17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

POLITIKA: Program coby maják

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 18.8.2006 9:55

Sloučení ČSSD+KSČM !

Autor spoustou bla-bla,nám říká,že ČSSD+KSČM je již jedna,zatím samostatně registrovaná ale jinak plně spolupracující politická strana.Komunisté pod vedením pana Filipa a Grebeníčka,za poslední 4 roky již byli pod vedením soudruha Paroubka vychování(není známo k čemu) a mohou se přímo podílet nejen na vládě ale i na řízení věcí veřejných. Díky ČSSD máme vysoký životní standart,já jsem se domníval,když pracuji od rána do večera,že je to moje zásluha a zásluha toho,že jsme v roce 1989 zrušili jak Jakeše,tak i komunistický vládnoucí aparát a ono podle pana Jelínka je to díky ČSSD a KSČM. Zásadně odmítam tvrzení,že moji rodině někdo z ČSSD dá něco zadarmo,odmítám demagogická hesla Paroubka,že bez něho a Ratha a Jandáka a Sobotky zahyneme.Odmítám aby do vlády instalovat Paroubek někoho z KSČM jen pro udržení své soldatesky u moci. Odmítám rozkrádání státního rozpočtu a zadlužování České republiky pod heslem" Zdroje jsou,dluhy se nemusí platit,ostatní zěmě jsou ještě více zadlužené" Tyto hesla bolševiků,po nás potopa,jsem poslouchal 41 let od roku 1948 do roku 1989.ČSSD+KSČM je již jedna politická strana,ta která tady vládla a důsledky jejich vládnutí budeme odstaňovat několik generací. Jsem proti bolševikům v ČSSD a KSČM.Chápu,že mé stanovisko nikoho nezajímá a nic nezměním.Ta nemoc postkomunistických režimů je všude stejná. Tak si vemte kolo nebo auto,nebo jděte pěšky do Rakouska nebo Německa a pak do Běloruska a porovnejte si kdo a kde a jak dlouho vládl.Tam kde nevládl bolševik,je na první pohled jasné,že bolševizace společnosti nikam nevede jen do pekla pro občany a do nebe pro vyvolené z ČSSD a KSČM.

Vladimír 18.8.2006 9:53

Vědomí historických souvislostí...

... se u ČSSD projevuje zejména otevřenou spoluprací s komunistickou stranou.

Jelínek spadl z višně. Anebo že by byl ministrem propagandy svého chlebodárce ?

Ať napíše proč je pro ČSSD tak dobré spolupracovat s (kolotočářskými) mafiemi, to je taky historická tradice onoho MAJÁKU ?

milan007 18.8.2006 9:50

"zasranej" maják

Co vede Čssd k rozhazování státních financí, ke korupčnímu jednání a zlodějinám a umožňuje lidem jako Špidla, Gross či Paroubek vládnout této zemi.

Vladimír 18.8.2006 9:32

To jste nejspíš opsal z Rudého práva

Je od soudruha Paroubka pěkné, že nechává taky svoje podržtašky zaplavovat všechna média nesmyslnými texty. Ale obávám se, že strana, jejímž jediným programem je udržet se u moci a kde programem většiny členů je lézt do zadku soudruhu předsedovi, nemá moc co nabídnout. A hlavně nemá vůbec nic společného se sociální demokracií, protože soudruh Paroubek ji celkem úspěšně přetvořil na béčko KSČ.

Lerak 18.8.2006 9:29

Nevybouřená čssd?

To snad nemyslí pan Jelínek vážně. čssd je rovněž nevybouřená, ve vleku komunistiických myšlenek. Tzv. sociálně demokratické ideály v ní nejsou,  ztratily se po revoluci zlikvidováním Horákova vedení. Bolševici získali navrch. Strana je nyní jasně korupčnická a tradičně levicově rozhazovačná.

Chudoba 18.8.2006 9:28

Maják

Socanům slouží jako maják hořící státní rozpočet, kolem kterého se rojí jako můry kolem petrolejky.

RomanL 18.8.2006 9:28

Stoleté kořeny...

a z nich 40 let bok po boku, ruku v ruce s tou stranou spravedlivou, demokratickou, v jednotné a neochvějné Národní frontě, proti všem nástrahám, ve prospěch pracujícího lidu...

Kde já už takové články viěl...? Jó, už vím, před 20 lety v Rudém právu! ;-€

noragh 18.8.2006 9:03

a už je to tady!

Lenin maják - Lenin zvon?

Stanislav 18.8.2006 8:58

Re: Jelínku, když už vytrháváte z Wericha,

;-D ... R^

tom 18.8.2006 8:58

Re: Ježíš,to by chtělo doktora.

