1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Prosťáček Dalík

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
čtenář 18.3.2009 9:19

Dalík to má

těžký. Je zřejmě obtížné vybrat si nějakého poslance z ČSSD, který by nebyl namočený v nějaké aféře. Musí brát, co mu Šlouf vybere. A bez přeběhlíků to při našem přiblblém volebním systému nejde, to už je jasné asi po pátých volbách za sebou. Kdyby ale Wolf přece jen odpadl, měl by příště Šlouf se pokusit nabídnout někoho, kdo je méně zkorumpovaný, i když v ČSSD je to asi problém.

Lájoš 18.3.2009 14:38

Re: Dalík to má

O jednom úspěšném přeběhlíkovi bych věděl a není drahý, stačí flaška rumu na den. V současné době jej však velmi potřebuje hejtman Rath. U ODS byl pro opilství nepoužitelný a tak po něm ráda sáhla ČSSD a tam zapadl jako by tam patřil odjakživa.

chv 18.3.2009 9:14

Dalík není prosťáček, Dalík dobře ví,

LOJZA 18.3.2009 9:08

osvědčená taktika

Pan Bartoň předvádí osvědčenou taktiku ODS a jejich příznivců. Když něco hnusného na někoho z ODS praskne, začnou ho Bartoňové označovat za prosťáčka a ono to zabírá. Lidi si řeknou, no je to ale blbeček a nic jiného za tím nevidí. Ale ono za tím je víc, pane Bartoni, a pěkně šeredného. S tím Dalíkem je mimochodem možné za blbečka označit i toho, kdo ho poslal za Bártkem. To je však okrajové a už všeobecně známé, takže tomu nemusíme věnovat pozornost. Závažnější je, a pan Bartoň to záměrně nevidí, o čem nám to vypovídá. Vládu drží zloděj 11 mil. Kč, máme prezidenta zvoleného hlasem jedenáctimilionového zloděje a co víc, je jasné, že metodami politické práce ODS je vydírání, mafiánské zasahování do vyšetřování, umlčování novinářů. ODS nevládne v důsledku silné myšlenky ale jen a jen v důsledku nedemokratických, nepoctivých a odporných metod a technik vládnutí. A to je hnus, pane Bartoni. O tom pište, prosím!

iF 18.3.2009 10:15

Re: osvědčená taktika

Rozčiloval byste se stejně horlivě, kdyby poslanec Wolf držel nad vodou vahou svého hlasu vládu sociální demokracie, to v případě že by volby dopadly výsledkem o dva hlasy ve prospěch levice?

LOJZA 18.3.2009 11:52

Re: osvědčená taktika

Ujišťuji vás, že nepíšu rozčílený, ale s naprosto klidnou a čistou hlavou. Stejně bych psal, kdyby takovýmito metodami vládla ČSSD, KDU-ČSL i SZ (nepředpokládám, že by mohla vládnout KSČM). Svinstvo je svinstvo a my obyčejní lidé bychom si to neměli nechat líbit od kohokoliv.

ilna 18.3.2009 13:42

Re: osvědčená taktika

Líbí se mi vaše názory, Lojzo. Nejste postižen stranickým zatměním mozku žádné barvy.

karel-smichov 18.3.2009 16:09

Re: osvědčená taktika

Lojza má 100% pravdu -nazdar >-

hafusak2 18.3.2009 9:04

politování

Docela chápu autora, jak se nám snaží vysvětlit čistotu ODS a hloupost a špinavost jejich oponentů. Jenže: Vážený pane, lidé nejsou tak hloupé stádo za které je máte Vy a Vaši chlebodárci. To, co se nám tu snažíte namluvit, to je tak pro mateřské školy. Lituji Vás, neměl byste raději psát o tom, co se teď má dělat na zahradě?

jirka.s. 18.3.2009 12:50

Re: politování

"Naivita, s jakou si Dalík počínal a stále počíná, je obdivuhodná. Důvěra Topolánka ve schopnosti Dalíka je ještě obdivuhodnější. První místopředseda ODS Vodrážka už vyjádřil nad celou akcí údiv a po pravdě tuto aktivitu Dalíka označil za skutek poškozující ODS. "

Domníváš se, hafusaku, že tato slova jsou určena pro hloupé stádo? Pokud je tak někdo chápe, bude nejspíš příslušníkem jiného stáda, tentokrát nejspíš toho oranžového!:-(

hafusak2 18.3.2009 14:32

Re: politování

Pro stádo /a nemusí být zrovna oranžové/ je tvrzení o naivitě jak pánů Dalíka, tak i Topolánka. Jestliže někdo má za úkol ovlivňovat dění ve státě, ať už postřednictvím úplatků nebo příslibem funkcí, logicky nemůže být až zas takový blb, za jakého je v článku vydáván, stejně jako premiér. Oba tuto činnost dělají už léta, nejsou za zelena utržení, takže slovo naivita mi fakt nesedí.

jirka.s. 18.3.2009 17:19

Re: politování

No, víš hafusaku, pokud vezmeme v úvahu vzdělání, IQ i celospolečenský rozhled pana Dalíka, tak mi ta naivita celkem sedí, i když uznávám, že je to spíše eufemismus pro mnohem výstižnější slovo "blbost" ;-(

P€tr 18.3.2009 8:27

Za přečtení stojí

http://hn.ihned.cz/c1-35810600-kauza-wolf-sestra-afery-cunek. Bartoň se tady průhledně snaží vše házet na "soukromou inciativu" prosťáčka Dalíka a tomu může uvěřit snad jen prosťáček.

