29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 10.3.2008 13:50

Je to jen v intencích vaší poznámky, to jste nepochopil.....? Re: Re: Je zcela určitě na druhé straně než jste vy.....Re: Re: Uvádění románových příběhů na pravou míru

;-D;-D Nepochopil... jak byste mohl.....;-D;-D

Xury 10.3.2008 13:48

Re: Je zcela určitě na druhé straně než jste vy.....Re: Re: Uvádění románových příběhů na pravou míru

Pokud to, co jste vyplodil je produktem vaší mozkové kůry. Tak upřímnou soustrast. ;-D;-D;-D

Xury 10.3.2008 13:46

Re: Íránské jaderné zbraně jsou americká lež, jako tzv. "irácké chemické zbraně"

Pokud Írán testuje raketu schopnou vynést družici do vesmíru, tak má fakticky mezikontinentální střelu.

Xury 10.3.2008 13:41

Re: Re: Re: Re: Re: No fuj.....

No, nevím jak vám, ale mě vyšlo, že na hranicích s Ruskem bude spodní okraj paprsku cca 200 km vysoko na povrchem. Z vojenského pohledu se mi to jeví jako dost nudná oblast.

gerontusinza 10.3.2008 13:39

Je zcela určitě na druhé straně než jste vy.....Re: Re: Uvádění románových příběhů na pravou míru

jinak má to v hlavě učesané na rozdíl od vaší modroučké hlavinky bez známky mozkové kůry;-D

Historik 10.3.2008 13:11

Íránské jaderné zbraně jsou americká lež, jako tzv. "irácké chemické zbraně"

Hypotetické mezikontinentální íránské rakety a íránské jaderné zbraně, které nikdo neviděl, jsou stejně "nebezpečné" jako "irácké chemické zbraně", které již několik let hledají v desetitisícových houfech američtí vojáci v Iráku. Nedovedu si představit, že by Rusové strpěli vedle sebe novou jadernou hrozbu a ještě podporovali její rozvoj. Ve světě snad neoperují jen americké zpravodajské služby.

24.01.2008 Do Íránu z Ruska bylo doručeno jaderného palivo - šestá řada - pro atomové elektrárny v Bušeru. Fakt dodávky potvrzuje ruská firma Atomstrojeksport". "aktuální dodávka paliva dokončena", - sdělila Irena Esipova, tiskový tajemník společnosti "Atomstrojeksport", má na starosti stavbu AES. Rusko podle grafu zajistilo dalších 11 tun nízkoobohaceného uranu. A proto, jak konstatuje íránský televizní kanál s odkazem na organizaci pro atomovou energetiku Íránu, už získáno 66 tun z plánovaných 82 tun paliva, potřebných proto, aby AES začala pracovat. Předchozí dodávka byla uskutečněna 22.ledna . Podle dohod, plánuje se uvést další 2.dodávky, a ukončí se tento proces v únoru. Dříve šéf MZV Íránu prohlásil, že Bušerská AES bude spuštěna na 50% svého výkonu v létě 2008. Podle dohody mezi RF a Íránem, všechno odpadní jaderné palivo z první v Íránu atomové elektrárny AES "Bušer" se bude navracet se do Ruska, oznamuje Interfax"...http://www.pravda.ru/news/world/24-01-2008/253021-iran-0

Sdělovací prostředky v ČR vůbec neinformují o tom, co se ve světě děje a snaží se držet české obyvatele v nevědomosti jako ve středověku za inkvizice. V ČR je potřeba méně hltat americké akční filmy o tom, jak "USA zachraňují svět."

hulwat 10.3.2008 13:10

Re: Re: Re: Naprostý souhlas - nevolit v příštích volbách poslance, kteří jsou pro americkou vojenskou přítomnost v ČR

Náš Ynteligentní pahejl si plete dojem a pojem. Podle něj se gympl rovná akademie.

loula 10.3.2008 12:59

Re: Re: Re: Re: No fuj.....

Dosahem tam "vidí". Samozřejmě radar není určen k monitorování pozemních vojsk,.ale vzdušné  a raketové aktivity: Cili může sledovat a vyhodnocovat ruské pokusy s raketami s přesností naprosto nedosažitelnou kosmickými prostředky. Ostatně tento váš dotaz se vztahuje naprosto stejně na šmírování ruských radarů v Evropě. Radar pod Moskvou vidí Francii a Británii naprosto shodně jako uvažovaný radar v Brdech uvidí Uralské oblasti.

