26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ŽA 19.7.2007 10:02

Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Chlapci, děkuju Vám za diskusi. ŽA 

ŽA 19.7.2007 10:01

Re: Re: človíčku rudej, a co může vláda dělat, když ji blokuje v jakémkoli reformním rozhodnutí, které by vedlo k vyrovnanému rozpočtu...

Tak proč ti modří chudáčci  slibovali, co všechno udělají, když vyhrají volby - vyhráli je a nyní PRD - vlastně i ten by byl úspěch....

janoryna 19.7.2007 10:00

Re: Re: Jaká reforma? žádné

kubiceho odstranění. jedná se o novou pracovní náplň. Poté, co na základě jeho zprávy nová vláda odstranila údajné mafiánské struktury ze státních úřadů a zastupitelských orgánech všech stupňů se situace změnila. Poté, co údajní mafiáni byli nahrazeni novou vládou bezúhonnými občany nebezpečí na které pokázal plk. Kubice pominulo. Poté, co byla ekonomika ČR stabilizována klausovými balíčky v roce 1998 nastal od roku 2000 netušený ekonomický rozvoj. a s ním přibylo i mnoho úspěšných občanů, kteří měli možnost koupit si lepší auta a ve svých sbírkách ochraňovat vzácná umělecká díla. A to vše se stalo předmětem činnosti organizovaných skupin, které se zabývají krádežemi lepších aut a cenných uměleckých děl. takže tomu bude muset policie věnovat zvýšenou pozornost. jak to tak vypadá, pan plukovník tyto změny nepochopil.....

Jindra 19.7.2007 9:58

Re: Re: Jaká reforma?

fáze jsem si všimnul ale už to jelo, soráč. Neříkám, že to začalo s touhle vládou, rozhazuje se už od dob Husáka, mají to ouřadové v krvi.

Ale tahle "reformní" vláda mě vážně štve, 25 mil za semaforek ze třema zelenejma světýlkama je opravdu za hranicí mého "reformního" chápání, resp. přesně vím o co jde. 

ŽA 19.7.2007 9:57

Re: Re: Re: Re: Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Premier zatýkal jen za komunistů, modrotrúbo...A proč Pitr nesedí v chládku, se ptám já.

Bublanovi utekl Pitr? Kožený? Pokud vím jen Krejčíř a hned nato byl odvolán policejní prezident. Kubice splnil roli černého mouřenína, tak te´d bude předhozen, stejně jako pohloupaví praktičtí lékaři se vybouřili proti Rathovi, bude jim zaslouženě nyní ubráno a budou  vybírat od starých babiček Julínkovné...Modrotrúbo, základní otázka této diskuse je, proč ODS začíná být válcována ČSSD? Tak diškutuj k temu, či mi rozumiš...  

jirka.s. 19.7.2007 9:57

Re: ASI TAKTO

Ty nejsi prokop buben, ty jsi pouze týrané dítě s prokopnutou hlavinkou!

Ladislav N. 19.7.2007 9:55

Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Paroubková se "lidsky" nepletla tolik do politiky jako přehnaně ambiciózní Topolánková. A že by za to mohl Topolánek? ;-D Že s takovou ženskou nakonec nevydržel? Nedivím se mu.

jirka.s. 19.7.2007 9:54

Re: Re: Re: Re: pani jaklová

Zatímco "ŽA" si  Vás získal svou objektivitou, fundovaností a mnohostranností ?

Starý J. 19.7.2007 9:53

Re: Platby u lékaře jako prostředek k zastavení růstu státního dluhu?

Rozvinutí: vliv  je nepřímý: Nebude potřeba, aby stát tolik dotoval a oddlužoval z rozpočtu státní nemocnice, nebo naposledy třeba 6 miliard na odmazání dluhu VZP. Pokolikáté už?

MLOK1 19.7.2007 9:51

Re: Mně šahaj do šrajtofle

Ale Magdo, tak si to tak neberte.

       Je krásný slunečný den, ptáčkové zpívají, potůčky zurčí, kytičky voní, mloci se prohánějí u lesních tůněk........

       Přeji Vám hezký den:-):-):-).

jirka.s. 19.7.2007 9:49

Re: Re: "tak jsou Vám řekli?"

Cestyna sein fůbec deine kobil? He?

ŽA 19.7.2007 9:49

Re: Re: Re: Re: Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Syntaxe - to máte pravdu je strašná, ale ale ty pitomosti produkuje stejně syntakticky tao vláda - stěžujte si tam....

Starý J. 19.7.2007 9:46

Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Jak pravil Doležal: Povýšili rozvod na vrchol manželství! Zase něco vyjímečného!

jirka.s. 19.7.2007 9:45

Re: Re: Re: Re: Jen více takovýchto šibalů....

....Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Jiří Paroubek, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, IvoSvoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička, Martin Vlasta,Karel Černý

... pěkný seznámek socanskcýh šibalů ještě zdaleka není u konce....

P.S.: Dovolil jsem si použít tvého nejoblíbenějšího způsobu větné syntaxe  ...... 

Starý J. 19.7.2007 9:45

Re: Re: Re: Re: Drahá paní Jaklová

Opět typické pro Vás! Kdo mluvil o Železném? A Krejčíř snad financoval ODS? Taky výpadek paměti? A co Pitr, co ten má společného s ODS?

