6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JJ 6.5.2009 9:19

Re: Ťápeš zemákovicu

Jste naivni. Senat dnes rozhoduje pouze o tom, jestli CR pujde se zbytkem EU, nebo jestli upravi sve vztahy podobne, jako to ma treba Norsko. O osudu LS nerozhoduje (odprostime-li se od nazvu).

Fleischer 6.5.2009 6:42

Re: typicke

EU bude směřovat tam, kam budou chtít směřovat Evropané. Bude-li většina chtít směřovat k socialismu, tedy k socialismu a naopak. I Česko nyní směřuje k socialismu

(kdo vyhrál poslední volby?). Já osobně si žádný socialismus nepřeju, ale budu se muset podřídit většině jak v Česku tak v Evropě.

honzak 6.5.2009 6:27

Re: typicke

pane zez Plzně, už delší čas pozoruju, že vám hrabe. Nic ve zlým, stárneme všichni. K meritu věci - ta LS je opravdu obrswiňárna ze strany Německa a Francie.  Podepsal byste smlouvu jako zhotovitel s s velkou firmou jako objednatelem, která by pro vás byla nevýhodná? Např. vaše smluvní pokuta by byla 0,3% denně, objednatelova pak standardních 0,03%? Asi těžko.

čtenář 6.5.2009 9:48

Re: typicke pro balíka z Plzně:

Vy jste si zřejmě prostudoval LS,že můžete horovat pro přijetí.Holt Češi,ti se nikdy z historie nepoučí,vždy musí mít nad sebou nějaký bič aby mohli existovat,neumí si vládnout sami.To je hořká zkušenost,možná by bylo lepší,kdyby nás rozpustili v rámci EU.Co se nepovedlo Hitlerovi,povede se dnešnímu Německu,prostě nás schlastnou.;-(

derik 6.5.2009 1:59

Je smutne ze jakykoliv irsky sedlak se neboji stat za svym nazorem

ale Topolanek, Zahradil, Sobotka, a dalsi "lidri" nemaji problem otocit o 180 stupnu jem aby byli zadobre s "hlavnim proudem". A "eurohujeri" jsou kapitola sama pro sebe. Ti neargumentuji s jinym nazorem, ale utoci na jeho nositele, snazi se ho ocernovat a branit mu v projevu. Tak jako kdysi bolsevici.

Ivana- 6.5.2009 8:40

Re: Je smutne ze jakykoliv irsky sedlak se neboji stat za svym nazorem

Doufám, že ODS v senátu Lisabonskou smlouvu neschválí  a budou proti schválení, Doufám, že si všichni  z ODS uvědomujete, že lidé normální z pohraničí   to vidí tak, že budou muset vracet majetky, tak jak už to viděli v televizi, němcům, šlechticům co byli s němci, to jim nevymluvíte, a lidi Vám to  opravdu spočítají při volbách do Europarlamentu, a potom v ostatních volbách. Vám z ODS, lidovcům a zeleným, vím s nimi už už nic nemáte společného  ale  vládli jste spolu, nechali jste se Topolánkem vyšachovat z vlády,  nechali jste hlavní posty lidovcům a zeleným a oni si myslí že to jinak neumíte, že zase skloníte hřbet a skloníte se před Lisabonem.  Proto už Vás nebudou lidi volit.  Ani  do Europarlamentu a  dále ještě  na podzim.  Mým kamarádkam chodí  maily z Australie z Kanady a z jiných států  od Čechů, kteří tam utekli po 68 a oni vidí, jak se tato vláda pod  panem Topolánkem  podle nich napakovala.  Vidí to po jménech a ptají se co se stalo, že chceme zase poslouchat Němce  a hlavně ty přestárlé zelené, co celý život nic jiného nedělali, jen se živili  hubou. Co udělali, jenom zákazy, co udělali u nás, co musíme kvůli zeleným a  jinak pokřiveným chlapcům dělat  při stavbě obyčejné chaty .  A to zatím posloucháme jenom je.

vlada 6.5.2009 22:14

Re: Je smutne ze jakykoliv irsky sedlak se neboji stat za svym nazorem

a představ si jesli je to možné že i oni si stojí za svým názorem -je to možné?