Xury 10.3.2008 12:39

Re: Re: Re: No fuj.....

Můžete mi říct, jak jste přišel na to, že radar v Brdech uvidí až na Ural? Máte představu, jak vysoko bude paprsek na ruských hranicích?

Xury 10.3.2008 12:38

Re: Re: Re: Re: To je teda logika

EU nikdy nebude vojensky schopná své území sama ochránit. Kdyby USA nebyly v NATO, tak je to organizace, z vojenského hlediska, pro zasmání.

pahejl 10.3.2008 12:30

Re: Re: Proč by Irán nemohl mít jaderné zbraně a kosmický program, když je mají i jiné země, které jsou daleko agresivnější viz USA?

otazka je k cemu nam ten radar bude. ja si troufam tvrdit ze vubec k nicemu. jedinej prospech z jeho existence budou mit americke zbrojarske koncerny, klvana a nasi uplaceni vlastizradni termiti Rv

pahejl 10.3.2008 12:27

Re: Re: Naprostý souhlas - nevolit v příštích volbách poslance, kteří jsou pro americkou vojenskou přítomnost v ČR

naopak. do americkeho rekta lezou ti sami co druhdy ochotne lezli do ruskeho. viz tupolhanek a jeho volenska akademie. nedelej ze sebe vetsiho imbecila nez jsi :-)

Kačka 10.3.2008 12:04

Re: Re: Re: To je teda logika

A co EU?

loula 10.3.2008 12:01

Re: Re: No fuj.....

Ano, Rusové dneska šmírují prakticky celou Evropu, stejně jako USA z dosavadních radarů tu celou Evropu šmíruje také. Výstavbou radaru v Brdech se situace změní asi v tom smyslu, že USA začnou šmírovat prakticky celou evropskou část Ruska: Ruské radary území USA prakticky nešmírují, jejich dosah přes severní pol dosahuje do severních oblastí Kanady, do USA ani náhodou. Co by asi USA říkala,když by si Rusové postavili radar tohoto kalibru řekněme na Kubě (ten by měl pokrytí v USA srovnatelné s pokrytím Ruska z radaru v Brdech).

Rusáci nevyhrožuijí,. oni pouze řekli, že na radar jako na vojenské zařízení zaměří své rakety.. Vy si snad myslíte, že na stávající radary USA nejsou zaměřeny ruské rakety a že na ruské radary nejsou zaměřena americké rakety?  Vemte prosím na vědomí, že v současné válce se jako prvn likvidují radary. To není vyhrožování, to je konstatování.

ladik53 10.3.2008 11:55

Re: Re: myslím si

Přesně tohle jsem od někoho čekal. Proč tedy ta Amerika stojí o naše vojáky v zahraničních mísích, kde jim hoří koudel? A jak se rvali, aby jsme od nich koupili F16 pro armádu, a vůbec to nebylo podmíněno tím, že na nich budou lítat jejich piloti. Ne pane kolego, Americe jde podle mně o přiblížení se Rusku z cizího území a případný konflikt potom odskáče někdo jiný. Víte jak by téhle vládě stoupl kredit, kdyby dojednala radar s českou obsluhou. Kdepak radar to není žádná věda, taky je umíme dělat (Tamara), ale prodávat je nesmíme, máme to zakázané a hádejte kým!!!

Xury 10.3.2008 11:42

Re: Uvádění románových příběhů na pravou míru

A na čípak výplatní listině jste vy. Přece nám nechcete namluvit, že jste to vymyslel vlastní hlavou. ;-D;-D;-D;-D

