19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Viktor Kožený 14.11.2009 18:25

A všichni se mnou - JÁ NA TO MÁM !

Já na to mám - to si vyskočím, to si poskočím

Já na to mám - jsem Kožený kluk z Baham a mám všude známí

Já na to mám, všechno utratím, soudce podplatím

Já na to mám, přede mnou i soudci hačačaj

Viktor Kožený 14.11.2009 18:25

A všichni se mnou - JÁ NA TO MÁM !

Přede mnou se jako holky kroutěj, vždyť jim  zaplatím

jenom vyjdu na ulici, odhánět je nestačím

a když někdy prachy dojdou, tak to ještě nehoří

mamča má  taky nahrabáno,   ráda mě podpoří

Viktor Kožený 14.11.2009 18:23

A všichni se mnou - JÁ NA TO MÁM !

Já na to mám - to si vyskočím, to si poskočím

Já na to mám - jsem Kožený pirát z Baham a poldy mám známí

Já na to mám, všechno utratím, poldy podplatím

Já na to mám, proto  hačačá i hradní pán !

JARDA 14.11.2009 17:25

PANE ŽANTOVSKÝ

napsal jste to hezky, ale i zjednodušování má své meze -  ZEMAN NEMOHL SESTAVIT VLÁDU S LIDOVCI A UNIÍ SVOBODY, protože to Ruml nechtěl,   stejně tak sice točil Topolánek kolem rozpočtu, ale to už bylo roztočeno špidlovci a na jeho zastavení měl málo času i politické síly.

Jen pro přesnost.

magi 14.11.2009 16:56

byl Zeman

nebo nebyl v tom Bamberku? Jednou jo,pak zase ne,pak je vyhodil,pak zase s nima jednal....jak to bylo? Dostal v metru kufřík,nevěděl od koho....nechal na Buzkovou od "Kata"udělat spis,pak o tom nic nevěděl....má jak říká 13.000kč důchod,platí dceři 50.000kč soukromou školu,jeho žena nedělá,on za ní platí nájem,stará se o chátrající chalupu,kouří jako komín,chlastá jako duha,laská stromy,kupuje si drahý knihy,z ktrerých čerpá ty moudra. Ten člověk je čaroděj!!!

AeroKarel 14.11.2009 21:51

Re: byl Zeman

Ne od "Kata", ale od Šloufa.

Minutus 14.11.2009 22:54

Re: byl Zeman

To spíše vy, když toho tolik víte. ;-)

magi 15.11.2009 12:48

Re: byl Zeman

nerozumím! Copak já byl v Bamberku a já dostal nedostal kufřík nekufřík? Opakuji jen to,co říkal Zeman. Já knížky nepíšu,takže nevím jak mu to vynáší. Jestli myslíte ty jeho knížky,co u nás v knihkupectví stojí 5 kč.a když si koupíte Atlas světa tak vám je vnutí zadarmo,nebo si můžete vzít universální tel.ovladač,pak musí bejt opravdu,ale opravdu boháč! Minutus. Proberte se a nepijte tolik!!!

Rambo 15.11.2009 4:17

Re: byl Zeman

A pise a PRODAVA (za penize!) knihy! Tak co, myslis, ze to vstrebas?

magi 15.11.2009 7:54

Re: byl Zeman

ty Rambo,asi jsi spadl z Marsu. I kdyby ten tvůj prej  "spisovatel" napsal ještě víc těch jeho mouder a ty PRODÁVAL (za peníze),tak je to furt málo. Na to by nestačila ani kešeň tý nány,co píše ty hovadiny o Harry Potterovi! Není mi spíš jasný,že ti nevadí,jak Zeman lže a dělá s tebe blbce a jakýma lidma se obklopuje. Čest jeho práci!

Jindra 14.11.2009 15:12

Autora evidentne plati

vyrobci becherovky.

Jen tem by takovy seminar prospel!

Ibalgin 14.11.2009 14:06

Je Janota slušný člověk ?

Když vidím sestavu kolem Zemana, tak je mi jasné, že  dávno ztratil soudnost a lituji, že si při poklepávání základního kamene jakéhosi kousku dálnice neurazil koleno.

Všichni chválí Janotu, ale nikdo si neuvědomuje, že je již 30 roků u všech deficitních rozpočtů. Kdyby to byl slušný člověk, tak by s tím dávno praštil a řekl by jim, pánové ale beze mne. Takže pro mě je to stejný prevít jako třeba Kalousek, Sobotka, Paroubek, Topolánek a spol. 8-o

fanfán 14.11.2009 14:14

Re: Je Janota slušný člověk ?

Při nejlepší vůli nelze být u deficitních rozpočtů 30 let. A k další debatě by bylo, jaký podíl má těch deficitech třeba vrátný na ministerstvu financí, který tam třeba sedí také 30 let. Trochu by asi chtělo rozlišovat mezi funkcemi úřednickými a politickými.

