28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bugy 27.3.2009 7:56

Re: Pane Pacnere, před několika dny jste napsal debilní článek

Nebudu tady s vámi polemizovat, zda a proč  se mi vláda M Topolánka líbila , či nelíbila. Jedno je však pro mě jasné, měla alespoň snahu začít vážně jednat o tom, co každý duševně zdravý volič (což asi není případ voličů levice) ví, že je potřeba urychleně něco dělat se zdravotnictvím, důchodovou a socilání politikou. Ať se ti to milý Petře B. líbí nebo ne, pokud s tím v současnosti nebude nikdo nic dělat, tak naše děti už ani nebudou tušit, že kdysi existoval nějaký pojem důchod a místo do něj budou odcházet přímo do hrobu. Připádá mi, že socialisté celého světa mají asi někde nějakou tajnou tiskárnu na peníze, jinak si jejich chování nedokážu vysvětlit.

P.S. USA jsou v ohromné finanční krizi a levičák Obama sype peníze jak iluzionista z rukávu. Nerozumím, asi jsem do této geniality ještě nedorostl a ani asi nedorostu.

Vilda 27.3.2009 7:54

Re: Trojská kráva a "neviditelná" korupce.

Shlukování je známa strachu z okolí a nebo špatného svědomí. Stádují se například cigáni, dodává jim to pocit síly, v tlupě:-/.

dardalion 27.3.2009 7:54

Re: Kéž byste měl pravdu...

musíme doufat...

Vilda 27.3.2009 7:51

Re: Praxe v zrcadle německé ústavy

Hm, ústavní postup má díru, mluvil o tom Zeman v přímém TV přenosu.

Fakt je ten, že když dám někomu přes držku, tak bych měl mít jasno v tom co bude následovat. Pokud nemám, jedná se pouze o hospodskou rvačku, kde záminkou se může hodit cokoli. Jeden z boxujícím má z RaJe zkušenosti, že by návrat ke kořenům?

Petr1 27.3.2009 7:50

Re: Trojská kráva a "neviditelná" korupce.

On je někdo třetí. Zhrzená Matka.

t.smilauer 27.3.2009 7:46

Kéž byste měl pravdu...

Kéž byste měl pravdu ,pana Pacnere, zvláště se svou poslední větou!

Esmerald 27.3.2009 7:45

Trojská kráva a "neviditelná" korupce.

Zubovová a Jakubková ! Vzniká nový pojem " Trojské krá.y ". Tato dvojčata z jakýchsi důvodů snad sdílí i kartáček na zuby. Nikdy jsem neviděl jednu, aby ta druhá nebyla poblíž, sdílí snad i mozky, v horším případě ještě s někým třetím. Nevěřím na náhody, pokud se tyto před očima hromadí a kupí. Náhodou tedy zřejmě není ani to, že pan Hateman ( s.i.c. ) Rat si právě před hlasováním koupí obraz p. Masaryka od ruského malíře Zubova, manžela p. Zubovové za přiznanou částku 10000Kč. Nabízí se otázka, zda tato částka za zneužití ikony naší demokracie nebyla v pravdě podstatně vyšší, s částí nepřiznanou s tím, že bylo nutno kompenzovat ztrátu politické kariery paní Zubovové a jejího appendixu Jakubkové za jejich "hlas", vlastně skřek. Ano, náhody se prý statisticky střídají, ale proč tedy se alespoň někdy politická hyena, gauner či zrádce nechová statisticky čestně ? Není to spíše tím, že ziskové náhody náhodami vůbec nejsou ?

kopec 27.3.2009 7:33

Re: Praxe v zrcadle německé ústavy

pane Vildo, opozice muze svrhnout vladu, kdykoliv to lze, a pokud je vlada tak spatna jako byla Topolankova dokonce musi, bez ohledu na nejake vnejsi okolnosti. Nevim , proc tady sermujete nemeckou ustavou,kdyz mame ustavu vlastni,ve ktere je presne popsan postup,ktery vede k instalovani nove vlady. To, ze pan Topolanek dostal dardu v momente ,kdy se nejvic naparoval je pro vsechny strany uzitecne a poucne

j 27.3.2009 7:23

Re: Nevíte koho volit?

