9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

POLITIKA: Rok od svržení Nečasovy vlády

Nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že citát mého oblíbeného dramatika o překonávání hranic „možného“ jednou použiji nikoliv v kontextu odpovědí na tradiční otázky: „Proč lezu na osmitisícovky a podstupuji tak obrovská objektivní rizika“, ale v kontextu analýzy současného stavu české politiky a českého policejního a justičního aparátu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Ptáček 28.8.2014 14:00

Re: Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

Paní Nagyová se taky tak trochu "převlékla". Dávala všem okolo najevo, že premiér je sice tou hlavou ale ona tím krkem, který hlavou pohybuje. Veřejné tajemství bylo, že je jeho milenkou, podřízení to tušili a bylo jim jasné, že pokud ji neuposlechnou bude se to rovnat odmítnutí příkazu premiéra. Nebo jste z jejího přístupu měla jiný dojem?

M. Moravcová 28.8.2014 17:42

Re: Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

ale já nepopírám, že byla milenkou Nečase, dávala najevo moc. Ale promiňte mi, to máme ve vojenské rozvědce takové neschopné a připosrané bačkory, které to nejsou schopny řešit? Potom máme nanic rozvědku. To už tam může dělat i Baldová se Sohorovou.

J. Svoboda 28.8.2014 18:48

Re: Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

Skoro bych řekl, paní Moravcová, že už tam jste a že už máte vyhlédnutý i příslušný zadek.

Z. Baldova 28.8.2014 15:26

Re: Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

M. MoravcováTo vsechno vy vite,ale co nevite urcite a spousta lidi to vi ze jste blb na prvni a jeste k tomu  napevujete zlodejum typu Klause  Bema a  Janouska  mate taky nagazdovano?

M. Moravcová 28.8.2014 17:45

Re: Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

Co ví spousta lidí, to nevíte Vy. Mluvte pouze za sebe a ne za spoustu lidí. A už se konečně naučte česky a dejte si tam českou klávesnici. Děláte se ještě blbější.

P. Manda 28.8.2014 19:59

Re: Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

nelze, je to dno.

R. Houška 28.8.2014 8:07

Tak, teď už se můžeme jenom těšit na nějaké zasvěcené

analýzy od Ička nebo od Drobila, jaký je ten život k nim pes. Janouškovo slepé střevo nám tu rozebralo, pomocí několika lživých tvrzení, nespravedlnosti, které se děly ODS a jejímu "mozkovému", rozumněj kmotrovskému, myšlenkovému trustu. Opět se nám snažilo namluvit, že jeho horolezecké exhibice, jsou hlavním důvodem jeho asijských, betonových cest, a že všichni jsou čistí jak lílium, jen Šlachta s Ištvánem jsou zločinci. Naštěstí už to oslovuje jen pár zoufalců, kteří si od bolševických šíbrů v čele s Amnestem Amnestovičem Pružinským nechali vsugerovat, že ODS někdy byla pravicovou stranou. Stejně tak ČSSD není stranou levicovou. Oba dva tyto projekty, jsou čistě podnikatelské, řízené místními šíbry, a sloužící ke generování jejich bezpracného zisku. Kdy už vám konečně dojde, že hrobařem české pravice není žádný Ištván, ale ti vaši "hrdinové", léta dělající kouřovou clonu jedné z největších rozkrádaček veřejného majetku v dějinách této země, provedené ve spolupráci s ČSSD? Kde se podle vás najednou vzalo těch 300 dolarových miliardářů v této zemi? Vymyli si majetek v kuchyni nějakého amerického hotelu? Prodali hodně kopírek? Tak tomu snad nemůžete věřit ani vy!? Bém se otírá o jednoho z mála miliardářů, který zbohatl svým mozkem, ve své soukromé společnosti, bez využití státních zakázek. Je to pochopitelné, Bém byl a je totiž placen těmi druhými, kteří zbohatli za naše, veřejné peníze.

P. Vítek 28.8.2014 8:43

Re: Tak, teď už se můžeme jenom těšit na nějaké zasvěcené

Je tezky se zorientovat...ale mit takovy gulas v hlave...?

Je to mistrovsky vymysleny,takze na to hopne i stredoskolsky vzdelany.Ale vsechno je to habadura,ktera zakryva mnohem horsi tunely,kterym se nedalo zabranit ani snahou o urychleni prechodu na vse soukrome.Pravnici nas zkratka dohnali.A za vsim jsou rodiny komunistu z celeho socdem tabora ve spojeni s levicaky ze zapadu,ktery jedou dotacni kapitalismus.Smes soc a kap.Chucpe

Z. Baldova 28.8.2014 8:59

Re: Tak, teď už se můžeme jenom těšit na nějaké zasvěcené

Vy nikomu netykejte   jen na vasich komunistickych schuzich si muzete tykat tem bolsevickem strozkum co tam mate

P. Vítek 28.8.2014 9:48

Re: Tak, teď už se můžeme jenom těšit na nějaké zasvěcené

Jeste jednou me reknes komunisto a jedes k soudu za urazku 1.stupne!

S. Netzer 28.8.2014 11:08

Re: Tak, teď už se můžeme jenom těšit na nějaké zasvěcené

Už zase vyhrožuješ, komunistický blbečku?

P. Vítek 28.8.2014 9:07

Re: Tak, teď už se můžeme jenom těšit na nějaké zasvěcené

Lidodemo tabora

I. Schlägel 28.8.2014 7:53

Pavel Bém

co by morální autorita a kritik malých českých poměrů, na jejichž vzniku a údržbě se na pražském plácku dlouhá léta aktivně podílel. Tak to mě baví.

