28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Proč se bát Taťány Malé a proč ji chránit

Dámám, jejichž nástup do úřadu ministryně spravedlnosti jsem mohl sledovat, snad s výjimkou Marie Benešové věnovali novináři zvláštní, převážně nepřátelskou pozornost.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
G. Mýtič 7.7.2018 17:56

Re: Pane Jemelíku

Ty nejspíš vysokoškolák nebudeš, když píšeš takové kraviny. A jestli čirou náhodou jsi, je mi líto tvého zaměstnavatele, že má ve firmě podfukářskou veš.

V. Čermák 7.7.2018 19:41

Re: Pane Jemelíku

Ty nejspíš nejsi příliš chytrý pracovník, takže musíš pracovat pod vedením zkušenějšího kolegy, který musí hlídat, aby ti přílišná lítostivost neubírala z plného pracovního nasazení a taky abys moc nekušoval....

Z. Lapil 8.7.2018 8:56

Re: Pane Jemelíku

Já diplomku neopisoval. Takže díky za příspěvek - aspoň už vím, jsem-li či nejsem-li normální.

J. Zeman 7.7.2018 20:07

Re: Pane Jemelíku

Jestli opsala nebo ne, to je třeba řádně vyšetřit. Už třeba protože i ten Babiš říká, že jestli to opsala, tak by měla odstoupit. :)

J. Lepka 7.7.2018 10:34

Vy jste ale srandista:

"... jeho záměr konečně dát zemi vládu s důvěrou."

M. Malovec 7.7.2018 9:48

Aťje to hon či nikoliv,

ať je důvod jakýkoliv, nic to nemění na faktu, že zlodějka na místě ministryně spravedlnosti říká studentům - PODVÁDĚJTE, nic se vám nestane.

F. Kusák 7.7.2018 10:02

Re: Aťje to hon či nikoliv,

Stále se mluví o kritickém myšlení a také o tom, jak dokážeme, alespoň trochu separovat lež od pravdy. Já jsem měl třeba celý život hrůzu z těch, kterým bylo hned všechno jasné a uvěřili okamžitě všemu, co jim někdo předhodil. Našel byste jistě tuny všelijakých diplomových či doktorandských prací, které více méně obsahují stejné informace a závěry. Mně osobně ani tak nevadí, když někdo použije myšlenky jiného a pak k tomu přidá něco svého, originálního. A jinak, přečtěte si historii nějakého vědního oboru, třeba matematiky nebo fyziky. Hemží se to tam spory o původnost myšlenek a řešení problémů. Týká se to i některých slovutných nositelů Nobelových cen. Ale nedovolil bych si je soudit. Je to velmi obtížné, řekl bych nemožné. Nějaký počítačový algoritmus jako důkaz plagiátorství je směšný.

J. Lepka 7.7.2018 10:38

Re: Aťje to hon či nikoliv,

Nějaký počítačový algoritmus jako důkaz fyzikální podstaty našeho světa je směšný, všichni přece víme, že Země je placatá a středem Vesmíru, který běhej jednoho, jinak nudného týdne stvořil Bůh před nějakými 6,5 tisíci lety.

Co je proti tomu plagiátorství a tedy lži nějaké pipiny.

V. Čermák 7.7.2018 11:46

Re: Aťje to hon či nikoliv,

Jó Nenávist k Babišovi je pěkná sviňa, pipine...

M. Vondráček 7.7.2018 12:23

Re: Aťje to hon či nikoliv,

Ona i bezmezná láska k lumpovi a lháři vypadá komicky ...

V. Čermák 7.7.2018 17:10

Re: Aťje to hon či nikoliv,

Nebuďte směšný s Láskou. Babiš drtivě vyhrál volby a teď sestavil vládu. Víte, co jsou to volby? Tam jsou taková taková podmanivá slůvka jako Láska,či Lump, Nadbytečná. Víte, co je to Nadbytečný?

J. Malá 7.7.2018 19:45

Re: Aťje to hon či nikoliv,

Kdybychom se podívali na diplomové práce předešlých vlád a třeba poslanců a senátorů, by bylo pokoukáníčko. I když některým nehrozí nic, třeba Schwarzíkovi, Milce a spol...

V. Čermák 7.7.2018 11:53

Re: Aťje to hon či nikoliv,

Pane Ctnostný Malovče. Vy jste spadl z jahody, že? Vždyť Studenti PODVÁDÍ už od základních škol, co svět světem stojí a zatím se jim nikdy nic Nestalo, že? Ale teď zpátky na zem. Vám nejde o blaho Studentů, ale ve skutečnosti nemáte rád Babiše a chcete ho buzerovat. Ale on na vás kašle, on v demokratických volbách vyhrál a Vy jste prohrál...

A. Nový 7.7.2018 13:14

Re: Aťje to hon či nikoliv,

Tak to chodí, když mají debilové jako jste vy, volební právo. :-))

V. Čermák 7.7.2018 17:20

Re: Aťje to hon či nikoliv,

Nový Oslíku, jste dnes spokojený na svém pastvisku? Máte dost vody a píce?

M. Malovec 7.7.2018 13:34

Re: Aťje to hon či nikoliv,

Máte pravdu. Ne všichni, kteří ve škole podváděli jsou však ministry spravedlnosti.

Uvedu vám příklad, kdy studentský podvod je nebezpečný dokonce i pro nectnostné.

