkovi byl Bém zlatej! Bunga bunga!

Teda pane Matusko s Vami to jde uplne z kopce Pan Mudr  Bem myslite toho Bema co cho chytli na odposlechu s Janouskem  co mu rikal  jestli to ma Janousek pod palcem a dalsi zlodejny a podvody? ( Kolibricek)  a pod??? Zajimave ze zde cernite komunisty a ve vasich pripevcich je opevujete  i tim jejich velkym kamaradem Klausem Bezete se uz vycpat dedo

Z. Baldova 28.8.2014 10:00

Re: Hlavní zlosyn Klaus a Bem

Me by zajimalo co s tim ma pan Schwarzenberg spolecnyho  Bem byl Klause kun  a Klaus a pan Schwarnceberg je  100 a ! Pan Ex ministr je inteligentni a lidsky muz    zato  o Bemovi muzeme rict jen to, ze je poradnej zlodej

Z. Baldova 28.8.2014 9:55

Re: P. Vítek + Kohoutek?

Je videt ze jste  svobodny  za prve netykat a za druhe neverim ze by si Vas nejaka zenska vzala  trubky moc stesti nemaji a Vy jste jeden z nich  ahoj  bez snahy trubko

V. Ondys 28.8.2014 9:49

:)))))))))))))))) Skutečnost a zlatá mládež

z doby Husákovy normalizace.