5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Skept/icus M/axim/us 26.3.2008 8:55

Emigrant Pašek má permanentní komplex méněcennosti a rád by, aby ho s ním sdíleli všichni Češi.

Je to ztrápená duše.

Abonent 26.3.2008 0:21

Drobný omyl pana Čermáka

V jednom má pan Čermák má pravdu : Část voličů bude americkou základnu odmítat vždy. Komunisti, nacisti, zatím nepříliš početní islamisti - ti všichni se budou co nejhlasitěji stavět proti posílení obranyschopnosti Západu. To jest i naší vlasti.

Ale "ta druhá část" voličů nežádá, aby se s ní jednalo jako s dospělými.

Naopak, vyžaduje po dospělých, tj.vládě, aby se s ní jednalo jako s malými dětmi.

Vláda má tyto dětinské voliče krmit, přebalovat, oblékat : "Papej Jeníčku, abys vyrostl a byl silný. Spolkni to, Pepíčku, je to sice hořké, ale zdravé. Mařenko, když tě bude někam lákat nějaký cizí pán, tak s ním nechoď ani za bonbónky !"

Dospělí lidé si informace obstarají sami. Vědí, že na nebezpečí je třeba se připravit včas . Dospělí lidé podporují výstavbu Radarové stanice Brdy.

Herakleitos 26.3.2008 0:34

Re: Drobný omyl pana Čermáka

Výborně postiženo a inteligentní pohlavek modrému kurníku. Ne část voličů, nýbrž většina voličů nechce radar! A vláda? Co je to za vládu, kterou drží nad vodou zkorumpovaní přeběhlíci?:-/

Abonent 26.3.2008 1:30

Podivné výroky předsókratovce

Co je to "modrý kurník" ? Nějaké heslo ? Výraz z počítačové hry ? Televizního seriálu ?

Většina voličů nechce radar ?!? Myslíte na silnicích, temný filosofe ?

To je možné. Ale stejná většina voličů pak ječí, když je ze silnice sestřelí nějaký "závodník".

Vládu drží nad vodou zkorumpovaní přeběhlíci ? Kterou vládu ? To mám zase hledat smysl Vašich podivných výroků pomocí chiastické vazby ?

Pokud myslíte vládu České republiky, tak přes všechny výhrady je to ta nejlepší vláda od roku 1993. Pantha Rhei !

pahejl 26.3.2008 2:02

Re: Podivné výroky předsókratovce

z typicky modre debility te usvedcuji vety "Vládu drží nad vodou zkorumpovaní přeběhlíci ? Kterou vládu ?". ano, jen debilovi neni jasne ze tato vlada se zaklada na korupci a zastrasovani politickych odpurcu. co se tyka zavodniku na silnici, zjisti si jak castou pricinou nehody byva okolnost, kdy ridic nezvaldl rizeni. ve valne vetsine (krome toho ze jel rychle) prasil a nedbal ostatnich predpisu. tedy stejne jako bezpecnosti na silnici nikdy nepomuze zadny policejni  radar, tak ani bezpecnosti CR nepomuze radar americky. mimochodem toto prirovnani je opravdu mile. ceska policie buduje hustou sit radaru pod libivymi slovicky ze jde o bezpecnost obcanu. ve skutecnosti jde o to vybrat co nejvice penez z kapes poplatniku-ridicu a to z teplicka vyhratych (ci klimatizovanych) kancelari. modremu ksindlu jde naprosto o to same.

Abonent 26.3.2008 2:10

Nečitelný blábol (opilého ?) socialisty

Jestli někdo z vážených účastníků této diskuze bude schopen přeluštit ten neuvěřitelný text jakéhosi pahejla, tak má můj obdiv.

Prokázal tím stejný výkon, jako kdyby rozšifroval "proslov" pomocného dělníka, který leží v tmavé uličce za hospodou uprostřed vlastních zvratků.

Nevzdělanost, nenávist, sprostota. Pahejl intelektu.

Typický odpůrce Radarové stanice Brdy.

