2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
divana 13.5.2006 18:23

Re: ústavní většinu v senátu máme a v poslanecké sněmovně budeme mít !

vy máte dceru? a nabízíte ji?

šakal 13.5.2006 18:34

...sem s Vaší dcerou, Jene Oryno!...

...Chce se mi prznit...! Ale běda, jestli nemá dcerunka 90-60-90! Pak budu křepčit v kalužích krve. Chytá mě fantas a slyším volání divoženek - už nejmíň týden jsem nikoho nezapích  ;-€ ;-P ;-D

modrý šakal

janoryna 13.5.2006 20:45

Re: ...sem s Vaší dcerou, Jene Oryno!...

jsem soukromník, tak čekám změny.

Yaroukh 14.5.2006 12:01

Re: Re: ...sem s Vaší dcerou, Jene Oryno!...

no ty urcite :))))

divana 13.5.2006 17:46

pane jelínku, přečtěte tohle tomu vašemu novému předsedovi partaje: Zemana si za srovnání Klause s Hitlerem podali jak političtí komentátoři z většiny českých listů, tak mnozí jeho kolegové z ČSSD. Naopak Václav Klaus, kterého se celá aférka týkala n

divana 13.5.2006 17:47

Naopak Václav Klaus, kterého se celá aférka týkala nejvíc, nahrávky na smeč nevyužil. // Kniha: Václav Klaus, Miloš Zeman, SOUBĚŽNÝ PORTRÉT , napsal Miloš Čermák, strana 20

Dáša 13.5.2006 17:30

Levicový blábol, tvářící se jako lest!

Odkdy Neviditelný Pes otiskuje bláboly z Rudého Práva? To je tedy posun!

Pane poradče, kdy poradíte vašemu soudruhovi, že zvedaní brady po ukončení rozhovoru není projevem hrdosti, ale samolibosti a nadutosti? Ovšem, to byste mohl rovnou chodit od jednoho k druhému a nic jiného byste nedělal!

bara 13.5.2006 17:53

S tou bradou jste mě pobavila,

viz. Saturnin - kapitola "Saturninův dopis ... ":-) 

Venkovan 13.5.2006 16:42

Tož článek hodný poradca předsedy poslaneckej sněmovny

Zaorálek by měl mět takových poradců víc!!Potom ,že VUML byl k ničemu!!Podívajte sa na Jelínka:-D

pařez 13.5.2006 16:32

Hmm

"Klaus ... podtrhl stěžejní body, jimiž se liší levice od pravice, zastánci solidární a sociálně soudržné společnosti od hlasatelů bezbřehého trhu bez elementárních pravidel"

to není argument hodný politologa, problematika pravice, resp. levice je složitější, a to i v českém kontextu

Václav 13.5.2006 15:53

Autorovi

Pane poradče neradil jste v minulém životě Hitlerovi? Já jen že to s ním dopadlo tak jak dopadlo. Jestli ČSSD vyšle nějaký signál, tím že přehlasuje prezidentské veto společně s komunisty, tak to bude hlavně o tom, že se tady už opět fakticky znárodňuje a úzká skupina lidí si na sebe chce zkoncentrovat co nejvíce moci.

zíralek 13.5.2006 16:23

Re: Autorovi

Z klausovce už hitlerovec, hezký;-D

frantar 13.5.2006 17:12

Re: Re: Autorovi

Zírálku, soudruh autor je maximálně havlovec - ale hlavně odjakživa socan z brněnské líhně. Ke klausovi ho váže pouze patologická nenávist. Ostatně proto si ho taky Zaorálek zvolil. ;-€

zíralek 13.5.2006 17:20

Re: Re: Re: Autorovi

Potrefená husa vždy zakejhá. To moje je stejná logika jak toho nahoře a Vaše:-P

PetrH 14.5.2006 16:24

Re: Re: Re: Re: Autorovi

Hitlerovi, přestože byl taky socialista, byť nacionální, asi soudruh Jelínek neradil, na to je dost mladej. Ale podstatně větší socialistická hvězda, Valtr Komárek, dělal poradce Che Guevarovi... a podívejte se na ty konce! Jak Che Guevary, tak Kuby! :-D

Starý J. 13.5.2006 15:49

Radek Laušman

…když stát vidí, že se krajům podařilo nemocnice stabilizovat a dokázat, že stát v nich byl špatným pánem, tak jim je chce odebrat a svadí to na údajné tunelování….

Nevídáno – nic nového pod sluncem, jde o starý Leninův trik. Paroubek ten VUML studoval velmi pečlivě! Víte co je to NEP, praktikovaný po revoluci v Rusku? To když byl již za tři roky všude hladomor, zahájili rudoši Novou Ekonomickou Politiku. Povolili částečně soukromý sektor a když je soukromníci dostali z nejhoršího, tak jim to zase vzali! Jak jednoduché a účinné.

Tomáš Kubín 13.5.2006 15:09

pane, vy jste vůl

Pane poradče, Vy jste kardinální vůl. A nic na tom nezmění ani to, že jste za ta svá hovadstva placen.

udivenec 13.5.2006 15:06

Není se čeho bát

pane poradcě. Je možné že se budete muset podívat po jiné práci než je ta poradenská. S chutí do toho, budete mít za sebou nový zákoník práce od ČSSD  a marťanů. Ten Vás ochrání před zhůvěřilostí zaměstnavatelů. A své poradenské možnosti budete mít možnost uplatnit na poli odborářském. Mnoho štěstí.

NobodyWasHere 13.5.2006 14:14

Vážený poraděnko

k Vašim chimérám a chimérám Vašeho náčelníka bych chtěl pouze uvést, že si chci vybrat, s kým budu sociálně soucítící, a toto nezahrnuje šibaly Vašeho ražení.

