5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vocílka 19.7.2007 10:47

Re: Uhuhu

Problém bude asi v tom,že většina lékařů si účetnictví nechává zpracovat účetními firmami. Ty berou za zaúčtování jedné položky většinou 25,- Kč.

E000 19.7.2007 10:05

joint pro lifelong přítele

v době celovšeobecněuniverzální komunikace nutně upadá její úroveň

Pete Brich 19.7.2007 9:37

Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Protože na rozdíl od Tupolánka se Roko se Zuzanou rozvedl tak nějak ... - lidsky8-o

PB

Starý J. 19.7.2007 9:46

Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Jak pravil Doležal: Povýšili rozvod na vrchol manželství! Zase něco vyjímečného!

Ladislav N. 19.7.2007 9:55

Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Paroubková se "lidsky" nepletla tolik do politiky jako přehnaně ambiciózní Topolánková. A že by za to mohl Topolánek? ;-D Že s takovou ženskou nakonec nevydržel? Nedivím se mu.

Jindra 19.7.2007 9:31

Jaká reforma?

Tady se na reformu jen hraje.

Reforma znamená šetřit a ne rozhazovat miliony na kampaň k olympiádě co nebude, nebo informační bilboardy o významu Schenengenu. Dotovat tu oslavu mostu, tu běh Matěje Kuděje, sypat prachy do obskurních nadací a tělovýchovných jednot lokálního významu. Zaměstnávat stovky úředníků, kteří si dopisují českou poštou o věcech, které není třeba vůbec řešit. K tomu jim platit rekreační a školící střediska a přispívat na obědy a potom na fitka, když jsou tlustí jako prasata.

Milion se skládá z korůnek a miliarda z milionů a náš stát rozhazuje plnými hrstmi. Daně nechte jak jsou a začněte v první fázy šetřit, ale ne na mateřské ale na státním aparátu, o těch "informačních kampaních" ani nemluvím.  

I-Worm 19.7.2007 9:33

Re: Jaká reforma?

však už začínají šetřit na státním aparátu. První krok bude odstranění Kubiceho...

janoryna 19.7.2007 10:00

Re: Re: Jaká reforma? žádné

kubiceho odstranění. jedná se o novou pracovní náplň. Poté, co na základě jeho zprávy nová vláda odstranila údajné mafiánské struktury ze státních úřadů a zastupitelských orgánech všech stupňů se situace změnila. Poté, co údajní mafiáni byli nahrazeni novou vládou bezúhonnými občany nebezpečí na které pokázal plk. Kubice pominulo. Poté, co byla ekonomika ČR stabilizována klausovými balíčky v roce 1998 nastal od roku 2000 netušený ekonomický rozvoj. a s ním přibylo i mnoho úspěšných občanů, kteří měli možnost koupit si lepší auta a ve svých sbírkách ochraňovat vzácná umělecká díla. A to vše se stalo předmětem činnosti organizovaných skupin, které se zabývají krádežemi lepších aut a cenných uměleckých děl. takže tomu bude muset policie věnovat zvýšenou pozornost. jak to tak vypadá, pan plukovník tyto změny nepochopil.....

I-Worm 19.7.2007 10:51

Re: Re: Re: Jaká reforma? žádné

velmi správně řečeno, že "údajné" ... ! A proč by se nejednalo o odstranění Kubiceho? Jen je zapotřebí, aby veřejnost nejprve zapomněla...

Starý J. 19.7.2007 9:39

Re: Jaká reforma?

Vidíte, a to vše začalo s příchodem této vlády. Před tím takové věci neexistovaly. Vždyť i 200 milionů na propagaci Eústavy a patřičného aparátu k tomu, včetně budovy a zařízení, se může jednou hodit. Spolu s Vámi tvrdím, že Topolánek by měl začít v první fázY šetřit!

Jindra 19.7.2007 9:58

Re: Re: Jaká reforma?

fáze jsem si všimnul ale už to jelo, soráč. Neříkám, že to začalo s touhle vládou, rozhazuje se už od dob Husáka, mají to ouřadové v krvi.

Ale tahle "reformní" vláda mě vážně štve, 25 mil za semaforek ze třema zelenejma světýlkama je opravdu za hranicí mého "reformního" chápání, resp. přesně vím o co jde. 

