9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

POLITIKA: Rok od svržení Nečasovy vlády

Nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že citát mého oblíbeného dramatika o překonávání hranic „možného“ jednou použiji nikoliv v kontextu odpovědí na tradiční otázky: „Proč lezu na osmitisícovky a podstupuji tak obrovská objektivní rizika“, ale v kontextu analýzy současného stavu české politiky a českého policejního a justičního aparátu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Houška 28.8.2014 10:17

Re: Tak tak

Ale nechybí. V posledních volbách byl oceněn celkem 0,41% voličů, kteří se dostavili k volbám. To znamená jeho cca 0,2% podporu v celé společnosti. No řekněte, kdo z nás to má...

M. Vondráček 28.8.2014 11:09

Re: Tak tak

Vy ano ??

J. Svoboda 28.8.2014 18:32

Re: Tak tak

Já jsem pane Hrozo velmi nepříjemně překvapen. Pokud tady takový hlas chybí, chyběl nám i vpád Putina na Ukrajinu.

V. Ondys 28.8.2014 9:49

:)))))))))))))))) Skutečnost a zlatá mládež

z doby Husákovy normalizace.

J. Plzák 28.8.2014 9:45

Hlavní zlosyn Schwarzenberg

Schwarzenberg přišel do republiky a předstíral, že je zkušený politik a světoobčan. Ani jedno nebyla pravda. Buran Havel mu na to skočil.

Když už měl všechno doma a Havel byl ve výslužbě, vrhnul se na politiku. A zase předstíral, že něco ví.

Byl to on, kdo měl Nečase přimět k setrvání ve funkci. Všichni ti nezákoně postupující prokurátoři, policisté a další, by bývali mohli jen bezmocně přihlížet.

Schwarzenberg neudělal nic a čekal, že jeho partaj v následujících volbách strhne moc na sebe.

Nestalo se tak a teď to máme.

Z. Baldova 28.8.2014 10:00

Re: Hlavní zlosyn Klaus a Bem

Me by zajimalo co s tim ma pan Schwarzenberg spolecnyho  Bem byl Klause kun  a Klaus a pan Schwarnceberg je  100 a ! Pan Ex ministr je inteligentni a lidsky muz    zato  o Bemovi muzeme rict jen to, ze je poradnej zlodej

J. Plzák 28.8.2014 13:40

Re: Hlavní zlosyn Klaus a Bem

Chápu, paní Baldová. Inteligenci jiných posuzujem podle té své. Takže s tou inteligenci Schwarzenberga je to jasné.

Z. Baldova 28.8.2014 14:20

Re: Hlavní zlosyn Klaus a Bem

Vy zase mate inteligence Klause nakrast co nejvice a delat z lidi blbce a u Vasi osobe se to dari perfektne  inteligente

I. Kudrnová 28.8.2014 19:38

Re: Hlavní zlosyn Klaus a Bem nejsou

Pan Schwarzerberg opravdu není chytrý a inteligentní ani nevynikal ve škole, všude ho vyhodili, z lesnického učiliště, atd. Peníze a dědictví   měl až ho adoptoval strýc. Ničím  není vyučen, střední ani vysokou školu nemá. Pana Havla  si hřál na prsou, platil mu  v zahraničí ty jeho knihy a vydával je, peníze posílal chartě a i jinak a počítal, že až se to u nás otočí tak bude žádat o majetek po svém pravém otci. Dostal  je, někdo říká, že proti našemu právu, snad ještě není vyřešeno úplně jeho dědictví u nás. Stále se také ještě soudí se svou nevlastní sestrou, vlastní dcerou toho strýce, který ho adoptoval  a svěřil mu veškerý majetek. Koupil Becherovku, pak ji ze ziskem prodal. A podle mého mínění zde ještě byl ve vládě a na očích lidí  do té doby, co dostaly církve svůj majetek.Ti tři  poslanci vlastně nechtěli  a byli proti vydávání majetku církvím, proto je, podle mého mínění, musel pan Nečas vyloučit / podle mého  mínění na popud  pana Kalouska  a hlavně p. Schw./ vždyť jse viděli ty hry. Pak se už zákon o církevních restitucí schválil. Panu Schw. podle mého mínění nevyšly různé tanečky o vrácení nebo zaplacené sudetským Němcům, tak alepoň tohle.

J. Matuška 28.8.2014 10:20

Re: Hlavní zlosyn Schwarzenberg

Pane Plzáku, těší mě Váš pohled. Na Sarajevském atentátu se podíleli lidovci, tentokrát to byla TOP 09. Vedení ODS nic jiného nezbývalo, než souhlasit s Nečasovou resignací. Kníže z Bilderbergu z funkce ministra zahraničí se musí spokojit s předsednictvím v zahr. výboru. I tak svým štvavým válečnickým projevem ČR jenom škodí. Ano, on za dražší plyn vyšší zálohy platit nebude, ani nikdo z jeho rodiny nepříjde o práci.

