27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Reagan

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pbla4024 4.6.2007 14:58

Re: Re: V roce 1956 zamezili největšímu poválečnému protižidovskému pogromu .....

M1 Garand nebo M1 Carbine?

jirka.s. 4.6.2007 15:17

Re: Re: Re: V roce 1956 zamezili největšímu poválečnému protižidovskému pogromu .....

Myslíte, že na tom až tak moc sejde?

RB 4.6.2007 15:49

Re: Re: Re: Re: V roce 1956 zamezili největšímu poválečnému protižidovskému pogromu .....

Samozřejně - jiné ráže, jiné kapacity zásobníku, jiné náklady...Jo Galil je mimochodem také klonem Kalacha.

pbla4024 4.6.2007 16:06

Re: Re: Re: Re: Re: V roce 1956 zamezili největšímu poválečnému protižidovskému pogromu .....

Ráže jsou stejné.

Garand nemá zásobník :-)

hardass 4.6.2007 17:58

Re: Re: Re: Re: Re: V roce 1956 zamezili největšímu poválečnému protižidovskému pogromu .....

Ak 47 je kopije nemeckeho samopalu MP44,rusaci nikdy nic sami nevymysleli,vsechno co vyrabjeji je z ukradenych planu.

pbla4024 4.6.2007 18:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: V roce 1956 zamezili největšímu poválečnému protižidovskému pogromu .....

Z Stg 44 si vzal technologii výroby a inspiraci pro náboj, z M1 Garand konstrukci. Takový hybrid.

pbla4024 4.6.2007 16:06

Re: Re: Re: Re: V roce 1956 zamezili největšímu poválečnému protižidovskému pogromu .....

Odpovím otázkou. Má smysl rozumně odpovídat na výkřiky výše podepsaného židobijce?

Kobylka Lajda 4.6.2007 20:33

Re: Re: V roce 1956 zamezili největšímu poválečnému protižidovskému pogromu .....

Hahahahaá! to je trefa!;-DR^R^R^VV

Irena 4.6.2007 22:32

Re: Re: V roce 1956 zamezili největšímu poválečnému protižidovskému pogromu .....

  Kecáte, neboť je všeobecně známo,  že hlavním protagonistou politiky USA je silná židovská loby!!!!!   

třetí 4.6.2007 11:45

Víte to ???

POUČENÍ . Hitler v hrobě se musí smát.  Chris Floyd je americký žurnalista. Publikuje v časopisech Nation, Counterpunch, Columbia Jounalism Reviev, Christian Science Monitor, II Manifesto a Moscov Times.  //  NEJČERNĚJŠÍM  DNEM  AMERICKÝCH  DĚJIN  se stal čtvrtek 28. září 2006. Toho dne  AMERICKÝ  SENÁT, schválením zákona č. 3931 odhlasoval  KONEC  ÚSTAVNÍ  REPUBLIKY  a transformoval zemi ve  „STÁT  JEDNOHO  VŮDCE“,  poskytuje prezidentu a jeho agentům  NA  VĚKY  pravomoc dopadnout, mučit a uvěznit, kteroukoliv lidskou bytost  NA  SVĚTĚ,  včetně amerických občanů, o které libovolně, bez průkazných obvinění rozhodnou, že je  „NEPŘÁTELSKÝ  BOJOVNÍK“.  Nový zákon zahrnuje i osoby, které pouze poskytnou  „TERORiSTŮM“  PODPORU.  Definice podpory je natolik nejasná, že může zahrnovat vše od právní porady, přes dary dobročinné organizace, po politickou opozici politice americké vlády nebo jen kritickou poznámku vztahující se k novým drakonickým zákonům.   O toto  PRÁVO  usiloval prezident Bush  od zahájení války proti terorismu 17. září 2001. Nyní získal  NEODVOLATELNOU  PRAVOMOC  rozhodovat o  ŽIVOTĚ  A  SMRTI  všeho živého na světě. Jestliže nyní prohlásí,  ŽE  TY  JSI  NEPŘITEL  USA  TAK   JÍM  JSI. Jestliže tě bude chtít zatknout, uvěznit a mučit,  MŮŽE. A jestliže rozhodne, že máš zemřít,  ZAVRAŽDÍ  TĚ.  //   

F. Čech 4.6.2007 11:46

třetímu

Vám pomůže jen docent Chocholoušek, studená sprcha a klecové lůžko. Přeji brzké uzdravení.

ps 4.6.2007 12:41

Re: Víte to ???

