1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Prosťáček Dalík

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dyzl 18.3.2009 14:42

Re: Bohužel

Na Chuchli mně s tím odporníkem nešahejte ...Rv

Petr 18.3.2009 20:30

Re: Bohužel

Milý příteli, zkuste si trochu zjistit fakta, než sednete ke klávesnici. Lobistů je sice za velkou louží spousta, ale jejich činnost je zcela oficiální a přesně vymezená předpisy. To, co se zhusta provádí tady u nás (ať už v zájmu kohokoli), by v USA nebylo nazváno lobingem, ale korupcí nebo vydíráním.

Vocílka 18.3.2009 15:14

Re: Bohužel

Nevím proč podezíráte Topolánka z toho, že Dalík na něho něco má? Vždyť je to tak jednoduché - Topolánek má DAlíka upřímně rád!

Beldor 18.3.2009 11:15

smarja..

Ja nechapu o cem se vsichni bavi.Zaznam schuzky jsem si precetl.Dalik se normalne bez natlaku zeptal redaktora.A ten ho pres X krat ujistovani nahral,a dokazal...houno. Nevim o cem se tu vsichni stale bavime.Trosku mi to pripomina kauzu cunek.Uz bylo X mesicu u soudu dokazano ze zadny uplatek nevzal a v novinach stale jeste probirali pi***ny;-DRvAle co hlavne ze je o cem psat,ze?;-P Lidi jako je dalik jsou v kazdem zapadnim state desitky u kazde vlady ,jen u nas zrovna novinari obevili ameriku..Mno kdyz jim to ti blbi ctenari zerou.. ach jo.

zz 18.3.2009 11:44

Re: smarja..

Asi jsem někde zaváhal, nebo nedával pozor. Mohl vyste mi dát nějaký odkaz, kde bych si mohl přečíst, jak bylo soudně prokázáno, že pan Čunek žádný úplatek nevzal? Skutečně nevíte, o čem se tady bavíme? Slovo "MORÁLKA" je pro Vás asi sprostá nadávka!

Beldor 18.3.2009 14:05

Re: smarja..

u soudu bylo prokazano ze firma ktera pry uplatek predala nic takoveho neudelala uz asi 5 mesicu pred zrusenim chystane obzaloby na cunka.Po osvobozeni te stavebni firmy uz to byly jen konstrukce novinaru.Ale vam pravo nic nerika,co? ;-D;-D

ilna 18.3.2009 13:38

Re: smarja..

Achich ouvej, proč  je vám neznámý význam slova "morálka"? Rodiče na vás neměli čas?

Beldor 18.3.2009 14:06

Re: smarja..

Nejvice se moralkou ohani ti kterym na ni zalezi nejmene.Ja sleduji realitu.RvKomunismus byl taky na papire krasny,co?jen ti lidi tam nejak napasovali

Eva D. 18.3.2009 16:34

Re: smarja..

Beldore, díky a R^VV

Kavka 18.3.2009 15:15

Re: smarja..

Jakej soud to Čuněti prokázal a co tomu předcházelo víme všichni, takže vy se neztrapňujte.

Kavka 18.3.2009 10:49

Názor

Myslím si, že skutečnost, že je prosťáček Dalíkovi vůbec nepřekáží. Zatím jsou jeho aktivity více než výnosné a být prosťáčkem na výsluní Topolánka se asi docela vyplatí. Já sice fízlování taky zrovna nemusím, ale schůzku s Dalíkem bych si taky nahrála. A to prosím nefandím ani oranžové ani modré partě. Nějak už mě to  všechno zvedá kufr.Rv

Lájoš 18.3.2009 10:15

Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Že chtěla ODS pomoci poslanci Wolfovi proti mediálním útokům ČSSD není nic protiprávní a naopak pochopitelné při až neurvalému počínání ČSSD, Že Dalík spoléhal na serioznost veřejnoprávní televize, byla naivnost, jak se ukázalo. Že Česká televize si počíná již delší dobu slabě řečeno nemravně se jen opět potvrdilo. Že tajně nahraje neskrývaně dohodnutou schůzku, udělá z toho ,,trhák" aniž by však zveřejnila celou nahrávku schůzky, svědčí o nekalých úmyslech Janečkova,, teamu" České televize. A není to poprve. Poodhrneme-li z trháku proklamovanou ,,senzaci", zůstane odkryta otázka : komu, proč a za co Česká televize vytváří politické kauzy.