Kopec byl bohatý a teď je chudý( možná duchem, moc toho Paroubka prožíváš)

kopec 27.3.2009 7:21

Re: Nevíte koho volit?

prave ze ty chudaky pro CSSD vyrabi ODS spolu s koalici a za posledni dva roky se jich podarilo vyrobit hodne

Petr B. 27.3.2009 7:19

Pane Pacnere, před několika dny jste napsal debilní článek

a teď v tomto počínání úspěšně pokračujete. Neznám nikoho, komu by se vláda vedená Dalíkem, Melčákem a defraudantem Wolfem..líbila a kdo by netoužil po jejím sestřelení. A žiju v Praze a ne na venkově. Vláda byla tak nepopulární kvůli své korupci a jiným důvodům, že jí nechtějí ani někteří poslanci z ODS a ani 2 poslankyně SZ. Tak to nesvádějte všechno jen na Paroubka. Pacnere, od listopadu 2008 se nic nezměnilo, ODS neprovedla žádné změny k lepšímu...ani prsonální,  situace ve zdravotnictví, justici...je nadále katastrofální, tak není důvod, aby lidé začali milovat ODS. Jsem ochoten se vsadit s kýmkoliv o tom, kdo vyhraje předčasné volby ať a jaře či napodzim. Pacnere, vás někdo vydírá za ty vaše oslavné články vůči SSSR a jeho vědě? Co vás jinak vede k sepisování takových ubohostít?

Petr1 27.3.2009 7:19

Re: úplatky

Jistě jsi chtěl napsat, kolik jsme MY DAŇOVÍ POPLATNÍCI za obraz dali. Psychopat Rath to platil z krajských peněz!

a. 27.3.2009 7:15

Re: Nevíte koho volit?

Vždzť říkám,že si ČSSD vyrábí chudáky,aby měla voliče.

Kiri 27.3.2009 7:05

Nevíte koho volit?

Račte si vážení přečíst nezávislé pojednání na  http://volby.kategorie.cz a potom se rozhodněte, chcete-li, aby vám vládl pan Lenivý nebo pan Snaživý.  A obzvláště si vryjte do paměti tam uvedený graf, jehož podklady dodalo Ministerstvo financí za vlády pana Sobotky z ČSSD !

Kiri 27.3.2009 7:04

Nemůžete se rozhodnout koho volit???

Račte si vážení přečíst nezávislé pojednání na  http://volby.kategorie.cz a potom se rozhodněte, chcete-li, aby vám vládl pan Lenivý nebo pan Snaživý.  A obzvláště si vryjte do paměti tam uvedený graf, jehož podklady dodalo Ministerstvo financí za vlády pana Sobotky z ČSSD !

Kiri 27.3.2009 7:03

Re: Předčasné volby. - Rozhodněte se, koho volit! !

Račte si vážení přečíst nezávislé pojednání na  http://volby.kategorie.cz a potom se rozhodněte, chcete-li, aby vám vládl pan Lenivý nebo pan Snaživý.  A obzvláště si vryjte do paměti tam uvedený graf, jehož podklady dodalo Ministerstvo financí za vlády pana Sobotky z ČSSD !

a. 27.3.2009 7:01

špatný dřevorubec

Už Ivan Mládek napsal svého času píseň něco o soutěži dřevorubců,která těď dokonale sedí na Jyrku.Tony z Nasavrk,první skolil smrk,bohužel však sobě na hlavu!

j 27.3.2009 6:52

Re: pyrrhovo ...

:-Dčte se to špatně , co? Pravda bolí:-D

jk 27.3.2009 6:50

úplatky

Paroubek poslance nekorumpuje a co Rath? Ten přece koupil obraz p. Zubova. To má být jenom náhoda. Kolik za něj dal?

bertik 27.3.2009 6:46

pyrrhovo ...

   Pacnere vy jste asi fanatik ODS. Jen se s tím Topolánkem a knížetem nepo.......Už za první republiky knížata měla zakázána používat tituly .A psát o Paroubkovi takové nesmysly,že je posedly touhou po moci? To je zásadní nepochopení všeho...Vy vůbec nevidíte většinu obyčejných lidí ale jen podnikatele .......

Tx 27.3.2009 6:35

Shodit vládu

je možno samozřejmě kdykoliv, ale učinit tak  zrovna v půli předsednictví EU, kdy nám jde Sarkozy po krku, je vrchol nezodpovědnosti. A nejlepší na tom je, že Paroubek sice navrhl vyslovení nedůvěry (a pak ji za pomoci několika "konstruktivních" poslanců vyslovil, ale odmítl, že by mohl převzít vládu on. Pochopitelně: zatím nepředložil žádný konstruktivní návrh, vše byla jen negace činů vlády. A ujmout se vlády v době krize by jeho image mohlo hezky pošramotit. Politik, je-li tedy politikem, by měl mít promyšleno: navrhnu tento krok. Když projde, udělám tohle. Pokud to takto promyšleno nemá, není politik, ale zamindrákovaný blb. Jenže právě to tady chybí. Naprosto bezelstné bylo zdůvodnění Zubovové: já bych vládu podržela, kdyby tam nebyl Bursík... Už z toho je vidět státnický rozhled...

Kiri 27.3.2009 6:24

Re: Předčasné volby.

