18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 19.8.2007 9:51

Re: Re: "Ptal jsem se na - od roku - do roku."

Ale čtenáři! Copak nevíte, že francek má všechno předtištěné a relevantní současnou informaci z něho nevyrazíte?

Ladislav N. 18.8.2007 20:27

Re: rudý idiot Vízek

Vízku, běž s těmi tvými žvásty do pudele, tyhle tvoje kraviny nemají hlavu ani patu... Rv(Y)

F.VÍZEK 18.8.2007 20:51

Moje "žvásty" ? Máš, značko Ladislav N., jedinečnou příležitost je rozbít argumenty. A ty zatím nadáváš...

IP.88.100.57:  Diskusní stránky (zejména v demokracii) mají být soubojem myšlenek na dané téma bez ohledu na jméno jejich nositele. Snaha stočit řeč  na autora a do něho "bušit" -  je známkou jejich intelektuální vyprázdněnosti, jejich nedospělosti a nezralosti.  Jde o přežitek z doby Husákovy normalizace, kdy  takzvaní "zaprodanci a ztroskotanci" byli také terčem nevybíravých osobních útoků.  Jde o pokus vrátit tyto bolševické způsoby  zpátky do našeho života.  Spravedlivá většina čtenářů by se  proti  podobným praktikám měla důrazněji ohradit. Vždyť lhostejnost dává prevítům křídla ... A výsledek - pokleslá politická kultura!

Ladislav N. 18.8.2007 21:02

Re: Moje "žvásty"? ...Ano Vízku, tvoje žvásty!

Učebnicovým představitelem pokleslé (komunistické) politické kultury jsi právě ty, Vízku, se svým spamováním a kopírováním blábolů po diskusních fórech, blíbolením o věcech, o nichž nemáš ponětí.

F.VÍZEK 18.8.2007 21:09

Jsem si jistý,

IP.88.100.57:  Jsem si jistý, že asi tak pět až sedm lidí smýšlí stejně jako ty, značko Ladislav N.,  ale nejméně tisícovka (ne li několik tisíc) čtenářů NP  umí rozlišit, kdo je kdo a co má kdo v hlavě...   Zvykni si, že máme pluralitní politický systém, kde boj názorů je zárukou, že pravda má šanci. Výměna stejných názorů by neměla smysl, proto věcné opoziční výtky jako žádoucí a potřebné vítá každý aktivní účastník diskusních stránek.  Vždyť kvůli diskusi byly stránky zřízeny, že ?

Ladislav N. :-))) 18.8.2007 21:16

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek

Jasně, kopíruj dál a pořád dokola své bláboly...!! ;-D

Veteran 19.8.2007 10:07

Re: Re: Komunistický "Goebbels" Vízek

Až Topolánek, Nečas Julínek a jiní "odborníci" zavedou ty své výmysly, kterým říkají reforma či baťoh, tak řada lidí donečně prohlédne a uvidí co je tam dnes za sebranku. ALangr dovrší totální rozvrat policie, který úspěšně zahájili kdysi už Ruml s bagážistou Fendrychem.

jirka.s. 19.8.2007 10:01

Re: Hezké, francku!

Máš-li bol, vem Darmol! Tisíce děkovných dopisů!!! Pokud nepomůže ani Darmol, přečti si francka!

Tisícovky unešených čtenářů například: http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-kdo-na-hrad-0q0-/p_politika.asp?c=A070803_102105_p_politika_wag

F.VÍZEK 18.8.2007 21:25

Jsi nemocný, rychle k lékaři - zatím bez poplatku !

jasan 18.8.2007 20:39

Re: Je zřejmé, pane Starý,

celkem banalni priklad "Klausofobie zhoubne"... to chce klid a sedativa....

F.VÍZEK 18.8.2007 20:54

Že by něco z mých tvrzení "nesedělo"?

IP.88.100.57:  Píšu: Je zřejmé, že jediným člověkem, který od prosince 1989 byl takřka kontinuálně U VŠEHO je Václav Klaus: ministr financí, premiér, předseda Sněmovny, prezident. Je zřejmé, že si tento muž nemůže připsat jenom všechny zásluhy a všechny viny házet na druhé...  Je zřejmé, že jako premiér padl, protože neobstál jako EKONOM, čili v tom, co je jeho profesí.  Kolíkoval se svou kamarilou hřiště, na kterém se smělo hrát falešně... 

Napiš, moudrá značko jasan, co z toho neodpovídá skutečnosti. 

