28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Prezident jako „užitečný idiot“

„Já bych těmto ministrům takhle na dálku prostřednictvím Vaší rozhlasové stanice chtěl znovu vzkázat, jste, alespoň zatím, ministři vlády České republiky, nikoli vlády Spojených států, Velké Británie nebo Francie.“

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Černoch 9.5.2018 8:26

Re: Obávám se, že

Dávám panu Vlkovi plně za pravdu za obsah článku.Jestli chcete řešit pravopis,běžte si na jiné stránky

P. Khail 9.5.2018 14:59

Re: Obávám se, že

Nejde jen o pravopis, jde o faktické nesmysly!

J. Lepka 9.5.2018 10:51

Re: Obávám se, že

Milý Vlku, jistě víte, že v Řeži je jednak ÚJV jednak ÚJF AV ČR, tedy nebude problém dokázat, že vyrobili Polonium 21O, které zabilo Litviněnka. To pro vás, jako kovaného ekvilibristy s fakty jistě znamená výzvu, tak do toho.

P. Khail 9.5.2018 14:57

Re: Obávám se, že

Zřejmě p. Vlku, jste nebyl ve stavu abyste si to vyhledal sám (Co do toho m á kafrat paní Drábová?):

Ze stránek SÚJB "Oddělení pro kontrolu zákazu chemických a biologických zbraní, jako součást Odboru pro kontrolu nešíření zbraní hromadného ničení, je odborným útvarem Státního úřadu pro jadernou bezpečnost (SÚJB)", no a jak snad vám je známo, paní Drábová je předsedkyně tohoto úřadu, její oprávnění se vyjadřovat (zvlášť je-li na to tázána) byste teď už pochopit mohl.

P. Černoch 9.5.2018 0:27

Prezident Zeman

Pane Stejskale,chemický útok v Důmě se z největší pravděpodobností vůbec nestal.Přinejmenším nikdo nedokázal opak.Přesto Západní koalice vedená USA napadla suverenní stát.Stejně jako před rokem,za údajný chemický útok Chán Šajchůnu,který nebyl dodnes vyšetřen,jak přiznal USA ministr Mattis.Stejně tak jako bylo Rusko potrestáno za údajné narušení voleb v USA,vyhoštěním diplomatů a zavedením dalšího kola sankcí.Před nedávnem USA senátní vyšetřovací výbor přinesl zprávu,že Rusko volby neovlivnilo.

Dále můžeme pokračovat o obvinění Ruska z otravy Skrípalovích,za naprosto vylhaných tvrzení,opět bez důkazů byli vyhoštěni ruští diplomaté.A další a další.Zdá se vám to v pořádku?V civilizovaných zemích máme vymoženost presumpce neviny,ale to, zdá se už neplatí.

P. Boublíková 9.5.2018 5:51

Re: Prezident Zeman

"Všechny tři země tak učinily na základě přesvědčení,..." :-):-):-)

Je to pořád stejná historie (hysterie).

J. Kanioková 9.5.2018 18:17

Naprostý souhlas