30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nepolitik 8.10.2007 15:21

Upřesnění

dotyčný sociální ekolog se jmenuje Dr. Ivan Rynda, je z fakulty humanitních sturdií UK a řekl doslova: "Já nejsem prosím klimatolog. Já jsem společenský vědec. Já tomu nerozumím úplně, ale rozumím tomu lépe než Václav Klaus."  Jeho bláboly si můžete poslechnout na http://www.youtube.com/watch?v=WxIN0fHxTMw  opravdu to stojí za poslech.

krkavec 8.10.2007 15:37

Re: Upřesnění

Jak tak to je. Mnoho lidi rozumim problemu vice nez Vaclav Klasu, ale nerozumi mu uplne. Jen pitomci si mysli, ze necemu rozumi uplne :-D:-D

jirka.s. 8.10.2007 16:33

Re: Re: Á, další docent!!!

;-(Rv;-(

vlasta 8.10.2007 13:19

teda jestli chtěl qwert svojí poznámkou přirovnat Bursíka k Churchilovi,

tak tomu říkám smysl pro humor.

krkavec 8.10.2007 12:08

Pane Žantovský, bacha na velký párkový eurošvindl pošhaných eurokratů

Pane Žantovský, bacha na velký párkový eurošvindl pošhaných eurokratů

http://suta.blog.respekt.cz/c/6510/Velky-parkovy-svindl-s-rakovinotvornym-barvivem.html

;-D

Ivan Nový 8.10.2007 12:22

krkavče,

obdobně psal Dikobraz. Stejný styl státem (EU) organizovaného humoru :-))))))))

krkavec 8.10.2007 15:39

Re: krkavče,

No ja myslim, ze tohle nikdo neorganizje a je to velice vystizne :-D SUDLICE, Lnacmit, Skepticky parkolog ;-D;-D;-D;-D;-D ... fakt jsem se pobavil ;-D ... ale nevnucuju, pokud jste poskokem VK nebo clenem ODS, tak chapu, ze jste to ani nemohl pochopit ;-D

BuBu 8.10.2007 11:31

Už ten kvikot socialisticko-bolševických . . .

. . . podsvinčat v diskusi - dává tušit, že pan Žantovský . . . . že "ťal do živého" !

No a jestli někdo chce zpátky na hrad bolševiky - má nezmeznou možnost : Političtí turisté, likvidátoři a zadlužovaté stran se už hlásí - aniž by je kdokoli o to žádal : Soudruzi Petr "Dvojdomek" Pithart a Jiří "Dráteník" Dienstsbier . . . . . jsou  vždy připraveni - vyslyšet "hlas lidu" !

miláno 8.10.2007 11:48

Re: Už ten kvikot socialisticko-bolševických . . .

 Není co dodat R^

emersonskej 8.10.2007 11:58

Re: Už ten kvikot socialisticko-bolševických . . .

Jo jo - kvičí jak o život. ;-D

Zebra 8.10.2007 12:05

BuBíku, ty kluku ušatá,

ty se ne a ne poučit ! Ještě že máš mě, který se o tebe nezištně postará.

Tak předně: neříkej lidem podsvinčata, vesměs to nemají rádi, pak se někde ve společnosti podřekneš, že jsi ten BuBík z čokla a - náhoda je blbec – zrovna tam bude někdo kohos tak nazval a kdo ví, čeho se ti dostane.

Pak taky: než něco začneš psát, hezky si sedni, podívej se do zeleně, třeba se pošťourej v nose, zkrátka uvolni se ! Pak se ti nestane, že se budeš vzteky zajíkat i písemně, nebo že když chceš napsat „neomezenou“ či „bezmeznou“, vyleze ti z toho „nezmeznou“ (mimochodem obé zamýšlené je pro změnu blbě věcně).

Taky by neškodilo zjistit si skutečný stav věcí, např. že Pithart, disident, nejlepší předseda české vlády, kterého jsme měli, senátor a jeden z mála mravných politiků, které znám, odmítl  ten tvůj „hlas lidu“ (zase věcně blbě) vyslyšet.

BuBu 8.10.2007 12:20

Re: Rudá Zebro . . .

. . . tak předně : Netykat - nejste na schůzi uličního výboru KSČ !

