3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hobbo 20.8.2007 7:39

Pravda

;-DJelinku precti si taty ten prispevek.Soudruh Holasek a soudruh Hrouda uz ti dejchaj na paty.;-)PS pro hroudu: Tykat ti musi kazdy protoze s dobytkem tveho kalibru to proste nejde jinak. Vsem NORMALNIM HEZKY DEN. ;-D

Rex 19.8.2007 22:31

Holásek from Mars

Tolik hloupostí, omylů a neinformovanosti a hraběcích rad jako v tomto článku lze nalézt pouze v textech osob, žijících na Marsu a jenom odtud provokují.

zm 19.8.2007 22:21

odpověd na ranní příspěvek pro Ladislava N

Podporou rodičovství u střední třídy jsem neměl na mysli sociální dávky, ale změnu daňového systému ve kterém čistá daňová úleva na dítě činí ca 1% superhrubého. To je totiž hlavní problém neje ČR, ale celé Evropy, že se množí hlavně pobírači dávek, nikoliv pracující.(pro zdejší pravici překvapení a nepodstatný detail)

Dále jsem konstatoval, že ODS mi v rozporu se svými sliby a s plky které tady pravičáci vedou, daně zvýší a přesto reforma, která daně zvyšuje, přivádí zdejší tzv. pravici na pokraj orgasmu. Vy mi na to  asi v souladu se svým pravicovým přesvědčením odpovídáte, že hrubýho mám dost, takže je nemravný, že si stěžuji na zvyšování daní.

A na závěr je nutné konstatovat, že s ohledem na Vaše minimální schopnosti porozumět psanému textu (furt si pletete požadavek na alespoň nezvyšování daní se sociálními dávkami ,ačkoliv jsem na začátku diskuse ty méně bystré výslovně upozorňoval, že se nejedná o sociální dávky), bylo by na čase, abyste přestal slovo idiot používat v souvislosti s panem Vízkem, případně s jakoukoliv osobou, která je Vám vzdálenější než Vy sám.(malá poznámka: pětičlenná rodina skládající se z otce, matky na MD a dětí nemá dvě děti)

Vaší žádost, abych Vám zdokladoval, kdy v kterém okamžiku jste jednotlivé hlouposti naplácal, se předem nevyhovuje na  základě paragrafu: chytrému napověz a dále na základě již zmiňované neschopnosti pochopit podstatu příspěvku.

hrouda 19.8.2007 22:31

Obávám se, že výsledek, kterého dosáhnete vystihuje řada českých přísloví

házení hrachu na zeď, perel sviním, nošení dříví do lesa ......

Ladislav N. 19.8.2007 23:22

Re: odpověd na ranní příspěvek ...

Vy utečete z původní diskusní nitě, abyste překroutil to, co jsem vám původně napsal a změníte i vaši "argumentaci" tak, abyste ukázal, že ne vy jste blbej, když máte "málo" peněz (55 tis. hrubého měsíčně) a uděláte si k tomu třetí dítě, ale já, že tvrdím něco, co jsem vůbec nenapsal.

Je vidět, že názorově je vám blíž i "rudá hrouda", co tady celý den mele nesmysly, tak vám nemůžu doporučit nic jiného, než abyste volil KSČSSD, protože ta neustále vyhlašuje, jak podporuje rodiny s dětmi. Jistě ji rád s vaší argumentací podpoříte... a ona zase vás. Klidně si udělejte ještě další děti, protože ty dluhy po socanech alespoň bude mít kdo v budoucnu platit. ;-)

zm 20.8.2007 6:23

Re: Re: odpověd na ranní příspěvek ...

zkuste zapomenout na všechny ty složitosti okolo populační politiky, zapomeňte na VŠE co jsem řekl ,odprostěte se od dětí a jejich vlivu na budoucnost národa a SOUSTŘEĎTE se na jednu myšlenku:

1)Pravice mi slíbila snížit daně

2)Pravice se chytá mi daně zvýšit

3) Pravičák mi tu vykládá, že je to OK

FURT NIC ? Pak skutečně nemá cenu abych vám tu vysvětloval něco o levicové a pravicové daňové politice.

Honza z podhůří 20.8.2007 9:47

Re: Re: Re: odpověd na ranní příspěvek ...