Typický volič levice.  Rv

pahejl 26.3.2008 7:45

Re: Nečitelný blábol (opilého ?) socialisty

hloupy abonente, lituji ale ani v jednom bode ses netrefil. na sve vysokoskolske vzdelani si nemohu stezovat. taktez o nenavisti  ohledne proradarovych hykalu, tech predpodelanych rusofobu a americkych rektalnich alpinistu, nemuze byt reci. je mi jich tak maximalne lito. mam soucit s temito ustrasenci, kteri tak snadno podlehaji propagande vojenskoprumysloveho komplexu a jsem rad ze je jich v CR vyrazna mensina. taktez IQ mi namerili v mense velmi slusne, soude dle urovne tvych pritroublych prispevku, bude patrne nejmene 2x vyssi nez kvocient jakehosi abonenta (patrne halo novin). zel ani primer s hospodou ti moc nevysel. pohostinska zarizeni navstevuji zridka, domu odchazim pevnym krokem po svych. typicky volic levice? pokud je u tebe ods levice pak samozrejme. ostatne i ja mam posledni dobou ten neodbytny pocit ze se jedna spise o prebarvene komunisty s fanklubem mimoradnych fanatiku, kteri si s temi muslimskymi nezadaji. typicky odpurce radarove zakladny jiste nebude ten krasny, vzdelany a uspesny volic ods, za ktereho se zrejme pokladas, ackoliv tve zupacke nazory te presne vymezuji do role te lopaty ve ctvrte cenove ;-D

Babča 26.3.2008 8:28

Re: Re: Nečitelný blábol (opilého ?) socialisty

Tak ses hezky pochválil, teď zkus ještě svoje IQ zaměřit na fakt, kdo vlastně podporuje hnutí proti radaru a proč (komouši, islamisté, rusové, anarchisti). Zatím vypadáš spíš na IQ tykve.

Skept/icus M/axim/us 26.3.2008 9:00

Aha, takže těch 70% národa jsou komouši, islamisté, rusové a anarchisté, Vy také nebudete žádná malá blbka.

pahejl 26.3.2008 17:34

Re: Re: Re: Nečitelný blábol (opilého ?) socialisty

komousi a anarchisti protoze jsou antiamerikanisti to je celkem pochopitelne, rusove protoze to ohrozuje jejich narodni bezpecnost a zajmy a islamistum je to sumafuk, ti kdyz budou chtit zabijet, dovezou si bombu v kufriku. pochybuji ze je nase hahapolicie zastavi, cemu nam pomuze radar nevim, treba je ozari a oni si to rozmysli :-)  jenze existuje mnohem vice duvodu proti radaru, proto spojovat odpurce radaru pouze s temito skupinkami je demagogicke a scestne.

Jan 26.3.2008 8:45

Re: Nečitelný blábol (opilého ?) socialisty

pro Abonent......R^R^VV

Skept/icus M/axim/us 26.3.2008 8:58

Ten Pahejlův text je zcela jasný a srozumitelný, jakýsi Abonente.

loula 26.3.2008 6:46

Re: Drobný omyl pana Čermáka

Dospělý snad už jsem a tak jsem si informace o radaru sháněl sám. A jaksi mě pořád vycházelo, že vláda kecá, když říkala, že je to výhradně a jen proti Iránu a Severní Koreji, že s Ruskem to nemá nic, ale opravdu nic společného. Proti radaru jako takovému nic nemám, hlavně, že vláda už přestala kecat nesmysly.

milkom 26.3.2008 6:59

Re: Drobný omyl pana Čermáka

R^ výstižná glosa Abonentova a typické alergické reakce v některých příspěvcích, (dokonce ani nereagují na obsah).

jirka.s. 26.3.2008 10:36

Re: Re: Drobný omyl pana Čermáka

To nic! Už reagují alespoň na světlo! Ještě pár miliónů let a možná budou mít vlastní DNA! ;-D

miláno 26.3.2008 8:03

Re: Drobný omyl pana Čermáka

 Souhlasím AbonenteR^ a koukám jak socky typu herakleita a pahejla jsou z Vaší úvahy  na prášky no pěkně jste je odhalil.

Dr.Sid 26.3.2008 0:15

Dobre

Ten odezdikezdizmus temer v jakekoliv otazce je dnes hrozny. Aspon nekdo nevidi svet binarne.

M. Karvajalka 26.3.2008 8:27

Informace o zdravotnich ucincich radaru

jsou na adrese

http://lomachinski.blog.cz/0802