Ladislav N. 18.8.2007 21:04

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Vízku, ty jsi od prvního pohledu ekonomický ignorant. Kde bereš tu drzost posuzovat Klausovy odborné ekonomické znalosti? 8-o

PROKOP BUBEN 18.8.2007 20:55

Re: Re: Je zřejmé, pane Starý,

NO, ke kLausofobii má tento stát a národ opravdu, ale opravdu dost důvodů.....Naopak kLausofilie se stává čím dál více vzácnějším a především podivnějším jevem......Pokud jsou oba tyto projevy zhoubné, pak musí být zhoubný i Manipulátor slepých a hluchých a přítel kdejakých darebáků, toho času za podivných okolností na Hradě,,,,,

Veteran 19.8.2007 10:00

Re: Pane Vízek jen krátce

Ten hodný pán co tak kecá už nepochybně zapomněl, že Klaus vybral přebytky na důchodech do svého tzv. navěky vyrovnaného rozpočtu a zplundroval v ekonomice vše co do té doby jakž-takž fungovalo.

F.VÍZEK 18.8.2007 19:44

Osobní sdělení pro anonymy typu Ladislav N. a jirka s., kteří se myšlenky k VĚCI ne a ne dopustit !

IP.88.100.57:  Diskusní stránky jsou určeny k diskusi o textu, ať je jejich autorem kdokoli.  Na kádrování autora nemá nikdo z vás právo!  Mimochodem: Kdybych se chtěl stát komunistou, vás bych o souhlas nežádal. Ostatně je jich ve Sněmovně víc než lidovců a zelených dohromady. Jsou zřejmě u občanů oblíbenější a i jejich program je pro lidi nejspíš přitažlivější.   A pokud chcete vymazat levicové názory,  potom řekněte rovnou a poctivě: Pluralitní systém se nám už přejedl, chceme se vrátit k totalitě: jedna pravda, jeden názor, jedna cesta, jeden vůdce.  Upozorňuji ale, že tento systém se nikde neosvědčil. 

PS:  Prozradím, že diskusní stránky jsou určeny k výměně různých názorů, protože výměna názorů stejných by neměla smysl, ty  modří "demokraté" !  Komu chybí argumenty, musí - nadávat - a to je případ vás dvou, Ladislave N. a jirko s. !

hrouda 18.8.2007 19:49

Odpovím Vám slovy našeho premiéra - otázka směřovala k Dalíkovi a pořadu ČT

A dost! Dost! Ten pořad byl neskutečným způsobem zmanipulovaný...... Otázka zní jinak - má vůbec taková televize (ČT) právo na veřejnoprávní status?

Tedy česky: Kdo kritizuje mě,stranu a vládu, tak mu dáme přes ......

Ladislav N. :-))) 18.8.2007 19:50

Re: komunistický bezmozek Vízek

Děkuji Vízku, už si ukládám odkazy na tvé bláboly z Deníčku rudého propagandisty, abych ti nemusel stále dokola odpovídat a psát, že jsi rudý komunistický idiot. Takhle jenom napíšu několik odkazů, a čtenář si bude moci zvolit, kterou z kopií a variant diskuse si přečte.;-D

Doporučuji ti totéž, místo zasírání NP tvými bláboly stačí napsat odkaz na ty dříve kopírované... Určitě to dokážeš! Paroubek s Filipem ti udělí metál!!

hrouda 18.8.2007 19:56

Znal jsem jednoho Frantu Procházku

Ten absolutně nesnášel svou spolupracovnici. Ikdyž se jí vyhýbal, seč mohl, nemohl jí přijít na jméno. No, škoda to rozvádět. Když jsme se potkali po půl roce, nestačil jsem se divit. On ji tak nenáviděl, až se do ní zamiloval a vzal si ji - no, třeba za ženu.;-D

F.VÍZEK 18.8.2007 20:05

Značko Ladislave, N., ty se bojíš ještě dnes!

IP.88.100.57:   Já svoji pravdu a svoje chování za totality - jak dobře víš - mohu dokladovat soudním rozsudkem, který má datum starší než je vznik Charty 77!    Soudy mě podle tehdy platných zákonů označily za antisocialistu, antisovětistu, pravicového oportunistu a antikomunistu, který v rozporu s Ústavou útočí na vedoucí roli KSČ.  Choval jsem se tak jako otec čtyř dětí a necouvnul jsem, nedal se zlákat, uměl jsem se vzepřít:  Bylo to MOJE svobodné rozhodnutí a nesl jsem si dobrovolně a svobodně následky toho rozhodnutí.  Bohužel - jak bylo tehdy bežné - doplatila na to i rodina. Rozsudek se svědectvím o této mé činnosti má č.j. 5C 184/74 a je z 21.května 1974.  Předseda senátu  okresního soudu v Jablonci n.N. byl tehdy JUDr. Rosenberg a soudci  Jiří Trdla a Václav Vyšín.   

