23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
karlos-kral 19.7.2007 9:26

Re: Re: Re: Re: Re: ASI TAKTO

ty nejsi ani komouš ty jsi blázen;-€

David 19.7.2007 9:25

Re: Re: Re: pani jaklová

Vadí mi naprostá neobjektivita, zjednodušení a jednostrannost příspěvku paní Marty.

Dluh ? To je na hlubší rozbor (Jaká je jeho příčina ? Trend ? Srovnání s jinými státy ? ....)

ŽA 19.7.2007 9:23

Re: Re: Re: Re: Re: pani jaklová

Že by mne postihlo takové neštěstí? Jestli to fakt  vydržíte, tak Vám Parkanová zazpívá a Topolánek ojede Starou....  

ŽA 19.7.2007 9:21

Re: Re: Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Ano, je 14 měsíců po volbách, není nic uděláno a může za to Paroubek....a Topolánek rodí, Langer se zbavuje Kubiceho, Parkanová pěje, Pospíšilovi utíkají zločinci, Tlustý blábolí o rovné dani, Kuchtová nemá peníze na Vysoké školy, Julínek okrádá praktické lékaře, Kuchtová  má 700 000 000 na mistrovství světa v lyžování, Bém leze po Himalájích a zařizuje další státní dluh asi 500 miliard pod záminkou olympijských her.... prostě je výkvět národa.....chudák Starý J. to má pak vytrhnout..

Starý J. 19.7.2007 9:18

Re: Re: Re: Re: pani jaklová

Nezkoušejte to, na blbosti už nebudu reagovat!

ŽA 19.7.2007 9:15

Re: Re: Re: Drahá paní Jaklová

Jen více takovýcxh Kožených, Železných, Krejčířů a Pitrů., Stehlíků - prostě ODS hrdinů....  To jen tak proti výpadkům paměti....

Starý J. 19.7.2007 9:14

Re: Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Pořád se jede podle zákonů z devadesátých let, se kterými ČSSD za 8 let naprosto nic nedělala. Krom toho, že zákonem pravidelně navyšovala mandatorní výdaje.

A jak se mohlo něco za 14 měsíců se zákony něco dělat, když za 8 let nic neudělala ČSSD, půl roku blokoval Paroubek volbu funkcionářů parlamentu a sestavování vlády a nyní se každou schůzi řeší místo zákonů zpěv Parkanové, nevěra Topolánka, Kubice, radar, Topolánek má vysvětlovat, co dělá nezávislá Vesecká, jak je to s Krejčířem, co utekl Bublanovi, nedůvěra vládě, všem dopředu jasné že nebude atd.atd.

ŽA 19.7.2007 9:10

Re: Re: Re: pani jaklová

Já myslím, že dluhy jsou následek společného hlasování KSČ a ODS v letech 2000-2005.

Starý J. 19.7.2007 9:08

Re: Re: Drahá paní Jaklová

V jednoduchém světě, jednoduchých "pravd" se žije opravdu skvěle. Hrozně Vám závidím. Věřím, že máte stejně jednoduchý recept na to, jak měla tu transformaci provést, takže se Vám jistě vejde do jednoho příspěvku. Tak sem s ním, jsem lačný ho číst!

Jen doufám, že vyjdete z předpokladu, že ekonomický pád komunistického režimu, nezpůsobila jeho neschopnost, ale američtí impreialisté a naši disidenti. Jinak byste nemohl tvrdit, že ODS měla v devadesátých letech ještě co rozkrást.

ŽA 19.7.2007 9:08

Re: Drahá paní Jaklová

Takže Vám jistě řekli, jaká bude daň - tak jsou Vám řekli? ANo,ANO - NE,NE

ŽA 19.7.2007 9:07

Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Dělá co?_ - řeší vnitřní spory uvnitř ODS, řeší Čunka a Tpopolánek se těší na porod 3.věku - je 14 měsíců po volbách a pořád se jede podle zákonů ČSSD a KSČ....

