6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J.G. Pašek 18.1.2008 1:34

Urban tluče na buben a s pěnou u huby prodává Švejnara . . . .

!!

jezevec 18.1.2008 2:36

Re: Urban tluče na buben a s pěnou u huby prodává Švejnara . . . .

poprvé v životě musim souhlasit s arcilhářem paškem, asi je něco špatně

Sutera 18.1.2008 1:16

Postoje V.K. skutecne nabadaji k myslence, zdali neni navigovan byti soucasti trojskeho kone EU

Autorovy podklady pro tvrzeni ze V.K. je zbabelcem jsou dostatecne, a jiste problematiku Balkanu zna rovnez dostatecne. V.K. zaujal v obdobi valky v byvale Jugoslavii ryze prorusky postoj, osobne si to dobre pamatuji, jelikoz jsem byl tim silne zhnusen.

Bylo to kratky cas po odchodu rusu z CR z pohledu historie okamzik. Ale kde se tudiz  v nem vzala odvaha byti kritikem USA s jeho naturou. Asi to je tim, ze americky orel leta daleko a rusky medved sedi rovnou za zady. Ale jedno bude jiste, V.K. jiste nebyl agentem americke CIA

JW 18.1.2008 0:59

Poražený kandidát

Kdysi před patnácti nebo více lety porazil Klaus Urbana při volbě předsedy Občanského fóra a jak je vidět, hořkost ještě nevyprchala a tak mu to teď  pravdoláskovník nandá. Protože Klaus nechce hrát divadlo, vyplňovat televizní čas a zviditelňovat protikandidáta, tak je podle pana Urbana zbabělec. Když pan Švejnar lže, pardon, uvádí nepravdivé údaje do svého životopisu, porušuje dané sliby jako na běžícím pásu, nestydatě a drze pomlouvá protikandidáta, což je jeho jediný politický program, tak to je co? Podle pana Urbana ideální kandidát, protože účel světí prostředky! Pokud bude zvolen, bude ještě zábava, protože zadarmo mu to Paroubek s Filipem nedají, tak se máme na co těšit.  Vlastně čeho děsit. 

Jirka 18.1.2008 1:09

Re: Poražený kandidát

R^R^R^

Nika 18.1.2008 1:11

Re: Poražený kandidát

R^

Sutera 18.1.2008 1:33

Re: Poražený kandidát

Desite dostatecne, ale se socany se paktovala Klausova ODS v nechutnem opozicnesmluvnim obcovani, a tvrdi se ze V.K. se stal presidentem predevsim diky komunistickym hlasum. Klaus skutecne je zbabelcem, neni to osobnost statnickeho vyznamu, pouze vyplnil vakuum v touze po zastiteni statisicu ceskych zbabelcu, kteri budou svorne rvat proti EU, nakupovat v levnych retezcich a desit se, aby jim to nenarocne pohodlne prezivani co nejdele vydrzelo.

emil 18.1.2008 8:03

Re: Re: Poražený kandidát

Co dokaže jeden nenávistný socan najednou vyzvracet, to je umění. Schválně si to po sobě přečti.

Sutera 19.1.2008 1:08

Re: Re: Re: Poražený kandidát

Emile, Emile, je to nemile, ale podporil jsi ma slova

higherground 18.1.2008 8:25

Re: Re: Poražený kandidát

Zalez do díry(sub terra), sutero!

A pak si zajdi nakoupit do předraženého exluzivního obchodu (jsi přeci jen lepší sorta, že?)a modli se za svou socialistickou EU...ať můžeš dál přežívat náročně a nepohodlně...

Jerry 18.1.2008 17:50

Re: Re: Re: Poražený kandidát

Podle způsobu myšlení a vyjadřování bych tipoval slovo sutera spíš od spojení suterén společnosti,spodina,póvl,kanálník.

Sutera 19.1.2008 1:23

Re: Re: Re: Re: Poražený kandidát

Vazeny Jerry neskryvam se za trapnym pseudonymem, ci prezdivkou, nebo cimkoli, co se zrodilo ve vasi hlave, nybrz pouze stojim za svym vlastnim jmenem. To je asi prekvapenim pro lidi vaseho typu, povl, spodinu a postbolsevickou sebranku, modlici se za to ke Klausovi, aby ji to pohodlne prezivani co nejdele vydrzelo.

