4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vita 3.1.2007 10:47

Re: Re: Klidně

R^

L8M 3.1.2007 11:30

Re: Re: Klidně

R^

11.1.2007 4:20

Re: Re: Klidně

Všechny jeho příspěvky vypovídají o jeho duševních kvalitách a toto je vrchol. Vždycky jsem si myslel, še jedinci, jejichž IQ dosahuje čísla velikosti jejich bot se nenaučí psát - a ejhle, weisse Rabe!

Skepticus Maximus 3.1.2007 10:50

modrý rozumbrado,

to je jako byste řekl: Klidně si zapálím dům, jen ať už mi proboha je teplo. 8-o

Doufám, že se s těmito idiotskými názory přikloníte k líné a neschopné levici a nebudete nadále dělat ostudu pravicově smýšlejícím lidem svým poraženeckým fňukáním a házením části základních kamenů státu přes palubu.

emp 3.1.2007 10:55

Re: modrý rozumbrado,

Já mám spíš pocit, že jsou takovéto příspěvky jistou provokací ze strany nejruznějších lobbystů čehokoli. Ono ukázat  slabomyslného čecha s tričkem "volím pravici" udělá výtečnou "reklamu"

fugas 3.1.2007 11:36

Re: modrý rozumbrado,

A přidáte se naopak k všehoschopné PRAVICI, že?

Skepticus Maximus 3.1.2007 12:15

fugasi,

myslíte ODS? Ne díky, zaprvé to není pravice a zadruhé s tou bandou pomatených rozkradačů toužících po moci nechci nic mít.

Přemek 3.1.2007 13:54

Re: fugasi,

Moje řeč. Jako pravičák ODS volit nemohu...

Buvol 3.1.2007 10:54

Re: Klidně

Ty nejsi modrý, ty si hlavně blbý!

modrý 3.1.2007 11:19

Re: Re: Klidně

Jste všichni infikovaní bolševicko benešovskou propagandou o tzv.českém státním zájmu a posedlosti tzv.českou státností. Přitom ta nikdy defacto neexistovala. Vždy jsme byli součást Německého kulturně politického prostoru a když jsme z něj byli vytrženi asijsko-benešovskými hordami, krvavě jsme za to platili. 

vita 3.1.2007 11:29

Re: Re: Re: Klidně

Špatný nick, hochu.

Navrhuji "černý a hákový".

vi 3.1.2007 11:48

Re: Re: Re: Klidně

Podáváš to příliš tvrdě. Musíš těm nechápavým vysvětlit, že nebýt těch naivních obrozenců, po nějakém českém pididialektu by dnes nikdo ani nevzdychl. Angličtinu, jako příbuzný germánský jazyk bychom zvládali "levou zadní". Jak obrovsky by se nám rozšířil kulturní obzor a v neposlední řadě ekonomické možnosti na obrovském trhu, snad není třeba připomínat.Učit se od malička německy, těžko bychom přišli na to, že nám chybí nějaká čeština. Prostě jsme doplatili na nezodpovědné experimenty kavárenských povalečů, kteří se jen smrtelně nudili.

Skepticus Maximus 3.1.2007 12:22

To bysme si pomohli vi,

na němčinu dnes už prakticky nikdo nevzdechne a všichni se učí angličtinu. ;-P

vi 3.1.2007 12:40

Re: To bysme si pomohli vi,

Německy mluví jen asi stomilionů evropanů. Česky (spisovně) nemluví ani odstupující a nastupující premiér Topolánek.

Skepticus Maximus 3.1.2007 12:45

vi a kolik z nich mluví rovněž anglicky, protože ta němčina nestačí a nikdy nestačila?

;-P

vi 3.1.2007 12:58

Re: vi a kolik z nich mluví rovněž anglicky, protože ta němčina nestačí a nikdy nestačila?

Soudě podle mých skromných znalostí Německa, asi tak třetina. Ten zbytek, jako všude ve světě žádnou lingua franca nepotřebuje. Ale pokud sis všiml, píšu že přechod z němčiny na angličtinu je mnohem jednodušší. A uvědom si, že germánský, jazykově příbuzný prostor zahrnuje větší část Evropy, s výjimkou Finska i celou Skandinávii. Zůstat v tomto jazykovém společenství, nepsali by dnes čeští publicisté o české malosti a zaprděnosti.

