3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Brmboš 3.1.2007 9:18

My z těch agentů jednou zmagoříme.

Co to je zase za hovadinu. Vzato celkem prakticky tak celá vláda je samej agent, každá strana je samej agent a tedy i parlament no a vlastně tak se kolem dívám a zdá se mi, že někteří už jsou tak přepracovaní, že vidí plnou zemi agentů. Lidi neblbněte Kuchtová je obyčejnej vyscánek jako všichni v tomto národě. Horší však je že to sama řekla před celým národem což je úctyhodné, a tento národ ji zvolil. Já si myslím, že už nám nevadí parchanti a zase kecáme po hospodách. Ještě holt nám pořádný kus toho reálného socialismu zbyl a mnozí vůbec nic nepocítili.Jo snad jen, že mají na sobě jiný kabát a v kapse jinou průkazku. Nebo dokonce jsou jen tak a kandidují za jakési nezávislé závisláky.

Kanuk 3.1.2007 10:10

Re: My z těch agentů jednou zmagoříme.

Račte se vyjadřovat přesněji. Národ volil zelenou partaj, ne paní Kuchtovou. I když by bylo možné argumentovat tím, že lidé, kteří volili SZ věděli, že tato strana jmenuje pí Kuchtovou do parlamentu. Ovšem, kolik voličů ví, koho jejich strana bude jmenovat do parlamentu?

Vašek 3.1.2007 10:35

Re: Re: My z těch agentů jednou zmagoříme.

Trochu omyl! Frau von Kuchta se do parlamentu nedostala, přestože byla jedničkou na jihočeské kandidátce. Je tu totiž dost profláknutá a odradila dost voličů, kteří měli cukání volit Zelenáče.

emp 3.1.2007 11:03

Re: Re: Re: My z těch agentů jednou zmagoříme.

Přesně tak. Do funkce potenciální ministryně byla nominována čistě ze své pozice vicepředsedkyně SZ. Už tohle je alarmující, - navrhnutí kohosi, kdo jako krajský lídr nedosáhl ani na PS 

fugas 3.1.2007 11:43

Re: My z těch agentů jednou zmagoříme.

před lety jeden americký senátor vyskočil z okna  a řval agenti ruska jsou vsenátu .At žije agentománie URA?URA?URA

vancura 3.1.2007 9:18

co s tim -jak dal

gratuluji k clanku  , a co ted ?? Topolanek je hloupej bursik a  cunek jsou svine, co tedy  dal.. Vancura

stan 3.1.2007 10:41

Re: co s tim -jak dal

povedená definice vlády "Topolanek je hloupej bursik a cunek" aneb jak je důležité míti čárku. R^

Buvol 3.1.2007 10:57

Re: co s tim -jak dal

Myslím, že této vládě nedají důvěru ani někteří poslanci ODS! A

jakovy 3.1.2007 13:03

Re: Re: co s tim -jak dal

Taky doufám, že poslanci ODS "své" vládě nedají důvěru. A pokud ano, s mým hlasem ať v příštích volbách nepočítají. Budu volit Venušany, když Marťani jdou s ČSSD.

Přemek 3.1.2007 13:47

Re: Re: Re: co s tim -jak dal

Kdyby všichni, které ODS odradí, volili druhou nejsilnější pravicovou stranu v ČR - SNK ED - musí zákonitě přelézt těch pět procent (nyní měli 2%), a pak by mohla mít pravice konečně stabilní vládu...

Skepticus Maximus 3.1.2007 13:51

SNK ED nejsou pravicovou stranou omylem

jinak by těžko mohli býti eurohujery. ;-P

Přemek 3.1.2007 14:02

Re: SNK ED nejsou pravicovou stranou omylem

Asi jste nečetl program. SNK ED jsou právě oními eurorealisty, za které se vydává ODS. Oni chápou, že pokud bude EU všude kolem, ale my v ní nebudeme, budeme v nevýhodné pozici. Bohužel, na úrovni Švýcarska fakt nejsme... Řešení podle SNK ED je být v EU a snažit se ji ovlivňovat, tj. tlačit na snižování byrokracie, socialismu, hloupé dotační politiky apod.

Podpora euroústavě byla z čistě pragmatického hlediska: on se zvolil špatný název, o ústavu nešlo. Byl to dokument zjednodušující vškeré meznárodní smluvní vztahy v EU a tedy smlouva, která by zjednodušila život firmám, podnikatelům i obyčeným lidem na území EU - tedy pravicový počin. Nyní je řada věci řešena dvoustrannými dohodami mezi státy, takže co stát, to jiné mezinárodní smlouvy.

Pravicovost, tedy podpora svobody, volného trhu apod. má naopak blíže k podpoře integrace EU přinejmenším na ekonomické úrovni (rušení hranic, cel, volný pohyb pracovní síly, volný pohyb kapitálu, volný pohyb produktů i služeb).

portwyn 3.1.2007 14:43

Re: Re: SNK ED nejsou pravicovou stranou omylem

Klasický postup demagoga: vložím oponentovi do úst nesmysl a pak jej slavnostně vyvrátím.

Kde jste proboha slyšel nebo četl, že ODS chce vystoupit z EU???  8-o8-o8-o

Viz tvrzení o ED "Oni chápou, že pokud bude EU všude kolem, ale my v ní nebudeme, budeme v nevýhodné pozici."

Skepticus Maximus 3.1.2007 17:18

Přemku slátal jste páté přes deváté

Ovšem kdyby nic jiného neukazovalo na to, kdo jsou SNK ED, tak stačí říci, že podporovali ten eurohujerský paskvil zvaný Smlouva o Ústavě pro Evropu a je jasno. Jsou to socialisti jak hrom, svazáci jak z 60. let a pragmaticky maximálně touží po moci na úkor ČR.