NobodyWasHere 14.11.2009 16:37

Re: Je Janota slušný člověk ?

a možná, vašnosto, že byste trochu mohl rozlišit mezi funkcí vrátného a náměstka ministra pro sestavení rozpočtu, pokud to tedy není nad Vaši rozlišovací schopnost.

Minutus 14.11.2009 14:41

Re: Je Janota slušný člověk ?

No, ibalgin je taky poměrně příjemná cesta, jak se zbavit bolesti. A myšlení někdy bolí. Takže jsi s tím rychle hotov, co?

Ibalgin 14.11.2009 20:16

Re: Je Janota slušný člověk ?

Minutus, jste při denním vědomí? Uvědomujete si i jiné něž základní funkce vašeho těla jako je příjem potravy a vyměšování ?8-o

jirka.s. 15.11.2009 9:26

Re: Je Janota slušný člověk ?

No, pokud Minutus  polkne Ibalgin, nějaký čas asi jiné starosti mít nebude! ;-( 

Z příbalového letáku:

4. MOŽNÉ NEŽÁDOUCÍ ÚČINKYPodobně jako všechny léky, může mít i přípravek Ibalgin 200 nežádoucí účinky, které se ale nemusí vyskytnout u každého.Při užívání ibuprofenu (léčivé látky přípravku Ibalgin 200) se mohou vyskytnout následující nežádoucí účinky seřazeny dle četnosti výskytu:

Velmi často (možnost výskytu u více než u 1 pacienta z 10 léčených pacientů): pocit na zvracení, zvracení, pálení žáhy, průjem, zácpa,  nadýmání.

Ibalgin 15.11.2009 9:51

Re: Je Janota slušný člověk ?

Minutes=jirka.s , značka člověka na vrcholu evoluce. Již není schopen nic vytvořit a člověka, který ho něčím zaujme se ze sympatie snaží shodit a dostat k sobě dolů. Kuš potvoro!;-O

Monte Christo 14.11.2009 13:40

Cesta k volicum...

Existuje moznost jak ziskat volice....A je jich mnoho...Je jich tolik ze by udelaly v CR druhou revoluci,ktera by mozna se stala po roce 1989 jedni z nejvyznamnejsi udalosti nove doby...Pane Zantovsky s uctou k Vam osobne se nedomnivam,ze v CR je vse na dobre ceste tak jak ma byti...At se podivate do leva ci do prava vsude vidite veci jenz nejsou pro nase hrde srdce tak jak byt...Jsme prec cesi a mame svou narodni hrdost jenz je nam nekdy na obtiz avsak to je ono...Jsme hrdi a toto je nase zem jenz nasi predci nam vybraly abychom zde mohly v klidu a miru zit...Avsak kazda svoboda ma sve obeti a zalezi pak jen na nas jakou obet jsme schopni polozit za nasi snad malickou avsak hrdou zemi v tom velkem svete...Monte Christo Praha Ma zeme Me srdce

WorldWidePimpaku 14.11.2009 12:05

Zeman do Strakovky nebo na Hrad

No, já se těším, až i do naší vísky dorazí Zeman na svém předvolebně-agitačním vozidle. Mám rád velká slova, velké sliby a velké stroje. Nikdo nečekal, že anděl strážný, který sestoupí z nebe, aby zachránil tuto republiku, bude mít nadváhu a ve svém mobilu bude mít přímé číslo do Továrny na becherovku, ale to nevadí. D"ležité jsou výsledky a ta prdel, co se užije při cestě vpřed.

http://www.pimpaku.cz/content/nov-voz-tko-pro-parlamentn-volby

Minutus 14.11.2009 14:44

Re: Zeman do Strakovky nebo na Hrad

Zeman by na to řekl: "Dík za agitaci, příteli." :-):-):-)

Tx 14.11.2009 11:19

Opravdu nevím

nejsa v politice a ekonom jak to bylo opravdu, jaký byl schodek rozpočtu v r. 2008, ale když se podívám na graf, který za Klause byl cca  rovný (153 zděděných mld., vždy plus mínus asi 3), po nástupu Zemana začal růst dluh exponenciálně nahoru, po nástupu Kalouska  jako min. financí se to začalo ohýbat trochu dolů (i když mandatorní výdaje, odhlasované za 8 let vlády socdem se holt platit musely). T.j., že se přece jen snažili šetřit. Když Paroubek řekl "splácení státního dluhu není naše priorita", tak mne polil pot. To může říct jen ekonom 4. cenové skupiny. Vždyť nás to stojí (zatím) cca 50 mld. ročně jen na úrocích!!! Co se za 50 mld. dá vybudovat! a teď zavírají někde (v Pardubicích ?) azylový dům kvůli chybějícímu milionu. Asi 30 matek s dětmi nemá kam jít (hlavně že v nějaký p... světa mají na základě rozporcovaného 2 mld. medvěda vyhřívaný trávník na fotbalovém hřišti.... Tomu tedy říkám zodpovědná sociální politika.