ZM, to je zbytečný - už mi bylo tímto pánem v diskusi "vysvětleno", že s ohledem na většinu levice v parlamentu (výsledek voleb) nemůže pravice nic dělat. Proto je to dle pravice o.k.

Ladislav N. 20.8.2007 20:24

Re: Re: Re: Re: odpověd na ranní příspěvek ...

Nikoli. Napsal jsem, že daně ODS snižovat chce, ale dluhy po vládách KSČSSD platit musí. Toť vše. Že je ve sněmovně převaha levice, jsem napsal taky a je to pravda.

hrouda 19.8.2007 21:14

ODS se chystá znovu a ještě více zadlužit naši zem a příští generace?

Poslanec za ODS Doktor prohlásil, že splnění Tlustého požadavků povede k zvýšení schodku o 10 až 15 miliard. Topolánek zase vyhrožuje zvýšením daní (v případě pádu jeho vlády) - tomu také nerozumím. Vždyť snížení daňové zátěže vede k lepšímu výběru daní a k růstu ekonomiky. Tak mi to tak připadá, že jediným cílem reforem jsou reformy samé.

Ladislav N. 19.8.2007 21:16

Re: rudá "hrouda" blábolící...

Nech to bejt, propagandu můžeš Paroubkovi dělat, ikdyž tomu, o čem blábolíš, vůbec nerozumíš. Důležité je, ukázat se! ;-)

Luboš 19.8.2007 21:39

Re: Re: rudá "hrouda" blábolící...

Ládíku,jak to ,že ještě nespíš?Proč se snažíš celý den dokázat celému světu,že tvoji rodičře prostě měli smůlu,že se jim narodil chlapec poněkud mdlého rozumu.

strejda 19.8.2007 22:07

Re: Re: rudá "hrouda" blábolící...

Nechme propagandu propagandou. Stále je ale zajímavé, kde se ty prachy, co budou chybět,  najdou. Nebo se zadlužování zvýší?

Luboš 19.8.2007 22:11

Re: Re: Re: rudá "hrouda" blábolící...

Prostě normálka.Zeman se vymlouval na Klause a Topolánek pro změnu na Paroubka.A schodek vesele poroste.

strejda 19.8.2007 23:28

Re: Re: Re: Re: rudá "hrouda" blábolící...

Asi to tak bude.

Monte Christo 19.8.2007 20:41

Reforma aneb nova PERESTROJKA...

Po vzoru byvalych ruskych vladcu stale nase politicka scena vymysli nove a nove perestrojky,ktere nevedou k blahobitu zeme ale spise k jejimu zniceni...Nedavno jsem mluvil s cernochy s dalekeho KONGA...KONGO pro nas byla vzdy rozvojova zeme...Rekneme zeme,ktera byla daleko za nami...Pratele Tem dnum je konec mam takovy pocit..Ze i africke zeme nas za chvily predezenou....V KONGU je lekarska pece zadarmo....Panove Maji zde Nekolik desitek vlastnich TV programu...A ted to prosim srovnejte s CR v EU...Dekuji vsem za precteni meho skromneho prispevku a tesim se na odpoved...

hrouda 19.8.2007 20:50

Jestli se mají dobře, tak si toho brzy přestanou vážit

Co jim tam takhle exportovat ekonomického guru Topolánka? Pár tunelů a reforem ......

Ladislav N. :-))) 19.8.2007 20:56

Re: Reforma aneb nova PERESTROJKA...

No jo, zkuste tady rudému publiku nabídnout šamana z Konga místo lékaře... ;-P

strejda 19.8.2007 22:08

Re: Re: Reforma aneb nova PERESTROJKA...

Vás, modré, už pravděpodobně léčí. Je to poznat.

jirka.s. 19.8.2007 21:03

Re: Reforma aneb nova PERESTROJKA...

A co teprve až spadneš z té palmy, to bude teprve blahobit !!!;-D;-D;-D

jirka.s. 19.8.2007 21:18

Re: Re: Reforma aneb nova PERESTROJKA...

No nediv se, třeba tam ten blahobit zajišťuje direktor Kakaboby Kraus!

Luboš 19.8.2007 21:48

Re: Re: Re: Reforma aneb nova PERESTROJKA...

