4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
modrý 3.1.2007 12:38

Re: modrý provokatáre

Všeho dočasu. To je životní šance pro všechny, kteří se chtějí upřímně vrátit do lůna civilizované Evropy. Tam nemají tschechatschek místo. ODS je stejně zaprděná strana jako ostatní v tzv.česku, ale z toho co zde mohu volit jediná alespoň dává naději, že pochopila kam bude Evropa směřovat.

Skepticus Maximus 3.1.2007 12:43

ano modrý,

lůno Evropy jsme my, tedy ČR. Jediné, co část ODS pochopila je, že EU není to pravé ořechové a směřuje k socialismu a plánovanému hospodářství. Zaprdění nám vyhovuje, alespoň se nám tu tak brzo nebudou roztahovat němečtí náckové se svými polodementními názory ;-D

modrý 3.1.2007 12:47

Re: ano modrý,

Du tschechisch schweinkerl!

hodne neRath 3.1.2007 12:49

Re: Re: ano modrý,

a jejda... koukam ze 2 x pres usta v minulem stoleti germanum nestacilo....

vita 3.1.2007 13:12

Re: Re: Re: ano modrý,

Většině jo...

Berthold Brechr 3.1.2007 13:19

Re: Re: Re: ano modrý,

Po prvé punské válce bylo Karthágo ještě mocné. Po druhé obyvatelné. Po třetí už je nebylo možné najít na mapě.

Skepticus Maximus 3.1.2007 12:51

Ale, ale, modrý, prasata jsou hlavně německou doménou

Ostatně půlka z nich tak vypadá ;-D

Nekdo 3.1.2007 22:52

Re: Re: ano modrý,

Kdyz uz chcete pouzivat nemcinu, tak se ji poradne naucte. Dve hrubky ve trech slovech z Vas delaji pouze vystavniho vola.

Přemek 3.1.2007 14:30

Re: Re: Re: Re: Jestli se Kuchta dostane do vlady,

Když se část z nich nechala vyhnat Slovany... Mnozí z ních se ale podřídili a asimilovali podobně, jako dříve Keltové, kteří přišli na naše území před Germány. Tak mě napadá, jestli bychom neměli i s Němci odtáhnout na východ a pustit sem Iry...

Jan Daniel 3.1.2007 13:35

Re: Re: Jestli se Kuchta dostane do vlady,

Když je Kuchtová placená rakouskými zájmovými skupinami, tak je to kulturní vazba? Ty jsi ale trdlo. Business není kultura, to jsou lidi s kulturními vazbami na německý prostor opravdu tak natvrdlí, že to neumějí rozlišit? Kdyby ji platili hotentoti, tak bude těžko mít nějaké kulturní vazby na hotentotský prostor. 

Nosál 3.1.2007 18:24

Re: Re: Jestli se Kuchta dostane do vlady,

a co takhle před držku, mladej?!?

PetrK 3.1.2007 19:12

Re: Re: Jestli se Kuchta dostane do vlady,

Pan "modrý" je spíše "hnědý" (asociace na nacisty), ale v souvislosti s jeho vyjadřováním mi připomíná něco také hnědého, ale velmi smradlavého. Tomu odpovídají i jeho česko- i cizojazyčné vyjadřování.

vi 3.1.2007 11:28

Není agen jako agent

Pokud se mýlím, at mě někdo opraví, ale bojím se že soudruh Pacner píše opravdu, ale opravdu se znalostí věci. Má za sebou celoživotní plodnou práci ve službách komunistů a tedy Moskvy. Ví očem mluví.

vi 3.1.2007 11:29

Re: Není agen jako agent

omlouvám se "agent" ne agen

fugas 3.1.2007 11:33

Re: Re: Není agen jako agent

nebo degen?

fugas 3.1.2007 11:32

Re: Není agen jako agent

VOLE

vita 3.1.2007 11:32

Re: Re: Není agen jako agent

R^

vi 3.1.2007 12:04

Re: Re: Není agen jako agent

dobrý argument

Hnyk 3.1.2007 11:07

Těch agentů bylo víc

Před sameťákem bylo spoustů agentů co dostávali peníze ze "Západu". Tenkrát se jim říkalo disidenti. A komunisti na ně zákony měli. Že by se p. Pacnerovi po těch komunistických zákonech stýskalo;-€??? 

Petr Benes 3.1.2007 11:32

Re: Těch agentů bylo víc

A ty ses stejne inteligentni jako frau Kuchta. :-)

Pavel Pávek 3.1.2007 11:06

KUCHTIČKA JE GENIÁLNÍ

Ve dnešním Českokrumlovském deníku je tázána zda, když je na jednánání v Praze, neschází v Krumlově ve své funkci místostarostky. Její odpověď zní, že si na cesty do Prahy bere dovolenou či neplacené volno. Řekněte sami; není ta dáma geniální? Ještě dodává, že pokud bude ministryní, ráda by zůstala i co místostarostka, že se to dá stihnout.Soudím, že je velice schopná a že její den má alespoň  čtyřiapadesát hodin.;-€VV

fugas 3.1.2007 11:31

Re: KUCHTIČKA JE GENIÁLNÍ

co jsme si zvolili to máme tak tejdě nefnukejte a koukejte si vymněnit doma žárovky a mažte do lesa na chrastí .

jerry 3.1.2007 12:01

Re: KUCHTIČKA JE GENIÁLNÍ

Takové krásné město je Krumlov.Krumlováci, jakto že si toho nevážíte a volíte takovéhle lidi ?