Ken 13.5.2006 13:55

POLITIKA: Prezident ve službách levice

Překvapí poté někoho, že prezident zprvu pochopil sociálně demokratické plakáty ODS minus

jako smělé přihlášení se občanských demokratů ke svým skutečným

záměrům? „Já jsem si říkal: ODS jde na to fakt takhle odvážně? To

docela zírám, to se pochlapili…,“ prohlásil před novináři.

Pane Jelínku, Vy jste poradcem pana Zaorálka? A on Vás poslouchá? Každý kdo poprvé viděl ty černé plakáty pochopil, že je to made in ČSSD. A mimochodem, pokud neumíte číst mezi řádky, nebo nevíte kde je lehká ironie pak je mi Vás líto.

Andy 13.5.2006 13:45

lacinou antikomunistickou strunu

poslední moda volební kampaně- kam až jste ochotni zajít ? To,že je Milada Horáková a vězni z padesátých let označováni komunisty z KSČM jako spravedlivě a správně odsouzeni, to vám asi nestačí.

fuj, třikrát hanba, hlupáku

K nevire. 13.5.2006 13:15

Co myslite, ve volbach vyhraje levice nebo vyhraje levice ?

Nic jineho se tu nenabizi !

Malý Aston 13.5.2006 12:46

Konečně se to vyjasní

Název článku "Prezident ve službách levice" je velmi odvážný.Autor ale má pravdu.Konečně se rozhodne co chtějí občané. Jít nalevo s KSČM a ČSSD nebo s ODS + ostatními pravicovými stranami.Levice hrozí,že po volbách všichni ihned zahyneme a budeme chudí,jako by neznala že chudí jsme. Pravice slibuje,méně zásahu státu do vašeho života,chtěli jste svobodu,tak se starejte. Autor článku ale zapomíná,že jsme v roce 2006, 17 let od doby,kdy komunisté dobrovolně a jednohlasně předali moc Občanskému foru.Za těch 17 let vyrostla nová třída občanů,živnostníci,podnikatelé,soukromí lékaři a lékárnici,lidé svobodní,kteří se starají a budou starat o sebe bez pomoci komunistů,bez regulace ČSSD. My nechceme žebračenky od Škromacha,my nechceme aby nám Paroubek říkal,že se máme tak,jak jsme se ještě neměli,pokud se máme lépe,tak díky své práci a svým schopnostem.S těmito voliči levice nepočítá,tito voliči se svými rodinami přijdou k volbám a rozhodnou,kam chtějí jít. Čím více bude Paroubek řvát,čím více bude hlasovat se soudruhy s KSČM,tím více voličů přijde a bude volit ne jeho stranu a ne komunisty. Ti na které spoléhá nepřijdou,oni nikdy kromě komunistů nepřišli. Nejsem politolog ale domnívám se,že levici bude po volbách zastupovat KSČM a CSSD půjde pod kytičky.

Haf 13.5.2006 13:34

Re: Konečně se to vyjasní

Jen jestli je těch, co se chtěj starat sami vo sebe ještě dost !!!!!!!! bojím, bojím, že je víc těch, co nechtěj........ K spojení soc+ rudý to spěje. A zelený maj bejt pro ty, který socani nasra..i Dohromady = levý spektrum. A co pravý ?

Skepticus Maximus 13.5.2006 11:54

Autorovi se hlavou honí představy a zaklínadla typu

"Ubrousku(EU) prostři nám..." či "Oslíčku(občane) otřes se", ale na takové chytrolíny se musí použít "Obušku, z pytle ven" :-)

šakal 13.5.2006 12:16

...Chi, chi, chi...

...;-D

Haf 13.5.2006 12:29

Re: ...Chi, chi, chi...

Přimlouvám se - i na socany a rudý, modrý a zelený a Kalouska...

Haf 13.5.2006 11:30

Sociální nebezpečí

Nírůst stavu úředníků a voličů soc. demokracie spolu souvisí. Úředníci tento stát neuživí, ani děti a důchodci. Společnost si to nechce uvědomit, jasně že většině se nechce tvrdě pracovat, k tomu muse bejt lidičky donucený. Třeba hladem. A ten s nárůstem vlivu nic neprodukující pakáže hrozí. Co vobčan, to úředník a policajt, soudce a politik. A žrádlo bude padat z nebe. Už se na to těším, voliči !

Jen změna systému může změnit tuhle cestu do pekel. Nevolte parlamentní strany a systém Vyvolených. Namnoze neschopných a nebo schopných všeho ! www.cibulka.net

kocour 13.5.2006 11:13

A když vyhraje levice, bude Zaorálek

ministrem zahraničí a tenhle socanský trouba mu bude dělat náměstka.

Radek Laušman 13.5.2006 11:02

reakce

Lži, lži a zase jenom lži. SSkutečnost je jasná, když stát vidí, že se krajům podařilo nemocnice stabilioat a dokázat, že stát v nich byl špatným pánem, tak jim je chce odebrat a svadí to na údajné tunelování. Žádné důkazy jen samé lži. Prtože v krajích vládne pravice tak se centrální socialistické vládě nehodí, že se jim takto podařilo stabilizovat nemocnice. Tento způsob jsem zažil i v jiných odvětvých, třeba na železnici. když železničáři zjistili, že se sokromníkovy dařilo fungovat bez ztrát tak mu nastavili takový podmínky , aby musel svoje podnikání ukončit a oni to převzali s famfárami sami. A to i přesto, že před tím, než si to pronajal soukromník tak ty tratě chtěli zrušit. Výborně soudruhu Jelínku, je vidět o co jde skutečně vám.(Y)