P. Lenc 28.8.2014 8:08

Re: Pavel Bém

No, zábavné to může být co se týče Béma, ale co se týká argumentů, tak nelze než souhlasit.

M. Moravcová 28.8.2014 13:01

Re: Pavel Bém

Bém byl, oproti jiným primátorům, primátorem dobrým, minimálně v tom, že se zasadil o vybudování protipovodňových zábran a netrvalo to dlouho. Nebál se rozhodnout.

 Ten alibistický škleban, co je tam teď,  je děs a hrůza. Hlavně aby měl krytou zadnici, Pražané ho vůbec nezajímají.

K. Frauknecht 28.8.2014 7:12

Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Pod hesly boje s korupcí vstanou noví bojovníci, plynule se řadící do zaběhnutého systému (tam je problém, ne v korupci!). A povzdech, šumící stádem ovčanů: "Už má nahrabáno, aspoň nepokrade.", je fámou s funkcí opiátu (příkladů je mnoho, nejen na "Východě" :-))).

P. Lenc 28.8.2014 8:05

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Ano, je to tak.

P. Vítek 28.8.2014 8:44

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Presne

P. Vítek 28.8.2014 8:46

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Ale co si myslite v teto souvislosti(boj proti korupci) o VV ,Bartovi a Johnovi a te svinarne od Koci?

Z. Baldova 28.8.2014 9:01

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

a hlavne o zlodeji Klausovi??

P. Vítek 28.8.2014 9:10

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Neplet se do cesty malicka

Z. Baldova 28.8.2014 10:09

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Ale soudruhu komunisto??  Nechcete me nahodou odnest k tomu soudu?? Nzvante jako bolsevik a nikdo Vam do komunistu nadavat nebude.

J. Svoboda 28.8.2014 18:55

Re: Velmi výstižný popis stavu, bohužel.

Protiví se vám, duševní gigante, že se vám "maličká" paní plete do cesty? Ani se vám nedivím. Pohled na svět z Klausova nebo Bémova zadku může být zkreslený.

K. Frauknecht 28.8.2014 9:29

Re: Omlouvám se,

ale VV jsem vnímal jako podnikatelský projekt násilně vklíněný do politické scény (podobně jako dnes ANO). Jeho postupný rozkol a rozpad jsem kvitoval s povděkem, aniž bych detailně sledoval jednotlivé vztahy a vazby.

PS: Rozpad ANO je neoddiskutovatelný. Jen to bude asi trvat déle neboť Šéf má své "členy" pod palcem, jako zaměstnance :-))).

P. Vítek 28.8.2014 9:43

Re: Omlouvám se,

Taky nevim,ale zdalo se mi,ze dlouho pripravovanemu projektu ANO se VV velmi nehodily.Doufam,ze Vase PS vyjde!Ale divnej je Jancura-pry na Babisovi pred volbami dlouho hledal a nic nenasel,tak ho podporil.Nevim,co rika ted.Ze se angazoval u Janecka je divny,ale asi uz mu tekly nervy z toho statniho bordelu v doprave....jinak si to nedovedu vysvetlit.A ted Rottrova....bude to opravdu asi trvat dlouho

T. Pansky 28.8.2014 6:18

Autor clanku .... ehm ... nerika pravdu. 1) Za skutecne ....

... "viniky" oznacil pani Necasovou.  To je nesmysl.  ODS byla dominantni stranou na pravici, kde vladla nebo vladla s CSSD pod ruznymi jinymi nazvy (opozicni smlouva, urednicka vlada, ...)  ODS se stala pseudonymem korupce.  Vrcholni clenove ODS se tim odmitali zaobirat poslednich minimalne 15 let.  2)  Autor se nam snazi namluvit, ze existuji objektivni media.  To je samozrejme nesmysl.  Media pracuji pro sveho vlastnika, statni media pracuji pro toho, kdo je momentalne u moci.  ....

P. Vítek 28.8.2014 6:32

Re: Autor clanku .... ehm ... nerika pravdu. 1) Za skutecne ....

Napred je do toho zatahnou a pak je v tom vymachaji.

A kdyz to vsechno vite,tak proc to co pisou, opakujete?

P. Vítek 28.8.2014 5:54

V Cesku nastava situace,kdy skutecnost je UPLNE jina

nez jak si mysli vetsina.Televize je vsemocna,ale ze by mel Hubalek pravdu s temi procenty blbcu?

Nejstrasnejsi ale je,jak lid nenavidi slusne a miluje lumpy.To je dedictvi po komunismu,kdy decka videla denne na obrazcich masove vrahy a psychopaty,ale lide jim rikali "hodny dedecek".

Pan Bem- i po stvanici ne nej-zustava v obraze a v pohode.Stejne jako Cunek,Necas,Zelezny...Dobry je to.Nemate narok neuzitecni idioti-skacete denne na spek komunistickym gaunerum a jejich presstitutum

P. Vítek 28.8.2014 6:02

Re: V Cesku nastava situace,kdy skutecnost je UPLNE jina

Priklad:temer vsichni si mysli,ze zuby se maji cistit po jidle.Ale jen par zubaru vi ze pred.

S. Netzer 28.8.2014 8:06

Re: V Cesku nastava situace,kdy skutecnost je UPLNE jina

Ty jsi mudrc!

:-)))