Starý J. 19.7.2007 9:03

Re: Re: pani jaklová

Jak u koho jde o postižení. Nezdá se, při pohledu nazpět, že by si něco vymýšlela. Třeba s tím dluhem - mám dojem že jde o oficiální statistiky.

Starý J. 19.7.2007 9:00

Re: Re: každé škrty

Výborně - Vy si to pamatujete dobře - ZDROJE JSOU!

A tak nevím, pročpak jsme za ty čtyři roky ty zdroje neobjevili, naopak každý rok zatkli sekeru kolem 90 miliard. Zajísté mně to vysvětlíte! Znamená to snad, že poslední léta vlády levice se to PRÁVO nedodržovalo? To snad ne? To by Vás Paroubek hnal sviňským krokem!

Starý J. 19.7.2007 8:55

Re: http://www.novinky.cz/ekonomika/experti-ods-zjistili--ze-na-radikalni-snizeni-dani-nejsou-penize_119162_ugacm.html

Čunka nechte Čunkem, co když to byla PŮJČKA? To je teď moderní i v případě, když policie chytne korupčníky přímo za ruku. A to se u Čunka nestalo, tam je jen tvrzení, proti tvrzení.

Víte vůbec, co ta vláda výpočtem právě zjistila? Že na RADIKÁLNÍ REFORMY (tedy ne ty, co jsou v programu koalice, ale ty, co se snaží prosadit skupina Tlustého) peníze nejsou. Ale to přece věděla před návrhem zákona a proto ten návrh byl kompromisem.

Takže zklidněte své myšlenky a zajímejte se, o co skutečně jde, abyste Vy nebyl k pláči!

PROKOP BUBEN 19.7.2007 8:54

Re: Re: Re: Re: ASI TAKTO

 Jste vedle Starky, jako velmi často, ovšem - skrytý bolševik v kLausmodrém je horší veřejného komunisty......

PROKOP BUBEN 19.7.2007 8:52

Re: Re: Re: Re: Re: ASI TAKTO

 Nemohu si pomoci, ale tento příměr se mi jeví případným......

Starý J. 19.7.2007 8:48

Re: O nutnosti reformy nepochybuji.

No pozměňovací návrhy se dávají až ve druhém kole a jak víte, někteří z koalice se chystají předkládat takové, které by právě původní návrh z prvého kola zcela a nepromyšleně přetvořily. Pokud vím, vláda se snaží tomu předjednáním zabránit.

A to, že tak spěchá, je také jasné. Bez reformy bude mít státní rozpočet v příštím roce téměř dvojnásobnou sekeru, což by vyhovovalo opozici, aby mohla vládu obvinit, že zadlužuje zemi ještě více, než když byla ona u vlády. Samozřejmě, že voliči dnešní opozice si nejsou schopni spočítat, že nárust valorizovaných mandatorních výdajů nelze bez reformy zastavit, za což současná vláda opravdu, ale opravdu vinu nenese. Neserioznost Paroubkovsko-Sobotkovského spolku právě s tímto počítá. Obyčejný průměrný občan jen vidí konečný výsledek a tím by byl další nárůst zadlužení.

Kozina J,Sladký 19.7.2007 8:45

Re: každé škrty

>-Souhlas--pokud se bude dodržovat PRAVO a trestat lumpárny tak je v eráru dost peněz. Bude to ale trvat --mocipáni ví, ví co by je čekalo a tak si kryjí záda a lidé budou platit!!8-o

divitel 19.7.2007 8:44

Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

To opravdu nevíte? Ale víte. Protože ODS něco dělá. Protože ODS na něco má (musí mít) názor. Podívejte se do minula. Nejoblíbenější politici, např. Buzková, Gross, se nikdy k ničemu nevyjadřovali. A když se díky tomu dostali  do postavení, kdy se vyjádřit museli, bylo rázem po popularitě. Volové jsme my, nikdo jiný.