V. Peroutka 28.8.2014 9:41

Je hrozná škoda,že čt nepoužívá záznamy s Bémem

kde tahal ceduli jak je Opencard v druhém patře ale až bude v šestém...,jeho Olympiádu, teorie o tom jak je třeba zlikvidovat park za obchodním domem Máj protože tam jsou bezdomovci apod.

M. Moravcová 28.8.2014 13:17

Re: Je hrozná škoda,že čt nepoužívá záznamy s Bémem

Kdy jste naposledy viděl park za OD Máj?  Olympiáda- nepodařený nápad, za to se snad nezavírá, ne?

 Opencard už mně 5 let slouží a jsem s ní spokojená. Jednou za rok ji dobiju a mám pokoj. Měla mít víc funkcí, ale ty se nepodařilo dotáhnout do konce, protože bylo nutno odstavit Béma. A odposlechy? Víte, když mi někdo  vysvětluje, co jsem tím, co jsem řekla taky myslela, tak to je opravdu silný kafe.

J. Svoboda 28.8.2014 18:40

Re: Je hrozná škoda,že čt nepoužívá záznamy s Bémem

Paní Moravcová, vemte jed na to, že to kafe bude čím dál, tím silnější. Rozhodně bych nikomu nechtěl zakazovat se projevovat. Vám bych chtěl poradit, že mlčení je zlato!

K. Janyška 28.8.2014 9:39

Tento vládní převrat, zinscenovaný státními úředníky, musí

být potrestán. Jinak bude opakován vždy, když si někdo státní úředníky najme... Dzp.

R. Houška 28.8.2014 10:08

Re: Tento vládní převrat, zinscenovaný státními úředníky, musí

Možná stačilo upozornit vašeho guru na fakt, že obklopování se výhradně rektálními alpinisty hájícími výhradně vlastní peněženky, plněné z veřejných peněz, nemá nic společného s pravicovou politikou. On dal ale přednost těmto morálním ubožákům a budování vlastního kultu osobnosti (jeho používání plurálu majesticus v posledních dvou letech na Hradě už hraničilo s demencí), před zájmy občanů a státu. Není divu, že se tyto typy setkávají v IVK, placeném ze zdrojů strýčka Vladimíra Vladimíroviče. Nebýt jich, nemohl by se objevit ani žádný Ištván, nebyl by totiž potřeba.

J. Urban 28.8.2014 16:27

Re: Tento vládní převrat, zinscenovaný státními úředníky, musí

Tak, přesné a výstižné. Děkuji!

J. Matuška 28.8.2014 9:23

Proti Hudečkovi byl Bém zlatej! Bunga bunga!

Nebyla vybudovaná protipovodňová bariera za Béma a Paroubka?

Na kolik přijdou soudy, které vedl a povede Hudeček s Metrostavem? Tunel Blanka bude otevřený díky Hudečkovi až příští rok, tedy s ročním zpožděním.

Primátor Bém byl napadán ohledně systému Opencard. Před lety se snažil v TV vysvětlit, že vysoká cena za jednu kartu je proto, že nebyly dotaženy do konce všechny další funkcionality. Pamatuji se, jak Cyril Svoboda se do Béma navážel, bylo to před volbami. Vrazil své peníze do billboardů - bylo mu to pendrek platné, stejně to v Praze projel. Jaká je cena za jednu kartu? 

Jsem moc zvědavý, jak v říjnových volbách v Praze dopadne současný primátor Hudeček, miláček našeho knížete z Bilderbergu. Jak oba vidím na obrazovce, otevírá se mi kudla v kapse - i když ji tam nemám.

J. Matuška 28.8.2014 9:30

Re: Proti Hudečkovi byl Bém zlatej! Bunga bunga!

Všichni, kteří tady prskáte na MUDr. Pavla Béma, byli byste schopni vylézt na Mount Everest a na druhou nejvyšší horu světa - K2? Jak nerad používám to slovo, ale projevujete se jako závistiví a neinformovaní čecháčci. Co to povídám o neinformovanosti. Vymyté kebule až na dřeň. /Vykasané kalhoty a komunisté si v nenávisti proti ODS mohou tady podat ruce./

V. Peroutka 28.8.2014 9:37

Re: Proti Hudečkovi byl Bém zlatej! Bunga bunga!

no tak ještě dohledejte jak a kdo ten Everest platil a jak si primátor užíval nepalceně placené volno ....Navíc nejde o hory,ale o konání v Praze ..

J. Matuška 28.8.2014 10:13

Re: Proti Hudečkovi byl Bém zlatej! Bunga bunga!