Několik studentek cestovalo v tramvaji. Jedna z nich byla ponořena do skript, podle názvu zdravotnických. Ostatní se vesele bavily, až se jedna pohrdlivě podívala na tu studující:Co děláš, vykašli se na to, v mobilu máš internet a u písemky to stačí. Nerad bych se dostal do ruky oné nectnostné budoucí lékařce, až by při operaci čuměla do internetu. Ale třeba nebude lékařkou, ale ministryní zdravotnictví, což bude OK. Tož tak, pane.

V. Čermák 7.7.2018 17:28

Re: Aťje to hon či nikoliv,

Vaše Nenávist k Babišovi vám zabraňuje Myslet. Až budete potřebovat Doktora, bude vás zajímat především to, je-li to Dobrý Doktor, nebo Špatný. Určitě vám nebude záležet na tom, jestli při studiu něco Opsal, nebo ne, že? Nebo se ho napřed budete ptát, pane Pokrytče?

V. Patkoš 7.7.2018 18:42

Re: Aťje to hon či nikoliv,

Umíte i zareagovat na argumentaci nebo jen blít kraviny?

V. Čermák 7.7.2018 19:22

Re: Aťje to hon či nikoliv,

Ano, umím. Kraviny, to je to, co se vám nehodí. Blít, to je to, co děláte. Argumentace je to, o čem nic nevíte. A zareagovat, to je to, co já Umím a vám moc Nejde...

T. Kočí 7.7.2018 9:37

Zrušit TV

a budeme sledovat Barrandov. Jdete na ruku duos debilos.

M. Prokop 7.7.2018 9:36

Poprvé jsem rozklikl Jemelíka.

Nezklamal.

Už to neudělám.

F. Kusák 7.7.2018 9:49

Re: Poprvé jsem rozklikl Jemelíka.

Co uděláte nebo neuděláte mě vůbec nezajímá, ale zajímal,by mě třeba Váš názor, a hlavně, pokud tedy alespoň trochu rozumíte věci, jak byste danou věc řešil Vy, případně, ta úžasné politická síla, kterou jistě podpoříte ve volbách. Já jsem třeba rád, že už, doufejme, budeme mít vládu s důvěrou, která musí řešit skutečné problémy. A jak, tak to se uvidí. No a v dalších volbách jí to můžeme spočítat a zvolit někoho lepšího. Tedy pokud takový bude na politické scéně. Jak se zdá, těch skutečně dobrých se tam moc nehrne.

J. Lepka 7.7.2018 10:39

Re: Poprvé jsem rozklikl Jemelíka.

Řešit skutečné problémy? Jako kluci jsme říkali:" Jsi blbej nebo jen navedenej?"

V. Čermák 7.7.2018 11:57

Re: Poprvé jsem rozklikl Jemelíka.

No my jsme to říkali taky a teď to přesně sedlo na Vás....

V. Čermák 7.7.2018 17:35

Re: Poprvé jsem rozklikl Jemelíka.

A pokud jste kuřák doutníků, jistě si ho na protest po obědě Nezapálite...

I. Hendrych 8.7.2018 12:59

Re: Poprvé jsem rozklikl Jemelíka.

Nedočetl jsem... nešlo to. Excelentní byla pasáž o státotvorné KSČM jejíž chudáci představitelé vlasně nevěří ideím, které hlásají. Opravdu dojemné.

J. Prikner 7.7.2018 7:04

Myslím , že soudci i státní zástupci by měli být hmotně odpovědní za výsledky práce, odvolatelní a jejich funkce by měla být časově omezená s max dvěmi funkčními obdobími.

Jinak hon na paní Malou není způsobeno tím,že zkopíroval několik stránek o králících, ale navrhla možnost odložení stíhání Babiše o 4 roky ( je vůbec otázka účelu tak dlouhé doby vyšetření jeho kauzy a je-li to vůbec trestní čin).

Viděl jsem rozhovor maďarského min zahraničí s BBC stračenou a slyšel jsem jasný a rozhodný postoj k migračnímu řešení, který chybí jak EK, Merkelové a naším kandidátům ž ČSSD Pochemu i Janáčkovo. ČSSD není způsobilé mít MZV.

V. Kotas 7.7.2018 8:52

Re:

Jó, prosadit tu odpovědnost a revizi jejich funkčního období, bude velmi těžká práce. Svým způsobem, je tento stav stát ve státě. Protože je to jako v tom vtipu o konfliktu mezi nebem a peklem - anděl na belzebuba: budeme se sváma soudit a ten odpoví - nevím jak to chcete dělat, když všichni advokáty máme u nás.

F. Žůrek 7.7.2018 2:00

Mne nejvíce zaráží, jak se zametlo s Renatou Veseckou,

takže se vůbec nedivím tomu, že Robert Pelikán odchází. S ničím se u nás nedá pohnout.

A posmíváme se každému, to je tajový český sport. Na každém je něco.

Kdo nemá odpovědnost, v práci se nepřetrhne, tak si vymýšlí, co by hodil na druhého...

Klepy, pomluvy atd.

M. Těhanová 7.7.2018 7:27

Re: Mne nejvíce zaráží, jak se zametlo s Renatou Veseckou,

S tou Veseckou máte pravdu, co přišlo po ní je hrůza a to byl ( podle mě), začátek marasmu u nás. Ale prsty v tom měla slepice Benešová.