28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
KK 27.3.2009 11:22

Re: ACH JO, STAŘÍKU

S pseudoargumenty se argumentiovat nedá, drahý, anebo je to ztráta času. A propos, vzpomeneš si někdy, jak se chová Topolánek, Langer, Zahradil, Vidím... To je urážek, že kdyby kvetly, byla by z nich botanická zahrada. Ahoj a žij si blaze ve svém modrém světě.  

gerontusinza 27.3.2009 11:19

Už zase to peklo......Pacnere, pacnere....

nechte Paroubka Topolánka shodili jeho lidé a a lidé kteří jeho jednání měli plné zuby.....  a Topolánek s Bursíkem se o to zasloužili nejvíc........ Když je někdo Buran a navíc ještě člověk neschopný komunikace , musí dopadnout tak jak dopadli....... a paroubek? inu je to jen šéf největší strany v opozici...... s tím si má umět každý premier poradit  pokud nemá v hlavě nakakáno  a o tom to celé je....;-D

Lucka 27.3.2009 11:11

Re: ACH JO, STAŘÍKU

Ach jo,  MJ, jste zcela mimo mísu, ale Paroubkova chorobná touha po moci je již naprosto samostatná kategorie psychické poruchy, už jste si toho mohl všimnout. Nechte si jedovatosti a občas myslete.......

Vidlák 27.3.2009 11:09

Re: Kéž by si uvědomili ti, kteří socdem volili

"Sancta Simplicitas". Tohle prý Jan Hus řekl, když už stál na hranici a nějaká stařenka na přiložila polínko. Oni ti důchodci jsou asi stejní napříč časem.

Jiří Paroubek a spol. pochopili, že na "prostý lid" nejvíce platí líbivé lži, proložené urážením a třískáním do stolu... Jenže, co si teď počne se svým vítězstvím?

Ala 27.3.2009 11:02

Kéž by si uvědomili ti, kteří socdem volili

nevěřila jsem, že vláda padne, a doufala jsem, že spoustu lidí pochopí, jak Paroubek celou situaci "pohnojil" a že je potřeba ho odmítnout a znovu nevolit!   Ve středu jsem bezděky vyslechla 2 názory - jeden důchodce z domova důchodců si vyléval srdce, že je dobře, že jim to Paroubek nandal a pak další starší paní na tržišti - také s velkou radostí a obdivem chválila sesazení Topolánka - vždyť (podle ní) on zavinil celou krizi! - byla jsem úplně jak v Jiříkově vidění - že si někdo může myslet, že i za krizi v Americe může Topolánek !  Pravdšpodobněš může i za upálení Jana Husa!        Lidi, prosím Vás myslete hlavou!!!

emil 27.3.2009 10:57

Re: HNUS!!!!!

Inteligenci socanských "inteligentů" dokládáš právě ty. Když se na někoho nadává, tak je "dobrej? Když ty v práci nadáváš na nadřízené, tak jim vlastně říkáš, jak jsou dobří ? Tím vlastně dokazuješ, že když nadáváš na ODS, takže ODS je vlastně dobrá. Takže frajere, přemejšlej hlavou a ne upoceným Jyrkou.

karel. 27.3.2009 10:53

Re: ACH JO, STAŘÍKU

Trochu mně zaraži u modrych, mladšich, vzdělanějšich, pracovitějšich že nevědi k čemu jsou vubec strany. Strany jsou proto aby usilovaly o moc, tudiš psat o Paroubkovi že je posedly moci je stejně pravdive jako to psat o Topolankovi.

emil 27.3.2009 10:50

Re: stratég Jyrka

Přikláním se spíš k posledním slovům článku. Jako narcis má nebývalé, nejen fyzické rozměry, fakt je to nechutá upocená bublina, v daném okamžiku opojená vlastní mocí (svržení vlády), ale nedomýšlející, že si vlastně podtrhl sám nohy. Narcisismus převažuje u něj nad rozumem.