Dále . . .  já lidem neříkám podsvinčata  . . . . ale pouze tak říkám komunistům !

Za další . . . proč jsem napsal "nezmeznou" . . . . to je moje řeč - moje slovo - můj způsob vyjadřování  . . . . . . . .  ale Vy si pamatujte, že Tebe . . . se v oslovení píše s velkým písmenem ! Tak zní pravidla českého pravopisu - a to i po listopadu 89 ! ;-)

No a nakonec - to, že Pithatr byl - je - a vždy bude  . . . . . . bolševik "každým coulem - v pravém slova smyslu" . . . tak to ví každé malé dítě !

. . . . tak o čem je řeč Rudá zebřičko ?

Zebra 8.10.2007 12:45

Re: . . . tak to ví každé malé dítě

Tím se BuBíku, ty kluku ušatá, leccos vysvětluje. Například i to moje přátelské tykání – malým dětem se u nás prostě tyká, písemně s malým t. Ovšem tvé vzpomínky na schůze uličního výboru rodné strany mě přeci jen trochu matou. Že bys už nebyl dítě ale jen dětina ? Zlej dětina ? Doufám jen, že tě držej někde stranou abys nakonec nechtěl ty svý názory na vyřazení politických odpůrců z lidské rasy uskutečňovat v praxi.

jamo 8.10.2007 12:52

Re: Re: . . . tak to ví každé malé dítě

.. a co ty se, blbý koni (Zebro), s e r e š mezi lidskou rasu?? :-/

Zebra 8.10.2007 13:36

Re: Re: Re: . . . tak to ví každé malé dítě,

že jediný druh ovládající řeč a písmo je člověk. Koukám ovšem, že k některým reprákům tento elementární poznatek ještě nedoputoval. Btw kůň není zebra a naopak, ovšem to se bere o hodně pozdějc, takže chápu.

www racek 8.10.2007 16:10

Re: Re: Re: Re: . . . tak to ví každé malé dítě,

zebro, tak tohle bylo naprosto dokonalé :-D

ostatně, kandidáti typu schwarzenberg, madléna korbelová, jan švejnar nebo i václav havel jsou rozhodně na úrovni nebo i výše než klaus ... každý z nich v těch hlavních oborech. a žádný není tak profláklý ...

krkavec 8.10.2007 12:14

BuBu, Tvuj otec vazne zalozil rodinu s prasnici?. .

Bubu, pokud nazvys lidi podsvincaty, vysvetuji si to tim, ze v rodine jste pomichani - lide s prasaty. :-D Fakt jsou Tvi sourozenci podsvincata? :-D:-D Tak pozdravuj mamku ... kvik, kvik, kvik ;-P

P:S: Na to, ze jsi napul prasatko, je obdivuhodne, ze umis cist a spatne psat ;-D

BuBu 8.10.2007 12:22

Re:Pořád to říkám a opakuji . . .

. . . . . a kvikot bolševických podsvinčat pokračuje . . . . :-)

krkavec 8.10.2007 15:40

Re: Re:Pořád to říkám a opakuji . . .

Jooooooo .... kvicite hezky? To Vaseho otce zadne zenska nechtela, ze si udelal deti s prasnici ?;-D;-D

Dan 8.10.2007 10:56

pěkný článek

Pane Žantovský, pěkně napsáno.

Hnyk 8.10.2007 10:33

Není to náhodou spíš takhle:

Komunisti: Kdo není s námi, ten je proti nám.

Žantovský: Kdo není pro Klause, ten je proti nám.:-P

Malý Aston 8.10.2007 11:00

Re: Není to náhodou spíš takhle:

Tak to není. Já mám dojem,že proti Klausovi jsou ti,kteří chtěli budovat kapitalismus pod vedením moudré komunistické strany,ti kteří chtěli a volali po demokracii ale nemysleli to vážně a ti kteří najednou zjistili,že ten kapitalismus pěkně bolí a bez práce že nejsou koláče.Tak něměli řvát po náměstích,neměli volit Havla na Hrad a měli tam nechat Milouše Jakeše.:-D

Zebra 8.10.2007 10:01

Mno, celkem typický žantovský humus, jak bylo lze čekat,

se dvěma výjimkami (směrem dolů):

„Klaus…Reprezentuje ty, kdo nechtějí odložit samostatné kritické myšlení a nechtějí se nechat řídit vyšším rozumem a vyšší vůli ze vzdáleného administrativního centra. Mluví za ty, kdo chtějí žít v co nejméně okleštěné, usměrněné a dirigované společnosti.“ Nechci a chci to také, ovšem aby mě reprezentoval a mluvil za mě křivý kňoura, to bych si vyprosil.

