12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jiří 26.4.2006 18:28

někdo z puberty nevybředne

ani když je mu 33, že?

Jiří 26.4.2006 18:24

Aha

soudruh Jelínek je z okruhu soudruha potrhlíka Patočky z Literárek. No to jste měl soudruhu uvést pod článek rovnou a hned bylo jasno.

Valentina 26.4.2006 18:23

Re: Re: Re: Re: pane Jelínku

No mně bude stačit snížení daní, na politiky koukat nemusím. A tenhle výblitek je kouzelný od strany, která vyhlásí akci čisté ruce a první koho v ní chytí za flígr je její vlastní ministr financí. ;-P;-D

Jiří 26.4.2006 18:20

díky za takové články

aspoň víme, kde ten Zaorálek ty své bláboly bere. Škoda, že se nedovíme, co soudruh pisatel vlastně ovládá a kde se nějak osvědčil....to mám tak rád tyhle poradce, politology..... Já jsem stejným právem záhadolog!

Jiří 26.4.2006 18:14

Re: Re: Nepodléhám stresu

máte to nějaké popletené. Nikdo neždíme stát. Kdo tady někoho ždíme je stát, který si k tomu zřizuje své pohůnky.

Jiří 26.4.2006 18:11

Re: No pěkné pane poradce.

jojo, hochštaplera Janstu pamatujeme ještě coby bolševika ve Federálním shromáždění.

Jiří 26.4.2006 18:09

zajímalo by mě

co takový soudruh poradce vlastně umí. Krom žvanění

Jura 26.4.2006 18:02

Re: Re: Re: prostoduchá analogie

Nevím o jaké prostoduchosti mluvíte, ale já mluvím o lidech, které sleduji delší dobu a nenadchli mě svým jednáním, že by měli vládnout.. Vláda před osmi lety byla natolik špatná a nakonec ukončena v Sarajevu a pan prezident musel sestavit úřednickou vládu, protože tahle už  nebyla schopna se sejít.

RicPic 26.4.2006 17:58

Re: Re: Nepodléhám stresu

Víš, takový stalinistický z... jako ty, nemůže nikoho urazit. Tak ti jen připomenu, že za tvého milovaného nacismu, promiň - vlastně komunismu -  bylo v Rusku i v Říši schvalování zločinu trestáno i smrtí. Pročež : Stalin byl vrah, Lenin byl vrah, Hitler byl menší vrah než oni oba dva (způsobil smrt méně lidí) a ten, kdo s nimi souhlasí je úplně stejná zrůda jako oni. Vzletné žvásty tvoje i tvých souvěrců a soukmenovců jsou směšné a tvá osoba je opovrženíhodná. Tvá nenávist a zloba jsou trapně bezzubé. Jsi jen srab a zbabělec.

vlasta232 26.4.2006 17:49

Re: Nepodléhám stresu

Zcela s Vami souhlasim. A vam kdo chcete volit ODS, ale ne ty, kteri se neosvedcili mate preci moznost preferencnich hlasu. Bude to ale chtit tomu trochu casu venovat. A  jeste neco. Mluvme s lidmi ve svem okoli a ne jen v diskuzi na netu. At vyhrajem alespon s 51 procenty drzim nam palce, a hlavne svym vnoucatum, aby se to tu hnulo k vecem pozitivnim   

RicPic 26.4.2006 17:48

Lukáši, tvé evangelium je Komunistický Manifest

Moc lituji pana Dolejše, protože on se za své názory alespoň nestydí a za nikoho se neschovává. Ti kteří jej napadli tak jen dokázali, že jsou horší než dnešní komunisté. Ovšem pan Jelínek je jiná káva. Zakomplexovaný ubožák, který skrývá mezi sociálními demokraty svou nenávist k lidem s jinými názory. Škoda, že dnes nelze nikoho legálně vyzvat na souboj. I když nemám násilí rád, v případě pana Jelínka bych udělal vyjímku. Přes jeho nevymáchaný ústní otvor bych násilím přelepil odpovídající nálepku : Prázdná hlava s plechovou hubou !!

AeroKarel 26.4.2006 17:37

Re: Re: Nepodléhám stresu

To psal asi nějaký nezaměstnaný (a s tou inteligencí ani nezaměstnatelný) ........

Z přerozdělování holt blahobyt nevzniká kreténskej levej zlodějíčku .......

AeroKarel 26.4.2006 17:33

No pěkné pane poradce.

A teď něco o Janstovi, Mrázkovi, Babišovi, Pitrovi, Škromachovi, Palasovi, Zgarbovi, Lhotském ......

O korupci, vraždách, tunelování ........

Zkrátka o vládě ČSSD.