Kubiš 27.3.2009 10:46

Re: Agitatoři.

Když ukradnu rohlík a nikdo mě nechytí, tak se taky nic vážného nestane?

emil 27.3.2009 10:46

Re: ACH JO, STAŘÍKU

Opravdu si myslíte, že hlavním motorem činnosti upoceného Jyrky nejsou jeho ambice na moc ? Opravdu si myslíte, že jeho činnost je směřována k blahu všech lidí v tomto státě ? Jeho hesla jako "může si to někdo dovolit, jako já " a další narcistické hlášky, to opravdu nevidíte ? Je mi vás v případě vaší nevědomosti hodně líto.

Martin 27.3.2009 10:44

Re: ACH JO, STAŘÍKU

Vážený soudruhu MJ, pan Pacner kultivovaně, jasně a dle mého názoru naprosto přesně popsal REALITU.

Zřejmě nejste schopen vyjádřit svůj názor jinak, než  vulgární reakcí .

Předpokládám, že Vaše nejkrásnější léta byla v naší rudé minulosti. Prosím, vraťte se ve vzpomínkách tam a neobtěžujte svými urážkami a vulgarizmy lidi, kteří nemají Váš, tedy rudý názor. I ja děkuji.

JaS 27.3.2009 10:42

pane Pacnere,

Vy tady vypisujete Paroubkovy chyby, jakobyste mu chtěl pomoct! Vždyť je to tak dobře, jen ať si konečně nabije, ať už je pokoj! Vždyť už je potřeba, aby sociální demokracie  začala fungovat jako sociální demokracie a ne jako banda zlodějů a grázlů - i ta ODS potřebuje hlídat, aby nevlčila!

ladik53 27.3.2009 10:24

Re: Agitatoři.

Víte proč. Protože Ústava na tyto věci pamatuje a nic světoborného se nestalo. Ti Oni chtějí vládnout, ale až po volbách. Teď přece dosáhli svého.

Jan Cháb 27.3.2009 10:23

Re: ACH JO, STAŘÍKU

Jestliže někdo neumí argumantovat, tak uráží. Dělají to pánové ze sociální demokracie, zejména pan MUDr. Rath a pan Zaorálek. Doufal jsem před mnoha lety, že česká sociální demokracie půjde cestou kulturní západoevropské levice, rozumné brzdy případné podnikatelské bezohlednosti. Bohužel se vydala cestou římských tribunů lidu, což skončilo římským císařstvím. Škoda.

Kubiš 27.3.2009 10:14

Re: ACH JO, STAŘÍKU

Já děkuji tobě:))))

whaler 27.3.2009 10:13

Re: ACH JO, STAŘÍKU

Máte pravdu. Paroubek nemá chorobnou touhu po moci, on to vše vlastně dělá z donucení, protože se, chudák, už na tu bandu z ODS nemůže koukat a je mu líto zbídačovaného pracujícího lidu. Rv(Y)

MJ 27.3.2009 10:08

ACH JO, STAŘÍKU

Měl jsem vás za vzdělaného člověka, pane Pacnere, ale už vaše tvrzení o Paroubkově chrobné touze po moci mě utvrdilo v přesvědčení, že duševně slábnete. To, co dále nabízíte ve svém přemouřelém tlachání, jsou jen obligátní, tendenční konstrukce s těžištěm posunutým hodně doprava, proto na spadnutí. Objektivního názoru nejste schopen. Víte co, drahý Mistře? Vklouzněte zase do bačkor, dejte becheráčka, otevřte si National Geographic a dejte pokoj. Díky.

Kubiš 27.3.2009 10:07

Re: Agitatoři.

Tak proč zrovna teď, stejnak do vlády nechtěj. Nechápu proč to pořád omlouváte.

jakkel 27.3.2009 10:03

Re: Kéž byste měl pravdu

také se přidávám k povzdechu "Kéž byste měl pravdu". Nejsem ale příliš optimistický když lidé ve středočeském, obvykle většinově pravicovém, kraji dokázali vědomě zvolit hejtmanem Ratha.