Chtěl bych slyšet,  jako poplatník tohoto jinak neschopného molochu, odpověď pana Janečka a hlavně Rady pro ČT, rovněž dobře placené koncesionáři ČT.

Anonym 18.3.2009 10:45

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Obávám se, že kdyby celá nahrávka byla zveřejněna, bylo by to pro pan Dalíka i jeho chlebodárce ještě horší. V daném případě se obávám, že nezveřejnění svědčí spíše o slušnosti pana redaktora.

A pokud se Vám zdá, že slušnost, o které hovořím, se neslučuje s tajným nahráváním schůzky, tak Vám chtě nechtě musím připomenout dřívější kauzy pana Dalíka, takže považuji nahrávku za správnou preventivní obranu proti event. dehonestaci redaktora.

Ano, to si opravdu myslím.

Malý Aston 18.3.2009 10:55

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Kde berete tu Vaši jistotu?Já si nejsem jist ani tím redaktorem ani Dalíkem.Všiml si vůbec někdo,že do Čt pod vedením Janečka chodí diskutovat jen Paroubek a komouši?;-)

P€tr 18.3.2009 11:00

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Vy už jste s tou posedlostí komouši a agenty trapný. Běžte radši do parku krmit holuby.

Mozek 18.3.2009 15:48

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

U Dalíka je nutné si vše nahrát. Kdyby to neudělal, nastala by situace jako v kauze Kořistka - Dalík, kdy záznam pořízen nebyl a Dalík následně vše popřel. Komu byste po dnešních zkušenostech v případu Kořistka versus Dalík věřil? Já v tom mám zcela jasno! DalíkRv

P€tr 18.3.2009 10:57

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Přesně tak, pokud by si to Bártek nenahrál, tak by jej Dalík určitě žaloval, stejně jako v předchozích případech. S takovým individuem se jinak jednat nedá.

Lájoš 18.3.2009 11:09

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Pokud vím tak pan Dalík žádal ČT o zveřejnění celé nahrávky jejich rozhovoru, což může být velmi zásadní !  Stále mi však v odsudcích Dalíkova setkání s redaktorem chybí, v čem bylo jeho jednání amorální.

Beldor 18.3.2009 11:17

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Ale dalik je prece ten "ZleJ" tzn kazdy jeho chovani je v podstate amoralni.;-D

99% lidi to nechava v klidu ,jen novinari a politici si mysli ze se kolem toho hybe svet:-)

LOJZA 18.3.2009 11:42

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Bártek to nahrával, protože věděl, že když nenahraje, bude Dalík tvrdit, že chtěl Bártek úplatek za to, když to neodvysílá, a bude Dalíkem osobně a ODS vydírán a zničen!! To je prevence proti hajzlům, víte? Slušní lidé se musí umět hajzlům bránit. A nedivím se, že se lidé brání před Dalíkem a jeho chlebodárcem a jistí se i prostředky, které při použití proti jiným-slušným lidem by byly neomluvitelné. Vždyť taky Dalík začal tvrdit, že Bártek chtěl úplatek a kdyby to neměl Bártek nahrané, byl by nahraný sám! Na rozdíl od vás, mně práce ČT nevadí. Já se totiž nemám čeho bát. Ať se jí bojí ti hajzlové. No vám vadí a já nevím proč.

čm 18.3.2009 12:01

Re: Protože

Poněvadž sou stejný nebo by chtěli bejt, kdyby nebyli podělaný.

Kaligula 18.3.2009 10:00

Ods, dobrá značka, na kterou ještě někteří slyší..

No a koho volit, poraďte? ODS proflákla všechno co měla

Benderovec 18.3.2009 10:05

Re: Ods, dobrá značka, na kterou ještě někteří slyší..

Ani se nedivím, že Klaus odešel, musel by popřít všechno co udělal, ani se není čemu divit, že odcházejí i jehom synové. Profláknout tak dobrou značku... Kdyby na té nové pravici byla osobnost..? Vovka, ten by byl schopen, ale media ho tak znemožnila, že pro neiformované není dost volitelný.  