Taraszátaras 26.4.2006 17:32

Re: Nepodléhám stresu

Ono je to spíše tak, že společnost nepotřebuje takové vychcánky, jako jste vy. Od státu jste vyždímal, co jste mohl, a teď budete bučet, že nic nepotřebujete. Tak napřed vraťte to, co na Vás společnost vynaložila, i z mých daní, když jste smrkolo marodil a chodil do školy, postavte si své silnice, pořiďte vlastní policii a za každého zaměstnance zaplaťte kompletní náklady na jeho výchovu a vyučení, a pak si můžete svobodně blít ty vaše kreténské pravičácké hovadiny.

ACHJO 26.4.2006 17:19

achjo

zato socialisti s komunistama jsou skvělí,chytří,čestní,chápaví,samá pravdaláska.

lilyvoda 26.4.2006 17:09

Re: Nepodléhám stresu

Napsal jsi to moc pěkně. Opravdu mi mluvíš z duše. Jen kdyby to mohla být pravda čemuž nevěřím. Nechte nás žít a postarat se o sebe a nerozdělujte moje daňě těm, kteří si to nezaslouží, těm kterým se nechce pracovat. Vím že na pracáku je jich 80%.

BRUNO 26.4.2006 16:54

Re: Re: Re: Mediální pražský pravicový kafemlejnek

NEPÍŠE SE NECHTY ALE NEHTY.JE ZDE VIDĚT VÁŠ DUŠEVNÍ OBZOR.PROTO MNE VAŠE NÁROZY NEPŘEKVAPUJÍ.

REZDE 26.4.2006 16:46

Budu vám vděčný

Lukáši Jelínku, budete-li pokračovat stejným tónem dále po časové ose až do současnosti. Zhodnotíte tak  serii průšvihů vlády ČSSD permanentně provázené korupcí, neplnění volebních programů, obelhávání lidí s úsměvem na tváři a vulgarizaci české politické scény v režii Parpoubka, Janáka, Ratha a dalších korytářů. Je pravda, že by Vás čekal velký objem práce pokud budete chtít zpracovat jen prostou specifikaci všech svinstev vlády ČSSD, ale dejte se do toho, před volbami to jistě stojí za to. Nenechávejte to, prosím, na nikom jiném, jistě by to nebylo tak oběktivní dílo jako od Vás.;-ORv

BRUNO 26.4.2006 16:42

VÝKVĚT INTELIGENCE ČSSD

NO JISTĚ,CO BY MOHL JINÉHO PSÁT PORADCE TOHO VELEINTELIGENTA ZAORÁLKA,KTERÝ JE DÍKY ABSENCI OSOBNOSTÍ V ČSSD PŘEDSEDOU PARLAMENTU?JEHO HODNOCENÍ ZEMANEM JE PŘESNÉ !!!!

ANO, ZA VŠECHNO ŠPATNÉ ASI MŮŽE ODS,KTERÁ JE 8LET V OPOZICI.JDĚTE DO HÁJE PANE JELINKU I S PANEM ZAORÁLKEM I CELOU ČSSD!AŤ KONEČNĚ LIDÉ VOLÍ ODS!!!!!

Ladislav N. 26.4.2006 16:35

Re: Re: Kolego brzděte, ten článek je skutečně ubohý až blbý. Je neobhajitelný. On ASTON vědě proč jej sem dal.Re: Re: Re: Mediální pražský pravicový kafemlejnek

Proč by se s tím měl kdo vyrovnávat? To je tak akorát na smajlík ;-D a na pozdrav pro IV. cenovou, ať jim to chrochtá... ;-P

Malý aston 26.4.2006 15:53

Nepodléhám stresu

Jako pravicový volič nejsem nikterak stresován před volbami.Vlastně je to jedno jak dopadnou.Ti kteří se umí o sebe postarat se postarají,ti co neumí se nepostarají. V případě,že volby vyhraje levice KSČM+ČSSD, obě strany se spojí a bude jasné. V tomto případě učiním vše, aby mou rodinu okrádali co nejméně. A to z budování socialismu znám,ničím nás nejsou schopni zničit.Pokoušeli se o to a nepodařilo se jím to. Pokud zvítězí pravice,zruší všechny zmetkové zákony a budu se moci bez českého přístupu k moci výkonné a zákonodárné věnovat tomu,čemu se věnuji a to finančnímu zajištění  své rodiny poctivou prací. Schopní,pracovití občané se vždy uživí a uživili se i za socialismu. Ti co nebyli schopni se uživit dnes volí komunisty ať volí.Ti co závidí schopným pracovitým občanům volí ČSSD ať volí. Neznám schopného,pracovitého občana,který bez pomoci státu udělal vše ,co je nutné aby svou rodinu uživil a který by  volil komunisty nebo ČSSD. Jen žádám,nechte nás normální občany žít. Pokud máte potřebu předvádět partajní tanečky,tancujte,pokud máte potřebu se hašteřit,tak se hašteřte,budu se na Vás dívat v přímém přenosu na ČT2. Jen jedno potřebuji,nehažte mi klacky pod nohy,když se sám hodlám o sebe postarat. Na Vaši péči Vám kašlu.

jojo 26.4.2006 15:45

rika poradce nejvetsiho mouly....