Koukám,že náš Ládínek si sehnal kamaráda na stejné úrovni.Tak ať vám to kluci klape,ale pozor na doktora,aby nežárlil.

jirka.s. 19.8.2007 20:28

Tož francku, jsi momentálně suchý?

Tak nám předveď první stránku toho zatím imaginárního "rozsudku", co má to bájné číslo č.j. 5C 184/74 a je z 21.května 1974!

Ladislav N. :-))) 19.8.2007 20:34

Re: Tož francku, jsi momentálně suchý?

Nechtěl se tehdy Vízek bránit soudní cestou vyloučení z KSČ? ;-)

jirka.s. 19.8.2007 21:01

Re: Re: Tož francku, jsi momentálně suchý?

Láďo, vždyť o tom v podstatě celé odpoledne mluvím!;-D;-D;-D

Ladislav N. :-))) 19.8.2007 21:18

Re: Re: Re: Tož francku, jsi momentálně suchý?

Já vím, pořád se to tady opakuje dokola, a Vízek ne a ne přiznat, o co přesně šlo... ;-D

jarda 19.8.2007 20:27

reforma

Tak prej už se dohodli a dobře to dopadlo. Teda pro ně. Pro nás ne.

Když jsem slyšel, co tam všechno vymysleli, tak mi připadá, že zase potřebujou naplnit kasu. To je jistě dobrá myšlenka. Akorát mi to nejde dohromady s tím, jak se to zase rozhází.

Už se pomalu začíná mluvit o tom, že budou silniční poplatky i mimo dálnice a že se to bude dělat přez satelit. Copak by neuměl i poplatky z dálnic ? Proč se stavěli mýtné brány když věděli, že stejně budou používat satelit ?

Pokud je vše jinak a nebyl to jen další tunel, tak budu rád když mě někdo opraví.

Ladislav N. :-))) 19.8.2007 20:32

Re: reforma

Jo, jo, samej tunelář je to tady. Kdy že pustí toho prvního ministra financí ČSSD, co jej odsoudili za tunelování, z basy? ;-)

hrouda 19.8.2007 18:41

Nač mít dobré nervy ?

Stačí si přečíst odborností překypující, objektivitou sršící a gejzíry argumentů chrlící příspěvky pánů Ladislava N. a jirky s. Děkuji Vám, s Vámi se vždy dobře pobavím. Jen si nejsem jist, zda svou medvědí službou potěšíte i svého ekonomického guru - Topolánka.

PS: Když čtu Vaše povrchní, hrubé a neomalené příspěvky, vybaví se mi hysterie a spravedlivé rozhořčení "lidových mas" vůči zrádcům souzeným v politických procesech  50.let (vycházím z dokumentů). Zřejmě si léčíte své komplexy méněcennosti (nevím, zda to účinkuje), ale jestli Vám jde o věcnou debatu, škodíte obrazu příznivce ODS - takže klidně pokračujte, svým zápalem třeba odradíte slušného voliče ODS, na čemž vydělá Váš oblíbený Paroubek.

jirka.s. 19.8.2007 18:56

Re: Nač mít dobré nervy ? Třeba pro tohle, ty hroudo nevím čeho!

Diskusní stránky (zejména v demokracii) mají být soubojem myšlenek na dané téma bez ohledu na jméno jejich nositele. Snaha stočit řeč  na autora a do něho "bušit" -  je známkou jejich intelektuální vyprázdněnosti, jejich nedospělosti a nezralosti.  Jde o přežitek z doby Husákovy normalizace, kdy  takzvaní "zaprodanci a ztroskotanci" byli také terčem nevybíravých osobních útoků.  Jde o pokus vrátit tyto bolševické způsoby  zpátky do našeho života.  Spravedlivá většina čtenářů by se  proti  podobným praktikám měla důrazněji ohradit. Vždyť lhostejnost dává prevítům křídla ... A výsledek - pokleslá politická kultura!

hrouda 19.8.2007 19:12

Polkleslá politická kultura

Zloděj křící - chyťte zloděje. Já to říkám stále, u Vašich příspěvků se vždy pobavím. Je to stejné, jako když skalní komunista hovoří o demokracii. Jestli Vy přispíváte ke zlepšení politické kultury, tak to mě tedy podržte.