Přečtěte si http://volby.kategorie.cz  a hned bude jasno, koho zvolit !

Vilda 27.3.2009 6:04

Praxe v zrcadle německé ústavy

Podle německé ústavy je možné odvolat vládu pouze tehdy, pokud je současně předloženo řešení, kde je jasně formulován další postup v případě vyslovení nedůvěry. Včera mi to objasňoval jeden můj známý, rodilý Němec. V současně se mě zeptal, kdy budou předčasné volby. V Německu by se totiž, za nyní stavu vzniklém v Česku, konaly v nejkratším možném termínu. Důvodem pro toto řešení je zajištění stability vládnutí, protože ať se to někomu líbí nebo ne, vláda ovlivňuje ekonomické prostředí státu.

Ještě přidám můj názor: V podmínkách ekonomické krize, nelze mít udržovací vládu. Reformy, jako pomoc v době krize, jsou nezbytné. Musí je dělat vláda s oporou v parlamentu. A je jedno jestli levá nebo pravá. Je to prostě o politické odpovědnosti. Kdo z politiků ji má, nechť si každý z čtenářů odpoví sám. Prostě nelze se teď schovávat za poslaneckou imunitu a nenést vlastní kůži na trh!!

derik 27.3.2009 5:28

CSSD si moc nepolepsi, snad to pomuze pravici

ODS svym pristupem k plneni vlastnich slibu a uprednostnovanim pozitivni/negativni motivace pred diskusi odradila dost priznivcu. Hejtmani nechteli aby jim funkcionarske spicky ODS chodili do kraju a odrazovali tak volice. ODS drtive prohrala a z Ratha udelala hejtmana. Topolanek se svoji vladou byl na ceste udelat z Paroubka premiera. Pravice ziskala cas na sebereflexi, pripadne preskupeni, a pripravu na volby.

Fleischer 27.3.2009 5:22

Předčasné volby.

Jediným korektním řešením současné situace jsou předčasné volby. Při předčasných volbách budu volit politickou stranu, která bude mít vstřícný postoj k EU. V žádném případě to však nebude ČSSD pod vedením Paroubka a Rátha. Počkám, jak se vybarví ODS. Když se vybarví podle přání pana prezidenta, budu volit KDU, tak jako v minulých volbách, nebo zelené. Pan Bursík přinesl mnoho nového do politiky, velká škoda, že neprosadil pana Švejnara na funkci prezidenta, jmenování pana Schwarzenberka do vládní funkce byl rovněž mimořádně šťastný čin.

EVa 27.3.2009 5:12

Je mi smutno

z té politické bídy a z toho, jak s námi manipulují nikým nevolení papaláši. Nemylte se, tihle lidé se do vedoucích stranických funkcí v podstatě najmenovali sami, když ty strany vznikaly nebo při nějakých těch stranických krizích - a pak už setrvačností jedou dál. Jak to pěkně pan Paroubek ukázal na posledním stranickém sjezdu - na každou funkci jeden kandidát. A kdopak asi připravoval kandidátku ? Jenom bych rád věděl, kdo za drátky těch kašpárků ve skutečnosti tahá. U Klause je to zřejmé, u Paroubka  si ale nejsem jistý, zda je to z blbosti nebo tím, že má tak velké břicho, že nevidí před sebe kam šlape.

ps 27.3.2009 2:22

Re: Az k ranu

Paroubek a tanečník?? Na to má moc velký panděro a moc krátký ruce.

Vasekpasek 27.3.2009 1:22

...

Myslím, že u toho článku je dost vidět přání otcem myšlenky. Mám za to, že veřejnost nějaké předsednictví EU zase až tolik nezajímá, za půl roku (za rok?), až budou předčasné volby si na pád vlády už málokdo vzpomene, budou jiná témata. Opět samozřejmě poplatky ve zdravotnictví, radar (pokud ho Obama definitivně nepošle ke dnu a i kdyby, stejně budou socialisté využívat toho, že jsme podepsali smlouvu, kterou pak ami hodili do koše), vynoří se opět spousta skandálů.

Ještě k těm průzkumům. Ony sice ukázaly maličký (v rámci statistické chyby) náskok ODS, ale kdyby podobně dopadly volby do Sněmovny (jakože to jsou volby zcela jiné a se zcela jinými průzkumy), Paroubkovi by to na vysněnou vládu spojené levice bohatě stačilo.

uplakaná 27.3.2009 1:15

ČSSD je zlá

 držím panu Topolánkovi palce,je mi snutno,jediná útěcha je že ČSSD jde do pekelRv

bob 27.3.2009 1:09

Az k ranu

se pozna, kdo je nejlepsi tanecnik. Paroubek? Klaus? Topolanek asi ne.