Sutera 19.1.2008 1:28

Re: Re: Re: Re: Re: Poražený kandidát

Zapomel jsem to nadherne slovanske slovo, ktere by vas lepe charakterizovalo, totiz  SVOLOC

zk 18.1.2008 9:12

Re: Re: Poražený kandidát

tvrdi se ze V.K. se stal presidentem predevsim diky komunistickym hlasum.  Tvrdí se, že...jedna paní povídala, že? Dokažte to a neschovávejte se za slova "tvrdí se". Z čeho usuzujete, že ˇˇSvejnar je "osobnost státnického významu". Vy jistě nepatříte k těm statisícům českých zbabělců, vy budete ten "evropanský odvážlivec", že? Kde myslíte, že nakupují ty milióny lidí v ostatních zemích EU?:-/:-D

Já I. 18.1.2008 13:32

Re: Re: Re: Poražený kandidát

V Jednotě?

Sutera 19.1.2008 1:50

Re: Re: Re: Poražený kandidát

Tvrdilo se to ve sdelovacich prostredcich, ale ja u te volby nebyl, tak jsem se musel spolehnout na tyto informace.Kdybych mel mit absolutni neduveru ke vsem informacim, o dejich, u kterych jsem nemohl byt fyzicky, proste bych nemohl cist noviny. Nikdo nemuze byt u vseho, doufam ze to chapete.

Netvrdim ze pan Svejnar je osobnost statnickeho vyznamu, ale verim, ze muze byt, alespon v tom, ze chyby spatnych lekaru mohou odstranovat predevsim lekari dobri. Jsem ten evropsky odvazlivec, ktery opustil domovinu znechucen postkomunisty, jako posledni kapkou po komunistech a vim, kde nakupuji miliony ostatnich evropanu, ke kterym patrim. Chapete ovsem, co jsem chtel rici o touze po pohodlnem prezivani podporovatelu V.K.?

Alenka Šklíba 18.1.2008 0:41

stejně jako škola, kde autor učí

v názvu používá zavádějící výraz, není to totiž universita,ale vysoká škola s omezenou akreditací, je možno brát jako fakta i další autorovo slova.

Sutera 18.1.2008 1:46

Re: stejně jako škola, kde autor učí

Argument hodny kocky Skliby. Mel snad autor zmenit nazev skoly a napsat New York vysoka skola s omezenou akreditaci? Podle toho jiz muzeme posuzovat smer vaseho mysleni.

Alenka Šklíba 18.1.2008 1:52

Re: Re: stejně jako škola, kde autor učí

no pokud vy cítíte potřebu psát pod své výplody například Sutera- profesor na učilišti Klementa Gottwalda, tak máte bezpochyby pravdu. My, co poznali novinářské metody Pehe a spol. holt jsme na manipulace citlivější.

Sutera 18.1.2008 2:02

Re: Re: Re: stejně jako škola, kde autor učí

Jiste nemam zapotrebi psat takove hlouposti, jako pisete, ale kdybych ucil na New York University, psal bych ze ucim na New York University. A nemusite mi podsouvat bolsevicky puvod, jste vedle jak ta jedle, ale chtelo by to trochu slusnosti. Ja o vas take nepisi ze jste CICA SKLIBA

Sutera 18.1.2008 2:14

Oprava: puvodne nechtel psat

o

Alenka Šklíba 18.1.2008 8:23

Re: Re: Re: Re: stejně jako škola, kde autor učí

nic nepodsouvám, jen předvádím jak může vypadat pokus ovlivnit vedlejšími vlivy čtenáře.

Saul 18.1.2008 9:58

Re: Re: Re: Re: stejně jako škola, kde autor učí

New York University je něco jako Harwardské investiční fondy (nebo jak se to jmenovalo)? Poučte mě.

Já I. 18.1.2008 13:38

Re: Re: Re: stejně jako škola, kde autor učí

Ani nevíte,jak se mi s tou Vaší citlivostí k manipulaci ulevilo,madam.Doporučím Vám Žantovského,TO si zacitlivíte.

miron 18.1.2008 0:17

Ano.

R^