:-DJake podnety ma jelinek na mysli, konretne? Hory doly neslibuje, jen jim navrhuje, ze když ji lide zvoli zustane jim vice penez a zodpovednosti v kapse. To není slib  ve stylu 26.5 tisíc..

Jake manazery ve fialovych sakach ma jelinek na mysli? I kdyby, jsou snad flanelove kosile vetsim predpokladme pro konani politiky nez fialova saka?

Ekonomove neprchali před pravniky. Vsechny zakony byly schvaleny snemovnou. Je to jen hloupe klise. Ostatne nedavno se konala afera se zakonem o tunelarich. Tento zákon vznikl v roce 91 a ted jej CSSD (i když v lonskem roce mela jiny nazor) vehementne hajila. Jakto? Proc? Mozna ze ti ekonomove měli ovšem zdrhat ještě vice, kvalita nasich zakonu by jim dala za pravdu.

Prdlajs krize. Vláda zacala vice setrit jako odpoved na prehrati ekonomiky. Jakto, ze se v době cistych rukou nevysvetlilo dosud financovani ODS??? Jendoduse, protože zadne cachry se nekonaly, alepson ne takove jake vidime dnes a denne. Nedoplatek na dani za rozdeleni daru ODS prelatila!!!

Stejne tvare? To si z nas snad poradce jednoho z nejvetsich trvalek mezi mouly české politiky dela legraci…

karel 26.4.2006 15:37

Sodruhu Jelínku, Lukáši, proč končíte tak brzy?

Od nástupu Tošovského a co teprve socanů šlo již vše zřejmě jak po másle. Čistota sama Vy ale píšete článek před volbami v roce 2006 a zmoh jste se jen na papouškování Zemanových keců. Jste tak hloupej nebo navedenej? Vy socani si pořád myslíte, že lidé jsou blbé státo, které vy budete vodit za rukukam a kdy se vám zachce.

Taraszátaras 26.4.2006 15:06

Re: Re: Zloatá slova!

Vaše rovnice zní: sociálně demokratické = Rv, ODS = R^. Moje rovnice může být opačná, přesto nemám potřebu vykřikovat do světa, co miluji a koho nenávidím, je třeba říkat proč. Samotný Váš názor nikoho nezajímá.

vodák 26.4.2006 15:03

Re: 40%

Naprostý souhlas. Je škoda, že si hodně lidí neuvědomuje, že nevolí jen osoby ale směr, kterým se tato země bude ubírat. Vždy se mi bude někdo v každé straně nelíbit, ale nemělo by to být to podstatné.Vy to jistě víte a těžko se s tím dá něco dělat. Snad jen dodávám, že třetina poslanců za ODS jsou nový lidé z regionů, takže to s tou zakonzervaností není tak špatné.

vodák 26.4.2006 14:55

poradce

Jesliže  lidé s takovýmto přehledem jako vy, dělají poradce pedsedovi sněmovny a jestliže předsedu sněmovny dělá člověk s takovýmito poradci, je to jen zas o důvod víc, nevolit toto zkorumpované komunistické béčko.

as 26.4.2006 14:26

Je nejvyšší čas na změnu,

byrokracie,korupce,mizerný zákony,nezaměstnanost,dluhy,neschopnost,arogance,likvidace živnostníků,návrat komunistů k moci,lži,pokrytectví.Doufám že nynější opozice bude mít po vobách možnost tyto věci změnit.

Taraszátaras 26.4.2006 14:24

Re: Kolego brzděte, ten článek je skutečně ubohý až blbý. Je neobhajitelný. On ASTON vědě proč jej sem dal.Re: Re: Re: Mediální pražský pravicový kafemlejnek

Článek je předvolební agitkou, tím je dána forma, kterou také nemám rád. Ale něco jiného jsou tvrzení v něm obsažená, a s nimi se pravičáci neumí vyrovnat protiargumenty, jenom nadáváním.

Ladislav N. 26.4.2006 14:03

Re: Re: Re: Re: Re: Soudný člověk

Lepší? Lepší než "ksichty" z ČSSD určitě. A o to tady jde v první řadě!

Ladislav N. 26.4.2006 13:54

Re: Článek páně Jelínkův je přesně takový, jaké články na politická témata bývají

Za jak dlouhé období si děláte "průzkum"? ;-D