Hitler se v hrobě nesměje, jelikož byl spálen a rozptýlen.

jirka.s. 4.6.2007 14:32

Re: Víte to ???

Tak emigruj do USA, milicionáři! Vytáhni ze skříně uniformu a pásku LM a Bush tě uvítá s otevřenou náručí! Takový pomocník jako ty se mu podle tvých žvástů přece sejde! Navíc budeš zase ve svém živlu! Buzerovat normální občany a mávat flintičkou, to je přece něco pro tebe!

Kobylka Lajda 4.6.2007 20:37

Re: Re: Víte to ???

Ten TŘETÍ je pěkné pako!  Ten si může provléct dratev z pravého ucha do levého, aniž by došlo k poškození mozku!! Hádejte, proč? ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Karel 4.6.2007 17:47

Re: Víte to ???

Já vím, že Vy se máte čeho bát.

AndyO/X 4.6.2007 11:40

No Jendo, začněte trochu studovat historii,

protože v celé té musulmanské oblasti jde jenom o sionistické zájmy.Pro začátek si vzpomeňte, kdo první začal razit heslo islámský terorismus.

F. Čech 4.6.2007 11:53

Andymu

Kterou historii studejete Andy? Mein Kampf nebo Komunistický manifest?

AndyO/X 4.6.2007 11:35

Marde, Rus je pořád Slovan, i když vymírající

Na příkladu Afghánistánu je vidět, že Rusové byli v jeho okupaci mnohem efektivnější, než supervyzbrojení vojáci USA a NATO, kteří v podstatě drží jenom Kábul a zbytek mají pod kontrolou Talibanci.Děste se okamžiku, až povstalci dostanou do pracek účinné protiletecké zbraně, tak jak slibují.Výstavba protiruského radaru jim v tom hodně pomůže.

F. Čech 4.6.2007 11:45

Andy zase nemáš žádné informace

Rusové v Afganistánu ztratili 25 000 vojáků, za 10 let ničeho nedosáhli a odtáhli. Kromě neschopné a zkorumpované sovětské armády takto dopadli hlavně proto, že chtěli Afgánce bolševizovat a zotročit. USA byly z Talibánem a Al Kajdou v Afganistánu hotoví za 4 týdny a kromě jihuzápadní provincie si tam extrémisté už neškrtnou. Ve státě teď probíhá intenzívní obnova po desetileté sovětské devastac a dohledávání zbývajících teroristů. Drtivá většina normálních Afgánců USA podporuje a boje tam vyvolávají zahraniční islámští žoldáci, kteří postupně končí na Quantanámu, nebo končí vůbec.

jirka.s. 4.6.2007 14:45

Re: až povstalci dostanou do pracek účinné protiletecké zbraně,

Hádej, kdo jim je dodá!

Standa 4.6.2007 11:27

Článek

Šustrové - zbytečný článek.

Kubeš 4.6.2007 15:19

Re: Článek

Stando.jsi úplně zbytečný

MLOK1 4.6.2007 11:12

PETRUŠKO, KLEPLA JSTE HŘEBÍČEK NA HLAVIČKU

Vážená paní Šustrová. Zrovna nedávno jsem se o Reaganově účinné politice vůči imperialistickému CéCéCéPé nedávno bavil s kamarády.

Plně podepisuji to, co jste napsala a přeji Vám hezký den:-).

AndyO/X 4.6.2007 10:41

Přiblblá havlofašistka lže jako správný slouha

USSáci CCCP neuzbrojili, protože Rusové dnes dávají z rozpočtu na zbrojení cca dvacetkrát méně a bohatě jim to stačí k udržení těsné rovnováhy.Jestli se ten radarový krám postaví, tak svůj rozpočet Ivani znásobí a uvidíme realitu tzv. uzbrojení v zadlužené Evropě, že se nám z toho orosí peněženky.Dalším důsledkem bude vyšší odběr plastikových pytlů v Iráku a Afghanistánu.On totiž právě Afghánistán byla ta pověstná poslední kapka, která špičky KGB přesvědčila, že se sionistům nedá věřit, když za jejich zájmy poněkolikáté hromadně chcípají slovanští Rusové v musulmanském státě a USSáci těm musulmanům podrazácky dodávají zbraně.

