23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hroch 5.4.2007 7:56

konečně někdo nazval věci pravým jméněm

R^R^R^

Bertík 5.4.2007 7:28

Státní úřady

A hele - úředníkům otrnulo a zase začali brousovat po internetu a spamovat do diskusí svoje socialistické názory. Chtělo by to provést kontrolu, co se na úřadech dělá a povyhazovat ty, kteří se místo práce flákají. Pamatuju, jak to tady bylo před půl rokem klidné a tiché.

Jiří K. 5.4.2007 6:21

Zase jeden chytrý teoretik

Všechno má takové jasné, černé nebo bílé.

Ovšem ten jeho molitební mlýnek se točí a mele si svou už zatraceně dlouho a z motlitby se stala profláknutá odrhovačka.

Halama 5.4.2007 5:12

Vašíček ...??

Velká škoda,že není předsedou vlády,nebo americkým presidentem,nebo ředitelem světové banky,nebo ....... Zachránil by svět.:-D:-D:-D:-D

tedy 5.4.2007 6:23

Re: Vašíček ...??

 No, on někdo pravdu říct musí! Že je to pravda nepopulární, za to nemůže. Osobně s ním souhlasím. Je mi divné, že se na netu diskutuje ze všech stran, ale velice málo je slyšet tvrdou realitu. Totiž to, že začneme všichni velice brzy doplácet na populistickou politiku. Každý jen křičí, jak ho stát odírá, ale teprve nás začne odírat, protože se nevyhnutelně přiblíží možný kolaps.

 Ani mně se nechce platit zvýšené daně. Jsem ale ochotný chápat nutnost, pokud uvidím, že se nepodstrojuje nemakačenkům, že se nevybírá daň na krávoviny, jako je pofiderná ekodaň, že se neudržují přebujelé administrativní státní kolosy, že neplatím tzv. autorské práva formou daně atd. a hlavně, že peníze jsou správně spotřebovávány.

 Mám však pocit, že současná koalice na to v tomhle složení nemá. Potřeba nových voleb se přestává diskutovat a vypadá to na to, že se současný stav bude držet, dokud jen to půjde.

 Je tu jedno řešení. Kdo odsud zavčasu uteče, ten to vyhraje! Jenže jsem dost starý a tak mi nezbývá než vzývat Boha, aby ....

M. Dřevojánek 5.4.2007 7:12

Re: Vašíček ...??

Ano, je to škoda, Halamo; stálo by ho to sice nevyhnutelně vlastní politickou hlavu, ale takového předsedu vlády bychom potřebovali jak sůl. Kecy? Tak se podivejte na Dzurindu, který právě takovou třetí variantu ve své zemi protlačil - padl, ale Slováci jsou dnes tam, kde nám populista Klaus sliboval (ale nekonal) být na začátku devadesátých let. Tehdy to šlo relativně lehce, dnes už těžce, jako na tom Slovensku, a bude to čím dál těžší. Nečeká nás nic dobrého, ale košile bližší než kabát, po nás potopa a i vrabec v hrsti zatím sedí: jak dlouho ještě?    

Jiří K. 5.4.2007 8:13

Re: Re: Vašíček ...??

..."Nečeká nás nic dobrého, ale košile bližší než kabát, po nás potopa a i vrabec v hrsti zatím sedí: jak dlouho ještě?" ...

Hotová teta Kateřina !!;-D    

Až se ucho utrhne!

Cedr 5.4.2007 0:30

Kecy