2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zrusksc 13.5.2006 10:39

Socanský demagog

ODS má nic "neříkající" čísla a socan chce "růst" země,když člověk kouká na ty reklamní plochy tak tam žádný "růst" nerozluští jenom sprosté útoky nekompetentních hlupáků na konkurenci!Rv

vlasta 13.5.2006 8:53

Pravá víra

Nejúžasnější na tom je to, že autor asi skutečně věří tomu drístu, co napsal. To mě fascinuje, jelikož je to ... těžko říct, co.

Co mě deprimuje, je to, že tomu můžou uvěřit i další. A to je strašné.

Nehodno komentáře.

cipri 13.5.2006 8:35

dokonalá práce poradců

Jsem volič a jednou za čtyři roky mohu jít k  volební bedně - urně ( jak trefný název ) a jako daňový poplatník ( platič - tedy zadavatel ) uzavřít smlouvu s politiky ( vládou a státem - tedy zhotovitel -na základě jejich programů a slibů ), že pro mne budou pracovat. Bohužel v průběhu doby plnění smlouvy, jsem-li VELMI NESPOKOJEN , nemohu od smlouvy odstoupit či učinit jiný úkon, abych se svým dosavadním smluvním partnerem již nemusel nadále spolupracovat. Musím bohužel čekat další čtyři roky, nemohu ani uplatnit žádné sankce, a jen čekat až si budu moci zase svobodně vybrat jiného partnera.

Co tím vlastně chci říci a jaký vzkaz poslat poradci ?

Povedlo se Vám za poslední dvě volební období ( 8 let ) plněním smlouvy mezi mnou a ČSSD docílit toho, že považuji další uzavření smlouvy s ČSSD za zhola nemožné, že její práce pro mne byla naprostým zklamáním, dokonce si dovoluji tvrdit neštěstím pro budoucnost této země, a tak na další období, jako drobný podnikatel - živnostník, budu uzavírat smlouvu s jiným subjektem. Z levé strany politického spektra mne práce ČSSD zavedla na opačnou stranu, na pravou.

Sám jsem byl překvapen tímto vývojem. Na neshledanou ČSSD.

Vocílka 13.5.2006 9:40

Re: dokonalá práce poradců

Ano,souhlasím, budeme volit Pravý blok!

PROROK ELIÁŠ 13.5.2006 9:56

Re: Re: dokonalá práce poradců

 řídím se podle zahrádky - Melounům se nedaří.....Modrý kedluben praská a žloutne...Třešně napadla vrtule....Oranžovou dýni - dám raději tchýni....Černá ředkev zdřevěněla.....Soused Eda mi háže přes plot bordel.....Jen cibulovinám se daří - TEDY, Petra Cibulku a jeho PRAVÝ  BLOK......

Jenda 14.5.2006 1:18

Re: dokonalá práce poradců

Mozna je tak trosku problem, ze krome danovych poplatniku voli i lide kteri od statu zasadne penize pouze dostavaji. Na zaklade ceho tihle uzaviraji smlouvu s politiky mi neni tak uplne jasne, ovsem vysledky rozhodne ovlivnuji. A o cizich penezich se prece rozhoduje tak snadno ...

míša mýval 13.5.2006 8:30

lepší neviditelná ruka trhu než viditelný blb

Nechci pořád rýt do dRatha, tak si najdu jiný krásný příklad. Ministr Urban a jeho reakce na násobení (čísel s exponenty). Kouzelné. Mám dojem že ministr financí má velkou konkurenci. Oba pánové s počty skončili někde ve třetí třídě ZŠ. Ještě k těm dluhům. Nedávno se Sobotka přiznal, že doma dluhy nedělá, protože by mu dala stará přes hubu. Doufám, že to voliči nyní udělají také.

tom 13.5.2006 8:09

Lukáš Jelínek

Umíte vy,soc.demokraté něco jiného,než útočit nefér na svého soupeře?Je to ubohé a myslícího člověka to jen otráví,ale takové voliče vy nepotřebujete vám stačí tupé stádo,které je závislé na dávkách,které jim milostivě dáváte z peněz,které seberete těm myslícím a pracovitým.