Aleš 18.3.2009 8:17

proťáček Dalík a Bartoň

Jen skromnost  bránila panu Bartoňovi napsat- je nezbytné zahájit trestní stíhání vůči panu Bartkovi, který uvedl v omyl  pana Dalíka a zapřel mu, že si ho nahrává a je zapotřebí ocenit pana Dalíka za jeho obtížnou a úspěšnou  práci, která vytváří  podmínky proto,  aby tato naše nejlepší vláda od roku 1989, měla dostatečný klid pro svou úspěšnou práci.

pepan 18.3.2009 8:14

odposlechy

Jak je možné, že Marek Benda zapoměl na trestní stíhání všech odposlechů příznivců vládní ODS! Proč už Langr nenechal zdiskraditovat Paroubka s Rathem? To je tak neschopnej? S Dělnickou stranou pohořel! Proč není pořádek v justici? Proč se tolerují nepřátelské postoje? Jakto, že ještě existuje KSČM?   

j 18.3.2009 8:32

Re: odposlechy

Koho by jste potom volili

pepan 18.3.2009 10:07

Re: odposlechy

No přece tu jedinou vítěznou stranu a národní frontu (koalici) !!! 

Milan 18.3.2009 8:05

To je všechno možná pravda ale

pozastavuji se nad totální neseriozností toho takzvaneého novináře. Myslím že když se kdekoliv na světě řekne nenahrávám Vás tak to znamená nenahrávám Vás. To jen u nás neplatí slovo muže ani slib. Doufám, že si tento tzv. novinář už ani neškrtne,portože já bych se s ním nebavil už ani o počasí.

karas 18.3.2009 8:31

Re: To je všechno možná pravda ale

Vy jste si jist, že Dalík mluví pravdu?

kritik 18.3.2009 8:47

Re: To je všechno možná pravda ale

jestli se někdo stará, že není nahráván, pak to znamená že je křivák, který říká něco, za co by se buď styděl nebo za co by mohl být popotahován.

Slušné jednání může být klidně zveřejněno.

ladik53 18.3.2009 9:51

Re: To je všechno možná pravda ale

Pane! Kdyby u nás mělo platit slovo chlapa (i s gulama), tak by si neškrtl snad nikdo, ale předseda vlády především, viz jeho Smlouvu s voliči!

čtenářka 18.3.2009 10:03

Re: To je všechno možná pravda ale

Můžete mi, prosím, vysvětlit, proč do toho pletete E. Tošenovského? On je totiž ten chlap s "gulama" jak ho kdysi charakterizoval p. Topolánek.

Modrá volička 18.3.2009 7:22

Na ténise seděla vedle sebe elita našeho státu:

za ekonomicky úspěšný lidi pan Chrenek (hlavní pozadí tzv reformy ve zdravotnictví)

za Evropskou uniji pan Topolánek

za intelektuály pan Dalík   (stejně jako kdysi na ténise byli spolu pan Klaus a pan Viktor Kožený)....

A te´tka sosani vsteky šílej...

jirka.s. 18.3.2009 10:47

Re: Na ténise seděla vedle sebe elita našeho státu:

A za duševně postižené tam sbíral míčky žulový astonek! ;-P

http://www.google.cz/search?hl=cs&lr=&q=+site:neviditelnypes.lidovky.cz+neviditeln%C3%BD+pes++195.113.148.xxx

magi 18.3.2009 12:06

Re: Na ténise seděla vedle sebe elita našeho státu:

jirko.s. vem za ruku modrou voličku a táhněte do p..e.e !!! Musíte bejt synkové lampasáků,nebo veeelikejch bejvalejch komoušů. Přestaňte onanovat a najděte si konečně holku. Uvidíte ten rozdíl !

jirka.s. 18.3.2009 12:39

Re: Na ténise seděla vedle sebe elita našeho státu:

Roztomilé, když někdo jako ty doporučuje jiným holky! Neboj, já ti konkurovat určitě nebudu, hoššo! ;-P

magi 18.3.2009 14:14

Re: Na ténise seděla vedle sebe elita našeho státu:

radím tobě a modrej voličce,táhněte do p..e.e ! Vyrazili vás z Novinek,tak tady prudíte. Chtěl jsem vám oběma poradit,že než si hrát s pinďourem,je opravdu,ale opravdu lepší ženská. Nepochopil jsem,proč bych zrovna já měl bejt buzna ?

Petr Kohout 18.3.2009 7:19

Vzhledem k tomu, že pan redaktor pana Dalíka opakovaně ujistil, že rozhovor NEnahrává,

dokázal pan Dalík, že redaktor je a) lhář, b) člověk porušující autorská práva (Dalík titulárně NEní politik, ani osoba veřejně činná).

Kromě toho, rozjela se policejní mašinérie a chce vědět kdo prozradil důvěrné informace z policejního spisu, proč se v reportáži lhalo a výsledek bude zjevně zajímavý.

Pavel 18.3.2009 7:14

Chyba Dalíka je v tom, že si snad nepamatuje reportáže ........

z dílny velevíženého invesgativního reportéra ČT z pořadu " Reportéři" oana B8RTKA. Ten dokonce zblbnul národ natolik, že vyčetl  Čunkovi i přídavky na děti.!!!!

A jestli se chová pan Bartek, tak jak bylo nafilmováno, tak věřím, že všem co to tady schvalují a měli- li být jeho objektem, tak by při první příležitosti ho zabili. 

Poslouchali jste pana BArtka pozorně ???   Zareagovali jste na jeho doměnky ?? Ty potom byli vydávány za fakta !!  A nejvíc mne mrzí, že toto v zájmu zprávy " toto přinesla naše televize jako první " je schopna i ČT se chovat jako bulvár !!

Ono ale na každého dojde.

F..A.Kekule 18.3.2009 7:39

Re: Chyba Dalíka je v tom, že si snad nepamatuje reportáže ........

Milý pane, četl jste to po sobě? Doporučuji! A snad i oblíbené tři klávesy.