Nauru2 10.3.2008 11:31

Uvádění románových příběhů na pravou míru

Pane Konráde, Váš příspěvek mne znechutil. Zběhnutí už tří poslanců je samozřejmě vina předsedy strany, protože neprověřuje, koho jeho lidé staví na kandidátky. Druhá věc je vydírání a korupce ze strany modrého bratra které orgány činné v trestním řízení od nástupu Topola do strakovky přestaly věnovat pozornost. O radaru se začalo mluvit za vlád soc dem, ale asi se to moc nehýbalo, když eskalace jednání začala až za Topolovy vládnutí - na čípak výplatní listině asi bude pár ministrů této modré vlády?  Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Slovo sluha je zkrátka od slova sloužit. K Paroubkovu diktátorství - S Melčákem a Pohankou nikdo ze soc dem nechtěl sedět v lavici - když se ožral před klíčovým hlasováním Kott z ODS, někdo ho obratem zmlátil div ho nezabil. Ostatně ODS nikdy nejde pro ránu daleko - viz Macek vs. Rath. A to nemluvím o "béčku" ODS což jsou ty holohlavé bojůvky v ulicích, příznivce mučení Joch z Občanského institutu a středověký Institut Svatého Josefa, též velmi blízký ODS. Pan Semín v jeho čele vydal petici DOST, kterou podepsalo vedle špiček českých fašistů i řada zákonodárců za ODS. Pro Vaši informaci, pane Konráde, to že Irán nemá žádné jaderné hlavice řekly americké tajné služby, které mají dost překrucování svých informací, a nikoli strana Baas v Sýrii, kde byl Paroubek. Mimochodem ve stejné době jako Brzezinski, což Vám asi uniklo. Politik má mít odvahu jít proti proudu většinového mínění. Tato Vaše slova znamenají , že politik může nakecat voličům cokoli a pak čtyři roky dělat, co mu řeknou ti, co ho platí? Topol v tom fakt vyniká, jeho kroky odsuzuje i většina voličů ODS. Dělá vše pro to, aby ODS v příštích volbách propadla.  Ptám se Vás, pane Konráde, kdo je tady diktátor? Paroubek to rozhodně není.

Marat 10.3.2008 11:26

Re: myslím si

Ták, nespolehlívím prodejným čecháčkum by mělo USA svěřovat svá důležitá tajemství? Tak to by už ten radar mohli postavit rovnou  na Běloruském území a jeho provoz svěřit Ruským,nedávno Sovětským tajným službám a ti by samozřejmě pracovali v zájmu svého hlavního nepřítele.České straně bych nikdy nesvěřil ani klíč od  záchodka na té radarové základně.Každé důležité tajemství o němž by věděla česká strana by okamžitě přestalo být tajemstvím.Vždyť tá Česká Republika je skrz na skrz prolezlá komunisty a ultralevičáky a pitomími "slovanisty",kterým vždy nejprve carské Rusko a potom SSSR bylo nesmírně milé.

Marat 10.3.2008 11:14

Re: No fuj.....

Fajn . A jaký program že má strana ČSSD ? No přece Jírku Paroubka.Ten si tvoří stranický program dle svých momentálních představ.Takže on je tím stranickým programem který musí káždý přesně dpodržovat.Stranická kázeň a přísná disciplina,to je to pravé pro správnou demokracií.

Karel 22 10.3.2008 11:12

Re: No fuj.....

Rusko má radary, nicméně nikoli na území EU, nebo nedejbože poblíž hranic s USA - k tomu pár poznámek:

1. EU není podřízeným Ruska - Filip a spol na tom nic nemůžou změnit. ZATÍM NE.

2. Rusko svými radary šmíruje nad územím celé EU. A nejen nad Evropou.

3. Proč by EU nemohla mít v některém členském státě radar? Jakým právem rusáci vyhrožují? Šmírují už dávno a z opačné strany se jim to nelíbí. Akorát "míroví aktivisté" si toho nevšimli.  PROČ??? ;-€;-€;-€

Pepik 10.3.2008 11:05

Kondráde,Kondráde

Problém je v tom, že nejvíc zaprodanců bylo a je v ČSSD a podrazáků, co udělali s p.Zemanem?Tak takový do strany ČSSD nepatří, myslíte si,že by to pan Topolánek Pohankovi s Melčákem neosolil,on má kliku poslal by na ně p. Dalíka a to by byl jejich konec, do konce života by srali krev.Mějte se se svými úvahami,je to Vaše práce,já vám ji neberu.

ladik53 10.3.2008 11:04

myslím si

Myslím si, že by naše vláda měla dohodu o umístění radaru na našem území uzavřít, ale s podmínkou, že bude obsluhován naší armádou. Ten radar není žádný zázrak techniky, je už na těch ostrovech, odkud bude k nám přesunut, několik let v provozu, a dle informací bude modernizován. Myslím, že na tuto možnost se zapomíná a podle mne by takhle s radarem souhlasila drtivá většina obyvatelstva. Naprosto není nutné mít tady americké základny, stačí jejich technika obsluhovaná Čechy. Pokud by s tím Amerika nesouhlasila, tak je to jenom další důkaz, že jim ani tak nejde o radar, jako spíš o vojenskou přítomnost.

darny 10.3.2008 10:47

No fuj.....