Čssd má propracovaný program,vycházející z 40 letého vládnutí komunistů.Proto je jejich expertem Jičínský,který se na té zrůdné ideologii podílel.Dnes může fundovaně radit Paroubkovi jak si udržet moc na věčné časya jak zakroutit krkem politickým protivníkům hlavně těm zločincům s ODS

mirekk 18.8.2006 8:57

Prirodni zakony nefunguji

Zapomeňte na fyziku. Už nefunguje. Autor k nam zcela evidentně spadl z jiné zeměkoule. Z té větší, co je uvnitř té naší.

Diskuzi pod tímhle článkem vzdali i placení přispěvatelé za KSČSSD, a to už je co říct. 

Je tu ale i jedno pozitivní zjištění. Pokud i tohle uveřejnili, pak můžeme zvolat po vzoru jedné známé reklamy: DNES UŽ MŮŽE PSÁT OPRAVDU KAŽDÝ!

 

eTony 18.8.2006 8:51

Vlali,

nejenže pustila, oni mu to snad dali příkazem. I když Jelínek, zřejmě, příkazy asi nepotřebuje .........

bruno 18.8.2006 8:39

jelínek

PAN JELÍNEK MĚL ZASE NĚJAKÉ TĚŽKÉ SNY.CO TO JE ZA BLÁBOLY BEZ HLAVY A PATY? ¨PODÍVEJTE SE NA TO, JAKÝM HISTORICKÝM VÝVOJEM PROŠLA SOCIÁLNÍ DEMOKRACIE A JAK BYLA ÚSPĚŠNÁ : OD PRVNÍHO NÁPADU HÁJIT ZÁJMY DĚLNÍKŮ PO DNEŠNÍ HÁJENÍ SVÝCH KAPES ZA PENÍZE OBČANŮ, ZÁJMŮ KORUPČNÍKŮ,BYROKRACIE, K ZADLUŽOVÁNÍ ZEMĚ, ODÍRÁNÍ OBČANŮ NA STÁLE ZVYŠOVANÝCH DANÍCH, VELKOSKANDÁLY AŽ MOŽNÁ PO NÁJEMNÉ VRAŽDY. KDYSI JEDNO TĚLO, JEDNA DUŠE A JEDNA IDEOLOGIE S KSČ ( =PLOD SOCIÁLNÍ DEMOKRACIE ) PŘES CELÉ STOLETÍ DĚJIN OPĚT KE SPLYNUTÍ V KSČSSD.

ODS MÁ JASNÝ PRAVICOVÝ PROGRAM, PODPORUJE OSOBNÍ SVOBODU A OSOBNÍ ODPOVĚDNOST KAŽDÉHO JEDINCE, VOLNOST ROZHODOVÁNÍ BEZ STÁLÝCH ZÁSAHŮ STÁTU, SNIŽOVÁNÍ DANÍ, PODPORUJE PODNIKÁNÍ.

SOC.DEM CHCE PRAVÝ OPAK. TO JE POTŘEBA MÍT NA MYSLI PŘI HODNOCENÍ STRAN A ROZHODOVÁNÍ KAŽDÉHO Z NÁS, JAKÝ ZPŮSOB VLÁDNUTÍ JE MU BLIŽŠÍ. NENÍ POTŘEBA LIDEM RADIT CO JE LEPŠÍ PANE JELÍNKU, LIDÉ NEJSOU HLUPÁCI A DOKÁŽÍ SE ROZHODNOUT SAMI.

POKUD JDE O VLASTNÍ MECHANISMUS VÝKONU POLITIKY, STRAN, NÁZORY JAK OBČANŮ, TAK JEJICH ZÁSTUPCŮ SE VYVÍJEJÍ, TO JE PŘIROZENÉ A VYVÍJÍ SE I POLITICKÉ STRANY SVĚTOVÝCH VELMOCÍ NA ZÁKLADĚ PODNĚTŮ VNĚJŠÍCH I VNITŘNÍCH, NA ZÁKLADĚ VÝVOJE LIDSKÉHO POZNÁNÍ, POKROKU VĚDY, ALE TAKÉ NA ZÁKLADĚ VZNIKU NOVÝCH HROZEB ( TERORISMUS, ENERGETICKÉ KRIIZE ATD. ). KAM VEDE NEMĚNNOST SI MŮŽEME OVĚŘIT NA ZOMBIE KSČ.

PANE JELÍNKU, MŮŽETE TYTO SVOJE MYLNÉ NÁZORY PSÁT PRO HALO NOVINY, TAM VÁS POCHOPÍ. NA NEVIDITELNÉM PSOVI JSOU VĚTŠINOU LIDÉ VYŠŠÍHO IQ, TAKŽE VAŠE NÁŘKY NA ADRESU ODS NIKOHO NEZAJÍMAJÍ. NEZABÍREJTE ZDE MÍSTO.