„Očima Klausových kritiků ovšem být „proevropský“ znamená být protiamerický. V tom si nemohou porozumět.“ Já bych řek, že si v tom přímo notujou.

Alžběta 8.10.2007 9:54

Proevropský klapoklidez

Hluboce se mýlíte, pane Žantovský, v dějinném kontextu minulých let se náš pan současný prezident projevoval  v období předrevolučním jako velice schopný adaptace a získávání postů, o kterých se ani mnohým "kovaným" ani nesnilo, navíc aniž by se "pošpinil" členstvím ve straně .A to je velmi pozoruhodné, nemyslíte? V porevolučním období měl pak s ODS lví podíl na vzniku tzv. nových zákonů, jejichž aplikaci v praxi přece musíte znát!!! S argumentací, že západoevropské zákony nejsou na místní půdě aplikovatelné, máme v současné době právní normy postavené na komunistických základech. Osmnáct let po sametové revouci. A to je to typicky Klausovské. Haiderův nacionalismus v české podobě. Pokud si tyto souvislosti neuvědomíme, nezasloužíme si jiného prezidenta.

Malý Aston 8.10.2007 10:09

Re: Proevropský klapoklidez

Ono to máte těžké,ti kovaní za komoušů potřebovali i ty nekované neboť měli vzdělání jen na Večerní universitě Marx-leninismu ( VUML).a heslo nejsme jako oni,to vymyslel Čalfa pro Havla.Ano,Klaus prosadil privatizaci a díky tomu,to dneska šlape.Co je ještě ve státních rukou to nefunguje a rozkrádá se včetně našich daní. Zákony EÚ nejsou problém pro naši zemičku ale pokud je předkládá človíček " Zdroje jsou" tak to nejsou zákony ale regulační a příkazové zákony,které nevydávala ani RVHP.Pokud zájmy České republiky pan prezident hájí,je to normální jako hájí zájmy Francie nebo Anglie jejich politická reprezentace.Takže máme dobrého prezidenta a doufám,že bude nadále hradním pánem.:-D

Josef 8.10.2007 16:40

Re: Re: Proevropský klapoklidez

Astone, ty maly brepto - RVHP nevydavala prikazove zakony - HA HA HA !  EU by se nam nemela do niceho plest, jenom by to"nic" mela bez podminek a kriterii okamzite financovat! HA HA !

Pete 9.10.2007 15:14

Re: Re: Proevropský klapoklidez

Ono to dneska šlape ? A kde?  Budete tak hodný a prozradíte to?  Šlape to hlavně v podnicích privatizovaných vstupem strategického partnera. Ovšem toho byl VK odpůrcem. Kromě toho VK privatizaci nevymyslel, jenom politickými prostředky protlačil takovou její formu, která se ukázala být nešťastnou. Jinak VK má určitě pravdu v otázce samostatného myšlení, jen on sám zneužívá své mediální atraktivity k potlačování odlišných názorů ne právě férovými prostředky. Také je populistou ve smyslu své mediální prezentace. Kromě toho byl zastáncem implementace komunistických principů do českých zákonů. Rád bych, aby napříště byl pouze zahradním pánem.

qwert 8.10.2007 9:26

On i W.Churchil

dělal stranické kotrmelce a střídal strany ...

pp 8.10.2007 17:15

Re: On i W.Churchil

Tak teď už víme, po kom se pan Bursík opičí. Bohužel jenom v té touze po kariéře.

Von 8.10.2007 9:21

Velmi dobré, ale -

ještě lepší by bylo, kdyby pan autor podobně psal tak pře dvaceti lety. Takhle se vlastně nemůžeme divit, že mu nynější eurokádrování připomíná klapoklidemz, neb ho jistě v osmdesátých letech také zastával. Alespoň na veřejnosti určitě!