Starý J. 19.7.2007 8:39

Re: Re: Re: Re: ASI TAKTO

P.S. Vy zde zastupujete Zimu s tím kLausem? To si nedokážete vymyslet něco jiného?

Starý J. 19.7.2007 8:38

Re: Re: Re: ASI TAKTO

Asi jste první případ, kdy z antikomunisty se po roce 1989 stal komunista. Myšlením.

Starý J. 19.7.2007 8:35

Re: A co radar ...

I ten "kompromis", obvyklý a nutný v koaliční vládě je více, než vůbec nic, což by jistě prováděla, jako doposud, vláda levice. Krom toho, že by se snažila o "milionářskou dávku", okamžitě vysátou na úplatek svým voličům.

Každá vláda, která bude dělat reformy jinak než tím, že bude jen víc a více odčerpávat peníze těm co mají více, bude v našich poměrech AROGANTNÍ a půjde proto vůli části naší závistivé populace. Proto sockomunisté nemohou dělat žádné reformy, jen víc a více zadlužovat příští generace.

Starý J. 19.7.2007 8:27

Re: Re: Proč má zrovna "pionýrka" Jaklová potřebu komentovat blbosti vyšlé z hlavy jakéhosi Paroubka?

S názorem Ladislava N. můžete stoprocentně nesouhlasit. Název pionýrka také není nejvhodnější. Ale můžete mi prosím vysvětlit, co má znamenat nadávka NÁCEK, v našich zemích chápana jako označení člena NSDAP? Co s tím má společného Ladislav N.?

Zajisté to lehce vysvětlíte nejen mně, ale i dalším zde na Psu.

PRASI DENT 19.7.2007 8:25

Re: pani jaklová

 Marta - jenom modrá karta, jednosměrkou jede, trapné kecy vede......

tony 19.7.2007 8:24

Re: Re: Re: platby u lekare

Je normální, pokud navštěvujeme lékaře 3x častěji, než v ostatních zemích? To jsme takoví chcípáci?

tony 19.7.2007 8:22

Re: http://www.novinky.cz/ekonomika/experti-ods-zjistili--ze-na-radikalni-snizeni-dani-nejsou-penize_119162_ugacm.html

Otázka je, jaké snížení daní je radikální . A nejlepší je ztrojovat vykřičníky a otazníky... 

Bris 19.7.2007 8:22

Re: Drahá paní Jaklová

Kdyby zkorumpovaná a naprosto neschopná ODS nenechala v devadesátých letech totálně rozkrást republiku, tak bychom dnes nebyli v modré pudeli!

David 19.7.2007 8:22

Re: pani jaklová

Nespadla jste náhodou z višně ? Nebo že by to bylo tím vedrem ? Nějaké trvalé postižení ?

Magda 19.7.2007 8:21

Mně šahaj do šrajtofle

ale sami bendí, rozhazují, mají statisícové i milionové příjmy (odložení politici ve správních radách), neřeší tunelování, rozkrádání, korupci, kolaps justice a policie. Kašlu na preference  i na obě partaje, pro něž je politika jen kšeft na úkor nás, slabomyslných prosťáčků.

Cricket 19.7.2007 8:01

Drahá paní Jaklová

Jste novinářka a jistě víte, jak novináři informují o čemkoliv. Byl jsem na několika vysvětlovacích akcích k reformě. Z úst Topolánka, Nečase, Kalouska, i Tlustého a dalších jsem slyšel, ne vždy pro mne plně uspokojující co do rozsahu a rasance, ale vždy velmi srozumitelnou řeč ANO,ANO - NE,NE. Vždy, když jsem si po takové akci přečetl zprávy a  komentáře našich lvů novinových stránek, žasl jsem, na jakéže akci jsem to byl. Že by paralelně probíhala stejná ale vlastně úplně jiná vysvětlovačka??  Problém je v tom, že novinář vždy potřebúje nějaké to drama a napsat to, co politik říká je pro něj totéž, jako s ním plně souhlasit a tím se stát nedůvěryhodným. V jaké době to žijeme...