Vlali 18.8.2006 8:31

já tedy nechci strašit

Doslechl jsem se, že pozůstalí po Astonovi chystají teď úvodníky s Jičínským a Jelínkem a Pehem a vůbec se všemi nejoblíbenějšími pisálky. Tomu já říkám pravé zářné zítřky. Místní pravice prosím o odpověď, že je to tajnej agent OdS. Takovýho blba by snad ani ČssD nepustila ke klávesnici.

dulcibelka 18.8.2006 8:11

Došla jsem až k "neochvějným základům"

a dál už opravdu nemůžu ;-(

Vašek 18.8.2006 8:05

Jelínku, když už vytrháváte z Wericha,

také si dovolím vytrhnout část z dialogu V+W:

V. Co to tu plácáte ?

W: No, já to plácám částečně z vlastní blbosti a částečně za cizí peníze.

Hasan 18.8.2006 8:03

Ježíš,to by chtělo doktora.

To není normální.Takové bláboly dokáže vyprodukovat jenom chorý mozek.Autor by měl urychleně navštívit psychiatra,pokud už není pozdě.

emil 18.8.2006 7:53

klasické bláboly rudého blba

Jelínku, Ty jsi ale ...... stoletá tradice programu ČSSDˇ. Je v něm samozřejmě počítáno i s geniální spoluprací s komunisty a spojení obou stran. Skutečně stále dokazujete, jaká banda hlupáků jste. Paroubkův program je "já jsem stát, já jsem vláda, já jsem vedení ČSSD" a ne spokojenost lidí. Údajná spokojenost voličů ČSSD teď vylézá na povrch. Slíbené předvolební peníze, které teď najednou nejdou z ničeho vzít, to je opravdu ten geniální program ČSSD. Je to hanba, že ještě můžete takové hovadiny prezentovat.

Fred 18.8.2006 7:21

Hurá,hurá,hurá

S Jirkou Paroubkem budeme stát i nadále na stráži světového míru a pokroku. Zabráníme modrým hyenám, aby se jako mrchy vrhly na výdobytky sociálního státu, který jako jediný dokáže uspokojit oprávněné potřeby dělníků, rolníků a pracující inteligence. Již nikdy výdělek bez práce, již nikdy práci pod knutou nelidského vykořisťovatele, který maximalizuje pouze svůj zisk a pro mrzký peníz neváhá spojit své síly s přisluhovači kapitalismu a neviditelné ruky trhu. Je třeba říci kategorické NE všem těm pravicovým úchylkám a bezpříkladnému revizionismu našich pozic. Svorni zvítězíme autor: pepa z depaS Jirkou Paroubkem budeme stát i nadále na stráži světového míru a pokroku. Zabráníme modrým hyenám, aby se jako mrchy vrhly na výdobytky sociálního státu, který jako jediný dokáže uspokojit oprávněné potřeby dělníků, rolníků a pracující inteligence. Již nikdy výdělek bez práce, již nikdy práci pod knutou nelidského vykořisťovatele, který maximalizuje pouze svůj zisk a pro mrzký peníz neváhá spojit své síly s přisluhovači kapitalismu a neviditelné ruky trhu. Je třeba říci kategorické NE všem těm pravicovým úchylkám a bezpříkladnému revizionismu našich pozic. Svorni zvítězíme autor: pepa z depa

Fifi 18.8.2006 7:14

Re: Program CSSD

Mate hrubou chybu v prvnim sloganu. Ve skutecnosti znel:

Ve dne lhal a vnoci krad, socialni demokrat.

eTony 18.8.2006 7:12

Mno, Jelínku,

musím uznat, že jste velice obratný manipulátor a demagog. Odpovědný program. Co to je za slovní spojení v souvislosti s politikou ČSSD? Buď  tedy zodpovědný program, ve vašem, neobolševickém, pojetí jde o zjevný nesmysl anebo odpovídající program. S touto formulací lze souhlasit, protože podpora neschopných na úkor schopných, doplněná o "gloriolu" regulací, příkaznictví v "zájmu občana" je neobolševický program. Těch důkazů o potlačení přirozených práv jedince ve jménu dobra pro všechny existuje více, vzpomeňme jen vámi s bolševiky odsouhlasený zákoník práce. Co mám rozumět pod pojmem - škrty, rozumě vysvětlené společnosti ? Vždyť vy jste se o to ani nesnažili, protož občana máte " v paži", potřebný je jen jeho hlas, a pro jeho získání jste schopni čehokoli, hlavně lží. Nikdo z vás nenašel odvahu, aby vystoupil a řekl - lidi, jsme slibotechna, nejde to splnit. Hlavně že furt budete žvanit o příčinách za vlády ODS ( dle vás dodnes mladá a nevybouřená ), přičemž si nechcete uvědomit a tajíte, že za vlád ODS se naše republika nacházela v diametrálně jiné situaci. ODS má vypracován dlouhodobý program, který ukazuje jasně důvody jeho náplně - svobodu a spravedlnost pro občana. Váš program byly jen jedovaté slinty a kritika programu ODS, nic jiného neumíte - špinit, pomlouvat, lhát, manipulovat a žvanit a žvanit. Vlastně mistra zmíněného máte v čele.

