2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Miroslav Zikmund 17.1.2008 4:19

To je přesně charakteristika vaší party

"Potřebujeme prezidenta, který dokáže bez servítků mluvit o tom, co dělat.." - to je právě to. Ono nestačí jen o něčem mluvit, ale musí se i umět to prosadit. A to je prokletí celé té vaší politické party. Vždy jste o všem jenom mluvili. Jakmile jste si na tu realizaci vytvořili politickou partaj, tak ta zkrachovala a vy z toho máte mindrák, který se nakonec táhne i tímto vaším příspěvkem. Jestli svůj článek myslíte opravdu vážně, pak navrhněte někoho, u koho můžete prohlásit - v politice navrhl a prosadil to a to a to. A pak můžeme porovnávat a hodnotit. Ale vy nikoho takového nemáte a pro vám zbývá jediné - navrhnete člověka, který je politicky pan Nikdo, člověka, který v politice zatím nikdy nic neprosadil ani neudělal (což má pro vás ovšem tu obrovskou výhodu, že nic nezkazil)  a požadujete po nás, abychom věřili že až se tím prezidentem stane, tak to bude úplně jiné, najednou že se probudí a bude nejenom krasořečnit dle vašeho vzoru, ale i konat. A proto hlavně věřit - nic jného vám nakonec nezbývá.

Saul 17.1.2008 9:43

Re: To je přesně charakteristika vaší party

Pane Zikmunde, napsal jste to tak výstižně, že kromě R^ nemám co dodat. Dík.

J.G. Pašek 17.1.2008 4:14

Urbane, neposílej nikoho do důchodu . . . starej se o sebe a počítej svoje dny a roky do penze . . .

!!

JaS 17.1.2008 3:28

S něčím souhlasím,

s něčím nesouhlasím. Presidentská kampaň je divadýlko, president tom nehraje žádnou důležitou roli. Z toho hlediska nemám nic proti tomu, že Klaus odmítl divadelní souboj se Švejnarem. Dále si myslím, je lepší, když je Klaus presidentem než vedoucím politické strany. Klause nemusím, ale souhlasím s jeho názorem na globální oteplování - že to je zas jen divadlo pro získání moci a peněz.

Vodák 17.1.2008 3:00

prostředí

Klaus, pokud je mi známo na debatu přistoupil.Ne proto, že by ji považoval za prospěšnou ale protože už nemohl poslouchat podobné bláboly. Je to jeden z mála politiků, který si stojí za svým názorem bez ohledu na to co si kdo o něm myslí. Má spoustu chyb, jako každý, ale líbí se mi, že kašle na mínění všelijakých Urbanů. A je mu jedno kolik jich je. V normálním politickém prostředí, jak píše pan Urban, by neměl šanci kandidát, který se objeví v zemi dva měsíce před volbou prezidenta a lidé ho znají jen z předvolební kampaně. I kdyby se sebelepší  člověk přistěhoval na vesnici, tak by ho dříve než za rok nevolili ani do výboru zahrádkářů.  

mojo 17.1.2008 5:10

Re: prostředí

1. "Je to jeden z mála politiků, který si stojí za svým názorem bez ohledu na to co si kdo o něm myslí..." a já dodávám "a bez ohledu na to, jak pitomej ten názor je."

2. Pokud VY máte problém s tím, že nevíte, kdo to je Jan Švejnar, nepodsunujte ho i nám ostatním. Jan Švejnar je osoba dostatečně veřejně známá a činná. Alespoň tedy těm, kteří se o veřejné dění byť jen minimálně zajímají. 

JI 17.1.2008 6:01

Re: Re: prostředí

Co když je pitomý Váš názor, že Klaus hájí pitomé názory? Poznáte to? Vaše jistota je asi tak velká, jako Vaše znalost pana Švejnara. Víte, že navrhuje vědce na Nobelovu cenu, že utekl s lyžemi a kdyby to zde vedl v devadesátých letech on, bylo by to výborné.

ll 17.1.2008 7:18

V DR ČSOB

A světový ekonom? Ani náhodou. Koukněte se na jeho publikační činnost

A jeho žena se zřejmě za jméno Svejnar stydí - viz její osobní stránky.

Jerry 17.1.2008 3:00

jó Urban

Vrať se do hrobu,polistopadová mrtvolo.

Ota Bejda 17.1.2008 1:35

Tohle asi napsal rektal te slavne juniversity Pehe

a publikoval pod jmenem sveho poskoka.

Vlasta.on 17.1.2008 1:17

Celá diskuse v TV by byla o čem?

Jenom o VK. Švejnar je z pohledu prezidentské kandidatury jenom nula a nic o něm není známo. Tedy mimo to, že je to lhář. Ke zdůraznění toho, by se ovšem VK nesnížil. Poslouchli bysme přiblblé útoky na ek. transformaci a nudou usínali.

Kloki 17.1.2008 1:10

Kdo viděl Jana Švejnara, jak kultivovaně hovoří na jakékoliv téma, tak je mu jasné

Kdo viděl Jana Švejnara, jak kultivovaně hovoří na jakékoliv téma a přitom se netváří, že sežral všechnu moudrost světa, tak je mu jasné, že profesor Klaun nemá šanci, postaví-li se mu po boku, proto Klaus utíká z diskuse jak uličník. Nedostatky redaktorů v ČT s tím nic neudělají.

Nejlepší pořad veřejné služby by byl, kdyby redaktor jen představil oba aktéry a potom odešel do zákulisí, aby občan viděl, jak oba kandidáti spolu hovoří bez okřikování moderátorem! 