Jiří K. 3.1.2007 14:45

Re: Re: KUCHTIČKA JE GENIÁLNÍ

Ale my je takřka nevolíme. Zelení získali v 23 členném zastupitelstvu jeden jediný mandát a to právě Kuchtu jako lídra kandidátky. A já jsem dokonce doufal, že když už budeme mít tak pitoreskní vládu, tak si alespoň pomůžeme my v Krumlově tím, že se této kádrové rezervy zbavíme osvědčeným způsobem, tedy vykopnutím nahoru do ústředí. (Jó, ústředí.) Snad bych za to byl i sto Topolánka navrhnout čestným občanem našeho pro turisty bezesporu překrásného města.

Za to, že magoři z "vítězné" ODS z ní udělali rovnou první ( tedy placenou) místostarostku ač ten jeden zelený mandát matematicky vůbec nepotřebovali (radniční koalice má 16 zastupitelů z 23) většina krumlováků opravdu nemůže. Buď je Kuchtová ještě lepší vyjednávač (čti vyděrač - v tom má opravdu dobrou praxi) než Bursík, a nebo je lídr ODS a náš nynější starosta Jedlička ještě větší mamlas než Topolánek (a to už je co říct). Nejspíš platí obojí.

Ta zpráva, že madam zvládne obě funkce levou zadní mne opravdu děsí. Co na to pověděl, asi že kdo umí ten umí, drzé čelo lepší poplužního dvora a neštěstí nechodí nikdy osamoceno.

Modlím se za to, aby se jak město Český Krumlov, tak i samotná Česká republika ukázaly být dostatečně blbuvzdornými.

lukavák 3.1.2007 16:04

Re: Re: Re: KUCHTIČKA JE GENIÁLNÍ

Opavdu děkuji za zasvěcený výklad situace. Bohužel  tento přístup politiků je běžný .A my zíráme a platíme...

Johny 3.1.2007 11:20

No a o tom to je.

Evropské strany Zelených historicky vznikly s podporou KGB jako náhrada zakázaných komunistických stran. Dodnes ta vzájemná podpora funguje - stačí se podívat na jednostranou politiku německých zelených, která je silně protiamerická ale nevykazuje žádnou činnost proti rusku ba naopak ve věcech ruského zájmu hlasovala ve vládě pro.

Celý ten humbuk ohledně atomových elektráren má za cíl zajistit, aby evropa byla zcela energeticky závislá na rusku a musela tancovat jak Putin a jeho nástupci písknou. Technicky vzato je to geniální plán, za pomoci agentů ovládajících vymyté mozky blahobytem otupělých evropanů znemožnit energetickou soběstačnost, zlikvidovat vývoj moderních technologií v energetice a pak už jen počkat až začnou žebrat o plyn a ropu aby se v zimě ohřáli.

TBB 3.1.2007 15:12

Re: Ještě nevládne - a už to začíná:

Jenže o tom to je - kdo nemá problémy s elektrickou energií? Článek jasně uvádí, že Francie. A proč? Protože cca 80%, možná je to více, ale nehodlám to zkoumat, získává z jaderných elektráren.

Japonci, kteří nemají skoro žádné přírodní zdroje, vsadili na JE a dnes jimi pokrývají skoro 50% spotřeby. A to přitom mají levný LPG, na který jim běhají další elektrárny a levné uhlí z Austrálie.

Vůbec mě nezajímá, v čím žoldu je pí. Kuchtová - ale na NP už mnohokrát proběhla celkem vybraná a odborně kvalifikovaná debata, jak by měla vypadat energetická politika státu. A je více než smutné, že např BRS se tím na utajených zasedáních zabývá, vždyť celé by to měla mít v kompetenci příslušná ministerstva. Ovšem ta již roky asi fungují jiným směrem, poslední, co jsem zaznamenal, byl ropovod z Ingolstadtu pro vyrovnání případných výpadků z Ruska a jinak je to skutečně o ekonomicky i ekologicky nesmyslných projektech na alternativní zdroje.

 To už ovšem lépe popsali odborníci a mohu pouze dodat, že kdyby mi to někdo nedotoval (= občan), tak řezanku ekologicky spalovat nebudu, ať to stojí, co to stojí.Náš problém je, že POLITIKA VÍTĚZÍ NAD LOGICKÝM MYŠLENÍM A REÁLNÝMI ČÍSLY.  HOWGH

Dnešní poslední zpráva na Seznamu.cz říká, že manažeři ČEZ budou prodávat své akcie. Docela zajímavé, že?

modrý 3.1.2007 10:34

Klidně

oželím komunistický Temelín i bolševické dekrety a celé zas...pohraničí. Jen ať už tu proboha vládne pravice. Jakkoliv..;-O

emp 3.1.2007 10:42

Re: Klidně

Tohle neni moc inteligentni prispevek.