BuBu 18.8.2006 7:04

Pane Jelínek "špica" - pouze jste si spletl noviny !

Bratře Jelínku, jestli chcete čtenářům NP namluvit, že KSČSSD made in Czech republik je stranou, která má "dlouhodobý program, ve svém obsahu plně kompatibilní s moderními levicovými proudy západní Evropy " - tak jste buď demagog jako prase . . . anebo blázen !

Vždyť ČSSD "jede" už minimálně rok a půl (pod taktovkou Duce Paroubka) "ruku v ruce" s KSČM ! Tedy v tomto smyslu kompaktibilní je . . . ale ne s "moderními levicovými proudy západní Evropy" . . . . .  ale s nositelkou a pokračovatelkou bolševicko-fašistických "tradic" - s KSČ ! A to je snad pořádný rozdíl ? Nebo nám tu chcete namluvit, že jste v té naší post-komunistické zemičce asi tak dva roky nebyl. . . . . že jste včera spadl z Marsu ? Anebo plníte pouze příkazy Duceho Paroubka  . . . . . a píšete tyto zjevné nesmysly a lži na Jeho objednávku, či na objednávku jeho prolézačů řitního otvoru - Sobotky, Zaorálka a dalších bezpáteřníků ?

Pane Jelínek, musím Vám s politováním říci, že Vaše články se dají číst pouze "na lačno" !

?? 18.8.2006 7:01

Lukáši Poraděnko, to se ti povedlo...

Příště doporučuji krátit, vtipy mají být stručné !

 Pokud bys to myslel vážně tak to stojí za vyliž (Y)!!Rv  

martin tamtaky 18.8.2006 6:43

Neochvějné základy ČSSD

jako parodie to nemá chybu

Říman 18.8.2006 6:43

I blbec může občas trefit hřebíček na hlavičku.

Skutečně, socanská zásada (jediná, které se drží jak lejno košile), totiž vyžrat co se dá, prožrat stát a po nás potopa, vadí jejich ideovým protivníkům nejvíc. Výborný postřeh, Jelínku!!

Fred 18.8.2006 6:27

Mám strach.

Dostal jsem zimnici,štípal jsem se do tváří jestli nespím,otevřel jsem kalendář,jestli jsme se nevrátili do 7O-tých let a teď se dívám,nemám-li propadlý pas.

Ivan Nový 18.8.2006 6:13

Komu by nevadilo něco,

co nefunguje.

VL 18.8.2006 6:04

Maják

Nenapsal kdysi Pavel Kohout báseň ve které byl verš "Lenin je maják, Lenin je zvon"?

I když, kdo ví jestli tam byl původně Lenin. Můj bývalý šéf, který chodil do školy počátkem padesátých let mi popisoval, jak jim jednou soudružka učitelka řekla, ať si přinesou příští den do školy žiletky a opravovali čítanku, která měla na titulní straně další báseň od Kohouta: a několikrát opakovaný verš "Jako slunce na nebi nám září STALIN" opravovali tak, že STALIN vyškrábali a tužkou dopsali LENIN.

Zjevně jsou ti soudruzi na maják nějak fixováni.

Psychiatr by možná ještě vysvělil maják jako falický symbol.

mira 18.8.2006 5:04

16. zari

se na vas prijedu do stare vlasti podivat. Doufam ze to vydrzim celej mesic. Ale jestli mi, Jelinku, ty tlamo ruda, prijdes pod nos, zmackam te jak mastnej papir vod sekany...:-) ...ze ti neni hanba, aspon toho Wericha by sis do huby brat nemusel...

Mišák 18.8.2006 3:04

ScifiWorld ČSSD a pana Jelínka.

Vládní angažmá ČSSD zvratů prosté (pod Zemanovou, Špidlovou, Grossovou i Paroubkovou taktovkou)? Nebo spíše zvratků plné? Obdivuhodná ČSSD se staletými (ztrouchnivělými) kořeny, komunistickou minulostí a prolhanou rétorikou, maják světlých zítřků vlastní temné minulosti.  Vzkaz pana Jelínka občanům: "Komunisté před čtyřmi lety na vládnutí zralí nebyli" = nyní už zralí jsou. Povadlé růže a nahnilé třešně, levicová výstavní zahrádka. Ku předu levá(ci)!