Lerak 17.1.2008 7:04

Re: Kdo viděl Jana Švejnara, jak kultivovaně hovoří na jakékoliv téma, tak je mu jasné

SOUHLAS. BEZ REDAKTORA!R^

Semiramis 17.1.2008 7:39

Re: Kdo viděl Jana Švejnara, jak kultivovaně hovoří na jakékoliv téma, tak je mu jasné

Mluví kultivovaně, to se v Americe učí na základce, a na jakékoli téma, ovšem vždy vyhýbavě. Že jeho styl obdivujete? To o vás říká hodně.

Jenda 17.1.2008 14:09

Re: Re: Kdo viděl Jana Švejnara, jak kultivovaně hovoří na jakékoliv téma, tak je mu jasné

Mluvit kultivovane a nic nerict ... takovyho uz jsme tu jednoho meli. A jak ho v cizine milovali.

Tomáš Holek 17.1.2008 1:08

Urbane, ty debile

Presidenta volí v Česku parlament, takže diskuse v televizi je zbytečká. Klause nemá důvod se ji bát, ten by strčil Schwejnara do kapsy. Ale tady jde o princip.

Roman 17.1.2008 2:01

Re: Urbane, ty debile

Moc bych na Klausovy schopnosti převálcovat Švejnara nespoléhal. Občas nějaký ten výpadek má. Např. na konci devadesátých let totálně ztratil u soudu paměť.

trojan 17.1.2008 7:02

Re: Urbane, ty debile

klaus především neumí diskutovat a to je podstatné.Je to nabubřelý  do sebe zahleděný  populista a měl by skončit.

JC 17.1.2008 0:46

To pak ovšem musíte urychleně vybrat jiného kandidáta

"Potřebujeme prezidenta, který dokáže bez servítků mluvit o tom, co dělat, abychom se v budoucnosti měli ještě lépe, než dnes."

Zatím p. Švejnar nepředvedl nic, co by odpovídalo Vašim představám, milý autore. Nabídl jen fráze, kritiku současného prezidenta a permanentní výhled na chrup, vylepšený levným českým zubařem. A pak ještě barnumský životopis, v němž lze nalézt i polopravdy (pokud ne vyslovené lži). 

Bez servítků nedokáže p. Švejnar promluvit ani o sobě a svém smýšlení. Kdo sledoval diskusní pořad na Primě, měl možnost slyšet jeho vytáčky a nejasné odpovědi na téměř všechny dotazy. A to by měl být český prezident a vrchní velitel ozbrojených složek?

Kdepak, to je jen Antiklaus jak vyšitý -  něco na způsob jako Paroubkova Marťana:-/.  

Niika 17.1.2008 0:58

Re: To pak ovšem musíte urychleně vybrat jiného kandidáta

R^

radoby emigrant v 1969 17.1.2008 3:58

Re: To pak ovšem musíte urychleně vybrat jiného kandidáta

;-O;-O;-Okdy a jak panŠvejnar vysvetlí že mohl na jaře 1970 legálně vycestovat kdyř mě a všem ostatním ze dne na den v říjnu 1969 zrušili komunisté do té doby všechny vydané výjezdní doložky!!!!!!

JJ 17.1.2008 3:58

Re: To pak ovšem musíte urychleně vybrat jiného kandidáta

R^

Honza42 17.1.2008 0:43

Důvody proč televizní debata nemá smysl:

1) Česká televize nemá jediného redaktora schopného vést jakoukoliv rozumnou diskuzi. ČT nakonec vždy předvede jen trapné divadlo, ať už si pozve kohokoliv a diskutuje se o čemkoliv.

2) Proč by se měl prezident předvádět před lidmi, kteří ho nevolí?

3) I kdyby výsledek TV debaty měl na volbu prezidenta nějaký vliv, kdo bude "vítězem" debaty? Vždy jen ten kdo má prořízlejší hubu bez ohledu na kvalitu názorů. Je dobře prořízlá huba dostatečnou kvalifikací pro funkci prezidenta?

Josef 17.1.2008 1:50

Re: Důvody proč televizní debata nemá smysl:

2) Protoze podle vyzkumu mineni by ho tam 4/5 obcanu CR rado videlo a presidenti nemaji na lidi s.rat, nevyplaci se to!

 3) Ktery z nich ze ma prorizlejsi hubu? Ten, ktery mluvil velkou vetsinu sveho zivota anglicky ?? 

Lerak 17.1.2008 7:02

Re: Re: Důvody proč televizní debata nemá smysl:

A navíc lže jako když RP tiskne (Švejnar)

lucina (pes) 17.1.2008 0:40

už se těším

na ty protáhlé xichty, až VK suverénně vyhraje.

Kiri 17.1.2008 13:22

Re: už se těším

R^R^R^;-D

Vlasta.on 17.1.2008 0:23

Sprosté a ubohé

VK debatu před senátory (voliteli) neodmítl. Pokud je mi známo a myslím že je, šel nebo půjde do každého klubu, na debatu ;-P¨, kam ho pozvali či pozvou.

Inu Pravdoláskovej Urban.

Eva D. 17.1.2008 0:26

Re: Sprosté a ubohé

Z Pehecí University!  To je takový "think tank" který stojí za shlédnutí, člověk pochopí, že si v kuloárech rozumějí. ;-) 

baltahsar 17.1.2008 0:30

Re: Re: Sprosté a ubohé

A vy jste z Evecí nebo z Telecí ?8-o