V. Hoffman 27.3.2009 9:53

Re: Agitatoři.

Preco co? Preco opozicia vyvolala pad vlady? Pretoze chce nove volby, pri ktorych by sa dostala k moci. To je jej legitimne pravo. Zavedte si vacsinovy system a vlady sa budu striedat najskor po 4 rokoch.

ver 27.3.2009 9:50

Re: bohužel se domnívám, že jste vedle

jsem téhož názoru . Když parta gaunerů zneužije značku " Sociální demokracie " , aniž s ní má ideově cokoli společného , jakékoliv téma jim je dost dobré ( které pak opustí ) k naplnění svých sobeckých ambicí . A lid se nechá  oblbovat a manipulovat - doufám , že občan nikoli

Milada 27.3.2009 9:50

Re: Kéž byste měl pravdu

jo, jo, kéž by...ale já prostě našemu milému národu nevěřím, že se mu nestýská po normalizaci:-( pořád si myslím, že ti upocení strejci s jaternicovým odérem jsou mnoha procentům lidí tak nějak od dětství známí....nějakých pár let jsme byli zvyklí na francouzáky opapachovaných ruských gerontů s našimi klony ze Slušovic a tváří v tvář tomuhle bolševickému honění libida přece nemůže normálně vypadající politik západního střihu obstát....vždyť socdem is sexy:-P  to je pro mně asociace jazyka bloudícího v ruské dutině ústní, papacha na papachu, pupek na pupek, večer v Lidovém domě nějaká ta vodka se soudruhy, zazpívat častušky a podívat se na porno z DDR....hlavně, že ty rohlíky budou levnější, pivo a cigára a taky poplatky že zmizí. Rusky stejně všichni od třiceti výš umíme...že;-€

ver 27.3.2009 9:45

Re: Podrazák Paroubek

P U P E K   

Öman 27.3.2009 9:42

Re: Agitatoři.

Tak hupky - dupky zpátky na Novinky, milý Kájo ;-)

nord 27.3.2009 9:35

Kéž byste měl pravdu

Ta oranžová verbež toho už napáchala dost.

Jan Ven 27.3.2009 9:26

Re: Poslanci byli vždycky předmětem různých vtipů

Eliminovat je mají strany zevnitř. Pokud to neudělají, těžko je mohu volit.

Co se týče vzniku vlády - klidně mohla vzniknout. Kdyby si zachovala konzistenci a zdržela se průserů - zejména před podzimními volbami - byla by dnes relativně v pohodě.

Pokud ale neeliminovala - přes mnohá varování - právě výše jmenované příživníky, je přesně a nevyhnutelně v pozici, ve které je.

x2u 27.3.2009 9:26

Re: Pane Pacnere, před několika dny jste napsal debilní článek

Klid, duševně nemocný se většinou považuje za zdravého (nic ho nebolí ). A co vy, co zdravíčko?

Jan Daniel 27.3.2009 9:23

stratég Jyrka

Říkám to už od úterka. Tohle vyslovení nedůvěry si načasoval Topolánek sám. Tipnul bych si, že při úterní schůzce Paroubka s kontruktivní čtverkou jim Jyrka hlasování proti vládě spíše vymlouval. A pokud ne, je to totální blb. 

x2u 27.3.2009 9:23

Re: Trojská kráva a "neviditelná" korupce.

Škoda jen, že musely jako jediné přijít s pojmenováním stavu společnosti. Žádný jiný poslanec se na nic, ani vzdáleně podobného, nezmohl.

ortelius 27.3.2009 9:21

Re: Poslanci byli vždycky předmětem různých vtipů

Lobysti k politice prostě patří a každý politik se obklopuje svými poradci. Podle mě je daleko důležitější jak moc daný politik bude zasahovat do mého života, než to, že si přihraje malou domů (pokud je to ovšem jen "malá domů" a ne 320 milionů jako u Grosse).