Skepticus Maximus 3.1.2007 13:12

Ale, ale, vi,

zase plácáte nesmysly. Zaprvé osobně jsem rád že mluvím česky a ne německy, protože to předurčuje i způsob myšlení a ten je u Němců poněkud tristní(spolupracuji s mnohými z nich). Zadruhé zaprdění a malý jsou Němci úplně stejně, ne-li více. Zatřetí to nepíší čeští publicisté, ale česky píšící poskoci v germánských službách a to je velký rozdíl ;-)

vi 3.1.2007 13:56

Re: Ale, ale, vi,

Za prvé většina němců je patrně osobně ráda, že mluví německy, protože způsob myšlení ostatních národů jim jistě připadá tristní.Za druhé zaprděné a malé jsou jistě i jiné národy, např. američané, jak uvádí Norman F.Cantor. Za třetí, to ale není američan, jen je to profesor s americkým občanstvím, žijící na Floridě a poskok píšící ve službách světového židovstva.

jirka.s. 3.1.2007 16:23

Re: Ale, ale, vi,

Pokud u tebe lze určit vůbec nějaký způsob myšlení, musel bys mluvit pouze rusky.

vita 3.1.2007 13:09

Re: Re: To bysme si pomohli vi,

Německy spisovně mluvil naposled jistý Franz Werfel. Jo, ještě E.E.Kisch.

Ostatně před válkou, když chtěl Němec říct, že někdo mluví až přespisovně, pravil "Sie sprechen wie ein prager Jude".

A že je přechod z němčiny na angličtinu snadný? Hohó - mně dělá největší problém zbavit se němcism, mnihem víc než čechismů. Proč? Protože slovanský čechismus je hned slyšet.

Skepticus Maximus 3.1.2007 12:14

modré hovado,

doučte se historii. (Y)

Přemek 3.1.2007 14:12

Re: Re: Re: Klidně

Nastudujte si historii. O vstup do Svaté říše římské národa německého usiloval kníže Václav (později svatořečen - sv. Václav). Ten byl zavražděn Boleslavem, který následně asi 14 let na hranicích válčil s císařem a mezi tím vybudoval ekonomicky i politicky silný český stát. S císařem se nakonec dohodl, začal odvádět patřičný obnos stříbra, skotu apod. Za to získal pro Země koruny české výsadní psotavení v Říši: Přemyslovci nesli louče při korunovaci císaře (nejprestižnější post), český panovník získal hlasovací právo při volbě císaře a navíc císař nesměl zasahovat do nitropolitických záležitosti našeho státu. A můžeme pokračovat dalšímy silnými panovníky... Tedy: ano, s Germány jsme v určitém vztahu od nepaměti, ale že bychom neměli vlastní silný stát, to bych neřekl.

vita 3.1.2007 14:28

Re: Re: Re: Re: Klidně

No, usiloval...

Pokud podřízení se armádě, která tu jeho družinu přečíslovala nejmíň o řád, spíše o dva a právě byla celá natěšená po vyvraždění Glomačů na další rabováníčko a przněníčko, lze nazvat usilováním, tak tedy usiloval...

fugas 3.1.2007 11:39

Re: Re: Klidně

R^

No... 3.1.2007 10:27

Bacha -astrologická předpověď 2007 :

1. Bursíkovi se bude dařit (zastaví Temelín a nebude elektřina).2.Paroubek se udře ( nebude žádná perspektiva a budoucnost) . 3. Topolánek bude spokojený (Kuchtová a spol. TO dorazí a PAK už nebude co řešit) .  Horoskop na emigraci .... a zase mi chybí zvracející panáček, sakra !

Milda 3.1.2007 10:23

Hnoje je v "navrhované" i současné vládě více

Ale Kuchtová, to je opravdu bomba.

No... 3.1.2007 10:22

Když mohl školství dělat Pilip a Buzková,tak...

Teď už nějaké jihočeská macecha v hornorakouském žoldu moc nepokazí, není co....a chybí tu zvracející paňáček,sakra !

Johny 3.1.2007 9:28

A to ještě nevíte další věci jako peníze od sudetoněmeckých spolků

Když došlo k převratu ve straně zelených, vyšlo najevo ještě pár dalších zajímavostí. Protitemelínské iniciativy, jejichž významnou reprezantantkyní je právě Kuchtová, dostaly či dostávají peníze od rakouských a německých sudetoněmeckých spolků. Na základě zřejmě nějaké smlouvy tyto organizace musejí pořádat tzv. semináře porozumnění, kde je vyzdvihována nespravedlnost a utrpení vysídlených němců a vytvářen dojem, že kdyby se sudetští němci vrátili, měli by mnohem lepší vztah k životnímu prostředí - rozumněj zakázali by Temelín. Takže tyto tzv. ekologické spolky jsou opět onou pátou kolonou jako Henlainovo hnutí. Nic bych nepřeháněl ale je zřejmé, že lidé a spolky, které Kuchtové financovali desítku let luxusní a pohodlný život budou chtít peníze spět.

ok 3.1.2007 10:50

Re: A to ještě nevíte další věci jako peníze od sudetoněmeckých spolků

No když vidím ten bordel v pohraničí, ani bych se tomu nedivil. Horší to už být nemůže. Viz ten našimi spoluobčany vykradený dům, který včera spadl a jednoho našeho spoluobčana zabil.

MIKLAS 3.1.2007 11:53

Re: Re: A to ještě nevíte další věci jako peníze od sudetoněmeckých spolků

Hlavně bude třeba poučit cikány, jak vyřezávat kovové nosníky, aby jim domy pred demolicí nepadaly na hlavu