SKEPTYK 3.1.2007 9:12

S článkem naprosto souhlasím,

jen mě mrzí, že se tím naše sdělovací prostředky více nezabývají. Asi se jim zdá, že to není atraktivní téma. Jinak je pozitivní, že si naši sousedi vybrali k prosazování svých zájmů tak hloupou jihočeskou matku. Bůh ochraňuj naše děti!

Ali G 3.1.2007 9:08

Mr. Pacner, bezte radeji

kontrolovat cenu rohlíku do hyperaku, to vam jde lepe!

JE 3.1.2007 9:11

Tak laskavě, prosím, konkrétně:

V čem nemá pan Pacner pravdu?

Tutu 3.1.2007 10:04

Re: Mr. Pacner, bezte radeji

Proč jste sem tuto radu napsal?

Buvol 3.1.2007 10:58

Re: Mr. Pacner, bezte radeji

V tom případě vy se vraťte na strom!

Petr Benes 3.1.2007 11:23

Re: Mr. Pacner, bezte radeji

Ty ses blbej jak Kuchtova! To by mohlo byt nove porekadlo, ze jo? :-)

Saša 3.1.2007 8:17

Ve většině zemí a po většinu lidské historie

by počínání Kuchtové a jejího spolku bylo hodnoceno jako vlastizrada.

Definičně je to jasné: ve spojení s cizí mocí a za cizí peníze pobuřuje lidi proti vlastnímu státu a organisuje akce k poškození zájmů vlastního státu, a to vše ve prospěch cizí moci. Ve všech normálních státech se toto vždy po většinu historie lidstva trestalo smrtí, ve vyjímečných případech doživotím.

Mirek Šejna 3.1.2007 8:41

Sašo,

navíc je zajímavé, že poté, co rakouský parlament hlasoval pro podání žaloby na Česko kvůli Temelínu, se koaliční předseda "pravicových" zelených nechal slyšet, že s rozhodnutím rakouského parlamentu souhlasí.

gogo 3.1.2007 7:38

Kuchtová není agentka

Kuchtová je krá va a jak řekl klasik, kdyby blbost nadnášela...tak máme ekologické zvedací zařízení o nosnosti 10000 tun...

Mejla 3.1.2007 7:27

Soudruhu Pacnere, mohl byste nám laskavě ocitovat ten US zákon na registraci agentů ? Děkuji.

Osobně si myslím, že k agentovi máte blíže Vy, ale bohužel nikoliv k západnímu............

Larus ridibundus 3.1.2007 7:45

Re: Soudruhu Pacnere, mohl byste nám laskavě ocitovat ten US zákon na registraci agentů ? Děkuji.

Mejlo, Mejlo, Zřejmě Vám nedošlo, kdože to je za celou tou kampaní proti Temelínu. Rakušáci mají okolo sebe řadu JE (Bavorsko, CH, H /Pacs/, atd.) a je ticho po pěšině. Jenže technologii většinou dodal Siemens - a proti těm mají rakušáci i Jihočeské kravky zakázáno protestovat! Jinak penězovod vyschne. Takže, pokud chceme JE okolo rakouskách hranic stavět bez protestů a dalších nepříjemností, nechte JE technologii dodat od Siemense, a pak si na hranicích s Rakouskem můžeme postavit třeba 10 Temelínů - a to bude OK (podle rakušáků a Jihočeských kačen). Kdy už to těm našim zeleným blbům konečně dojde??? Nebo žeby taky dostávali nějaké to všimné, pardon protestné???...(Y)

Vašek 3.1.2007 7:54

Re: Soudruhu Pacnere, mohl byste nám laskavě ocitovat ten US zákon na registraci agentů ? Děkuji.

Není mi jasné proč nadáváte panu Pacnerovi do soudruhů. K levici se v normální Evropě hlásí Zelení, takže soudruh jste spíše Vy, Zelený Mejlo.

Mirek Šejna 3.1.2007 8:38

Vašku

v tom případě je Česko nenormální Evropou. Soudruh Bursík a soudružka Kuchtová budou totiž členy Topolánkovy pravicové vlády. A pravice prý má v parlamentu sto poslanců včetně 6 soudruhů zelených.

portwyn 3.1.2007 14:37

Re: Vašku

Spíš jsou nenormální (spíše ale pokryteční) čeští žurnalisté...podle mne je to vějička na pseudopravicové voliče.

huppa 3.1.2007 8:08

Re: Soudruhu Pacnere, mohl byste nám laskavě ocitovat ten US zákon na registraci agentů ? Děkuji.

Mejlo, blbej jak .. no, mejla, vot zdes:

http://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_Agents_Registration_Act

vuml 3.1.2007 8:24

Re: Soudruhu Pacnere, mohl byste nám laskavě ocitovat ten US zákon na registraci agentů ? Děkuji.

Foreign Agent Disclosure Act (FARA) vyžaduje, aby se osoby, které jsou instruovány cizí mocí a v USA se (1) zapojují do politických aktivit, (2) fungují jako PR agenti, (3) pořádají sbírky nebo naopak peníze či jiné hodnoty rozdělují nebo (4) zastupují zájmy cizí moci před úřadem nebo vládou USA, registrovaly ve veřejném seznamu na  ministerstvu spravedlnosti a každých šest měsíců uvedly příjmy a výdaje s výše uvedenou čiinností spojené.

Rakouské matky by dle FARA dále musely své informační materiály opatřit zřetelným upozorněním, že jsou vytvořeny činitelem jednajícím v zájmu cizí moci.

V úvahu by přicházel i Lobbying Disclosure Act (LDA) vyžadující registraci lobbyistů, ať už je platí kdokoli, a možná i 18 USC § 951, § 2386 nebo 50 U.S.C. § 851.

Čest práci!