Těch invektiv co jsem si přečetl. Že se nestydíte, vážení diskutující.

Nevidím jediný důvod pro to, aby, když někdo nesouhlasí s názorem druhého byl bolševik, komunista, modrý dutohlavf, židobolševik atp.

Pro Karla 22 - Rusko má radary, nicméně nikoli na území EU, nebo nedejbože poblíž hranic s USA.

A poslední věc - faktická poznámka: Vstoupím-li do nějaké politické strany, tak ta strana má určitě nějaký program (Je to stejné, jako u firmy - každá má nějaký výrobní program) a pokud s tímto programem nesouhlasím, tak tam tedy nelezu - nenechám se zaměstnat a nepobírám peníze za něco, s čím nesouhlasím a pokud dojdu k tomuto názoru během práce(volebního období), mělo by platit to, že nemohu dále vykonávat tuto činnost za peníze, jelikož jsem byl nominován stranou a volen lidmi, kteří podporují tuto politiku a stranický program. Vyjímkou by mohlo být, že vstoupím do jiné politické strany (firmy), která mne zaměstná, ovšem záleží potom na voličích, zda takového člověka vůbec chtějí podporovat.

Nicméně, našim bezpáteřním politikům je to úplně jedno, jelikož do politiky jdou jen kvůli vlastnímu prospěchu. Už moje babička říkala: "Na politika jde člověk, který je líný jako veš a ničemu nerozumí."

Stein 10.3.2008 10:33

Radar pod podmínkou,

že Topolánek přizná barvu a oznámí, že jediný, kdo ohrožuje Evropu jsou Židé v Izraeli.Stříleli na Brity, stříleli na Američany, klidně budou střílet i na Evropu, události z posledních let dokazují, že nemají zábran.

Gonzales 10.3.2008 10:31

Re: Re: Pane Konráde,

Použití minulého času je na místě.

ps 10.3.2008 10:15

Re: Pane Konráde,

Poněkud přehajzIováno. Je jasné, kam se mysl autora tohoto příspěvku ubírá.

gerontusinza 10.3.2008 9:45

Pane Konráde,

vaše "dobré úmysly" zcela eůiminovali dvě vaše poslední věty.... Jinak klidně ponechte zákonodárcům aby se zesměšňovali sami.  Myslím že to vše posuzujete jednostraně.... Když někdo chce vyloučit ha@jzla kterého jiný ha@jzl  využívá tak tak strašně horlíte ale toho skutečného ha@jzla považujete za symbol  čistoty.... Nejste tak trochu perverzní.....;-D;-D

Xury 10.3.2008 8:20

Re: Re: To je teda logika

Možná by to chtělo se víc zamyslet. Ve střední Evropě se vždy prosazoval vliv nějaké velmoci. Ať už to byla Francie (Richelieu) nebo Německo (od doby Bismarka) nebo Rusko (hlavně po WWII, ale i dříve). Představa, že teď nechají velmoci střední Evropu dělat vlastní politiku je sice pěkná, ale není z tohoto světa. V současnosti jsou ve světě dvě supervelmoci (myslím tím z vojenského hlediska). Je evidentní, že jedna z nich tu bude dominantně uplatňovat svůj vliv. Buď to bude USA nebo Rusko. Víc možností není. Osobně dávám přednost USA.

Karel 22 10.3.2008 8:08

Re: Re: To je teda logika

Nemá potíže s myšlením. Co se týká radaru, jde samozřejmě o víc, než jenom o Irán. My nemůžeme být ve vakuu - to by byla cesta zpět do východní říše zla. Takže ta logika "radar nebo rusáci" je naprosto správná. A to je také důvod pro Paroubek, marxista Zaorálek a STBák Filip tak vyděšeně a vztekle kvičí. Mimochodem by mě moc zajímalo, jestli někomu vadí ruské radary šmírující nad celou Evropou. Takže se ptám: MAJÍ RUSÁCI PODOBNÉ RADARY NEBO NEMAJÍ?? :-):-):-)

Karel 22 10.3.2008 7:57

Re: Proč by Irán nemohl mít jaderné zbraně a kosmický program, když je mají i jiné země, které jsou daleko agresivnější viz USA?

Ať si jaderné rakety Irán klidně pořídí. My zase budeme mít radar. I když je Paroubek proti.