A až budete mluvit o Koženém, pak musíte říct celou větu a souvislosti, k čemu bylo třeba více Kožených.

Jen těžko najít většího falzifikátora nad Jarouška a Vás!

Ladislav N. 19.7.2007 9:42

Re: Re: Re: Re: platby u lekare

Na každou přijatou částku by lékař musel vydat potvrzení a vést záznamy pro daňové účely. Což při velkém množství malých částek a dodržování platných účetních předpisů může znamenat hodně úřednické práce za nepatrný výnos. Proto se lékaři asi brání zavedení povinnosti částku vybírat.

Starý J. 19.7.2007 9:41

Re: Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Další zasvěcená do problému! Není snížení daní, jako snížení daní! Zjistěte si, na co vláda nemá, než napíšete hesla!

Pete Brich 19.7.2007 9:41

ŽA je jako mozková křečová žíla?

PB

Starý J. 19.7.2007 9:39

Re: Jaká reforma?

Vidíte, a to vše začalo s příchodem této vlády. Před tím takové věci neexistovaly. Vždyť i 200 milionů na propagaci Eústavy a patřičného aparátu k tomu, včetně budovy a zařízení, se může jednou hodit. Spolu s Vámi tvrdím, že Topolánek by měl začít v první fázY šetřit!

Pete Brich 19.7.2007 9:37

Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Protože na rozdíl od Tupolánka se Roko se Zuzanou rozvedl tak nějak ... - lidsky8-o

PB

jirka.s. 19.7.2007 9:37

Re: Re: Re: Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Panečku, to je syntaxe, pomocí teček ve významu pomlček spatlány všechny možné pitomosti do jedné věty! Jungmann kope do víka!

3směsi 19.7.2007 9:35

Re: Re: Re: platby u lekare

Proč by měly platby lékaře obtěžovat? Přijde-li do ordinace denně jen 20 lidí, je to po třiceti korunách 600 kč. Za 20 prac.dní je to 12000,-Kč. Spíš jsem četla, že se bouří dětští lékaři, kterým hrozí, že by o toto přišli, kdyby se poplatek za děti neplatil.

Starý J. 19.7.2007 9:35

Re: Re: Re: Re: Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

P.S. To, že Kuchtová nemá na vysoké školy, nezavinila tato vláda. Vždyť i fond infrastruktury byl do haléře vybrakovaný a teď se kvůli rozestavěným dálnicím prodávají akcie ČEZu. A nestrašte olympiádou, není schválená a ani z finančích důvodů nebude! A Bémovo lezení Vás nijak neohrožuje. Plat nebral!

Prostě a jednoduše nafukujete vše jak Paroubek s Rathem dohromady, chybí už jen trestní oznámení "na neznámého pachatele"! Cha,cha!

I-Worm 19.7.2007 9:33

Re: Jaká reforma?

však už začínají šetřit na státním aparátu. První krok bude odstranění Kubiceho...

Iva 19.7.2007 9:33

Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

To je fakt. Např. teď po roce experti ODS zjistili,že nemají na snížení daní. Škoda,že to nezjistli před volbami to by je nevolil ani takový expert jako vy

karlos-kral 19.7.2007 9:31

Re: Re: Re: platby u lekare

neotirej se o důchodce.ja tu reformu beru a mám už nějaký ten rok penzi.podotýkám nijak velkou.

Jindra 19.7.2007 9:31

Jaká reforma?

Tady se na reformu jen hraje.

Reforma znamená šetřit a ne rozhazovat miliony na kampaň k olympiádě co nebude, nebo informační bilboardy o významu Schenengenu. Dotovat tu oslavu mostu, tu běh Matěje Kuděje, sypat prachy do obskurních nadací a tělovýchovných jednot lokálního významu. Zaměstnávat stovky úředníků, kteří si dopisují českou poštou o věcech, které není třeba vůbec řešit. K tomu jim platit rekreační a školící střediska a přispívat na obědy a potom na fitka, když jsou tlustí jako prasata.

Milion se skládá z korůnek a miliarda z milionů a náš stát rozhazuje plnými hrstmi. Daně nechte jak jsou a začněte v první fázy šetřit, ale ne na mateřské ale na státním aparátu, o těch "informačních kampaních" ani nemluvím.  

I-Worm 19.7.2007 9:29

Platby u lékaře jako prostředek k zastavení růstu státního dluhu?

to je zajímavá myšlenka a zasloužila by více rozvinout.

Ladislav N. 19.7.2007 9:28

Re: človíčku rudej, a co může vláda dělat, když ji blokuje v jakémkoli reformním rozhodnutí, které by vedlo k vyrovnanému rozpočtu...

...Paroubkova komunistická polovina parlamentu?

Starý J. 19.7.2007 9:28

Re: Re: Re: Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Stále odpovídáte mimo, ne na to, co ta vláda levice s těmi zákony udělala (se zákony jste začal a teď jste u rození Topolánka. Asi chodí do porodnice každý den, že o tom píšete! Zločinci utíkali především Bublanovi. Oni ani neutíkali, jim to bylo umožněno klidně odejít. Věděli moc! Pročpak "nepřítel státu" Pitr už dávno nesedí v chládku? S tím má také Pospíšil něco společného, když teď Paroubek objevuje, že vlastně Pitr připravil Kubiceho zprávu? Jak to, že ho nezavřel, byl u moci?)