Pokud se kdokoliv dopustí trestného činu, ať je vyšetřován, obviněn, postaven před soud. Pozor! Teprve konečný rozsudek je právoplatný. Média a U.I. mají ve věci už předem jasno. Chybí už jenom ty petice, jako za Horákové. Najděte si případy, kdy "lidem" předem odsouzené zločinci jsou soudy shledány nevinnými. 

Vytáhnout odposlechy, "sestříhat" je, není žádný kumšt. Stačí, když by si každý přehrál soukromé telefonické rozhovory. Nad oslavovaným Michálkem se zvedal žaludek. Jít ke kamarádovi s odposlechem?

Aby se u nás neporušoval zákon, od toho má stát řadu orgánů a dobře placených. Ať konají.

Z. Baldova 28.8.2014 10:05

Re: Proti Hudečkovi byl Bém zlatej! Bunga bunga!

Teda pane Matusko s Vami to jde uplne z kopce Pan Mudr  Bem myslite toho Bema co cho chytli na odposlechu s Janouskem  co mu rikal  jestli to ma Janousek pod palcem a dalsi zlodejny a podvody? ( Kolibricek)  a pod??? Zajimave ze zde cernite komunisty a ve vasich pripevcich je opevujete  i tim jejich velkym kamaradem Klausem Bezete se uz vycpat dedo

V. Kusý 28.8.2014 9:18

Jen ten, kdo upadl hodně hluboko nám může

ukázat, jak hluboko se skutečně upadnout dá. Pavel Bém.

Z. Baldova 28.8.2014 8:58

P. Vítek + Kohoutek?

Zamaskovani komousi co by nejradeji vlezli Bemovi do gati a to nepisi o tom ze v v gatich uz jsou  v Klausovejch plkavkach Bem je drzej jako komousi nakradl miliardy a ted se uschoval v IVK kde jsou schovani nejvetsi zlodeji Jeste Vaclav by si tam mel vzit Janouska   Ritiga Paroubka a byla to sestava jako ulita..

P. Manda 28.8.2014 9:23

Re: P. Vítek + Kohoutek?

jsi hloupá a nesnaž se to vyvrátit.

Z. Baldova 28.8.2014 9:55

Re: P. Vítek + Kohoutek?

Je videt ze jste  svobodny  za prve netykat a za druhe neverim ze by si Vas nejaka zenska vzala  trubky moc stesti nemaji a Vy jste jeden z nich  ahoj  bez snahy trubko

M. Moravcová 28.8.2014 13:08

Re: P. Vítek + Kohoutek?

Vy jste blbá a ještě blbější. To snad ani desetiletý děcko nevyplodí takové kraviny.

Z. Baldova 28.8.2014 14:23

Re: P. Vítek + Kohoutek?Marcela Moravcová

Prechytrala soudruzka bolesvickej polomozecek se ozval

J. Hruška 28.8.2014 8:52

Kde se vládne?!!!

Dobrý den. V celém článku pana Béma i následující diskusi chybí jedna nanejvýš důležitá věc. Nepoukazuje se na přítomnost ruské, zdůrazňuji ruské, informační, špionážní, či jak to nazvat,služby a činnost agentů (nevzpomínám si jak současná KGB nebo NKVD či čeka dnes jmenuje) v médiích, zvláště v ČT a rozhlase. Domnívám se, že vliv ruských agentů je nezanedbatelný, přímo rozhodující. Viz: Selektivita informací, důraz kladený na jen některé, jiné záměrně potlačované, demagogický způsob pojmenovávání událostí, výběr otázek moderátorů na dotazované, různé skrývané posměšky a jízlivosti, zlehčování důležitých údajů a zveličování nepodstatných a pod. Mediální diverze za pomoci "užitečných idiotů". Göbls by se styděl. ( Agresivní vpád ruských výsadkářů výstižně označený moderátorem jako houbaření.) Přeji hezký den, Josef.

J. Ptáček 28.8.2014 8:38

Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

Zajímavá obhajoba Jany Nagyové od Pavla Béma. Tak kupř. bod 6:Jana Nagyová totiž nemůže být vyšetřována za zneužití pravomoci veřejného činitele při údajném úkolování vojenské kontrarozvědky. Za prvé nebyla veřejným činitelem a za druhé žádnou pravomoc neměla.

Pane Béme víte za cobyli obžalováni herci Čtvrtníček a Potměšil? "Za přisvojení pravomoci úřadu..." Není to tak trochu totéž, nebo co je dovoleno Bohu není dovoleno volu?

M. Moravcová 28.8.2014 13:06

Re: Zajímavá obhajoba Jany Nagyové

a víte, že si ti dva herci oblékli policejní uniformy a klamali tím veřejnost?

Nagyová je obviněna z úkolování státní instituce, kde by neměli být blbci, ale vzdělaní a zodpovědní, státem placení odborníci.