?? 13.5.2006 3:21

Pane poradče; potěšil jste mne....

tím. že se poslanci sejdu na POSLEDNI schůzce..... Takže jsme se konečně dočkali ?

A že jsem tak smělý : TO jako díky ptačí chřipce či nemoci šílených krav ?:-) R^

udivenec 13.5.2006 3:13

Opravdu dokonalé

ale tenhle článek může zapůsobit pouze na letce  Zaorálka protože pochopí jak  obětavý a loajální jeho poradce je. Možná by se autor článku měl podívat do světa aby pochopil jak se chovají LIDÉ a že to žádný zákoník práce nenahradí. DIKTÁT,  ať už má jakoukoliv podobu - a v poslední době je ho nemálo - nic nespasí. Jen nás posune tam kam nechceme. A hulvátství politiků (někdo tomu říka jadrnost) ve jménu jejich pravdy jen národ otravuje. A ještě pro Viléma: SVOBODA tak jak ji nyní prezentuje zejména dr. Rath je smrtící.

Doktor 13.5.2006 2:01

Autorovi

Bohužel, nemáte pravdu. Většina populace je příliš hloupá, než aby se při volbách rozhodovala za základě tak složité úvahy, jak ji prezentujete.

Haf 13.5.2006 1:06

Omluva

Asi vopravdu je lepší na debilní články a Viléma nereagovat

Loki_F 13.5.2006 0:43

Pane autore, napsal jste: "Ostatně všichni se něčím živíme, všichni máme starost o své zdraví."

Po přečtení Vaší agitky musím přiznat, že z Vašeho způsobu obživy se mi neudělao volno, naštěstí mě uklidnila druhá polovina shora uvedeného citátu. Ano, Vy skutečně máte dobrý důvod mít starost o své zdraví. Obávám se však, že ve Vašem případě nepřipadá ambulantní léčba v úvahu...

Takže připravte se - nástupní termín 3.6.2006 };D

janabok 13.5.2006 1:07

Re: Pane autore, napsal jste: "Ostatně všichni se něčím živíme, všichni máme starost o své zdraví."

R^...

přemítám, kam ten trouba nastoupí... nebo spíš vystoupí...:-)

Hasan 13.5.2006 6:36

Re: Re: Pane autore, napsal jste: "Ostatně všichni se něčím živíme, všichni máme starost o své zdraví."

Bohnice,nějaké uzavřené oddělení.Možná se tam sejde se svým šéfem.

šakal 13.5.2006 0:32

....Krsitepane, HUHU...!...

...neodpovídejte tomu kreténovi Vilémovi nikdy a na nic! A platí to i pro ostatní, kurva! (Y)

Ouha 13.5.2006 7:26

Kristepane, sakale

hormon, Halik, ten hormon, kurva co? No zklidnit!

štefan 13.5.2006 10:34

Re: ....Krsitepane, HUHU...!...

Neodpovídejte tomu kreténovi šakalovi na nic, i kdyby se ptal kolik je hodin !:-P

janabok 13.5.2006 0:26

namátkou:

" Sociální demokraté hovoří o ekonomickém růstu a jeho přesahu do našich peněženek" - jako vtip vynikající...

co takhle zahovořit o dalších "úspěších" - o dluhu, o averzi vůči svobodomyslným lidem, o utahování šroubu s každým schváleným zákonem pomoci hlasů komárů...

Vízku, mně je naprosto ukradená výše HDP; spíše mně zajímá, kolik mám v kešeni, ve které se mi, vy odporní socialisté, tak s gustem přehrabujete za neustálé šikany a buzerace...

go.west 13.5.2006 9:54

Re: namátkou:

Třeba socani nerozeznají rozdíl mezi slovy růst a půst :o)

huhu 13.5.2006 0:17

demagog

prezident svá veta podrobně vysvětluje viz www.klaus.cz - zákony nepodepisuje pokud je považuje dle svého přesvědčení za protiústavní či zmatečné. Je to jeho nejen právo, ale povinnost. Nemá to co dělat s politickým přesvědčením. Když zkoušel prezident získat dopředu názor Ústavního soudu na EU ústavu, odpověděli mu, že se vyjadřují jen ke schváleným zákonům.  Pokud by tedy podepsal vše, nejenže by byl ÚS označen za podepisujícího protiústavní zákony, ale mohl by nakonec jako Dubček podepsat i pendrekový zákon...