Ivan 14.11.2009 11:44

Re: Opravdu nevím

Vy opravdu tu ekonomii neumíte. Když končila Klausova vláda, byl schodek státního rozpočtu ve skutečnosti 600 miliard, pouze účetním trikem metodiky sestavování rozpočtu byla částka 600 miliard schována mimo rozpočet. Stačí si prohlédnout statistická data a pokud tomu nevěříte, tak Janota už dokonce několikrát i v televizní debatě tuto hodnotu 600 miliard potvrdil. Klaus jenom cudně mluvil o "nákladech transformace", ve skutečnosti o nákladech rozkradení. Když se dostala k vládě ČSSD, změnila metodiku státního rozpočtu tak, aby byla v souladu s metodikou používanou v ostatních civilizovaných zemích a oněch 600 miliard se rázem ocitlo jako položka státního dluhu. Takže ze dne na den "vznikl" státní dluh 600 miliard.  Pak, během dvou období vlády ČSSD vzrostl o dalších 200 miliard. Ovšem, těch 200 miliard ale současně znamenalo růst HDP až na 6% ročně a celkový prudký rozvoj hospodářství, zatím co Klausových 600 miliard znamenalo naopak propad HDP až na -0,5% a těžký rozvrat hospodářství. Za necelé jedno volební období Topolánka dluh vzrostl o dalších takřka 200 miliard a HDP se opět propadl (s výmluvou na krizi ve světě, i když ekonomika např. Číny stále roste o 8%). Teď dluh nadále prudce roste a ekonomika se nezotavuje.

Malý Aston 14.11.2009 11:59

Re: Opravdu nevím

Tak mám dojem, že transformace komunistického všelidového vlastnictví orientovaného na výrobu šuntu pro Sovětský Svaz ani tak mnoho nestála. Je jen škoda, že se na zaplacení nepodíleli jen členové KSČ, Lidovci a strana přítele Paroubka. Napřed všechno ukradli, pak prožrali a když zjistili že to fakt nefunguje udělali Sametovou revoluci a všechen bordel který po nich zůstal házejí na Klause. Vážení, nebýt komoušů v roce 1948 a firlingerovců, tedy sociálních demokratů, Lidovců a paroubkovců měli jsme se lépe jak rakušáci.;-)

JARDA 14.11.2009 17:29

Re: Opravdu nevím

R^R^

Vladimir 14.11.2009 23:40

Re: Opravdu nevím

Takové krávoviny si nechte do kravína ! Tady je debata o vládách ODS a socanů a jak kdo zadlužil republiku, vy hned zase zabloudíte mezi komunisty ... A odpověď na viníka zadliužování je v prčicích ... Takoví debtéři si můžou debatovat akorát o drbech kdo s kým ...

Jak by se Češi měli nebýt bolševika .... Měli by se na prd, protože Češi si odvykli pracovat a mají snahu všecko okecat a očurat. Vymizely "zlaté české ruce", "česká pohostinnost v restauracích", ... snad ještě zbyla česká vyčúranost, ale to je málo.

Ty dobré vlastnosti české pracovní síly platily možná za R-U, když tu vládla poctivost a dobré chování. Už od protektorátu ale tohle pomalu mizelo. Po válce sešup pokračoval a po 89. to už byl skoro volný pád (přibyly tunely jako národní sport, lež, podvod, korupce, ...).  A s tímto vybavením se může mít dobře jenom pár vykutálenců.,   

. 15.11.2009 0:02

Re: Opravdu nevím

R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^

Finafarum 15.11.2009 17:36

Re: Opravdu nevím

:-DR^>-

-F 14.11.2009 10:22

Zeman

Pane Žantovský, proč do toho pletete Topolánka? Oj je socialsta? On jenom zdědil dluhu, které nadělali socialisté. Taky jste pravdoláskovec, který si nenechá újít příležitost kopnout si  do Topolánka.Neslouží vám to ke cti nezávislého novináře za jakého se považujete.(Y)(Y)

Finafarum 15.11.2009 17:51

Re: Zeman

Topolánkova strana už dávno není pravicová strana, kde se ztratilo dańové kolečko Tlustého, (též to stalo peněz), na to kloečko nalákal Topol voliče, pak hodil Tlustého přes palubu, Na tom pastelkovném se také udělali a byli pro, prodloužené mateřské(máme nejdelší mateřskou v Evropě) a stejně se děti, v pořádných rodinách více nerodí. A medvěda škubali spolu s levičáky  a  to ještě loni, když už s námi lomcovala krize, to byl tiatr.... No a teď není na důchody. To už není ODS, je to strana Topola, žádnou pravicovou stranu nemáme, zoufalí voliči pravice, nemají koho volit.!