Starý J. 19.7.2007 10:12

Re: Re: Re: Jaká reforma?

A co má dělat, když je napadána od opozice, že reformu málo vysvětluje. A některým je třeba nutnost reformy vysvětlovat každý den. A u některých ani to nepomůže - i když třeba chápou, jaksi je to ideologicky nemožné přiznat!

Vocílka 19.7.2007 10:52

Re: Re: Re: Re: Jaká reforma?

Nechápu proč by měla vláda občanům vysvětlovat reformu a přesvědčovat ji o ní. Stačí přesvědčit poslance Melčáka a Pohanku a přinutit koaliční poslance aby drželi ústa a krok.

ŽA 19.7.2007 11:03

Re: Re: Re: Re: Jaká reforma?

Strécu, proberte se, ten semaforek je na informace o Schengenském  prostoru - to není nic o reformě - zase diskujete aktivně a úplně blbě...

ŽA 19.7.2007 10:53

Re: Re: Re: Jaká reforma?

Buďte rád, že ta světýlka nejsou modrá...jsem příjemně překvapen...Bude zajímavé sledovat, která firma těch 25 milionu bude realizovat

Claudio 19.7.2007 10:03

Re: Re: Jaká reforma?

 Jo. Takže ČSSD nadělala bo-del, dluhy, přezaměstnanost státního aparátu a viník je ODS, protože s levicovými Zelenými a labilními Křesťany špatným způsobem tyhle škody za bilion korun napravuje. Tak jednoduše vidíte. Jste asi starý na přemýšlení "Starý J."!

Starý J. 19.7.2007 10:10

Re: Re: Re: Jaká reforma?

Odpouštím Vám, že jste nepoznal ironii! Asi jste nový! :-D

I-Worm 19.7.2007 9:29

Platby u lékaře jako prostředek k zastavení růstu státního dluhu?

to je zajímavá myšlenka a zasloužila by více rozvinout.

Starý J. 19.7.2007 9:53

Re: Platby u lékaře jako prostředek k zastavení růstu státního dluhu?

Rozvinutí: vliv  je nepřímý: Nebude potřeba, aby stát tolik dotoval a oddlužoval z rozpočtu státní nemocnice, nebo naposledy třeba 6 miliard na odmazání dluhu VZP. Pokolikáté už?

I-Worm 19.7.2007 10:54

Re: Re: Platby u lékaře jako prostředek k zastavení růstu státního dluhu?

pokolikáté již bylo vysvětleno, že je to hloupost, když většinu z té platby shrábne účetní za zanesení položky do účetnictví.

Starý J. 19.7.2007 11:23

Re: Re: Re: Platby u lékaře jako prostředek k zastavení růstu státního dluhu?

Jasně bylo řečeno, že platba má regulovat - snižovat počet zbytečných návštěv.

Snížený počet návštěv znamená menší výdaje jdoucí do zdravotnictví.

Menší výdaje znamenají menší (nebo ne zvětšující se) platby za pojištěnce od státu, nebo menší dotování pravidelného zadlužování státních nemocnic!

Psal jsem, že jde o nepřímý vliv na státní rozpočet! Stačí, nebo ne?

I-Worm 19.7.2007 11:51

Re: Re: Re: Re: Platby u lékaře jako prostředek k zastavení růstu státního dluhu?

to je další hloupost - zbudou právě jen ty zbytečné návštěvy. Bude stále levnější jít si pokecat s doktorem, než jít do kina. Ale je fakt, že se sníží počet pensistů, kteří budou kvůli těm pár korunám návštěvu doktora odkládat, až bude pozdě (můj tchán tak dopadl, i když to bylo zadarmo). To bude ten jedinej efekt. Ale to je to správné úderné řešení, proč zpoplatňovat jen zbytečné návštěvy ? Vinej, nevinej, řežte je po řadě!

divitel 19.7.2007 8:44

Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

To opravdu nevíte? Ale víte. Protože ODS něco dělá. Protože ODS na něco má (musí mít) názor. Podívejte se do minula. Nejoblíbenější politici, např. Buzková, Gross, se nikdy k ničemu nevyjadřovali. A když se díky tomu dostali  do postavení, kdy se vyjádřit museli, bylo rázem po popularitě. Volové jsme my, nikdo jiný.