Vilém 13.5.2006 0:16

Stát jako cesta ke svobodě

Je trapné neustále opakovat, že svoboda není jakýsi pomysl, kterým někdo doprovodí vaši existenční likvidaci ve dvanáctihodinových směnách, na které "svobodně" přisoupíte, abyste neumřel hlady, nýbrž reálná možnost DĚLAT TO ,CO CHCE TEN, KDO JEDNÁ.

V tomto ohledu přináší zákoník práce svobodu zaměstnancům, možnost DĚLAT TO, CO CHTĚJÍ, a tedy jasně ukazuje nesmyslnost frází o DEREGULACI a ODSTÁTNĚNÍ jako cestě ke svobodě. Jejich autoři jsou lidé, kteří svou sovobdu umí jen dovedně zneužívat proti ostatním.

VK svými vety a zejména ideologickými floskulemi ukázal, o koho mu jde. Milióny našich občanů to nejsou.

huhu 13.5.2006 0:25

Re: Stát jako cesta ke svobodě

svoboda není dělat to co chci nebo dokonce to co je nařízeno. Svoboda je dělat vše co není zakázané. A ty zákazy musí platit pro každého jedince stejně a musí být přijaty demokraticky. Svobodu zneužívaji socialisté např. tím, že jejich zákony nezakazují, ale nařizují co kdo má dělat. Ale hlavně - vztah zaměstnanec/zaměstnavatel je vztah tržní - jeden prodává a druhý kupuje práci. Co s tím má společného odstátnění ? I stát je jedním ze zaměstnavatelů..

Vilém 13.5.2006 1:13

Re: Re: Stát jako cesta ke svobodě

Svoboda může být vše, co není zakázané, tedy včetně toho, co nezakazuje zaměstnavatel. A z příjmu např. se odvozuje možnost vůbec nějak jednat, tj. například si něco koupit.

Pracovně právní vztah je založen tržně, ovšem trh není nějaká hodnota, která by sama o sobě měla být neomezeně absolutizována, protože ve volné tržní interakci existují také regulované monopoly. Co s tím má dělat odstátnění je jasné hlavně Klausovi, podle něj asi čím méně státu, tím víc svobody, což vůbec neplatí.

Vlasta.on 13.5.2006 2:12

Re: Re: Re: Stát jako cesta ke svobodě

Příslušník Komunistického svazu mládeže je je blb "in definitio". A jako takový, si to není schopen uvědomit. Naštěstí v neštěstí - žádná baba ti, jako idiotoj, nedala a proto tady opruzuješ v noci. A jako neschopný blb nemáš přístup na internet přes den. (Díky bohu.) Jenom doufám, že se nenajde ošklivá, pitomá slepice, která se bude ochotná rozmnožovat i s tebou. Jak jsem nevěřící; bůh nám buď milostiv.

Vocílka 13.5.2006 9:44

Re: Re: Re: Re: Stát jako cesta ke svobodě

A proč ty?

Vilém 13.5.2006 11:42

Koktání

Vlasto,on, in definitio má být podle vašich představ co? Krom toho nejsem členem KSM a přístup na internet přes den mám.:-D

Takže svou hloupost a žalostné kádrování si nechte pro sebe - nemohly byste se aspoň vy slaboduší řídit požadavky té pitomé hyeny, která si říká "šakal" a ignorovat mne?

Já skutečně nemám o takové reakce nejmešní zájem, podle mne ani do debaty nepatří.

Ókypeté 13.5.2006 12:22

Re: Koktání

Tak vidím, že se Vám zase podařilo najít publikum. Odezva by ale byla určitě větší, kdybyste mluvil o celosvětovém sociálním státu.

Vilém 13.5.2006 12:44

Nejsem monoman

Sociální světostát je logická zastřešující idea, která nutně vyplyne ze všech konkrétních politik jako FAKTICKÝ DŮSLEDEK JEJICH SLEDOVÁNÍ a realizace univerzálního humanismu, ale taky o něm nemusím mlít u každého veta zákoníku práce.;-)

Ókypeté 13.5.2006 12:54

Re: Nejsem monoman

Použil jste nesprávný tvar.