15.6.2024 | Svátek má Vít


Diskuse k článku

POLITIKA: Proč by měl Kalousek odejít nejen z vlády

Odpověď na tuto otázku můžeme hledat mnohem hlouběji než v současných debatách, které se soustřeďují na kladení aktuálních otázek jako jsou například: Lže ministr Kalousek nebo policejní prezident Lessy?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Fiala 18.7.2012 12:54

Co říká Transparency "tajné soutěži na dostavbu Temelína"

Vážení pořád jde, v konečném důsledku, jen o ty Kč či jinou měnu. Státní dluh je již 1600 miliard Kč a každoroční úrok je přes 40 miliard Kč. A to jsou Kč od domácího obyvatelstva. A dosud žádný premiér nebyl schopen představit občanům jaké státní investice za tyto Kč byly realizovány a jaký byl, je, bude ekonomický efekt.

Podle toho, že není splácena jistina, je zřejmé že všechny vlády, hlavně ČSSD, hospodařily neefektivně (od pana Zemana až po pana Fišera).

P. Čech 18.7.2012 19:35

Re: Co říká Transparency "tajné soutěži na dostavbu Temelína"

Ano, všechny vlády si počínaly nehospodárně a to nikoliv hlavně ČSSD, ale opravdu všechny. Toto nastává pravidelně a zákonitě jen proto, že  v ČR nevládnou občané, ale politické strany. , že ve vládách nejsou odborníci ale diletanti (politici). Pod pojmem odborníci rozumím zejména ekonomové. Ekonom tam není ani jeden, ovšem do ekonomiky kecají všichni, nejvíce chemik. Podle toho to také vždy vypadalo a vypadá. Jediným řešením je odstavení politiků a politických stran od moci ve státě.