čtenář 18.8.2007 20:14

Re: Značko Ladislave, N., ty se bojíš ještě dnes!

Možná uděláte dobře, když sem dáte informaci o tom, ve kterých letech jste si dělal hořickou šutrárnu.

Pro pořádek a pro zdejší diskutující. Díky.

F.VÍZEK 18.8.2007 20:45

Rád odpovím:

IP.88.100.57:  Poté, co jsem nesměl dělat profesi (jako kantor) a mohl se živit jenom rukama, jsem se stal - byť nedobrovolně - kamenickým dělníkem v kamenolomu v Liberci - to mi bylo 33 let.  Stal jsem se tak příslušníkem vládnoucí dělnické třídy (jak se tehdy říkalo) a opravdu mohl získat při zaměstnání výuční list  v oboru  kameník v Lipnici nad Sázavou a bez jakýchkoliv úlev (finančních ! časových!) mohl při zaměstnání  "na vlastní pěst" vystudovat na průmyslovce kamenosochařinu v Hořicích.  To mi bylo 41 let.   Měl jsem silnou podporu dělníků sdružených v silných kamenických odborech, na které si tehdy ani sekretariáty  KSČ moc netroufaly...  Čtyři roky poté -  po nástupu Gorbačova k moci - mi bylo dokonce konečně a zázračně povoleno (sedmnáct let po mé státnici na VŠ v Ústí n.L). složit rigorózní zkoušku na Karlově univerzitě z matematiky a tak jsem získal doktorát.   Matematika = minimum ideologie, že?  Přesto jsem dalších pět let zůstal - kamenickým dělníkem.  Až po "sametu 1989" (kdy mi táhlo na padesátku) jsem se v lednu 1990 mohl vrátit ke své profesi (stal jsem se ředitelem školského úřadu, potom senátorem, potom poradcem - až skončil jako - důchodce.  Stačí? Spokojený?  

PS: Jako kamenický dělník (podobně na tom byli horníci) jsem se nemusel bát. Co horšího (těžšího) si na mě mohl režim vymyslet? 

čtenář 18.8.2007 20:53

Re: Rád odpovím:

Co je za tím "na vlastní pěst" ?

čtenář 19.8.2007 6:50

Re: Re: Rád odpovím:

Co je za tím "na vlastní pěst" ?

čtenář 19.8.2007 6:51

Re: Re: Re: Rád odpovím:

Co je za tím "na vlastní pěst" ?

Ladislav N. 18.8.2007 20:16

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Jo, tohle už jsi sem taky nakopíroval po stovkách... Nauč se vkládat jenom odkazy na tyhle tvoje do zblbnutí opakované vstupy... Tvoje "hrdinná" komunistická minulost tady nejspíš nikoho nepřesvědčí, zvláště když si nikdo nemůže rychle ověřit, co je v rozsudku psáno.

jirka.s. 19.8.2007 10:10

Re: Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Co by tam tak, Ladislave, mohlo stát! Že se zamítá jeho odvolání proti vyloučení ze strany! V odůvodnění, které nám jako jediné francek (možná) předloží k přečtení, si budeme moci zavzpomínat na sedmdesátá léta, na komunistický žargon, kterým nás francek krmí dodnes!

hrouda 18.8.2007 19:23

Topolánek budoucí levicový premiér?

Topolánek: .....pokud tento balík změn nebude schválen, tak to povede k opaku toho, po čem se volá. Daně zůstanou tak jak jsou, a při následné reformě veřejných rozpočtů, ať ji bude dělat jakákoliv vláda, budou zřejmě muset být zvýšeny.

PS: Tak to bych od pravicového politika nečekal. Není on převlečený socialista?

jerry 18.8.2007 19:26

To víte,

vliv kamaráda Melčáka.:-)

Starý J. 18.8.2007 19:29

Re: Topolánek budoucí levicový premiér?

Nebude to již dělat Topolánek, ale odpovídá to tomu, co řekl v zahajovací řeči. Každé zpoždění reformy znamená, že další zásahy budou jen horší a horší. Daně budou muset být zvýšeny, protože v roce 2009 převýší mandatorní výdaje výběr daní (pohltí celý státní rozpočet).

Ani se nedivím, že Vy to nechápete!

jerry 18.8.2007 19:32

Re: Re: Topolánek budoucí levicový premiér?

Já to nechápu taky, to přiznávám. Ale chápe to Topolánek?;-D