ŽA 19.7.2007 9:07

Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Dělá co?_ - řeší vnitřní spory uvnitř ODS, řeší Čunka a Tpopolánek se těší na porod 3.věku - je 14 měsíců po volbách a pořád se jede podle zákonů ČSSD a KSČ....

Starý J. 19.7.2007 9:14

Re: Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Pořád se jede podle zákonů z devadesátých let, se kterými ČSSD za 8 let naprosto nic nedělala. Krom toho, že zákonem pravidelně navyšovala mandatorní výdaje.

A jak se mohlo něco za 14 měsíců se zákony něco dělat, když za 8 let nic neudělala ČSSD, půl roku blokoval Paroubek volbu funkcionářů parlamentu a sestavování vlády a nyní se každou schůzi řeší místo zákonů zpěv Parkanové, nevěra Topolánka, Kubice, radar, Topolánek má vysvětlovat, co dělá nezávislá Vesecká, jak je to s Krejčířem, co utekl Bublanovi, nedůvěra vládě, všem dopředu jasné že nebude atd.atd.

ŽA 19.7.2007 9:21

Re: Re: Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Ano, je 14 měsíců po volbách, není nic uděláno a může za to Paroubek....a Topolánek rodí, Langer se zbavuje Kubiceho, Parkanová pěje, Pospíšilovi utíkají zločinci, Tlustý blábolí o rovné dani, Kuchtová nemá peníze na Vysoké školy, Julínek okrádá praktické lékaře, Kuchtová  má 700 000 000 na mistrovství světa v lyžování, Bém leze po Himalájích a zařizuje další státní dluh asi 500 miliard pod záminkou olympijských her.... prostě je výkvět národa.....chudák Starý J. to má pak vytrhnout..

Starý J. 19.7.2007 9:28

Re: Re: Re: Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Stále odpovídáte mimo, ne na to, co ta vláda levice s těmi zákony udělala (se zákony jste začal a teď jste u rození Topolánka. Asi chodí do porodnice každý den, že o tom píšete! Zločinci utíkali především Bublanovi. Oni ani neutíkali, jim to bylo umožněno klidně odejít. Věděli moc! Pročpak "nepřítel státu" Pitr už dávno nesedí v chládku? S tím má také Pospíšil něco společného, když teď Paroubek objevuje, že vlastně Pitr připravil Kubiceho zprávu? Jak to, že ho nezavřel, byl u moci?)

Starý J. 19.7.2007 9:35

Re: Re: Re: Re: Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

P.S. To, že Kuchtová nemá na vysoké školy, nezavinila tato vláda. Vždyť i fond infrastruktury byl do haléře vybrakovaný a teď se kvůli rozestavěným dálnicím prodávají akcie ČEZu. A nestrašte olympiádou, není schválená a ani z finančích důvodů nebude! A Bémovo lezení Vás nijak neohrožuje. Plat nebral!

Prostě a jednoduše nafukujete vše jak Paroubek s Rathem dohromady, chybí už jen trestní oznámení "na neznámého pachatele"! Cha,cha!

ŽA 19.7.2007 9:57

Re: Re: Re: Re: Re: Proč předběhla ČSSD v preferencích ODS?

Premier zatýkal jen za komunistů, modrotrúbo...A proč Pitr nesedí v chládku, se ptám já.

Bublanovi utekl Pitr? Kožený? Pokud vím jen Krejčíř a hned nato byl odvolán policejní prezident. Kubice splnil roli černého mouřenína, tak te´d bude předhozen, stejně jako pohloupaví praktičtí lékaři se vybouřili proti Rathovi, bude jim zaslouženě nyní ubráno a budou  vybírat od starých babiček Julínkovné...Modrotrúbo, základní otázka této diskuse je, proč ODS začíná být válcována ČSSD? Tak diškutuj k temu, či mi rozumiš...  

Ladislav N. 19.7.2007 9:28

Re: človíčku rudej, a co může vláda dělat, když ji blokuje v jakémkoli reformním rozhodnutí, které by vedlo k vyrovnanému rozpočtu...

...Paroubkova komunistická polovina parlamentu?