Mard 4.6.2007 11:01

Re: Přiblblá havlofašistka lže jako správný slouha

těsná rovnováha? HAHAHAHAHA No nevím v jaké oblasti to porovnáváš, zda v oblasti konvenčních zbraní, nebo strategické zbraně, nebo výcvik, munici, nebo v čem. Ale ve většině oblastí je Rusko proti USA slabší, pouze v oblasti jaderných hlavic mají zhruba vyrovnanou bilanci. rus má do slovana asi tak daleko, jako my v čechách k číňanům. Rus je dle mého spíše mongol a ne slovan. Mluvím o typech chování. Geneticky možná rus v sobě nějaké slovanské DNA řetězce má.

Jenda 4.6.2007 11:33

Re: Přiblblá havlofašistka lže jako správný slouha

Bat bat. Zatimco kdyz amici chcipali ve Vietnamu ci Koreji kam podrazacky dodavali zbrane Rusove tak to bylo neco uplne jineho. Jenom nevim c s tim maji spolecneho sionisti. Mozna byste se melo podivat pod postel jestli se vam tam taky nejaky neschovava!

F. Čech 4.6.2007 11:37

Židobijci Andymu - vaše ubohé nálepkování svěcčí o vaší hlouposti. Vaše zavilost proti Havlovi svědčí o vašem bolševickém uvažování.

Afganistán byl svého času opravdu ta poslední kapka sovětského expanzionismu! Ruští bolševici tam po desetiletí krváceli až zcela vykrváceli. A nebyl to, ze strany Ruska, žádný boj žádný boj proti islámskému extrémismu. ten v té době neexistoval. Byla to sprostá snaha obsadit a bolševizovat stát, který tehdy nikoho neohrožoval! Prtávě tato bezpříkladná bolševická agrese vytvořila islámský extrémismus!  To, že tento dříve neznámý jev vyvolaly Rusové svou nenažraností a svou odvěkou touhou, dostat se přes Afganistán k teplým mořím je obecně známý fakt.. Americká materiální podpora afgánským mudžahídům ve spravedlivém boji proti Rusům byla v té době zásadní věcí a nezbytností, protože nebezpečí ovládnutí světa agresívními bolševickými hrdlořezy bylo už velmi akutní. Prostě vám to tam, díky USA vůbec nevyšlo a vedlo to nakovec k rozpadu SSSR!  Skutečnost, že po vyhnání Rusů z Afganistánu neměli vítězní mudžahídové co na práci a začali otravovat samotné Afgánce a pak i celý svět, to je samozřejmě vina Rusů, kteří džina islámského extrémismu vyvolali!  Naštěstí je zde prezident Bush a silné USA, kteří mezinárodní základnu teroristů v Afganistánu za čtyři týdny zlikvidovali. Totéž se jim podařilo i v Iráku, kde vyřídily vládu masovéhgo vraha a sponzora teroristů Saddáma. Svět je teď mnohem bezpečnější a je jen otázka času, kdy se podaří přesvědčit Araby, že podpora extrémistů není v jejich zájmu a že by se měli přestat v Iráku vzájemně zabíjet. Hlavním nebezpečím pro svět je dnes hlavně agresívní Putin. Zatím naštěstí jen slovně, věřím, že není šílenec a nemyslí své hloupé řeči vážně. 

RB 4.6.2007 12:28

Re: Židobijci Andymu - vaše ubohé nálepkování svěcčí o vaší hlouposti. Vaše zavilost proti Havlovi svědčí o vašem bolševickém uvažování.

Přečtěte si knížku od Ivana Řezáče "Afgánistán - peklo paradoxů".

MF 4.6.2007 16:02

Re: Židobijci Andymu - vaše ubohé nálepkování svěcčí o vaší hlouposti. Vaše zavilost proti Havlovi svědčí o vašem bolševickém uvažování.

Úplný souhlas.

Jan Sládek 4.6.2007 9:39

Skvělá otázka, paní Šustrová ...

Skvělá otázka, paní Šustrová: "Proč jsme neprotestovali proti sovětským raketám?". Moje odpověď: bál jsem se. A jedna otázka Vám, paní Šustrová. Co jste dělala na ministerstvu vnitra, že se až po tolika letech objevují záhadné pytle se záhadným obsahem. Bála jste se nebo jste tehdy pospávala na křesle jako šéf špionů Devatý. Napište, prosím někdy příspěvek na téma, Proč jsme neudělali opravdovou revoluci.