Patolog 18.3.2009 10:08

Re: Ods, dobrá značka, na kterou ještě někteří slyší..

Vedení tuto značku čím dál více devalvuje. Diví se někdo, že krajské volby dopadly jak dopadly? Ods , se však tváří, jako by volby vyhrála. 

bambus 18.3.2009 10:10

Re: Ods, dobrá značka, na kterou ještě někteří slyší..

Lidé to cítí, oni nejsou úplně blbí, kolik mých známých volilo Ods do kraje  ze zaťatými zuby, myslím , že naposled.  

Anonym 18.3.2009 9:48

Řekl bych, že je to trochu složitější

I když jsem dost zásadně proti šmírování a tajným nelegálním odposlechům, obávám se, že u takových lidí, jako je, při vší úctě, pan Dalík, je to namístě.

Zdá se, že je dobře odhadnutelné, co by se dělo, kdyby rozhovor natočen nebyl a redaktor pouze veřejně oznámil, že se jej pan Dalík pokusil přemluvit k nedovysílání reportáže: Pan Dalík by vše popřel, učinil trestní oznámení a pana redaktora odhalil jako přisluhovače ČSSD. V trestním oznámení by uvedl, že si jej redaktor sám na schůzku pozval a nabídl mu, že za úplatek reportáž v ČT nebude.

Policie by věc šetřila, a protože by nebylo důkazů ani pro tvrzení redaktora, ani pro tvrzení pana Dalíka, případ by byl odložen. Zůstalo by pouze křivé veřejné nařčení, které by civilní soudy pravděpodobně odsoudily tak, že redaktor se musí omluvit a něco panu Dalíkovi zaplatit.

Ke shora uvedené spekulaci mě vedle mj. nejen dosavadní zkušenost z naší politické scény, nýbrž zejména pokus pana Dalíka v Lidových novinách redaktora nařknout z toho, že si řekl o úplatek.

Rád bych se mýlil.

nup 18.3.2009 9:59

Re: Řekl bych, že je to trochu složitější

Obávám se, že se nemýlíte. Případy Kořistky a Ploce, zapírání u Snítilého do poslední chvíle mluví jasnou řečí.

jak 18.3.2009 10:08

Re: Řekl bych, že je to trochu složitější

Naneštěstí se nemýlíte. Pokud někoho osloví člověk jako Dalík, měl by mít dotyčný vždy možnost si v sebeobraně tento hovor nahrát. Lze předpokládat, že se může zeptat, kolik je hodin a pak se veřejnost dozví, že dotyčný nabízel úplatek či cokoliv jiného.........

vita 18.3.2009 9:46

Prosťáček?!?

No, zatím to tomu prosťáčkovi vycházelo. Tak proč by nemělo vycházet dál, ptal se nejspíš Dalík sám sebe.

Být oním redaktorem, počkal bych si se zveřejněním informace, že mám takovou nahrávku. Až na dobu, kdy si Dalík s Topolánkem a věrchuškou ODS vůbec poprská prsa rozhořčením nad "dalším mediálním atentátem" a "nedoložitelným a lživým tvrzením" - a PAK bych to vytáhl.

To by byla zábava!

Ale aspoň nedopadl jako Kořistka.

tomfuk 18.3.2009 9:24

Vůbec se nedivím.....

Vůbec se nedivím,že "pan novinář"panu "poradci"nevyhověl a celou věc zveřejnil.Kdy se zase k nějaké senzaci dostane,dlouho ne.Ono pořád psát o holých prdelkách,kdo se kde opil,kdo se s kým vyspal , věčně za někým slídit,vymýšlet si ,domýšlet se a vyloženě lhát to přestane také bavit a už to tolik nevynáší ,je jich těch "novinářů" hodně a všeho schopných.Tato "politická seznzace"jinak to nazvat nelze donesena ČT na zlatém podnosu už veřejnost příliš nezajímá.Pro "konstruktívní"opozici je to záminka spustit kolotoč humbuku i když Wolf je jejich dítě.Obdivuji kačeni žaludek pana Topolánka a ostatních.Většina lidí by se na takovou práci dávno vy-rala.Ovšem když si představím kdo kdo číhá na urváni moci říkám pán Bůh zaplať,že tam jsou.Vydržet ,heslo dne.R^